Sensation!!

Hej kära ni!! :)

Jag har verkligen haft fullt upp i en hel vecka nu, ingen tid alls har funnits till att blogga och igår var jag så slut efter allt så jag velade verkligen inte göra någonting.!!

Jag måste ju bara berätta att igår fick jag något ryck och skulle se hur pass mina jeans gick på mig, alltså jeansen som jag hade innan jag blev gravid.
Jag vill ju verkligen gå ner mina kilon. Jag tänkte bara ta en kik på hur långt jag har kvar, i kilon så vet jag ju men kan ju vara kul att testa jeansen. Jag fick dom över låren och tänkte jahamen jag får dom aldrig över rumpan i alla fall... Med lite ruckande gick dom på men då tänkte jag , jaja dom går då ALDRIG igen men vipps så gick dom igen och dom satt bra!!
Jag blev helt överlycklig och sprang ut till Benny hoppandes och visade! Haha vilken sensation!! Nog för att dom sitter tightare än innan och det är några kilon kvar men jag fick ju på dom och det är stort för mig!! :)

Idag har jag hunnit ut på en promenad efter frukosten, vi har gjort lite ärenden på byn, haft pappa på besök, varit in på MAXI och storhandlat och sen blev det grillning med mamma, pappa, lillebror, hans tjej och hennes syster. Supertrevligt.

Idag har det ju varit kanonvarmt, vilket väder vi har haft!! Riktigt sommarväder.
Hur härligt som helst men tyvär så har jag inte hunnit njuta av det fullt eftersom att det hänt så mycket den senaste veckan.
Tänkte jag kan uppdatera med lite bilder ifrån senaste veckan, men det får nog bli i morgon...


Visst har det blivit grönt fort!!



Tog en bild med telefonen efter vägen där jag går mina promenader, det är så himla fin utsikt men syns ju tyvär inte så bra på bilden. Hade jag tagit bilden lite tidigare (längre ner i backen) så hade det blivit bättre :)


Det är så härligt nu när det känns att sommaren knackar på! :)

Hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av vädret!
Återkommer nog i morgon med lite bilder..

Ha en trevlig kväll!!


Kramar! <3


Det blir inte så mycket!


BLOGGANDE...

Håller på för fullt med att förbereda inför kalas!
Hoppas att ni har överseende med detta. :)
Dagen idag har bara gått åt på att städa och mera ska städas men nu först ska vi  ner på marknaden en sväng och så ska det ju bakas också!!.... Ja ni kanske förstår att det är mycket nu.

Så det kommer nog att vara lugnt med bloggandet tills denna helg är över.

Önskar er en riktigt trevlig helg!!


Kramar <3


Nya hissgardiner!


Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er!
Här är det fullt upp med både det ena och det andra! *puh* Idag har jag och Kevin varit på mamma-baby gympan och det gick väl sådär måste jag säga. Efter att han var sjuk så har han inte riktigt hämtat sig än tror jag, han är mer grinig och när han äter så äter han superkort tid och gråter emellen åt. Så idag på gympan så fick jag väl träna i 30 min utav 1 timme resten satt jag och höll i honom och så gav jag honom mat.
Men jag ska inte klaga, varje gång jag varit där så har han legat snällt på golvet och tittat på och jag har aldrig behövt avbryta något speciellt så vad gör det :)

Igår åte jag in till dollarstore efter att ha sett i deras blad att dom säljer hissgardiner BILLIGT! Fick ju bara lov så det blev 3 stycken till vardagsrummet.
Den tredje sitter vid dörren ut till altanen så det syns inte på bilden...



70:- st !!! Var inte det ett kap!
Dom säljer också fina knytbandslängder för 80:- och 90:-

Har fixat lite påskris nu också :)



På baksidan



och framsidan fick det stå eftersom att Benny och Saga är allergisk mot det så kan jag tyvär inte ha det inne, så ute får det stå och välkomna påsken..


Benny skulle iväg till en vän nu efter maten så då tog vi oss en promenad bort till mormor och morfar! Sen blir det hem och lägga Saga.. Ska bli skönt nu när hon får påsklov :)
Torsdag är sista dagen sen är det lov!! och fullt upp med kalas, marknad osv!! ojojoj...



Kevin med mormor och morfar! <3

Ha nu en trevlig kväll!

Kramar...



Härligt.


Nu har man njutit av årets första grillmiddag! Ååå va gott det var!!
Snacka om att man njuter för fullt nu när det grillas och solen värmen så skönt och så är knopparna på bristningsgränsen nu såg jag också när jag var ut i skogen för att plocka lite påskris.. :)

Eftersom att Kevin var sjuk så vi har fått vara hemma så har vi hunnit med lite saker. Igår putsade jag alla fönster och städade lite i köket och Benny var ute och fixade på baksidan med att göra rent utemöbler, spola rent golv, slänga diverse skit och ställa i ordning osv.
Känns skönt att få lite ordning på vissa saker som tar sån tid att göra. Jag tycker om att städa men jag hatar att putsa fönster så det är som sagt skönt att ha det bakom sig nu.. :)


Nästa helg händer det mycket! Saga ska ha kalas både på fredag och på söndag, först på fredag (dagen hon fyller) för släkten och på söndag för sina kompisar. På torsdag och fredag är det marknad så på torsdagen ska vi väl hinna med det och på lördag så är det ju påskafton så då blir det nog lite påskmat.. FULLSPÄCKAT schema verkligen. Så lite prestationsångest har jag fått och det är riktigt jobbigt!! Jag önskar att man kunde komma ifrån den här "Måste ha rent och fint för det ska komma folk svackan"!! Men för mig är det helt omöjligt.
Man städar innan kalaset för att det ska vara fint men det stökas ändå till lika fort och sen när det är över är det bara att börja om igen haha :)
Tänk hur man är, men jag är då inte ensam det vet jag :D





Vi har inte gjort något påskfint alls än. Jag brukar inte bry mig så mycket om påsken men ris brukar vi i alla fall fixa :)
Kanske målar vi något ägg också...

Pysslar och donar du mycket till påsk?

Hoppas att ni haft en riktigt fin dag idag och fått njuta av vädret <3


Kramar!



Grillpremiär!


Hallå hallå.

Har varit ut på en powerwalk idag! Hur skönt som helst men jag blir så J*VLA irriterad över att det inte händer ett skit när jag ställer mig på vågen. Varför??????

Jaja någon gång ska det väl rasa av. Märker en aning skillnad på kroppen så jag antar att det tar lite i alla fall.


Vi är nu hemma hos mina föräldrar eftersom att vi är bjudna på grillpremiär! Det blir härliga texmex biffar inlindade i bacon, lite korv, sallad osv :P Låter inte det supersmarrigt.



Saga och Benny har lekt lite och sparkat fotboll och jag har setat och bländat dom med mina superbleka ben haha. Rullade upp byxorna lite i hopp om att solen skulle ta lite men då kom det ju såklart en massa moln.... Typiskt.



Kevin har nyfiket setat och tittat på. Sötnosen är frisk idag men jag känner att jag ska vara lite försiktig med att ha honom ute. Igår var han bättre men hade ändå lite feber. Så nu har han fått känna på hur det är att vara lite sjuk också lillkillen... <3

Sitter just nu och känner hur magen kurrar efter GRILLAT!! Det är ett bra tag tills vi ska äta så jag får väl nöja mig med en frukt sålänge kanske. Börjar bli hungrig redan...

Har du grillat än?

Grillat är helt enkelt godast. Där håller jag med Burger king!! :P


Kramar!




Stackars liten...


Hej på er.

Här är det sjukstuga. Lille söte Kevin var ovanligt trött igår och på kvällen vart han hängig och velade bara att man skulle kramas med honom. Han var varm och det visade sig att det var feber såklart..

Stackars liten då..

Så idag är man upptagen av att bara mysa och trösta lillprinsen och ge han närhet.


Hoppas att ni klarar er utan sjukdommar.

Kramar! <3


Vår!


Hallå där! :)

Klev upp i bra tid i morse. slängde ihop lite god frukost sen blev det att mysa och leka med Kevin innan det var dags för en dusch. Sen gick vi ut på en skön promenad :)
Kollade på vädret i morse och det såg inte ut att bli så lovande för idag men solen har lyst ganska mycket idag så inte kan man lita på vad dom säger på TV alltid :)
Imorgon och på fredag så skulle det tydligen bli kanonväder!! Hoppas hoppas, då blir det att vistas utomhus och fixa lite. Ställa i ordning på baksidan kanske. Kan ju vara skönt att ha det gjort innan nästa helg då det blir kalas här hemma.


Nu är verkligen våren här! Blommorna har kikat upp lite här och var, men såg inga tussilago..














Det va en skön promenix och vi tog med oss lite kaffe. Sen gick vi hem och badade lillkillen och Saga kom hem ifrån skolan..

Just nu står B och ska till och göra lite pannkakor och jag ska ge Kevin lite mat :)



Tro vad som händer sedan?? :)
Älskar att våren äntligen är här! Jag njuter för fullt och lyckan är stor!


Vilken är din favoritårstid?


Kramar! <3



Helt i min smak.!


Det blev ingen promenad.. Det började blåsa och regna så vi stannade inne och jag har "fönstershoppat" på nätet :)

Det är så typiskt att i stort sett allt! som mina ögon fastnar för "kläder alltså" är så in i bomben dyra!

WHY?

Här har ni ett exempel, ett extremt sådant.

Hittade en klänning Heeeeelt i min smak.
Sä jäkla snygg!!
Den skulle jag vilja ha var min tanke...



Sommrig och fin, unik, och skriker Emelie! :D



När jag fick se baksidan av den så velade jag ha den ännu mer! :)


Men så självklart kommer bilden på klänningens märke och det var KÖRT!
Jag menar verkligen kört...



Jaha så vem kan gissa vad denna skönhet kostar??


Jag sneglade mot priset..








4995:-  !!!

ok. Leta något annat.........


Men visst var den fin!? Jag får drömma om den i stället :)

Kramar!



Helgen...


Helgen har gått med ett blogguppehåll..
Har haft en supertrevlig helg verkligen.! På lördagen var vi upp till garaget som min moster och hennes man har och tvättade bilen och bytte däck, så himlans skönt att få det gjort och att åka därifån men en ren och fin pärla :D

Det  var supertrevligt och vi var där i flera timmar, Jag med fam, mamma och pappa och så moster och hennes man. Kusin Marcus och mormor dök också upp.



Pärlan.. :)



Saga stooortrivdes och hjälpte till att bära ved, gissa om hon blev ledsen när vi skulle åka..



Haha kolla in denna ihoppressade lille gutt.. :) Ibland var det sånt oljud så han fick låna hörselkåpor :D

På kvällen var vi hemma och hade filmmys!

Söndagen kom och min kära storebror Daniel och svägerskan Mattilda var här uppe på besök, det blev en lång skön promenad med dom. Mysigt! :)



Här har vi precis påbörjat promenaden.






Vi gick förbi skolan där det snurrades snurrgunga! Populärt och har alltid varit, gungan har nog stått där sen skolan byggdes som resten av allt i lekparken. Vet inte när den byggdes men gissar att det är runt 35 år gammalt i alla fall. :)



Jag och brorsan! <3




Sen kom vi hem till mammsen och pappsen där vi alla åt rotmos och fläsklägg! MUMS.. Det är riktig mat det! :)

Har med andra ord haft en kanon helg!

Idag har jag hittills varit på¨mamma-baby gympa vilket var hela 3 veckor sedan!! Så det kändes skönt. Har skjutsat pappa, duschat och håller nu på med maten, B har dammsugit och snart bär det iväg till mina päron en sväng för att sedan gå på en promenix med dom...

Fullt upp haha :)

Hoppas att ni haft det bra!!

Kramar! :)



Så fel man kan ha...


Haha ja bara för att jag iföregående inlägg skrev  att Saga aldrig har varit nå puttinutt, gulligull tjejig av sig så kom hon hem ifrån skolan och jag visade henne bild på cykeln och NEJ!! Hon velade han en röd eller rosa cykel med pakethållare och korg fram :)

Tji fick jag haha!

Men då vet jag det då..... Tur att jag frågade då... :)


Cykel till Saga?


Kan detta vara en cykel till Saga??



BMX modell?
Äääh jag får väl helt enkelt fråga henne vad hon vill ha. Jag tänkte ju också på att Kevin skulle ju också kunna ha den cykeln sen när han blir större.
Saga har ju alldrig varit så där puttinutt gulligull och petig som tjejer brukar vara så nog tror jag att hon skulle gilla denna cykel. Men i såna fall måste det införskaffas stänkskärm! :)

Hon önskar sig en ny cykel nu när hon fyller år och det måste hon verkligen ha. Hon växer ju, så nu när hon cyklar på sin cykel så slår hon nästan i knäna i handtaget när hon trampar... Har kikat lite på blocket men cyklar verkar gå åt som smör i solsken nu och det är ju förståligt med tanke på att det är vår och alla ska köpa cykel till sina barn.

Jaja vi får se hur det blir. Jag vet att min första riktiga cykel var en BMX och det var ju riktigt tufft :)


Kramar!



Morgonsol!


Hej och god morgon!
Blev väckt av B att det var frukost. Efter omställningen till sommartid så har allt blivit riktigt knasigt här hemma! Vi kunde ligga och sova till 9 innan men igår blev det bra konstigt då vi vaknade först klockan 11 !! Oh my god tänkte jag då jag slog upp mina blå och kikade på klockan. Jag trode inte att det var sant så jag väckte B och så sa jag igår att vi skulle ha klivitt upp när Saga kliver upp till skolan och hålla oss vakna då så att vi kan komma in i en någorlunda "normal" tid :)

Skämtade till det lite att han kunde ju kliva upp med Saga och så kunde han göra frukost och sen väcka mig och så blev det :)
Klev upp och petade i mig den underbart goda frukosten men vaknade inte till riktigt fören efteråt :)
Men vilken underbar syn och känsla det är med tidig morgonsol!
Jag har alltid älskar morgonsol! Allt känns så nytt och fräscht på något vis, en ny dag som nalkas!





Att kliva upp och se den starka solen skina in på hallgolvet och in igenom köksfönstren är en härlig känsla! Nu är våren här och hela sommaren ligger framför oss och att dessutom få vara ledig hela sommaren kommer ju att kännas helt underbart.


Sitter just nu och njuter utav morgonkaffet efter frukosten som numera består utav äggröra, bacon, knäckemacka med antingen skinka eller keso och sett stort glas med apelsin och blodapelsin juice! Mmmm :P
Har fått för mig att  det är en bra och stadig frukost och har nu ätit det i 3 veckors tid, det är ju sååå gott!
Kevin ligger fortfarande och sover så därför har jag nu tid attt blogga och dricka mitt kaffe utan att det svalnar :)

Nu var det några dagar sen som jag bloggade. Jag har helt enklet inte haft tid. :D
Jag har varit ute och gått med Kevin och Saga har cyklat brevid, vi har hjälpt mina föräldrar att möblera om i vardagsrummet osv, jag har helt enkelt bara varit och inte velat ägna mig alls till någon dator... Det blir nog så nu när våren kommer och kroppen skriker "gå ut i det fina vårvädret" Det är ju så underbart att vara ute nu utan att frysa eller tycka att det är kallt. Igår fick jag lov att knäppa upp jackan när jag var ute och gick för igår var det VERKLIGEN VÅRVÄRME!! :)

Underbart!!


När är det man senast ska ha bytt däck?? Någon som vet??
Måste byta däck och tvätta bilen någon dag...

Värst va mycket svammel det blev denna gång då hihi.


Kramar!!


Grattis Pappa!


Idag fyller min älskade pappa år!!



48 år blir han denna soliga fina dag! Still young!! haha.
I födelsedagspresent har han önskat sig snickerskaka :) Han tyckte verkligen om den så en sån har jag gjort till honom idag :D
Saga är go och ska knåpa ihop sin egen present till morfar, av Kevin får han säkert ett stooort leende och en och annan spya haha....

Idag fyller även svärmor år!! STORT GRATTIS till dig på din dag bästaste svärmor! :)



PS: Försäljningen gick riktigt bra, men jag var ändå förvånad över hur mycket det var kvar på barnprylsförsäljningen. Något som sålde bra som jag inte trodde var filmer, framförallt VHS som jag trode var helt utdött :)
Vi gjorde ett försök i alla fall och fick nästan alla sålda.

Nu ska vi göra oss klara för en promenad ner till butiken och sen till MORFAR!! :)

Kramar! <3




Kevins ständiga hobby...


Kevin har en hobby.. :)


 
Nu för tiden ska det gnagas, dreglas, "bitas" och sugas på ens händer..
Han hugger som en liten haj efter en. :D

Och ska det "pratas" så ska det vara med något i munnen :)

Älskade hjärtat <3


Ett bra inköp..


Ja detta är ett tips till alla mammor som kaffet får stå och svalna åt!
Haha.
Som alltid varenda dag så hälls mitt kaffe upp i en kopp men jag hinner inte ta mer än en klunk innan det är dags att göra något, tex amma :) Sen får jag lov att värma på eller ta nytt.

Så jag införskaffade mig en sån här.



En termosmugg!!

Ett riktigt bra inköp måste jag säga! Kaffet svalnar inte i första taget och så är ju risken för kaffespill minimal! Bättre kan det ju inte bli.

Köptes på dollarstore för 20 riksdaler :)

Ett tipps som sagt!



Kramar!


Huvudvärk.


Godmorgon på er.

Fy nu är det andra dagen i rad som jag vaknar upp med huvuvärk! Jobbigt.. Har precis hoppat i paltorna och ska göra lite frukost till mig och Saga, Kevin ligger och sover men vaknar nog när som helst :)

B är inte hemma....

Idag är det dags för hämtning av sakerna på skeer! Ska bli spännande att se hur det gått. Annars så har vi inga planer för dagen. Hade hoppats på finväder idag men just nu utanför fönstret så är det de tråkigaste väder jag sett på länge! Dimma och regn! Men det är ju fortfarande tidigt så vi får se hur det blir :)
Någon promenad ska jag väl komma ut på förhoppningsvis.


Söndag... Ja det brukar ju vara ganska så tråkigt på söndagar.

Har du några planer denna dag??


Kramar! <3


Ja just ja.


Hur kunde jag glömma... :)
Ja hur det gick med B i falun.! Bättre besked kunde vi inte få där. Viruset (hepatit c) finns inte längre i hans kropp!! Så riktigt glada är vi för det! Han måste ju ändå fullfölja behandlingen och så ska det kollas upp lite mera prover framöver, om jag inte fattade fel så kan sjukdommen nämnligen ligga latent men om han efter ett halvår efter behandling fortfarande inte har viruset i sin kropp så är det 100% :D

Ja så bättre än så kunde det inte bli och vi hade absolut inte väntat oss dom svaren. :)


Nu väntar jag på att B ska komma hem, han är hos en vän och kikar fotboll sen blir det sängen och godnatt.

Sov nu så gott!
Kramar <3


Konsum...


Jag var in en tur på konsum idag. Jag är nästan aldrig in i den butiken men det kan vara skoj att kika på deras "prylar" dom har :)

Nu hade dom superfina kuddar!!



Och superfina plåtburkar!!



Längtar tills man kan få shoppa lite igen. Men först måste B hitta sig ett jobb!!! :(
När jag fyller år önskar jag mig inte dom där easy tone skorna, jag önskar att B får ett jobb.. Thats it... :)
Men nu kan det ju faktiskt vara något på G..


Håller tummarna!


På att ALLT haha nej men att det mesta i alla fall av det jag lämnat in på barnprylsförsäljningen blir SÅLT!!! Försäljningen håller just nu på och det är öppet även i morgon... Sen i morgon ska vi dit för att hämta det som inte blivit sålt och får veta vilken summa vi sålt för. Spännande det här måste jag säga!! :D



Så kom igen nu alla shopping galna mammor, köp allt med mitt nummer på!! Haha :)


RSS 2.0