Hemma igen.


Har precis nattat barnen och strax inna dom små livet somnade in så kom pappa B hem :)

Nu är vi alla tillsammans igen och här ska njutas av tillvaron! :)
Nog för att han endast varit borta 2 dagar men det är alltid lika skönt när han kommer hem. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en trevlig kväll.

Ska bli spännande att se vem som åker ur Big brother ikväll. Jag hoppas på Sara! Simon ska vinna helt klart.. :)

Kramar!


En ny dag nalkas.


God morgon!

En ny dag har kommit och idag är känslan bättre.
Jag och Saga försov oss i morse och hur vi kunde göra det har jag ingen aning om men så var det i alla fall. Vi vaknade den tiden hon brukar gå utanför dörren så jag skyndade mig upp och packade ihop hennes saker, hon slängde på sig kläderna och jag bredde en smörgås som hon fick äta på vägen haha.
Hur det kan vara men allt gick bra i alla fall och hon hann i tid :)

Jag klev upp med Kevin som också vaknade samtidigt och gav han lite välling, åt frukost och så har vi bara myst, kramats och lekt :)

Nu har han precis sovit sin lilla morgonlur och jag har satt igång en tvättmaskin, idag är det tvättdag.
Funderar på om vi ska ut och ta en liten promenad om vädret tillåter. Det ser lite halvmysko ut ute.


Igår åkte jag hem till mamma. Höll på att krivera här hemma av tristess. Jag hjälpte henne med att göra slingor i håret. Benny ringde och sa att han kanske kommer hem redan nu ikväll. Vi får väl se hur det blir.

Slänger in en bild på Saga och en höggravid jag!



Saknar den där magen faktiskt :) Tänk att det var just Kevin som låg där inne.. Så häftigt att tänka på!!

Ha en fin dag!
Kramar <3



Nu sitter jag här.


Hallå där.

Hoppas att ni haft en bra helg!
Måndag igen! dagarna bara försvinner så som veckorna, månaderna åren! Lille Kevin växer och blir stor. Tänk, han bli 6 månader nu den 3:e ojojoj! Min lille prins..

Jag har haft min underbara vän Linda här på besök idag. Så kul att se henne och prata lite trams.

Nu sitter jag här...
Min älskade har dragit till storstan igen för att jobba. Kevin sover lite och Saga är ute och leker. Allt är som vanligt men jag sitter här med en ensamkänsla som gnager i mig.
Jag har ju saker som skulle behöva göras men finner ingen lust. Känner mig bara hängig, rastlös, som att jag vill ut och hitta på något men vad? Jag känner mig ensam, allt känns tråkigt.
Ingen att prata med.
Klart att jag kan prata med Kevin och gosa med honom men det är nog snarare känslan att B har åkt. Han fyller upp så mycket. Jag har ju som sagt haft honom hemma nu så himla länge så det tar väl kanske ett litet tag att komma in i den här vardagen igen utan honom.

Lite panik har jag också.
Framtiden!?
Vad ska jag göra? Snart är  jag där. Tiden går ju så fort. Snart befinner jag mig där då jag inte är mammaledig längre, vad ska jag jobba med?
Vad vill jag göra?
Finns det något jobb där ute för mig utan att behöva plugga till något? Jag vill inte plugga. Jag vill bara ha ett jobb som jag vill hålla på med och som jag trivs med. Vill någon ha mig?

Åååå frågorna är många och svaren är få. Jag antar att tiden bara får visa hur det blir men det är ju så. Paniken infinner sig direkt man börjar fundera.!
Är det här i Orsa som jag vill/ska bo resten av mitt liv? Känns på något vis tråkigt men jag har min kära familj och släkt här! Jag skulle inte kunna leva utan dom.

Orsa.. Vilken håla egentligen men ändå så tryggt på något sätt! Jag har ju ändå vuxit upp här  och kan varenda vinkel och vrå. Skulle mitt barn försvinna så kan jag leta igenom den lilla byn ganska så fort haha. Man vet vad det är för folk här och hur det är att växa upp.
Jag kan låta mina barn springa ut och leka utan att som i en storstad behöva följa dom till en lekpark och behöva ha ögonon klistrade på dom.
Dom kan springa fritt och komma in för att få lite fika. Känna lite frihetskänsla och att tryggheten finns. Vara barn helt enkelt!
Skulle mitt barn försvinna i en storstad! PANIK! Vart ska man leta då lixom, vad finns det inte för skumma och konstiga typer runt varje knut?

Ja denna lilla håla är bra ändå på många sätt..

Framtiden, ja den kommer att komma :) Det ska bli spännande att se hur den ser ut..


Nu vaknade min fina prins och han ska få lite frukt sen tar jag mig kanske en promenad för att få tiden/dagen att gå..


Kramar till er! <3




Mors dag!


Vill såklart gratta min älskade mamma på mors dag!
Världens bästa är hon! Ställer upp till 100% alltid och är värd allt på denna jord...

Sitter just nu hemma hos min mor & far för att träffa min pappa lite innan han drar iväg på jobb igen. Mamma jobbar och slutar halv 5 så då ska jag ge henne en stoooor kram! :)
Inatt så sticker Benny också så det blir att umgås så mycket som möjligt nu av den dag som återstår.
En fin morsdag present fick jag av mina älsklingar också...



Ett par fina sneakers som älsklingen hittade på stockholm outlet i barkaby :)

Hoppas att ni får en fin dag och ett stort grattis till er mammor där ute! Ni är bäst! :)

Kramar <3


Där stog han!


Hej på er mina kära läsare! :)

Nu är det bättre haha. Klev upp i morse och åt lite frukost med lilla gumman min och sen slappade vi lite i soffan framför tv:n
Efter ett litet tag plingade det på dörren och som vanligt tänkte jag att det var någon kompis till Saga som velade leka. Jag kikade ut igenom köksfönstret och såg en stor resväska!

Ja men där stog han! Mitt hjärta, min drömprins alldeles svettig och go haha :D
Känns skönt att ha honom hemma nu och att han kom hem så pass tidigt ändå.

Saga har sprungit iväg till sin vän Emma på kalas och blir borta till 15:00 och efter det så drar vi in till mora och äter lite slaffs på mcdonalds och så ska vi handla på MAXI :)

Ikväll blir det myyyyys!!


Kramar <3


Irriterad!


God kväll..

Ligger i sängen, kikar på big brother och känner mig irreterad.
Varför?
Jo.. Benny skulle ju komma hem ikväll. Hade väl räknat med att han skulle vara hemma vid 22-23 tiden men han ringde vid 17:00 och  jobbade fortfarande och han sa att han inte visste alls hur det skulle bli nu dom kanske skulle sova borta 1 natt till men han skulle höra av sig när han visste. Tiden gick och jag hörde ingenting och vid 21 tiden ringde jag honom då visste han fortfarande inte, dom satt och diskuterade saken.
Nyss fick jag ett mess där det stog att han kommer hem i morgon men vet inte när...!

ÅÅÅåå Vad irreterande. Jag som väntat och väntat och sett fram emot denna kväll. Och vad är det för mening med att komma hem i morgon mitt på dagen kanske och så ska dom åka på söndag? Då kan dom ju lika gärna vara kvar.. eller?

Hmm jaja det är som det är då. Tråkigt att han blir hemma så kort tid bara, det possitiva i det hela är väl att det blir pengar såklart haha men ändå det känns så onödigt på något sätt att han inte hinner vara hemma ändå. Jag menar, söndagen går ju ändå åt på att packa osv så den dagen kan man ju inte hitta på något i alla fall.

Jag hade planerat att åka och handla imorgon på MAXI eftersom att han skulle komma hem det är ju skönt när man har hans hjälp. Men jag kanske kan slita med farsgubben istället så han får hjälpa mig han kom ju hem idag i alla fall :)


Hoppas ni haft en bra dag!

God natt! <3


Uppe med tuppen!


God morgon.

Här var vi uppe med tuppen.. Halv 7 var klockan när jag vaknade upp och Kevin grät efter mat, tuttarna var tomma haha. Så nu var första morgonen jag fick kliva upp för att göra lite välling åt honom. Det märks att mjölkproduktionen börjar bli nästan obefintlig nu. Både skönt att sluta amma men samtidigt så är det ju så bekvämt och mysigt och seperationsångesten kommer.
Men det är ju så, killen växer och blir stor och han har ju redan fått en tand så nu är det dags.

klockan 9 hade Saga tid hos tandläkaren så vi klev upp och gjorde oss redo. Tandläkarbesöket gick väl bra men hon är rädd och spänd och grejen man har i munnen för att knäppa kort vägrade hon ha, det gick bara inte så några kort fick dom inte knäppa. Lite bökig och känslig är hon. Något hon fått ifrån Benny samma som hennes tänder. Hon har ju tappat en del och dom som kommer upp är det så trång åt så dom växer alldeles krokigt så det blir ett återbesök till hösten, kanske det blir tandställning vi får se.

Efter tandläkaren skjussade jag upp henne till skolan och jag åkte hem och gav Kevin lite gröt och nu ligger han och sover gott en liten stund.


Idag händer det nog inte så mycket, det regnar ju.. Tråkigt som attan men det är bra på sätt och vis också jag måste städa toaletten och dammsuga lite här hemma och ikväll kommer pappa och Benny hem ifrån jobb! :)

Nu ska jag dricka lite mera kaffe och så ska jag väl sätta igång med sysslorna och lyssna på lite go musik..


Ha det så fiint!



Kramar ifrån mig! <3


En låt till min kärlek!


Denna vackra låt vill jag tillägna min kärlek, min "man" :)

Jag älskar dig!









"Gammelmormor"


Hej på er.

Hoppas att du haft en bra dag! :)

Vi tog oss en promenad när Saga kom hem ifrån skolan.



Hon tyckte att det var jobbigt trots att hon cyklade. Hon stannade lite längre fram, klev av cykeln och när jag kom dit så låg hon inne i busskuren och sa "Jag ger upp, nu tar jag bussen hem" Haha :)

Promenaden avslutades hemma hos mamma "mormor" men hon hade inte kommit hem ifrån jobbet än. När hon kommit tog vi oss en tur hem till min mormor för att hälsa på "gammelmormor".

Vi fikade lite sen hjälpte Saga och mamma henne med att köra bort lite säckar med löv osv ifrån gården, jag Kevin och mormor satt kvar inne och tjattrade. Riktigt trevligt har vi haft i alla fall.



Saga och Kevin hos "gammelmormor" <3



"gammelmormor" och Kevin! Så fina så :)

VNär vi åkte därifrån så var det en trött Kevin som satte sig i bilen.



Somnade med favvoleksaken (trumpet) hårt hållandes i handen :) Gullungen!

Väl hemma så kokade jag lite ägg för att göra mat/kvällsmat.. Saga har ätit så mycket redan så jag ansåg att det inte var nödvändigt att laga mat och jag klarar mig alltid så det fick bli kvällsmat som mat idag :)
Har precis fått i mig den och Kevin sitter i gå stolen och väntar på att jag ska ta upp hans leksaker ifrån golvet haha.. Sällan :D

Sen ska jag natta barnen och så blir det tv :)

Ha en fin kväll!

Kramar <3


Lite shopping.


God morgon!

Detta blev en tidig morgon för oss! :)
Jag vaknade när alarmet ringde och Saga skulle kliva upp för att göra sig klar för skoldagen. Oftast ligger Kevin och sover vidare och vaknar först mellan 8 och 9 men inte idag. Lillen bestämde sig för att vakna upp samtidigt som Saga och velade då inte somna om. ÅÅåå va trött jag var, men det var väl bara att kliva upp då.

Åt lite frukost, drack kaffe, bäddade sängen, gav honom gröt och så hoppade jag in i duschen medans han satt i gåstolen och jollrade på för fullt! :)



Så här ser det ut när han sitter i gåstolen :D Haha han tar tag i en leksak, håller den över kanten och SLÄPPER för det är ju så roligt! :)
Han sopar rent det där bordet ganska så fort så nu får man gå och plocka upp leksaker hela dagarna. När jag lägger upp allt så är det en leksakstrumpet som är favoriten. Den tar han tag i direkt och leker med den ända tills han tappar den och resten av sakerna är inte lika intressant så när han väl tappat trumpeten så slänger han bort alla leksaker.. Det ser lite roligt ut :)

Efter jag duschat så la jag honom i vagnen där han nu ligger och sover sin morgonnap..


Ja i går var jag ju in och lämnade in bilen.. Fläkten skulle ju som sagt fixas och det var INTE ett billigt kalas vill jag lova. Det var väl nå fläktfilter och fläktmotorn byttes så nu var man flera tusenlappar fattigare.
Mamma skulle komma och hämta oss efter att hon slutat men precis när hon kom dit så var bilen klar :)
Vi tog oss en tur till lindex för att hämta ut ett gratispaket ifrån libero.



 Gratis är gott :)

Innehöll massa prover osv.. Perfekt.
Tänkte också kika om jag hittade nå kläder till honom men hittade inte mycket och det jag hittade fanns ju såklart inte i hans storlek men det blev i alla fall ett par hängselshorts nu till sommaren och en sjal.



Vi åkte till dollarstore också för att jag skulle inhandla sånt som är bra att handla där som diskmedel, tvål, tandkräm osv meeeen det fanns nästan inget av det jag skulle ha så det blev inget av det jag skulle ha men den här söta kronan fick följa med hem i alla fall :)



Nu ska jag vika lite tvätt ochfixa lite här hemma :)

Ha en fin dag!

Kramar <3


Ensam hemma!


Hallå på er.

Ja nu har mannen i huset åkt och jag är lämnad för att klara det mesta själv igen :)
No problemas!
Men visst blir det tomt och lite rastlöst när han är borta. Första dagen idag och jag har väl sysselsatt mig ganska bra. Klev upp med barnen runt halv 9 och åt lite frukost sen var det dags för Kevins morgonnap så då passade jag på att göra mig i ordning för dagen. Saga sprang ut och lekte och när Kevin vaknade så satte  jag honom i babybjörnselen och vi dansade runt med dammsugaren :) Har småplockat och fixat lite här hemma sen gav jag honom lite mat. Efter han ätit så la jag honom i vagnen för att ta med kidzen på en promenad runt "stan" haha. Saga cyklade såklart och Kevin somnade gott i vagnen men fyy vad det blåste.!! Riktigt irriterande då jag hade en sjal runt halsen som fladdrade runt åt alla möjliga håll. Den åkte av ganska så fort och under vagnen kan jag säga. Jag hade tänk avslta långprommisen med ett besök hos mammsen men hon satt tydligen i möte på eftermiddagen så det blev att vackert knata hem igen.
När vi var ute på våran promenad så ringde svägerskan och bjöd bort oss på lite mat "tacos" :P
Gulligt av henne! Så då slapp jag tänka på mat denna dag..

Efter att vi kom hem så har jag inte gjort speciellt mycket, druckit lite kaffe och pladdrat och lekt med Kevin :)
Nu ligger han och sover igen och så väntar jag bara på att svägerskan ska ringa så kan jag knata bort till henne (hela 50 meter kanske) haha :)

Känns så himla skönt att han äntligen kommit iväg på jobb! Jag känner sån himla lättnad!

Imorgon ska jag in till mora för att lämna in bilen! Hoppas att det inte  blir dyrt! Fy vad bilar kostar..! Våran kupéfläkt har pajat. Vet inte vad det är för fel. Besiktade bilen för 1 vecka sen och det va 3 mindre fel på den men det fixar vi nog själva på något vis.. Men fläkten MÅSTE ju fixas. Jag dör om jag ska åka utan ac i sommar ju.
Har dock inte tänkt på hur jag och Kevin ska ta oss hem ifrån mora när vi lämnat in bilen haha :)
Hoppas att det löser sig..

Ha det fiiint!



Energi.


Hej på er..

Kroppen sprudlar av energi men jag vet inte vart jag ska göra av den :)
Denna vecka har jag endast kommit ut 1 enda gång för att "motionera" så lite ångest har jag över det men det får helt enkelt bara vara så. Jag har inte haft någon lust alls och bara varit lat. Kanske är det därför jag har sån energi nu. Jag har väl samlat på mig energi och inte blivit av med den så här hemma har jag sjungit och skuttat runt och tokat migf med Saga :D
Hon har sagt "Men mamma!" som att jag skulle vara pinsam haha. Så sa hon att om någon skulle fråga vad det var för fel på mig så skulle hon säga "Hon fick helt enkelt en träbräda i huvudet när hon var liten" Haha hennes humor är det inget fel på i alla fall :)

Tro vad denna dag bjuder på ?

Vi har absolut inga planer. Kevin ligger just nu och sover en stund och Saga är ute och leker som vanligt. Jag ska väl in  och dra på mig masken som jag inte gjort än och så ska jag se om jag kan ta tag i garderoben (ser ut som sju svåra år)
Fint väder är det ju idag så jag hoppas att vi tar oss en skön promenad. Säker hem till mina föräldrar och hälsar på. Pappa kom ju hem iffrån jobb igår och åker i morgon igen så han borde man ju träffa lite när han är hemma.

Snart drar B iväg och jobbar. Natten till måndag stickar han så det ska bli spännande och se hur det går både för honom och för mig som helt plötsligt blir ensam med båda barnen, det har jag ju inte varit än :)
Kommer då sakna honom extremt mycket...

* * Blommor * *





Blommor har jag inte köpt ÄN! Älskar när man precis planterat ut blommor i lådor och krukor. Då käns det att det är sommar..
Måste inhandla lite snart..

Ha en fin dag!

Kramar <3


Stor lättnad!


Äntligen så har B fått jobb!
Så himla härligt! Vilken lättnad, även om det är för en liten period så är det så enormt skönt att veta att pengar kommer att komma. Nu kan vi komma ifatt lite och så slipper jag känna denna stora oro som haft kontrollen över min kropp en längre tid. En oro, rädsla över vad som ska hända, den enorma rastlösheten som ej kan stillas av att hitta på något man vill, instängdheten som varit så påfrästande, känslan över att vara en dålig förälder som inte kan göra något åt situationen!
Ja dom negativa känslorna som jag har försökt skjuta ifrån mig men som har varit så tunga att bära på kan äntligen lättas lite.

Kan ljuset i tunneln äntligen visa sig?! Bara om så för en liten stund så är ingen lyckligare än jag! :)

Jag vet hur det är att leva tuft, hur det är att vrida och vända på varenda krona, att försöka få maten att räcka så att mina barns hunger i alla fall kan mättas. Bara mina barn får! Bara dom mår bra och inte känner utav hur det egentligen är.
Att trolla!
Den konsten fick jag lära mig för länge sen. Och den konsten är väldigt bra att kunna!

Att uppskatta livet är inte svårt för min del. Minsta lilla ljusglimt får mig att må bra och njuta av tillvaron! Att nu äntligen få komma upp till ytan och få ta ett andetag gör min själ gott!


Nu känner jag lättnaden igen! Lättnaden som jag känt förut några gånger som jag ännu en gång längtat efter att känna!...

TACK!


Helt ensam.


Har precis nattat mina underbara barn vilket gick jättebra.

Nu då?

Ja nu sitter jag här i soffan helt ensam. Benny blir borta och fiskar till sent så denna kväll får jag spendera ensam. På någoot sätt känns det skönt samtidigt som det är lite trisst att inte ha någon att prata med. Funderar på en gång om det finns något gott att äta haha :)
Varför det? Blir nästan som att jag måste sysselsätta mig med att äta i min ensamhet. Ska något att tugga på bli mitt sällskap?
Nej jag ska nog hålla mig. Vi får väl se hur det går. :D

Den fula vanan hade jag jämt förr. När B jobbade borta och Saga hade somnat så tog jag alltid något att äta, oftast onyttigt så jag antar att det är därför tanken slår mig just nu.

Borsta tänderna...!
Ja det kan jag göra. Har ni provat det?
Om man är gottesugen så ska man borsta tänderna. Suget försvinner då, om inte annat så är det äckligt att äta efter att man har gjort det.
Ett tips!

Nej nu ska jag kika vidare  på tv:n och blir suget för stort så går jag nog och ger gaddarna en omgång! :)



Haha!!


Ha det nu så bra!
Kramar <3


Soffsittardag!


Ja denna dag har jag spenderat i soffan!
Jag har verkligen inte haft lust med någonting. En riktig slappdag har det varit. Tänkte i morse att jag skulle ta mig ut på en runda men hoppade över det, sen satte jag mig i soffan och drack lite kaffe medans både Benny och Kevin somnade om! :)
Sen har jag bara blivit sittande. Jag har lekt med Kevin och tittat på tv och lite dator har dett också blivit sen kom svägerskan hit , vi åt mat och så åkte B iväg för att fiska.

Ja så nu ska jag väl bara fortsätta att sitta här tror jag haha. evin ligger för tillfället i babygymmet efter att ha sovit en liten stund och jag ska försöka ropa in Saga för att hon ska bada eller duscha och sen göra kväller. Så då är det att natta barnen och sen blir det tv-kväll :)

Som sagt, riktig slappdag men ibland behöver man såna också. Bara vara och koppla av och låta hemmet vara också. Eller ja, jag har faktiskt satt upp en hylla idag så någonting har jag då gjort haha...


Önskar er en trevlig kväll!


Jag + Klänning = Sant!


Jag har kommit fram till att mitt favoritplagg är KLÄNNINGEN!

En klänning kan finnas i alla olika stilar. Den kan vara tuff, snygg, sexig, vardaglig, enkel, för mycket, cool, ja you name it! :)
Jag har alltid älskat klänningar och när sommaren kommer så är det just klänningar jag är ute efter. Jag är ingen kjol eller shortstjej utan jag slänger heldre på mig en klänning.

Den kan också bäras ensam eller med ett par tights, leggings, byxor, tröja, jacka eller något annat. Ett oerhört variabelt plagg!

3 klänningar i min smak!








Något som känns helt rätt just nu i klänningmodeller är ju helt klart "rockabilly looken" Hur fint som helst!!



Denna gillar jag!!!! :)


Vad är ditt favorit sommarplagg??


Kramar <3



Finbesök & finmat!



Hallå där!

Linda och Liam kom hem till oss och hälsade på idag! Så himla mysigt att ha dom på besök! Att bara träffas, dricka kopiösa mängder med kaffe och snacka skit det är vi bra på! :)
Stackars Liam blev jätterädd för Sagas drake "mjukisdjur" som hon har på sängen.. Men annars gick allt bara finfint :)

B var och hälsade på en av sina kompisar under tiden och när Linda och Liam åkt så åkte vi för att hämta upp honom nere på byn :) Idag stog det pyttipanna på matlistan men B hade tydligen bestämt att han velade ha pizza.. Jaha så finmat fick det bli :) Eller ja finmat och finmat. Det är ju fint att man slipper laga mat i alla fall :D


Jag fick en fin present av Linda också eftersom att jag fyllt år..

Jättefin!





"störst av allt är kärleken"

Den fick hänga på väggen brevid köksfönstret! :)
Tack Linda! <3


Nu ska vi ta oss ner till affären och handla lite och så ska jag på statoil och hämta ut ett paket ifrån H&M. Fick bara lov att klicka hem några plagg för att prova och en ny bikini nu till sommaren! :)

Kramar! <3


God morgon!


Hoppas att ni sovit gott.
Jag har varit ut på en gå/joggingtur nu på morgonen. Kom hem och åt lite frukost, myste med Kevin, duschade, fixade i ordning mig och nu har Kevin vaknat upp precis ifrån sin morgonnap :)
Så nu ska jag ge honom lite gröt och lite senare ska jag komma mig iväg till min kära vän Linda och träffa henne en sväng idag :)

Känns skönt att kliva upp tidigt och få lite gjort..

Idag väntas det regn enligt väderprognosen. Tråkigt.. Det blir väl att hålla sig inne och hitta på något antar jag.

Ha det så bra så länge!

Kramar <3


Färgat hår, promenad, tvätt & fotboll


Hallå hallå.

Våran himmel har bestått utav många många möörka moln idag men på något vis så har vi klarat oss undan regnet riktigt bra och solen har varit framme mycket :)

Vi har varit ute på en promenad idag. Jag, min mamma, saga och Kevin tog en promenix till en lekpark där jag och Saga lekte av oss lite. Skoj hade vi och barnasinnet kom tillbaka där för en liten stund och jag gungade högt på gungorna för en gångs skull haha. Det var riktigt länge sen faktiskt eftersom att jag på något konstigt sätt alltid blir yr och illamående av att gunga men denna gång gick det konstigt nog bra. :)

Håret har jag äntligen färgat också!
Varför skjuter man  alltid fram den där hårfärgningen!? Alltid lika skönt när det är gjort i alla fall..


Just nu befinner vi oss hos min mor och far. Gubbarna ska kika på fotboll som vanligt! :)
Pappa kommer ju ifrån Bergen i norge och hans hjärta slår för deras fotbollslag Brann! :) Dom har alltid hemmamatch den 16 maj varje år, dagen före norges nationaldag. Jag har varit där och kikat på fotboll ett par gånger men aldrig just den  16 maj. Det hade varit mäktigt tror jag och sen fira norges nationaldag dagen därpå :)

* * * JAG SAKNAR BERGEN!! * * *

I hela min uppväxt har jag bilat dit varje år men efter att farmor och farfar dog så blev det mer sällan. Sist jag var dit nu är när Saga var 2 månader! Alltså för 7 år sedan!
Herre min skapare vad tiden går fort!









Bilder ifrån Bergen! <3

Tvättid fixade jag i alla hast idag också. Var hem för att hämta gåstolen till Kevin och kom på att jag måste fixa en tvättid. Jag hade tur och såg att det var ledigt så jag skyndade mig att kasta in tvätt :)
Nu ska jag hem och slänga in det i torktummlaren.. Ett himla flängande hit och dit :)



Önskar er en fin kväll!

Kramar <3


Tänkvärt.. haha.


" Hur förväntar vi oss att barnen skall lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Aladdin är Tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km / h, Törnrosa är lat och Snövit bor ihop med 7 killar..... Vi borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom får det från sagornas värld."

Tagen ifrån en annan blogg...
Lite kul faktiskt :D


Helt off!


Hej på er.

Just nu känner jag mig verkligen helt off vad gäller min blogg. Dagarna bara rullar på, jag hade kunnat blogga omm hur mycket som helst egentligen men har ingen inspiration alls what so ever..
Tråkigt, jaaa men jag tror nog att dom flesta bloggare kan få någon period då det blir dåligt med inlägg.

Jag kan få någon slags ångest över att jag inte bloggar. Tänker att ni läsare tycker att det är skiiit tråkigt att läsa min blogg och följa den när det inte händer något. Förstår det fullt! Men nu hoppas jag att det blir en vändning i detta  och att jag får tillbaka lusten ooch inspirationen.
I stort sett varje dag så tar jag bilder med min telefon som jag tänker kan vara roligt att lägga upp på bloggen men om den dagen går så är det ju inte så kul att lägga  upp någon dag senare så då blir det inte av alls. Tiden bara rinner iväg och när jag har tid så sitter ju oftast B vid datorn..
Jaja det är som det är helt enkelt. Hoppas som sagt på att jag får tillbaka mitt bloggkli i fingrarna. :)

Hittills känns denna dag riktigt seg.
Jag sitter i soffan osminkad med påslängda myskläder och med håret slarvigt uppsatt i en hårknut.
Saga sitter på sitt rum och ritar en teckning på mig, Benny ligger i ett bad och Kevin ligger på våran säng och sover lite, när han vaknar upp ska han också få bada.
Senare vet jag inte alls vad som händer, det är ju söndag så inte blir det nog mycket gjort denna dag inte. Kanske dammsuga lite och ta en tur bort till mina  päron på en kopp kaffe eller två :)
Saga skulle bada där borta i alla fall. Hon skulle bada här hemma men helst velade hon bada där borta. Hmm jaha jag frågade varför "Jo för det är roligare där, dom har inga leksaker"
Nähä jag  trodde att man velade ha leksaker när man badade. Men du behöver ju inte ha några leksaker när du badar här heller om du inte vill det.
"nä men det är inte samma sak, det är mysigare där"
Haha ja barn är  då roliga. Så hon ringde morfar och frågade om hon fick bada hos dom :)

Det mesta är ju roligare och mysigaare hos andra ellerhur? Det kommer jag också ihåg som barn :)



Regnet bara öser ner. Nä nu får det väl ta och bli lite finare väder igen så att vi kan vara ute och njuta :)



Kramar till er! <3



Passa er!


Ja för idag är det fredag den 13:e!
Hoppas att ni klarar er undan trubbel, olyckor och missöden denna olycksaliga dag!

Var ut på en liten gå/springtur nu på morgonen, kändes skönt att få det gjort relativt tidigt så man kan njuta resten utav dagen. Saga är i skolan och Benny är med min far just för tillfället nere och handlar lite. Jag har precis gett Kevin lite mat och sen ska vi nog se om vi kan hinna ut i solen en stund, man vet ju inte när den försvinner...



Var hem till svärfar en sväng här om dagen och avnjöt deras hängmatta!
Vilken fröjd att få ha en hängmatta i sin trädgård! Det ska jag också ha när jag skaffar hus!! :)

Vad gör du idag?

Kramar! <3


kvällsmys!


God kväll.

Har precis avnjutit en mysig liten kvällstund tillsammans med mitt hjärta! Lite god kvällsmat och prat tillsammans och barnen ligger och sover!
Kan inte minnas när vi hade det så sist! :)

Saga har alltid varit en "nattuggla" så kvällar då det bara har varit jag och Benny har det varit få av. Saga sov tillsammans med oss i våran säng närstan ända till Kevin kom till världen (väldigt länge) så egentid på kvällarna har vi inte haft eftersom att vi lagt oss samtidigt som Saga jämt, sen kom lille Kevin och tog över hennes plats i sängen och hon sover jättebra inne på sitt rum. Hon lägger sig i bra tider också sen hon började skolan (vid 20:00) men Kevin har varit vaken till 22:00 ca om kvällarna tills för kanske 2 veckor sedan då han började somna vid 20:00 också :)
Så nu ser kvällrutinerna annorlunda ut. Saga lägger sig i sin säng och Kevin nattas också vid samma tid och sen kan vi sitta uppe lite längre..
Igår kikade vi på film tex och som nu, lite kvällsmat och sen sitta ner tillsammans i soffan. Känns riktigt skönt att få ha lite egentid tillsammans måste jag säga! :)

Jag försöker att vänja av ammningen nu också. Det går bra. Vi provade i några dagar att ge Kevin lite gröt som sista mål på kvällen för att jag tänkte att han kanske höll sig mätt längre och då också sov längre utan att vakna och vilja ha mat igen men han verkade inte hålla sig så mätt på det så i förrgår köpte vi välling och provade det.
Han drack nästan upp allt som han fick och verkade verkligen tycka om det och så sov han ända till 4:30!! Snacka om att det var lyx för mig men jag vaknade ju ändå upp varje gång han rörde sig ändå haha "ren vana" :)
Igår däremot så drack han nästan ingen välling alls, han somnade och efter att vi sett halva filmen så höll mitt ena bröst på att sprängas!!
Fick lov att väcka honom och ge honom mat så det var nog kanske bara tur att han inte drack så mycket välling ändå haha.
Igår upptäckte jag något litet och vasst i hans mun! Gissa vad?
Jo EN TAND!! :)
Lillskrutten börjar odla tänder nu! Så nu känns det ju som att det är heeeelt rätt tid att sluta amma haha. Kan ju göra ont annars om han skulle "råka" bita tag :)



Vilket väder vi har haft då. Jag tänkte blogga igår kväll men då kom ju världens åsk och blixtväder så alla sladdar ryckte vi ut! Vi tände lite ljus och det var nog bara tur för strax efter det så blev det strömavbrott, Benny kollade ut genom fönstret och såg hela orsa släckas ner!
Jag tycker att det är mysigt med sånt väder! Tro om det blir lika ikväll/natt?

Nu ska vi mysa vidare... Hoppas att ni har njutit av dom fina dagar som har varit! Det har jag... :)


Kramar! <3


Vilket väder!


Hej och hallå :)

Vilket underbart väder vi har!
Helgen har varit riktigt bra och jag hara bara tagit det lugnt och njutit av tillvaron med familj och nära! Kan man önska sig mer än strålande väder och underbara människor? :)

Har ju inte uppdaterat alls sen min födelsedag som föresten blev toppen! Hände väl inte så mycket egentligen men några besök blev det och mycket fina presenter. Jag som inte hade förväntat mig något alls...

Jag har rört på mig mycket veckan som var men visar det något resultat på vågen? NEJ! suck.. Tro när dessa envisa kilon vill försvinna. Jag antar att det kommer att ta tid som det gjorde efter att jag fick Saga... Men så är det väl kanske så att jag äter för dåligt. Jag har verkligen ätit hur mycket onyttigt som helst ett tag nu, har ett enormt sötsug och äter dessvärre någon form av godis varje dag så nu ska jag göra ett försök till att sluta med det. Kanske händer det något då? haha. Kan ju alltid hoppas..
Benny fortsätter i alla fall att rasa i vikt pga medecinen "behandlingen" som han genomgår. Jag tycker att jag också kan få lite utav den!!! haha nej men skämt åsido, skönt att han får gå ner sina kilon faktiskt.


Denna dag började tidigt.. Jag hade en tid in till sjukhuset för att "operera" bort en liten talgkörtel eller vad det heter som jag stört mig på. Har setat vid ljumsken typ. Man kan ju leva med det men kan även ta bort om man vill vilkeet jag valde att göra.
Den tas bort under lokalbedövning och fy satan!! vad ont det gjorde att få lokalbedövning.. Kan ju vara för att jag såg sprutan innan!
Jag är den minst spruträdda personen men när jag såg den  där och kände sticket så fy fasen... Aj sa jag i alla fall haha. Först stack hon 1 gång och det värsta var att hon inte förberedde mig på något vis. Sen stack hon 1 gång till, även då utan att säga till! 3:e gången var det en sköterska som förvarnade men då kändes det inget som  tur var eftersom att den redan börjat verka :)
Jaja det gick bra i alla fall. Efteråt åkte vi och handlade och sen så bar det hemmåt för att äta frukost som jag inte fått göra pga ingtreppet! På telefon sa dom att jag skulle få frukost där. Visst om dom räknar ett glas vatten och juice som frukost!!??
Skithungrig var jag i alla fall så det var gott med frukost. Sen har dagen spenderats ute.. Satte på mig ett par shorts! Jag är ingen shortsmänniska! Kan bero på att jag har ärvt min pappas norska gener med kritvita ben som aldrig vill få färg + massa celluliter på det.. Haha!
Men någonstans måste man ju börja om man ska kunna få en gnutta färg så shorts fick det bli.

Nu när jag tittar på mig så är jag sönderbränd upptill (bröst och nacke) och benen är fortfarande lika kritvita som innan! Alltid lika roligt att försöka sola och heta Emelie Heier! :D

Vi gjorde en hembakad pizza idag och sen har jag fått lov att vara inne. Nu ska bara slappas i soffan med mina pojkar! Saga ska väl komma in och göra sig klar för sängen. Skola i morgon.


Hoppas att ni har haft det bra och att ni får en fin kväll!

Kramar <3



Grattis till mig & Malin!!


Idag den 4 maj är det 25 år sedan som jag kom till världen så grattis till mig haha :)

Tog kort på lite gammla bilder som jag har här hemma. Har inte så mycket bilder på mig som liten allt är ju hos mina föräldrar såklart, men har lite i alla fall :)



2 år kanske och ser riktigt busig ut med glugg mellan framtänderna haha :)



Här har jag skojjat till det med hatt och kanske mammas jacka och så träskor såklart :) står väl och skrattar åt mig själv haha.



Lite stor morgonrock :O



Jag och en ung pappa :)

Kul med gamla bilder...


Idag fyller min kusin Malin också år!
Stooort GRATTIS till dig! <3


Har inga som helst planer för idag.... Jag ska bege mig ut på en promenad nu sen ska jag väl hem och ta reda på tvätt, dammsuga osv haha, vilken födelsedag va :)
Men man bryr sig ju inte så mycket längre när man fyller år. Kalas med trevliga människor ha vi ju redan haft så jag är nöjd :)
Men en liten bit glasstårta ska nog slinka ner. Fick en glasstårta gratis ifrån ica MAXI nu när jag fyllde år som alla får. En tårta och en tårtspade... Så fika ska vi ju göra i alla fall :)


Kramar till er i kylan! <3






Kevin 5 månader!!


Idag blir min lille kille hela 5 månader!! :)
1 månad till så är han alltså ett halvt år! Man slutar aldrig att förvånas utav att tiden går så himla fort..



Han är så himla glad hela tiden och han babblar på för fullt.. babababpapapamamapapa låter det när han pratar och ibland riktigt skriker han ut det han vill säga :)
Han sitter riktigt bra men kan inte sitta själv ännu, han är väldigt stadig.. Mitt lilla <3

Idag har vi varit på mamma-baby gympa..



Bild ifrån gympan :)
Supergladd och leker på för fullt. Idag var det nära att han vände sig ifrån rygg till mage. Ifrån mage till rygg har han kunnat ett tag men han har inte varit så förtjust i att ligga på golvet tills nu. Helst ska han sitta eller stå :)

Efter gympan åkte vi hem, åt lite lunch, duschade och sen har jag baaaara tagit det lugnt och lekt med Kevin. Saga kom hem efter första dagen i skolan efter påsklovet och skulle leka med sin vän Emma men när hon gick hem så var Saga helt slut så hon lade sig och somnade på våran säng och sover fortfarande.
Kanske något på g? hon brukar bli så när hon är på väg att bli sjuk, men man vet aldrig det kan ju vara att hon helt enkelt bara är trött..


Här är en lite bättre bild på min fina ängel jag fick.



eller kanske inte bättre men nu ser man hur stor den är! :) Väger säkert 10 kg!


Idag har det snöat lite till ochh från... Fy så kallt det har varit idag. Vart tog sommarvärmen vägen som kom hit och gjorde mig pigg och lycklig för en stund!?
Värmen är avstängd här hemma nu så inne är det riktigt kallt!! BRRrrr! Sitter med tofflor, tjocktröja och filt!


Ha det så bra!



Tidig present!


Saga har precis kommit in, hon har varit ute och lekt heeeela dagen verkligen. Benny sitter och spelar tv-spel och svär och Kevin har precis tagit steget till drömmarnas värld och sussar gott och jag sitter här och måste lägga ut en bild på min fina present som anlände för ca 1 timme sedan :)

Mamma öppnade ytterdörren och kikade in med sitt huvud och sa att hon velade ge mig min present redan nu. Jaha men det är typiskt min mamma kan jag ju bara säga haha. Hon ska alltid vara först!
Hon och mormor kom hit, dom hade varit i mora en sväng och där hade hon hittat min födelsedagspresent men anledningen att hon velade ge mig den direkt var för att hon inte velade att den skulle ligga i bilen ifall att den skulle gå sönder. Tung var den också å hon orkade väl inte lyfta ur den. Kanske var hon rädd att tappa den :)
Jaja vem vet men ett stort fint inslaget paket tungt utav bara den fick jag i alla fall och när jag öppnade det så var det denna skönhet inuti!



Som just nu pryder mitt vardagsrumsfönster!
Visst var den fiiiin! :)

Tack mamma, pappa och Tobbelobb!


När dom kom hit så satt jag och gav Kevin gröt! Första gången han åt gröt och han tyckte att det var supergott! :)



Sötnos! <3

Börjar vänja honom vid lite mat nu. Jag funderar på att börja vänja av amningen men jag har lite seperationsångest över det hela också.
Saga ammade jag till 6 månade vilket kändes lagomt. Nu har tiden gått så himla fort och det känns på något vis tidigt att sluta med det.
Men det kan ju vara skönt att ha vänjt av det till sommaren.

Jaja vi får se hur jag gör :)
ååååh va stor han blir då! lilla hjärtat....

Ha en fin kväll!





Lite bilder...


Här kommer lite bilderr ifrån den senaste tiden :)

Torsdag 21 april.
Marknad



Fredag 22 april.
Sagas födelsedag och dom närmsta kom på fika! :)



Saga fick en cykel!!



Mosters man gjorde storstilad entre :)



Massa gott fika!!



Jag fick fina plåtburkar och ett sött hjärta av moster med fam..



kakor och godis :P

Filmade mest denna dag så har inte så många bilder..


Söndag 24 april.
Sagas barnkalas.



Rosa och vitt! och självklart hello kitty tallrikar :)



Här fikas det. 6 tjejer var bjudna men det kom bara 3. 1 visste vi att hon inte skulle komma och 2 dök inte upp men det var trevligt och alldeles lagomt ändå :)



Vi lekte lekar och fiskade fiskedamm! Alltid populärt :)



Coola brudar! Det låg varsinna brillor i deras påsar :)



Efter kalaset bjöd vi mamma, pappa, brorsorna Daniel och Tobbe och Tobbes tjej Sara på middag!
Hur trevligt som helst och så spelade vi kubb efteråt :)





Kevin gillade läget med all uppmärksamhet :)


Måndag 25 april.

 

Bennys vän Pierre kom hit med sin dotter Kira som också fick sig ett par gigantiska brillor :) Vi grillade och åt gottt och tjejerna hjälpte mig att rensa lite i rabatten :)



Jag ska väl inte vara sämre haha :)


Tisdag 26 april.

Vi träffade Pierre och Kira igen, dagen spenderades i nya lekparken nere på orsa och vi käkade glass, sen åkte vi hem till oss och dom sov över.

















Onsdagen spenderade vi också i lekparken sen lämnade vi Pierre och Kira för att åka hem och äta lite mat.
Efter maten var vi så slut efter 1 hel vecka med förberedelser, folk, lek, fika, städningar mm så vi la oss supertidigt och tvärslocknade hela familjen haha.


Men trevligt var det :)

Nu har Kevin somnat här i mitt knä. Han blev så uttråkad av att sitta still och vänta på att jag skulle bli klar med detta långa inlägg så att han somnade stackars..
Min kock står i köket och fixar med käk <3

Nu blir det nog inge mera dator för idag, resten av dagen ska nog spenderas med barnen.
Det blev ingen promenix tidigare... Det fick helt enkelt bli en vilodag här hemma.


Kramar!





2 maj.


God morgon..
Eller morgon och morgon, för mig är det i alla fall morgon :)
Sitter fortfarande i morgonrocken i soffan och myser! Har fipplat runt lite här hemma och sitter nu och funderar på om jag ska bege mig ut på en promenix...?
Känner mig lite kluven i den frågan men måste nog bestämma mig snart om jag ska hinna ut en sväng. Det känns så skönt att ha det gjort relativt tidigt på dagen så kan man ägna sig åt annat sen.

Jaja jag får se hur jag gör, det lutar nog åt en promenad skulle jag tro..


Imorgon blir Kevin 5 månader!! & på onsdag fyller jag 25 bast!!
ojoj tiden går fort!!
Det blir inget kalas för min del. Eftersom att Saga och jag fyller så tätt så ser jag att mitt födelsedagskalas blir samtidigt som hennes. :)
Men om någon vill komma förbi på en kaffe ändå så är dom ju självklart välkomna.. :)


Igår åkte Sonia ur big brother. Spelade inte mig någon roll egentligen, men velade helst att Madde skulle åka.
Den jag vill se som vinnare  är i alla fall Simon! Härliga kille! :)


Nu ska jag ge Kevin lite mat medan jag ska bestämma mig för hur jag ska göra med prommisen!..
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.


Vad har du för planer?

Kramar!


Det går segt... & Saga 3 år!!


Hej på er.

Ja det går trögt med uppladningen av foton.. Jag har varken haft ork eller lust att sitta och lägga in bilder på datorn så bilderna jag lovat kommer att komma upp men det går lite segt bara :)
En blogg utan bilder är inte så rolig. Tycker jag i alla fall.

Idag har jag varit ut på en powerwalk/joggingtur Superskönt! Kondisen tar sig men är inte den bästa kan jag lova. Joggade förbi en gammal farbror som var ute och gick med sin hund och jag kände verkligen att nu orkar jag inte längre men velade i alla fall ta mig förbi gubben utan att se för bedrövlig ut haha. Han stannade upp och tittade på mig och sa "är det inte jobbigt att springa" Med ett leende sa jag jo fy tusan och joggade vidare samtidigt som jag likagärna kunnat lägga mig ner och döö haha orkade knappt få ur mig orden... Men men det tar sig sa mordbrännar´n!

Det blev att slänga sig in i duschen och sen bar det iväg till dollarstore med pappsen en vända. Det åts pizza till mat idag, inte det nyttigaste men ack så gott!! :D


Igår kikade jag igenom lite gamla mail och hittade lite gamla bilder! Hur skoj som helst. För 4 år sedan hade jag en mobil som jag kunde skicka bilder till min mail med, hur bra som helst.. Hade totalt glömt av det så det var riktigt skoj att kika på bilderna igen.

Hittade gamla bilder på Saga då hon var 3 år!!













Kul med gamla kort!! :)

Idag har det varit riktigt kallt tycker jag. Precis innan min promenadi morse så kom världens hagelskur och så hörde jag av mamma att det hade snöat på morgonen!!
Saknar redan värmen som varit!! Haha
Tänk att det brukar vara så... Sommarvärme i april och så kommer kylan och gör av sig sitt sista i maj..
'

Hoppas ni haft en bra dag!

Idag är det utröstning i Big brother! Ska bli spännande att se vem som åker ut.....
Hoppas Madde! Hon är så bitter och trååååkig och det enda hon gör är att titta på sina nya tuttar! och varför denna strävan efter att vika ut sig och vara med i porrfilmer?? Hmm undra hur hon är funtad igentligen!

Finns såklart andra också som borde åka ut men det är mera rättvist om Madde åker hon som varit där inne kortast tid tycker jag i alla fall..

Spännande nu när alla är nominerade! :)

Nu kanske inte just du som läser är så intresserad av big brother men om du är det så får du gärna komentera om vem du vill ska åka :)


Trevlig kväll!

Kramar <3




RSS 2.0