Världens tråkigaste blogg!


Är nog den du läser just nu :D

Sen gubben kom hem så har det varit full fräs. Mycket av tiden har gått åt på att hjälpa till hemma hos mina föräldrar med köket som jag skrivit om förut. Det går framåt och det är så himla roligt att se när köket börjar ta form :)
Det som ska inväntas nu är en rormokare och en som kan hjälpa med att dra lite el så kan vi fortsätta.

Annars så har dagarna bestått mest av att umgås, leka och mysa.
På kvällarna när barnen somnat så har jag och B plöjt igenom lite mer desperate housewifes avsnitt.
Dom vardagliga sysslorna rullar på och är det någon som sitter vid datorn så är det gubben. Min tid vid datorn är minimal och därför blir det inget bloggande gjort heller. Tråkigt....
Men så är det och så får det väl bli nu den närmsta tiden antar jag. Inspirationen till att blogga är innte den bästa heller så det får bli lite hattande fram och tillbaka innan jag hittar tillbaka antar jag.

Jag älskar ju att få blogga och vill helst varje dag så jag hoppas på att jag kommer igång igen snart.

Jag hoppas att ní alla har det bra och att ni håller er friska och pigga.. Ja för nu går det mot ljusare tider och det står inte på fören våren knackar på dörren.. :) Man måste tänka positivt eller hur? :)

Många kramar.




En trevlig överaskning!


Hej på er.

Jag låg i sängen i morse och myste med Kevin när Saga precis skulle göra sig klar för att gå iväg till skolan. Det plingade på dörren och Saga tjöt rakt ut Det är morfar och pappa!! :)
Superlycklig var hon och Kevin satt brevid mig med stooora ögon. Gissa om han var shockad. Men shocken övergick till jubel och glädje ganska så fort haha.

Vi klev upp och åt frukost, drack kaffe och tjattrade. Mysigt.
Jag visste ju att dom skulle komma hem men inte att dom skulle komma så tidigt.

Ja en bättre morgon kunde det inte ha blivit.

Benny la sig självklart och försökte sova efter ett tag. Dom jobbade ju länge igår och sen satte dom sig och körde över 90 mil och dom har nästan inte sovit någonting på resan hem så man förstår ju att dom är trötta.

Linda hörde av sig nyss och undrade om jag velade hänga på in till mora och kika en sväng. Jag ska väl försöka väcka gubben och höra om det går bra. Förstår ju att han är trött men man kan ju alltid fråga haha.
Ja vi får väl se hur det blir av med denna dagen.

Önskar er en trevlig Tisdag!


Det okända...


Kollade nyss på det okända som går på sjuan.. Jag gillar det programmet! Att liv existerar efter döden har jag alltid trott på. Att vi får återförenas med våra kära på andra sidan och vi har det bra. Att ingen smärta, sjukdom eller ondska existerar.

Att det händer oförklarliga saker runt om i världen är väl bevis nog?? Det finns ju måååånga skeptiker som har någon förklaring till allt men jag är i alla fall 100% säker på att det är besök ifrån andra sidan. Jag har själv upplevt mycket konstigt och i mitt hem har det hänt en del som absolut inte kan förklaras.
Jag inbillar mig att det kanske är min farfar. Det kan vara farmor också men känslan har sagt farfar från första början :)

Jag saknar er verkligen! Ni finns i mina tankar varje dag...

Min farmor och farfar bodde långt borta. Min pappa kommer ifrån Bergen som ligger i Norge så halva släkten befinner sig där borta.
Tyvär så är kontakten med dom inte så god. Det var annat när farmor och farfar levde men man får hoppas att den blir bättre. Det är ju en bit att åka så det betyder ju att jag inte träffade dom allt för ofta men i stort sett varje år under min uppväxt åkte vi dit och ibland tom 2 gånger på 1 år. Men bandet till min farmor och farfar var speciellt och stark. Synd bara att man inte kunde träffa dom oftare. Nu tänker jag ju i stället att det är synd att jag inte kan ta mig till deras grav så ofta. Men när jag väl är där så känns det som att dom står vid min sida och hör allt jag säger till dom.

Tror du på ett liv efter döden?

Detta ämne skulle man kunna diskutera i evigheter så jag känner att jag rundar av annars får ni sitta och läsa en bok :)

Dagens program var i alla fall bra. Jag älskar deras medium Terry Evans. Han får fram så mycket info och jag älskar när det är släktingar som har budskap. Det är så rörande!
Något som mer ligger i mitt intresse vad gäller sånt här är hur man har levt och vad man har gjort i tidigare liv :)


Gonatt nu så hörs vi.
Och om du har varit med om något oförklarligt så komentera gärna :) I would love to hear it so please share it...



Konstiga komentarer!


God  morgon.

Klev upp med Saga och sa hejdå till henne. Kevin och jag åt frukost, lekte och sen hoppade vi ner i ett bad. Han är så jädrans gooo min lillkille :)
Han har härmat mig för fullt här på mogonen och vi har skrattat. Jag fick lov att filma honom men kan inte lägga ut det här tyvär eftersom att jag filmade med den riktiga videokameran.

Nu när jag skulle in här på bloggen så såg jag att jag hade en komentar på ett gammalt inlägg.. Det är inte första gången.
Ganska så ofta så ramlar det in komentarer ifrån olika och det skrivs på engelska och har oftast samma budska.
"great site" "Thanks for det inte info" eller "nice design" bla bla bla...

Ja helt mysko tycker jag i alla fall. Jag går aldrig in på deras länkade sida eller godkänner komentaren. Jag får för mig att det kan vara virus eller några konstiga sidor..

Vet du något om detta? Brukar du få såna konstiga komentarer på din blogg?


En mysig söndag!


Idag har varit en trevlig dag!
Linda och Liam dök upp på förmiddagen, vi drack kaffe och ungarna lekte sen begav vi oss ut på en promenad. Kevin i vagnen, Linda drog Liam på pulka och Saga drog med sig sin bob. Vi traskade upp för backarna mot pulkabacken som ligger brevid ishallen. Där var vi ett tag och ungarna fick åka av sig :)




Kevin tyckte att det var skoj att se alla som åkte och fick åka bob med mig och Saga en gång :) Lillkillen med skrubbsåret under näsan :)

Efter pulkabacken så gick vi hem igen, barnen var hungriga och törstiga så dom fick sig en smörgås och äppelbåtar :)
Vi planerade att äta tillsammans så idag blev det tacogratäng! MUMS! Lyx på en söndag minsann. Barnen har lekt och kollat på film och jag och Linda har fått babbla på omm allt möjligt...
När vi satt och åt så kom mamma förbi och fick äta lite även hon. Ca 5 min efter att hon kommit så dök Lindas man upp och även han fick äta lite. Det babblades på och ungarna lekte. Lindas man tog med sig Liam hem, mamma åkte hem hon också och vi begav oss ut på en till promenad. Saga stannade hemma på gården och lekte med en kompis så det blev jag, Linda och Kevin som fick gå en långpromenad... Snacka om jag var slut efter den promenaden haha.
Vi drack lite te och sen var det dags för Linda att bege sig hem till sina och dags för mig att natta barnen. :)

Dagen har gått fort men det är väl så när man har det kul och njuter av tillvaron. Ja så en riktig mys söndag har det varit! Uppskattar verkligen dagar som denna.

Hoppas att du också haft en fin söndag!

Kramar!


Lördag!


God kväll/natt..

Hoppas att du haft en bra lördag!

Min spenderades hemma till en början med barnen. Vi lekte bla resturang. Saga velade att jag skulle skriva en meny och hon skulle beställa. Det blev glass som vi satt och fikade under tiden Kevin sov :)

Vid 15 tiden så åkte vi ner och handlade. Det är ju lördag så lite godis fick man ju lov att handla hem. Vi åkte till kära Linda efter det och hennes lille Liam där barnen lekte och vi drack te. Mysigt!
Efter besöket hos Linda åkte vi förbi mamma en sväng och sen blev det hemgång. Kevin nattades och sen var det dags för mig och Saga att ha lite lördagsmys! :)

Återigen skulle det lekas resturang och denna gång skulle jag beställa. Lillskruttan skulle trä godis på spett men lyckades sticka sig i fingret så hon la upp det fint på ett fat i stället.
Hon är så GOOO! Hon älskar att lägga upp saker fint och servera andra. Hon vill ofta leka såna lekar då hon vill vara betjänt och hjälpa till eller att hämta något, att passa upp på en och som sagt servera och lägga upp fint pa fat :)
Tro vad det blir av henne?? Kock, inredningsarkitekt eller kanske bara lite smått perfektionist som mor sin. haha.
Nej perfektionistt är jag väl inte direkt även om vissa sagt det men ordning och reda och att var sak har sin plats jaaa så är det :)
Film blev det efter serveringen. Ringaren i notre dame.



Mina underbara barn vad jag älskar er!!!

Gonatt nu! :)



what a day!


Snart är fredag den 13:e äntligen över haha...
Utöver det som hänt tidigare så har det inte hänt så mycket mer tack och lov. Jag blödde näsblod som kom helt plötsligt och hur ofta gör man det då? Men HEY varför inte ta allt på en gång medan oturen ändå rullar på tänkte jag. Saga började också blöda näsblod. Mysko!! Men men.. Det kunde ju ha varit vilken dag som helst men lite konstigt är det nog ändå eftersom att det är just fredag den 13:e eller?
Kevin var också på väg att ramla ner för trappen hemma hos mamma när vi var där. Fick tag i honom i sista sekunden. Jag FLÖG verkligen fram!!! Dom har ingen grind utan vi använder oss av en stor hög och tung pall som fungerar lika bra. Oturligt nog så var den inte stängd helt eftersom att Kevin legat och sovit och jag och mamma hade burit upp ett skåp som jag satte mig och skruvade ihop... Jaja tur att jag han få tag på han i alla fall. Pulsen var enormt hög vill jag lova och svettningarna kom! Fy!!! Det kunde ha gått illa ju..

Nä det käns skönt att denna dag snart är över, så hoppas jag på en turdag i morgon istället och att mobilen fungerar. Har inte så stora förhoppningar på det men jag håller verkligen tummarna!

Har du haft någon otur idag??

Nu ska jag lägga mig och kika lite på Desperate housewifes igen. Ungarna har somnat! :)

Kramar!


1 till sak!


Kom ju på en till sak också. Kevin lyckades slänga en matskål i golvet så att den gick i 1000 bitar också. Var bara att plocka spillror, plocka mat, torka och dammsuga! GAAAAH!


Fredag den 13: var det ja! FAAAAAN!


JÄVLA SKIT!

Jag har inte haft en tanke på att det är fredag den 13:e idag. Brukar inte bry mig så mycket om när det är det heller och har aldrig märkt av någon vidare otur trots dagen i ära!

MEN vad var det som hände idag då? Jo Kevin som ni såg i tidigare inlägg ramlade och slog sig! När Saga kom hem ifrån skolan så talade hon om att hon velade byta kläder! En olycka hade skett. Hon hade varit ute och inte lyckats på toaletten i tid så lite hade kommit i overallen och kläderna. Jaha dett är väl bara att sätta igång en tvätt då tänkte jag och tjoffade in allt i maskinen.

Efter ett litet tag hörs ett dundrande ljud ifrån maskinen Jag frågar Saga lite nervöst och tänker "FAN inte mobilen" Du har väl ingenting i fickorna va? JOOOO! Telefonen!
Vi i hela jävla helvete! Ursäkta hur jag skriver men ni ska bara veta hur mycket svordommar som rymdes i mitt huvud då och några kom ju såklart ut... Fort in i badrummet tröck av maskinen och väntade, väntade och väntade på att luckan skulle kunna öppnas. Det klickade äntligen till.... Ut med overallen DYBLÖT. FAAAAAAN! maskinjäveln hade precis lyckats fylla på med vatten och där fick jag fram en blinkande mobil!!!

Plockade istär den snabbt i mollikyler och torkade, torkade! Nu får den ligga 1 dygn sen så är det bara att HOPPAS! Håll nu tummarna!!

Jag satte mig på barnens rum på govet, kunde inte sluta tänka på vad som hänt. Kevin kom fram till mig och tittade med sina otroligt vackra blå ögon med dom långa ögonfransarna och jag såg hans skrubbsår i fejset. Det var då det slog mig... Fredag den 13:e brast jag ut och skrattade ett sånt där skratt man kan få vid liknande nervösa sammanbrott! Kevins ögon förändrade. Han måste ha trott att mamma blivit lite smått galen! Stackaren. Haha.

Jaja ni ser hur det kan gå. Någon Fredag den 13:e lär man väl drabbas och denna var det tydligen min tur!

Sååå. Nu ska jag gå och slita håret av mig ytterligare så önskar jag er lycka till denna dag :)



En liten olycka...


...Händer lätt när man är liten.

Kevin och jag begav oss ut en sväng för att hämta post, sätta upp tvättid, åka pulka och strosa lite i snön. Han stog vid dörren med ena skon i handen och tittade på mig med sina stora fina ögon och gnydde som en liten hund. Ja vad gör man? :)
Klart att jag måste ta med honom ut då när han står och antyder på att han vill ut :) Direkt jag frågade honom om han velade ut så gick han fram till sin overall och drog i den haha. Sötnosen!

Han älskar verkligen att vara ute och strosa runt men när han gick under trappen som går upp till grannen så lyckades han tappa balansen och slå i ansiktet i ett däck som låg där. Stackaren! Det såg ut som att det gick bra men när jag tog upp honom så blödde han så det gick inte så bra ändå tydligen. Skrapade upp sig under näsan och på hakan.




Ja som sagt, en olycka händer lätt med dom små. Vi gick in och han somnade på 2 röda, så nu ligger han och tar igen sig lillkillen...

Idag blåser det ute menn solen skiner. Hade tänkt ta en promenix men har ingen vidare lust när det blåser. Det blir så mycket kallare då. Lillskruttan ska komma hem ifrån skolan, vi ska äta lite och sen måste vi ner  och handla vilket jag inte orkade igår. Visst är det skönt att skjuta upp saker? NOT!
Det blir nog en tur hem till mammsen också eftersom att hon är ledig idag.

Nu ska jag fortsätta lägga in bilder i datorn och pyssla med det till lillen bestämt sig för att vakna :)
Kramar!


Kvalitetstid!


God kväll på er.

Idag har det städats och plockats som vanligt! Det tar aldrig slut. Man kommer att städa tills man dör så det är bara att gilla läget :)
Efter att ha hållt på här hemma nästan hela dagen och jag kände mig lycklig inombords för att det såg ok ut här hemma så åkte vi hem till mammsen som bjöd på mat. Min mormor var där, hon hade köpt skor till barnen.  Jättefina TACK! :) Det dracks kaffe, busades och fixades lite i köket. Mamma målade och jag skruvade lite skåp igen... Sen var det bara att åka hem och natta barnen. MEN fy tusan idag var dom envisa. 2 timmar tog det innan dom somnade in.

Jaja så har min dag sett ut i alla fall :)

Kvalitetstid! Ja det ska jag ägna mig åt nu trots att dom envisa valde att somna senare än planerat. Igår tog jag fram min fina julklapp som jag fick av hjärtat.
DESPERATE HOUSEWIFES!
Bästa serien någonsin! Jag plöjde igenom 4 avsnitt och JA det blev sent haha men sååå värt det. Nu ikväll hade jag tänkt titta på några till och det blir nog sent igen men men jag får skylla mig själv i morgon om jag är trött. Jag är ju vuxen så jag gör vad jag vill haha. Det är kvalitetstid! Tänk när man var liten och längtade efter att bli vuxen och få göra som man vill!
Om man då bara visste alla nackdelar som finns när man är vuxen :)

Kramar!

 


GÄSP!


God morgon!

Här var det god morgon för länge sen!
klockan 4 ringde alla alarm här hemma och det var dags att kliva upp! B fick ett hastigt besked igår om att åka och jobba så dagen igår gick åt till att kolla upp olika resealternativ till Bergen! Det fick bli tåg hela vägen så det var bara att kliva upp tidigt, väcka kidzen och skjutsa in honom till tågstationen.

Är lagomt trött just nu och att kaffet är slut gör det inte bättre... Jag såg igår kväll att det var slut och orkade inte åka iväg för att handla enbart kaffe  så jag har fått vara utan. Det fick bli te istället, gott men inte alls samma sak när det är morgon!

Gubbens dag kommer att gå åt till att åka tåg och min dag vet jag inte alls hur den ser ut. Jag vet i alla fall att jag måste handla och ska nog se om jag kanske tar mig ut på en promenad idag. Händer alldeles för sällan. 

Önskar dig en fin dag!
Kramar..



Puss puss på pappa <3


Första inlägget 2012!


Hallå på er alla och god fortsättning!

Bättre sent än aldrig! 9 Januari är kommen Hujeda vad dagarna rullar på i år då kan tyckas! haha.
Inga bilder har jag att bjuda på eftersom att jag inte orkat lägga in dom i  datorn än och så har jag varit förbannad på den nya kameran så jag har velat slänga den i väggen. Vad är det för jävla skitkamera har jag tyckt! Nästan alla bilder som tas blir suddiga eller för ljusa! MEN! Idag så tror jag att jag hittade problemet så nu är jag lite gladare :) Tänka att det ska ta sån tid att lära sig något nytt....

Lite kort om tiden som varit då..

Dagen inna julafton spelades bingolotto hemma hos mina päron, sista vi spelade bingolotto var 1 år inna så jag antar att det blivit som en tradition :) Vi sov över och julafton firades där. Hur trvligt och mysigt som helst, Saga kom dock på i år att tomten inte finns :) Men vi har ju klarat av att få henne att tro på tomten i hela 7 och ett halvt år så det ska vi väl vara glad för.
Dagen efter firade vi julafton nummer 2 hemma hos Bennys mamma som vi sbrukar göra :)

En riktigt trevlig och mysig julhelg hade vi. Kevins rutiner blev lite rubbade eftersom att vi sov borta och det är inte han så van vid så han vaknade väl upp några gånger om natten vilket han aldrig gör annars.

Mellandagarna tog vi det ganska lugnt.

Nyårsafton firades hemma hos mina föräldrar med tre rätters och en massa raketer och vi sov över där den natten också.

Nytt år och nya möjligheter! Detta år hoppas jag blir ett bra år med många vändningar till det positiva... Lycka, kärlek och framgång!  :)


I fredags gjorde vi ett ryck här hemma.. Barnvakt hade fixats så att jag och B kunde ägna hela dagen åt att byta rum!! och hela dagen tog det verkligen! Ungarna fick vårat rum och vi deras och jagblev riktigt nöjd med den omflyttningen.!
Vi fick lite mindre rum, mysigt och duger helt klart för oss. Barnen fick ett större rum vilket BEHÖVDES! Fy vad mycket prylar barn ska ha! Vart gör man av allt?? Förvaring, förvaring, förvaring! Något vi har dåligt av.. Det blir så plåttrigt i barnrum med alla dess saker tycker jag. Att investera i förvaring till barnens rum blir ett måste sen men jag fick ihop det någorlunda i alla fall och lekytan blev större vilket gillas!
Bilder på detta ska jag nog kunna lägga upp här någon dag i alla fall :)

Att riva kök och skruva ihop kökstommar är något jag också pysslat med dom senaste dagarna. Jag var hem till mamma och tog tag i rivarbetet. Började riva lite panel och slita loss lite kakel på väggen, ryckte ner några överskåp och har börjat skruva ihop några nya skåp, så nu är köksrenoveringen påbörjad på riktigt! Det kliar i hela mig och jag känner att jag bara ÄLSKAR att få syssla med sånt! Terapi arbete på hög nivå! Jag vill nästan bort dit varje dag nu för att pilla med något haha :)
Men nu får vi nog vänta tills pappa kommer hem ifrån jobb i norge innan vi fortsätter med lite grövre saker :)

Nej jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men nu ska jag runda av.
Nu vet ni lite om vad som har hänt sen jul i alla fall och nu ska börjas blogga igen!!! :)

Hoppas att ni har haft det bra under denna tid som varit och jag önskar er all lycka detta år!
2012!

Som sägs vara det sista jordelivet!?
Vad tror du???


RSS 2.0