Lite förändring.


Hej på er!

Titta vilka sötnosar! :)
Idag så kom Saga in och skulle visa hur lös hennes tand var och VIPS! så var tanden ute haha. Nu är hon så himla söt när hon springer runt med sin stora breda glugg där fram :D


Mina små ögenstenar! <3


Här går det sakta men säkert framåt mot en lite mer uppdaterad blogg.
Säkert små förändringar för er men stora för mig :D
Känns skönt att ändra lite hit och dit och så är det ju så roligt när en "nollad" person som jag försöker sig på och lyckas med det haha. Det är verkligen en djungel och jag kan känna att jag skulle behöva stoOr hjälp ibland men oftast så löser jag det på något konstigt vis men tid tar det!
Idag har jag setat väldigt väldigt mycket framför datorn pga detta FYYY vad hemsk jag känner mig men det tar ju tid. Så nu i morgon blir det nog inte att sitta alls vid datorn, det blir nog en dag ledigt.

I morgon ska jag upp och iväg på mamma-babygympa :) Ska bli roligt och spännande att prova på faktiskt. Kan vara trevligt att träffa andra mammor också. Då har jag något att skriva om på onsdag när jag är tillbaka :)

Ha det så bra så länge!

Kramar <3


Smarta jag!


Ja jag känner mig ganska så smart och stolt över mig själv just nu haha.


Hallå där einstein!!

Bloggen ser just nu lite konstig ut och den ändras lite hur som men det är för att jag håller på att experimentera lite :)
JAG som aldrig fattat någonting om sånt här har för första gången gett mig in i designträsket och ska försöka mig på det här med att ändra lite på bloggen :D
Ja vi får väl se hur det hela slutar men ni får väl ha överseende med att det kan se lite katastrof ut ett tag haha..

Nu är det dags för solsidan!! YipPeYY!


Promenad + jordnötsringar! GaaaaaaaH


B drog mig ut på en promenad idag, eller drog och drog jag följde väl med me egen vilja :)
Idag var det desto skönare ute. Tempen visade på +1 grad ute men solen gick dessvärre och gömde sig precis innan vi skulle gå. Vi svängde förbi mina föräldrar på vägen hem och här sitter jag just nu i deras soffa!

Det är farligt att hälsa på här, nästan alltid så står det skålar på vardagsrumsbordet med för det mesta chips och nötter och ibland lösgodis och ostbågar! Idag stog det jordnötsringar!!! GAAAAH WHY??!
Jag älskar ju jordnöstringar..



Det var på botten kvar och vart hamnade resten?? Jo i min mage.. Jag vet inte hur många gånger jag bett min pappa om att sluta ha godis framme jämt. Jag har så svårt att stå emot :D
Speciellt jordnötsringar!

Kan jag trösta mig med att jag har varit ute och gått? Haha jag vet... Det är en dum ursäkt, för vad har min promenad då gjort för nytta??

Nä skärpning Emelie!



Rullande linne..


Nog blir man påmind om vikten när linnet som man hade förut och som satt så tight, fint och perfekt helt plötsligt rullar upp till under tuttarna när man slappnar av med magen?
 
Hahaha :D

...Nä nu håller jag tummarna för att träningen ska göra någon verkan...


Jag har ju faktiskt fött barn nyligen så inte ska jag då klaga, anledning till min nuvarande kroppsform finns ju och resultatet som just nu ligger här brevid mig i sängen är värt vartenda gram på min kropp. <3
Men längtan att få kunna sätta på sig sina kläder igen och känna sig bekväm i sin kropp är stor efter en sån stor och drastisk förändring..


Nu ska jag försöka sova. Hoppas ni haft en trevlig kväll my friends :)
Gónatt


Bodys...


På MAXI hittade jag 3 bodys till Kevin för 149:-



Visst var dom fina? :)

Dom kommer han nog bli jättefin i sen. Köpte strl 68 så att han har några när han blir lite större. Det är bäst att ligga steget före hela tiden med kläder. Dom växer ju så det knakar när dom är små!

Kolla in den här glafisen då! :D



Han är en riktigt glad liten kille som ler mest hela tiden nu när man pratar med honom.
Riktigt roligt när man ser alla framsteg i utvecklingen. Det värmer så i både själen och hjärtat när man får se honom glad :) <3



Ben som ispinnar!!


Sitter och försöker värma mina ben som är som ispinnar efter en liten promenad ner till statoil.
Hade sett fram emot den här dagen eftersom att dom på vädret visade strålande sol och -1 grader ute :) Så idag hade jag ställt in mig på en riktig långpromenad men ICKE!
JÄKLA BLÅSVÄDER!
Vi gick ner till statoil eftersom att Benny skulle tippa och efter det så blev det raka spåret hem igen för det blåste riktiga isvindar ute :(
Vilken besvikelse det blev, även om solen lyste för fullt så förstörde ju vindarna allt för min planerade långpromenad..



Helena var med och Rocky som hon var hunvakt åt, jag, Benny, Kevin och Saga som var fotograf :)




Jaja det blev ju en liten tur i alla fall så lite frisk luft har man ju fått idag också.


Nu är jag hungrig!
Benny står i köket och lagar lite mat. Idag blir det chiliconcarne :P Det är så himla gott och såklart vitlöksbröd till det MUMS!

Idag är det lördag och jag ska ta mig ett bad och så blir det lite godis ikväll. Mys med andra ord :)

Mötet igår gick bra och gymanläggningen var riktigt riktigt fräsch, det är ju ganska nybyggt. Ska bli kul att prova på lite nytt nu. Först och främst så blir det mamma och babygympa på tisdag sen får jag väl se hur kroppen tar det. Kanske får världens träningsvärk haha. Man känner ju inte kroppen så väldigt bra efter en graviditet. Det är som att starta ifrån noll. Fett ska förbrännas och muskler ska byggas upp. Jag känner verkligen hur klen och spänd jag är i kroppen nu och därför ska det bli extra skönt att börja träna.
Sen ska jag prova på zumba och bodypump såklart det är väl det som jag är mest intresserad av :)

åå va skönt nu har benen börjat tina upp lite och så luktar det så himla gott ifrån köket!!!
Ska titta till gubben och se hur det går för honom :D

Ha det så länge!
Kramar <3



Fasen va fiint!


Ååå vad jag älskar dessa fina dagar med solsken!
Det suger i kroppen på mig att jag vill gå ut. Funderar på att ta en promenad faktiskt innan det är dags att åka in på mötet.

Vad gör ni idag?


Kramar <3


Förra vintern!


Så var första fröet sått!


Hej på er.

Har precis kommit hem ifrån mora dit vi åkte för att leta tag på längdskidor åt Saga. Åkte in på återvinningen för där tänkte jag att det borde finnas men det gjorde det inte, eller jo men då bara för vuxna. Jag får väl hålla utkik på blocket då kanske om det dyker upp några.
Det ska ju åkas längdskidor på idrotten men som tur är så finns det ju låneskidor men ändå.

När vi ändå var i mora så passade jag på att springa in på class gym för att kika lite och höra efter om priser osv. Till min förvåning så såg jag att en  klasskamrat från när jag pluggade  nu sist satt i receptionen. Riktigt roligt att se henne igen! :) Jag fick ett schema på vilka pass dom har och vilka dagar och tider och så skulle jag höra av mig om jag var intresserad så skulle jag få en tid till i morgon för ett "möte"
Nu hade dom nämnligen ett bra  erbjudande där inne. Dom tar en inskrivningsavgift på 900:- vilket jag tyckte var saftigt men nu fick man det man väger i rabatt alltså om du väger 70 kg så blir det 700:- i avdrag och väger du 90 kg eller mer så blir ju den gratis alltså om ni förstår. Avgiften är för 1 år men sen kostar det i månaden också.
Jag blev ju såklart ännu mera sugen att börja när  jag var där så nu efter alla dagars med funderande på hur jag ska göra så lyfte jag äntligen luren och bokade in ett sånt där "möte" :)
Så nu är alltså första fröet sått och det är bara att fortsätta för nu känner jag ju att jag MÅSTE!
Mötet är tydligen en presentation av anläggningen och introducering av redskapen mm.

Så om du är intresserad så ring dit i morgon så hinner du kanske också få rabatt. Det var sista dagen för erbjudandet i morgon!

Kanske vi kan göra sällskap? :)


Det blev en tur på MAXI och min snälle far bjöd på lite donkenmat. Ja men vad gör det om man nu ska börja träna hahahaha :)



Jag i underbara fryksås förra våren. Kevin var ett litet frö i magen och jag viste inte om det ännu :)
Kanske man nu kan gå ner dessa 10 kg som återstår!
PEPP PEPP!


Nu ska jag lägga mig i sängen tidigt för att bara mysa! :)

Kramar! <3



Svettig var bara förnamnet!


Ja efter den promenad jag nyss kom hem ifrån så kan jag säga att jag var riktigt svettig *puh*
Det blev en promenad på ca 1 timme med rask takt så att jag skulle hinna hem till när Saga kom hem. Det käns så himla skönt efteråt när man rört på sig. Nu kan jag må bra resten av dagen känner jag :)
Så himla fint väder var det ju ute också och ca 3-4 minusgrader.

Tack "anonym" för tipset om zumba här i orsa. Det ska jag verkligen fundera på! Skulle vara riktigt roligt att prova på det i alla fall. :)

Kramar!




Jenny i Hong kong!


Jag skrev ju tidigare om min vän Jenny som numera bor i Hong kong.
Nu har jag fått reda på hennes blogg så om ni är intresserade så gå in på hennes blogg för att följa hennes liv på andra sidan klotet!

http://jennyspannar.blogg.se

<3


Oväntad shopping.


Idag blev det lite oväntad shopping.
Benny sa något om att hoppa hopprep när vi snackade träning och då kom jag på att jag måste ju köpa mig en sport-bh, ja för hoppa hopprep kan jag då absolut inte utan sport-bh. :D

Det blev inte bara en sportbh utan även ett par träningsbyxor och topp samt 2 tröjor som jag hittade på rea. :)
Så nu ska jag bara ta tag i träning på ett eller annat sätt för nu har jag ju kläder..

...Det gäller bara att ta första steget...


TRÄNA!!


Hej på er.

Har precis hängt lite tvätt, ja för gör man något annat nu för tiden? Nää här hemma tvättas det kläder vareviga dag nu för tiden. Babytiden=spytiden :)

Saga vaknade och fick kika på en film direkt efter frukosten. Hennes mormor hade lyckats tappa bort en julklapp som Saga skulle ha fått så nu var den hittad och Saga fick den igår i stället, så nu fick hon titta på den efter frukost. Det blev bio med hennes mjukisdjur :D



Kevin har setat fint i sin favvofotölj som han fick i julklapp av sin farfar medan jag fixat med tvätten.
Det är en riktigt häftig babysitter med musik, vibration och löstagbara skallror och så guppar den av minsta lilla rörelse så  där sover han gott jämt :)



En riktig liten snuttegris är han :) Det ska vara både napp och snuttefilt.. Gnugga huvudet är också favvo :D


Vet ni vad min kropp skriker?

TRÄNING!!
ÅÅÅh vad jag är sugen på att börja träna! men det är väl så när kroppen är totalförändrad efter graviditeten. Nu vill jag tillbaka till min vikt igen så att jag kan få på mig mina kläder igen! Det är dåligt med kläder som passar kan jag säga.

Något som jag är riktigt sugen på är att gå på någon gruppträning. Men då måste jag söka mig till mora. Skulle vilja prova på mamma/baby-träning, zumba, bodypump och core! Så ett gymkort hade ju inte setat fel.
Men samtidigt så känner jag att jag lika väl kan gå ut och gå och kanske köra något hemma.
Jag är ju utbildad styrkeinstruktör och yogainstruktör men inget av det tilltalar mig just nu. Känner mer för gruppträning. Det käns som att det skulle vara roligare och mera peppande.

Jaja vi får se hur jag gör med detta...


Har du någon erfarenhet av gruppträning? Dela gärna med dig i såna fall :)


Kramar <3



Semla & fläsklägg!


Ja det lät väl som en härlig kombination eller hur? HAHA!
Nja kanske inte tillsammans då men idag blev det att klämma i sig årets första semla :P RIKTIGT MUMSIGT var det! Det blev såklart en vaniljsemla för min del eftersom att jag inte är så stormförtjust i mandelmassa..



Just nu befinner vi oss hos min käre mor och far där vi ska äta fläsklägg och rotmos!! HERREGU va gott det är! Jag köpte fläsklägg för ett tag sen och bad mamma att göra det någon dag så att alla kunde äta. Jag har inte haft någon stor kastrull så att jag kunnat koka fläsklägg hemma men nu fick jag en i julklapp så hädanefter ska jag kunna koka fläsklägg där hemma och en massa annat gott såklart. Det är ju så bra att kunna göra storkok och frysa in :)

Är du lika förtjust som mig i husmanskost eller är du en mer modern "prova på nytt" människa?..


Vad ska jag göra?..


God morgon.

Sitter i sängen för tillfället brevid Kevin som sover som en prins. Saga har kommit iväg till skolan och Benny sover vidare medan jag funderar på vad jag ska göra...
Ska jag ligga kvar och bara mysa eller ska jag kliva upp och ta tag i alla sysslor?..

Med mjölkstockningen är det bättre, puh... Skönt att det inte blev värre än vad det var så att jag hade fått lov att åka in till sjukhuset för att pumpa ur.

Idag blir det en tur in till mora och dollar store för att handla lite sånt som man får för bra pris tex diskmedel, tvättmedel mm. Hittar ju säkert något annat också om jag känner mig själv rätt haha :)
Skulle nog vilja hinna med en promenad idag också. Har ju en del kilon jag vill bli av med *suck* hur nu det ska gå till...



Nääää. Jag tror nog att jag ligger kvar en halvtimme och myser innan jag kliver upp :)
Det är det som är så skönt med att vakna tidigt att man bara kan ligga kvar och dra sig om man vill.

Önskar er en fin dag!
Kramar..


En mamma berättade....


Häromdagen träffade jag på en mamma som berättade om när hon ammade så satt hennes dotter alltid brevid med sin docka och en dag så pratade hon med sin pappa på telefonen och han var på väg hem ifrån jobbet.
Hon sa:
Pappa kan du köpa ett par jättestora tuttar åt mig på vägen hem?... Med mycket mjölk i :)

Den var bra tycker jag :D


BVC besöket.


Igår var vi på bvc för att det var dags för vägning, mätning och läkarbesök med lille Kevin.

Tiden går så fort och han växer så att det knakar!
Nu väger han 5380 g och är 57 cm lång! Läkaren kikade på honom och allt var bara bra. Saga var också med och visade såklart upp hur duktig hon är på att läsa :) Nu ska hon läsa på allting hon ser och hon är jätteduktig :)

Monsterbebisar!
Ja bebisar som man  ser som är kanske 3 månader ser ut som monsterbebisar haha. När man har en liten bebis så ser 3 månaders bebisar ut att vara kanske 6 månader! Men icke. Då ser man ju verkligen hur fort dom växer dom där små parvlarna. Snart är bebisperioden över för jaaa faktiskt så är ju bebisperioden väldigt kort. Önskar att den vore lite längre faktiskt! Det är ju så mysigt! :)




Kramar <3


Mjölkstockning!! ;(


Hej på er..

Vilken vacker dag! Funderar på att ta en promenad men jag har ju lyckats åka på mjölkstockning så jag vet inte om det är så bra att bege sig ut i kylan då..

Har aldrig haft mjölkstockning och jag kan ju säga att det är ju ingen höjdare. Kände igår att det började strama och göra ont i mitt högra bröst men tänkte att det säkert skulle gå över efter att jag ammat.
Men det gjorde det inte så jag började ju misstänka mjölkstockning. Jag hade ingen aptit och när jag skulle lägga mig så fick jag en extrem frossa så jag låg bara och skakade under täcket i fostreställning.
Jag tackar gudarna att Benny var hemma. Han fick springa arslet av sig stackars haha. Jag har 3 vetepåsar och han fick springa och värma dom där påsarna hela tiden. Jag hade säkert 50 grader under täcket men ändå så låg jag där med ståpäls och frös FYYYY FASEN jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv.
Jag tog tempen och den visade 39,5 innan jag lyckades somna.
Idag har jag ingen feber men det ömmar när jag tar på bröstet och så har jag lätt huvudvärk men det gör inte lika ont och är inte lika spänt som igår så jag hoppas att det är på väg att bli bättre!



Lycka till min vän!!


Idag åker min kära vän Jenny till Hongkong! :)
Hon ska bo där i 1 helt år tillsammans med sin kille som tydligen fått jobb där.
Herregud va tufft säger jag bara! Modigt men så himla häftigt!

Tänk er. Jenny ifrån lilla Orsa till STORA HONGKONG på andra sidan jorden!!



Även om vi ses så sällan så kommer jag att sakna henne jättemycket och jag kommer att tänka på henne hela tiden och undra hur hon har det.
Håller tummarna att allt går bra för dom!




Jag, Jenny och hennes kille! <3
2 helt otroliga människor som jag är så glad att jag har i mitt liv!

Hoppas att vi ses så snart som möjligt igen!

... I will miss u ...



Synd på kylan.


Det är ju så otroligt fint väder ute idag så lusten att gå ut är riktigt stor. Hade velat ta en lång och härlig promenad men så blir det inte. Här visar termometern på -19,5 idag så där försvann ju lusten lika snabbt igen!

Jag har verkligen inte gjort någonting sen jag klev upp ur sängen. Imorse var jag riktigt trött så jag vaknade inte ens av larmklockan. 15 min innan Saga skulle gå till skolan vaknade jag och fick panik, väckte Benny så att han fick hjälpa Saga med frukost mm eftersom att Kevin vaknade samtidigt och var superhungrig.
Saga kom iväg i tid i alla fall. Benny lade sig i ett bad och somnade om där vilket jag inte fattar att han kan göra men så har han alltid varit. Jag hade varit rädd för att inte vakna upp igen.
Jag och Kevin lyckades tydligen också att somna om och sov 1 timme till sen klev jag upp och åt frukost, bäddade sängar, gjorde mig i ordnning och tog en kopp kaffe och satte mig i soffan och bara myste med Kevin :)

På kanal 5 gick ett avsnitt av desperate housewifes så jag knäpte över på en gång men tyckte att jag kände igen avsnittet. Det är nämnligen så att det är världens bästa serie enligt mig och jag har följt dden ifrån början!
MEN när jag jobbade i mora på en lackeringsfirma så jobbade jag varannan vecka dagtid och varannan kväll/natt och då missade jag så mycket så jag beslöt mig för att skita i serien och istället köpa säsongerna, men jag har fortfarande inte kommit ikapp så därför vill jag ju inte se det som går på tvn nu. Men eftersom att jag kände igen avsnittet så knäppte jag tillbaka och mycket riktigt så var det ett gammalt avsnitt så jag kollade på det och NJÖT! :D




Nu måste jag ju bara ta tag i serien igen känner jag och köpa mig säsong 6 som jag inte har.
Jag tror att det är säsong 8 som börjar nu till våren så jag ligger som sagt efter lite.

Tittar du på desperate housewifes?


Idag blir det lite tacos och kanske en film lite senare. Fredagsmys :)

Kramar!


Lycklig!! & Ledsen!!


Det värmer i hela kroppen och själen när ens barn ler!!



På bilden sover han med öppna ögon och ler så himla sött! haha :D

Men efter att klantiga jag gjorde en hastig rörelse ooch höll på att ramla ifrån soffan haha så röck han till och vaknade och leendet förvandlades till något heeelt annat



Haha så himla söööt! :)

Skratt och gråt ligger verkligen nära varandra. Det märker man när man har barn.


Sömnmedecin


Har precis dammsugit här hemma och beslöt mig för att Kevin skulle få hänga med i baby björn selen :)



Helt avslappnat med armar och ben hängandes ligger han och tuttar på nappen och tittar sig nyfiket omkring till en början.



Han brukar få hänga på när jag dammsuger AND HE LOVES IT! :D



och med värme, närhet och ett enformigt ljud så blev han tröttare och tröttare och somnade efter inte allt för lång tid :)
MYSIGT! <3

Meeeeen vilket fint väder det är idag då! Känner mig lite ledsen att jag inte kommer ut i det. har fipplat med en massa sen jag vaknade och nu snart är det dags för att mata Kevin sen ska det llagas mat åt oss så solen hinner ju gå ner innan jag kan ta mig utanför dörren.
Jaja vi får väl se om det kanske blir en promenad i alla fall. Synd att det är kallare ute nu. det är -10 här hos oss idag.. Hur är det med graderna hos er då? lika kallt? eller kanske kallare?

Kramar!



Sagas nya matta.


Är grön, hårig, mjuk och skön :)



Bad mamma och pappa att köpa en när dom var på IKEA här om dagen. Vi har en likadan i vardagsrummet fast en svart och jag älskar dom. Lite dåligt är väl att på den svarta så syns all skit så den måste ju dammsugas varannan dag ungefär.
Men dom är riktigt sköna och Sagas invigde vi med att sätta oss och spela spel på :)
Nu är den ockuperad av bilbanan som var en riktig rolig julklapp enligt Benny haha (undra varför)? :D



Min vinst :)


Idag kom min vinst i posten.
I höstas var jag med och tävlade på blimamma.se i deras höstfototävling med denna bild



och vann! :)
Det var ju inte direkt ett pris jag velade ha men tänkte bara vara med för skojs skull.
Priset var boken "30 min gravid workout" med Anna anka haha.
Jag väntade men priset kom aldrig så för någon vecka sen så kontaktade jag admin på deras sida och undrade vart vinsten tagit vägen. Dom hade skickat den direkt efter tävlingens avslut men den måste tydligen ha kommit bort. Snälla som dom var så skickade dom tydligen en ny vinst men det blev ingen Anna anka bok.



Det var bättre med kläder till Kevin tycker jag än en bok med gravidworkout när jag inte ens är gravid längre :)


Idag har jag varit på efterkontrollen. Allt var jättebra så nu har jag fått klartecken så att jag kan lägga mig i ett långt skönt bad sen och ta hand om fötterna och göra en hårinpackning vilket kan behövas efter graviditeten.. Har verkligen längtat efter det :)
Nog för att jag säkert kunnat bada tidigare men det känns bäst att vänta till efterkontrollen är gjord med allt så att man får klartecken att det är ok. Vägde mig när jag var där också. 12 kilo har försvunnit på dessa 5 veckor. 9 är det kvar! Bara att sätta igång med att ta lite promenader så får man hoppas att en del försvinner.

Har precis ätit lite kalops som jag kokade ihop på förmiddagen. *mums*!!
Nu blir det en tur bort till mina föräldrar för att spela lite kort och sen hem och lägga Saga innan mitt skööööna bad :)

Hoppas du haft en bra dag och att du fortsätter att ha det! :)
Kramar! <3


+ grader!


Helt underbart skönt var det när vi tidigare idag tog oss en promenad ner till ica för att handla.+2 grader stog termometern på här hemma innan vi klev utanför dörren och till och med vindpustarna som kom var sköna. ÅÅÅh vad jag har längtat efter varmare dagar.
Så här får det gärna fortsätta eller hur? :)

Det står inte på fören det är dags för wasaloppet och i samband med det så brukar det härliga takdroppandet börja och solen värma, fåglarna kvittra och vägarna bli bara!

Mmmm snart knackar våren på våran dörr...



Provrumsskräck!


Hej på er.

Nu är det väl ändå dags att börja blogga igen?? :)
Känns som att jag bara skjuter upp det hela tiden och när jag väl ska sätta mig så är det dags för att mata Kevin. Men nu ska jag nog rycka mig i kragen och finna lite tid. Det är ju som sagt roligt att blogga och fungerar som en slags terapi/dagbok.

Dagarna bara springer iväg tycker jag. Det är redan dag 11 på detta år och nyss stog vi där och skrek gott nytt år och skålade ivrigt med ett glas cider i handen haha. Ja inte någe alkohol på mig inte.

Igår var vi till falun en sväng. Skönt att komma iväg på en tur men vi skulle juu dit av en anledning. Benny hade tid till läkaren och ska nu äntligen få starta sin beehandling av sin blodsjukdom. Vi har väntat riktigt länge nu och nu är det dags.
Jag håller tummarna att allt ska gå bra nu och att det inte blir allt för tufft.
Men jag är ändå förberedd och inställd på det värsta.
Behandlingen jämförs ju med en cancerbehandling och det kan bli riktigt tufft för honom men även för oss som familj.

Efter sjukhusbesöket så åkte vi vidare till borlänge och burger king för att proppa i oss lite slafsmat och få dåligt samvete men ack så gott det är :P
Det blev ju såklart en sväng på kupolen också för att jag behövde hitta  mig en tröja. Det är ju lite svårt med kläder nu såhär efter en graviditet, ingenting vill sitta bra. Vi var till sågmyra och lager 157 innan falun men där hittade jag ingenting och det blev en stressvända eftersom att vi inte enss hade planerat att svänga förbi där. Benny hittade i alla fall en tröja där och Saga fick sig en vårjacka och Kevin en body.
Jag höll dock på  att bli galen när jag med desperata försök i provrummen på kupolen försökte att tränga på mig tröja efter tröja.
Antingen så var den för kort, eller för taight, eller för pluffsig vid armarna eller något annat. ÅÅÅÅH KRÅNGEL, SVETT & TÅRAR HAHA  :)
Men till slut inne på gina tricot så fann jag en tröja som jag kunde ha och så blev det en skjorta som jag tyckte var snygg som jag kommer få på mig om jag går ner några kilo men som konstigt nog passade utmärkt idag HMM?? inte har jag gått ner flera kilo sen igår? ´Nej det måste ha varit maten och stressen som gjorde att jag inte kunde knäppa igen den, eller?
Jaja hur som helst så kom jag därifrån med en tröja, skjorta, tights och en amningsbehå så nöjd är jag absolut.


Idag är det däremot en lugnare dag på dr ahlbergs :)
Innedag med massa mys som jag tar igen idag eftersom att det inte blev så mycket av det igår. Saga började skolan idag också efter ett härligt jullov.



Idag åkte babygymmet fram också :)
Saga hade det som liten och gissa om han gillade att ligga där? Han är verkligen en nyfiken pojke våran Kevin. Allt är bra sålänge han får vara uppe och kika sig omkring.


Nu är det matdags för Kevin igen..
So long my friends <3




Kvällspromenad.


Hur är det med er?
Här är det bara fint. Har precis slagitt mig ner i soffan efter en otroligt god middag som älsklingen lagat :)
Dagen har bestått av att tvätta upp alla kläder i tvättkorgen som inte bara  var I tvättkorgen utan även hade vuxit sig till ett stort berg som nådde kanske 1 meter ovanför haha.. Vi har en ganska liten tvättkorg faktiskt.
Det är ju så nu att tvätt finns det gott av hela tiden. Det spys ju ner det mesta :)
Jag och Benny har också setat och spelat lite guitar hero "tv-spel" vilket var riktigt länge sen. Vi passade på när lillen sov såklart.
Nu ska vi vila magen lite och bege oss ut på en kvällspromenad bort till mina föräldrar på en kopp kaffe :)

Vi hörs senare.
Kevin ropar MAAAAAAT! :D

Kramar <3


RSS 2.0