Twilight på lördag :)


Hejsan..

Jag har precis reserverat biljetter till Twilight Eclipse, så att jag och älsklingen kan gå på bio på hans fördelsedag :)




Har ni sett twilight filmerna?
Om inte så säger jag bara att det berdo du göra!!:)

Det tog ett bra tag innan jag och Benny såg den första filmen och jag tyckte att alla tjatade om att man skulle se den och att den var så himla bra och att man blev så kär när man såg den. Jag himlade med ögonen och tänkte jaha jaja man får väl ta och se filmen någon gång då men jag trodde inte att den skulle vara så bra..

När jag och Benny väl såg den så kan jag ju erkänna att så bra film hade jag inte sett på länge och kär!! Ja det kan jag ju säga att man blev!
I början föll inte Edward mig i smaken och jag tyckte väl att alla hade överdrivit lite om att bli kär i honom men ju mer filmen gick så kan jag ju säga att ja kär i Edward blev man ju faktiskt!! :) Alla underbara ord, blickar, omtanke och JA ALLT spelade in så att han blev världens dröm!
Det var en riktigt spännande och kärleksfull film!! och man blir riktigt tagen.
När 2:an gick på bio så gick vi på den och nu går 3:an på bio och Benny fyller år så vad passar bättre än att då kanske ta en bit mat på resturang först och sen på bio :)




Idag har dagen varit lugnare än igår på jobbet. Dagen har varit bra och vädret har varit regnigt men det är ju bra arbetsväder :)
Jag har haft en obehaglig känsla i bröstet hela dagen, det blir som hugg eller att det sticker till vid inandning. Jag har ju haft så förr och det har säkert du också men det är det att det har pågått hela dagen och precis på samma ställe :S
Vet inte alls vad det kan vara men får hoppas att det går över..


Nu i morgon är jag ledig så då blir det simskola med Saga och sen åker vi in till mora en sväng för att köpa present åt pappa Benny <3


Kramar <3


Dag1 av 8 veckor avklarad.


Ja det var ju skönt att det går frammåt i alla fall haha :)
Min dag har varit helt ok men det har varit fullt upp. Jag har verkligen haft något att göra varenda minut på jobbet idag.
Saga har tillbringat dagen på simskolan, varit med faster och resten av dagen på dagis och vem tror ni stog helt överlycklig vid dagisgrinden och viftade med armarna när jag kom?? Jo min älskade lilla prinsessa och mammahjärtat slog dubbelslag.
För det är ju så att när man inte har jobbat på ett tag och Benny har ju varit hemma ett halvår så då har hon ju inte varit på dagis så mycket utan bara 3 dagar i veckan 5 timmar om dagen... Så nu när jag har varit en heldag på jobb och hon en heldag på dagis så har vi saknat varandra sååå mycket :)


Jag fick också både en god och en riktigt tråkig nyhet idag.
Nämligen att jag fick ett nytt schema idag (eller nytt och nytt) Det är samma shema som innan bara det att dom hade ändrat plats på 2 helger!!
Så nu den här helgen skulle jag egentligen ha jobbat men är i stället ledig vilket jag blev lite förvånad över men glad såklart eftersom att jag ska upp varenda dag i ca 2 veckor så jag såg ju min chans att ta det lugnt i helgen plus att Benny fyller år på lördag vilket betyder att vi kan fira honom och hitta på någonting skoj :)

Den tråkiga nyheten var ju att efter att ha granskat schemat så såg jag ju att helgen v 29 då vi har planerat att åka iväg på tex Astrid Lindgrens värld eftersom att jag då är ledig 4 dagar i rad och då är enda tidpunkten att planera en liten resa plus att Benny tagit ledigt vecka 30 SÅÅÅ JOBBAR JAG!!
Dom har alltså skiftat dom helgerna med varandra och varför har jag ingen aning om...
Men men nu är det ju så och eftersom att jag är vikarie så kan jag ju inte bestämma eller ändra något *suck*






Så det blir nog ingen semester.. Kanske att mantar en helg och åker på någonting tillsammans då....


Så jag har haft en minst sagt full och blandad dag.. Hur har eran dag varit??


Kramar <3


Simskolan..


Har precis kommit hem, slängt Saga i duschen & skärt upp melon som jag nu sitter och avnjuter vid datorn :)
Det var terror att vakna tidigt i morse men efter ca en halv timme så känns det ju ganska ok ändå när man vaknat till liv... Vi åkte ner och hämtade Sagas faster som velade med för att se vart det hela skulle vara någonstans eftersom att det är hon som ska följa med Saga dom dagar som jag jobbar..

Till en början var det lite kyligt när vi stog utanför bassängerna och väntade men sen när vi kom in och Saga fick byta om så var det riktigt skönt ute, säkert 20 grader trots att det var tidigt..




Här står hon riktigt laddad och redo för att dom ska sätta igång :)




Här får hon hjälp med att flyta med simdyna på rygg :)




Efteråt så stannade vi ju självklart kvar en stund så att hon fick plaska runt i äventyrsbaassängen för dom mindre :)


Dom var 8 stycken i gruppen som skulle lära sig simma och som tur var så hade hon en kompis som också skulle gå simskolan..

Just nu funderar jag på vad vi ska hitta på av den här dagen.. Benny fyller år till helgen så jag ska in till mora och köpa present åt honom men jag vill också bada känner jag :)
Jag blev så sugen nu när vi var ner till bassängerna och idag är det ju riktigt fint väder ute... Jaja vi får väl se hur denna dag blir.. Jag vill ju ta vara på den nu innan jobbet drar igång känner jag..


Ha en riktigt trevlig dag!


IKEA någon?




Jag såg i aftonbladet igår att dom ska ha "Stor formidabel REA" på IKEA 27 juni - 11 juli så om någon ska dit så skulle det vara jättesnällt om du hörde av dig och fick pengar att köpa den här spjälsängen åt mig :)

Dom säljer nämligen ut den för 299:- nu och annars så kostar den 895:- vilket är ett rejält klipp :)


Kizzez & Hugz <3


Imorgon är sista dagen!!


Hej på er.

Har ni haft en bra midsommar??
Vi har haft det riktigt lugnt och skönt.. I torsdags så åkte ju jag och Benny till borlänge en vända. Vi kikade runt och gjorde lite fynd på rea, Benny fick sig en skjorta, linne och shorts och jag köpte mig ett linne, sommarjacka och ett påslakansett till spjälsängen.
Det var skönt att komma iväg en tur och det är alltid lika skönt att komma hem igen, tycker inte ni också det när ni har varit borta? :)




Midsommarafton firades i skattungbyn och torsmo. Först i skattungbyn där vi skulle kika på majstångsresningen men först var det prat, sång och dans som inledning innan och under tiden som vi stog där så fick både jag och Benny såna nysattacker och började snora och ha oss så vi stog inte ut längre och Saga tjatade ändå om att hon velade åke hem så precis innan resningen så åkte vi därifrån :)
Men det gjorde inte oss något.
Vi åkte upp till torsmo där svärmor och hennes man har hus/stuga och grillade, myste och sov en vända innan vi åkte hem vid 22:30 ungefär. :)





Imorgon är sista dagen!! Ja sista dagen innan sommarvicket drar igång!
Jag känner lite panik men hoppas att dom första 4 veckorna går fort i alla fall eftersom att jag jobbar heltid då sen så går jag över till 75%
Det hade känts bättre om båda perioderna var 75% Men det är ju så att pengarna behövs ju också. Benny fyller år till helgen och då jobbar jag  så det käns ju också lite trist. Som sommarvikarie så kan man ju inte ta ledigt heller.
Imorgon ska vi upp tidigt för att 8:00 börjar Saga första dagen på simskolan :) Det ska bli skoj. Så om jag inte jobbar så ska jag upp på simskola haha så nu ska jag upp tidig morgon 12 dagar i rad. Jag kommer att vara helt slut sen tror jag eftersom att jag inte är van. 2 veckor är det simskola så dom dagar som jag jobbar kommer hennes faster att följa med.

Idag har det varit riktigt fint väder så idag har jag faktiskt legat på en sån där flytgrej i mammas och pappas pool och bara njutit. Det var iskallt i vattnet men skönt att få sola lite :) Men jag vågade inte sola allt för länge eftersom att jag bränner mig så lätt.
Sen drog Benny, pappa och lillebror iväg på jobb så nu är vi ensamma igen jag och Saga och jag håller tummarna för att denna vecka kommer att gå bra..


Många sommarkramar!! <3


Ultraljud <3


Ja idag var det ju som sagt dags för det efterlängtade ultraljudet :)
Det var helt underbart att se den lilla bebben sparka och böka runt där inne, se hjärtat slå och att se att allt var bra och som det skulle <3
Vi fick ju ocks¨med oss 3 bilder hem och eftersom att vi inte har möjlighet att scanna in bilderna så knäppte jag ju kort på dom så dom är ju såklart suddiga då..



Bild tagen rakt framifrån så man ser barnets huvud, kropp och två händer <3



En profilbild där man ser huvud, kropp och ben <3



Och ännu en profilbild där man ser huvud, två händer och ena benet <3


Kan man bli annat än lycklig?? :)
Saga velade först inte med in men väl där inne så var det ju jättespännande.
Det var så roligt att just när barnmorskan drog den där saken på magen och stannade för att mäta lårbenet så kände jag just en lite "buff tillbaka" :) Helt underbart.

Glada alla tre åkte vi in till mora för att Benny skulle köpa strumpor men det slutade med att jag också köpte strumpor och faktiskt ett par mamma-jeans också. Det var REA så att jeansen som egentligen kostade 499:- kostade nu 100:- och dom satt riktigt fint och skönt :)
Kan lägga ut en bild på dom sen..

Idag har varit en bra dag, fullt upp och en del hormoner som spökat.
När vi skulle tilllbaka till orsa så velade jag ha en liten 15:- burgare på mcdonalds för att jag var riktigt riktigt hungrig, men han hade en tid att passa så han sa att vi inte hann det. Jag blev grinig och undrade varför och sa det att det tar ca 2 min att åka driven och köpa den (galen blev jag) haha bara för att jag trodde att jag inte skulle få en burgare.
Vi åkte dit ändå och mellan mora och orsa så satt jag och körde och klämde i mig burgaren samtidigt medans min hunger och mitt humör dämpades ner.
Efteråt var jag gladare och Benny tyckte att jag vart lite galen över en sån sak haha. Jag kände mig som ett psykfall och skrattade över att jag reagerat som jag gjort samtidigt som jag fortfarande var lite ledsen över att jag kanske inte skulle få den där burgaren.. Så jag satt alltså och grät och skrattde sammtidigt och såg knappt vägen för tårarna och gissa om Benny skrattade åt mig då? haha.. Det gjorde ju saken bara ännu värre :D
Jaja vad kan man dra för slutsatts av detta då tro?
JO "Säg aldrig ifrån en gravid och hungrig kvinna!!" Hahahaha...




Imorgon så åker jag och Benny till borlänge en sväng. Inte alls planerat utan det blev en sån där impulsgrej och Saga vägrar att följa med. Det förstår man väl också eftersom att hon inte vill åka långt och gå i affärer, inte det roligaste för barn. Så vi ringde kära faster som ställde upp på att vara barnvakt annars hade hon ju fått lov att föja med i alla fall..

Nu är klockan väldigt mycket och ögonen blöder nästan så nu blir det sängen..

Gonatt <3


Bad-dag. Längtar till i morgon :)


Idag blev det en tur ner till campingen för att Saga velade så stort bada. Jag tycker att det var på tok för kallt ute och alldeles för molning för mig men vi åkte ner för hennes skull i alla fall :)



Barn är väl otroliga på att skaffa vänner fort :) Här träffade hon på en tjej som hette Jennifer och dom lekte och skvätte vatten för fullt.



Här håller jag "kulan" på att skjutsa runt Saga. Både jag och Benny var ut och vadade i alla fall. Riktigt riktigt isande kallt till en början men sen så blev det ju faktiskt skönt.



Sen träffade hon på grannbarnen så hon fick hoppa på och åka lite "vad det än heter" :)



Och hemma igen så blev det ytterliggare vattenskoj :)


Så idag har varit en riktig bad dag för Saga i alla fall.. Faster Helena kom ner till campingen när vi var där och hon följde med oss hem en sväng också (alltid trevligt med hennes sällskap) :)
Efter maten så bakades en äppelpaj som vi åkte och bjöd mina päron på. *mums*


Jag vet  inte riktigt om jag kommer kunna somna inatt haha.
Jo då men i morgon är det ju en stor dag faktiskt :)
Imorgon är det ju dags för ultraljudet. Så kl 10:30 befinner vi oss inne på lassarettet i mora för att få se våran lilla klimp i magen :)
Det ska bli sååå kul. Saga får också följa med och kika.
Vad vi har sett fram emot ultraljudsdagen och nu är det redan i morgon :) Tiden går så fort!
Imorgon går jag även in i v 19 :)


Har du vågat bada i sjön än?

Kramar <3


Kändisträff och fullt med skoj :)


Hej på er.
Hur har eran dag varit?
Vi har haft en riktigt riktigt bra dag i dag. vi tog oss en cykeltur ner på campingen och köpte glass och spelade lite minigolf :)
Det känns ju lite som att man vill hitta på så mycket som möjligt nu eller åtminstonde umgås så mycket som möjligt nu innan jobb för hela sommaren drar igång!! Det blir ju ingen semester för oss men dom dagar vi väl har tillsammans ska vi nog göra vårat bästa av :)

Jag har 4 dagar i rad som jag har ledigt i sommar som mest och då funderar vi på att dra ner till småland en sväng och gå på Astrid Lindgrens Värld och efter sommaren så hoppas vi på att få komma iväg till norge eftersom att det var så länge sen som man hälsade på släkten 6 år sedan nu :S Så det skulle vara riktigt skoj. Hoppas att det blir så i alla fall.. Men man vet aldrig.

Här kommer lite bilder ifrån idag..



Inte det lättaste men kul i alla fall :)



Saga var riktigt duktig och Benny hade turen och vann men nästa gång då jä*lar ska jag ta han haha :D



Här gör man ett försök :) Efter att vi golfat färdigt så cuyklade vi till Daisys för att äta lite junkfood och utanför så träffade Saga på en av sina idoler...




Jajjamensan Kalle Moreus så klart. Hon fick prova hans keps och det häftigaste av allt var att Benny och Saga gick fram till honom och Kalle skulle visa på sin telefon en bild på hans katt som också hette Saga men han hittade bara en bild på sin andra katt som hette Benny hahahaha :)
Vilket sammanträffande ellerhur?
Efter att ha slängt i sig ett helt meal mat så cyklade vi till leksaksaffären.



Där Saga fick köpa sig en hårspray med rosa färg :)



Som även bästisen Emma fick i håret. Så här har dom sprungit utanför med knallrosa hår och sjungit låten Underbart, så söta sååå och så fick jag ju såklart lov att filma dom på videokameran när dom stog och sjöng så fint :)


Nu är det badet som gäller för Saga, Benny spelar tv spel och jag sitter brevid i soffan och njuter av stunden tillsammans med mina älsklingar innan allt drar igång på allvar..
Jag har en känsla av att denna sommar kommer att gå väldigt fort men jag hoppas att den kommer att vara fylld med skoj ändå och fina sommriga, varma och härliga dagar.
Hoppas inte ni också det?

Trevlig kväll <3


Nu är helgen över "igen"


Ja helgerna bara försvinner tycker jag men idag behövde jag ju inte ta farväl av mitt hjärta i alla fall eftersom att han blir hemma en hel vecka nu :)
Vi har haft en bra helg trots vädret.



Bild ifrån köksfönstret. Det regnar rejält och det är riktigt tråkigt och ruggigt.



Så jag och Saga bakade lite dumlekakor :P Mums. Perfekt bakväder.



Vi tog också en tur till mora så att Benny kunde köpa sadel mm till sin cykel så vi kunde ut och cykla när det blev uppehåll.



Jag köpte lite hjärtan :) Ett som fick hänga i dörrfönstret.



Ett med budskapet HOPE.



Och ett med KÄRLEK :)


Igår blev det grillnig hemma hos mina päron och sen åkte vi ner och bowlade och gisse vem som var "uppe i varv" :)
Jo Saga, som hade en kanon kväll då det gick jättebra för henne i bowling och sen fick hon spela lite andra spel efteråt i "spelhallen" kl var vid 22 tiden när vi kom hem och då blev det sängen på en  gång :)

Idag har vi haft en cykeldag. Det har varit mestadels soligt men väldigt kallt tycker jag. Vi cyklade och hälsade på svärmor och sen hem till mina föräldrar och hem igen. Det är riktigt skönt att cykla och Saga ska ju självklart cykla först överallt :)

Har ni haft en bra helg??

Nu börjar jag att få lite panik och ganska stor ångest inför att jag ska börja jobba. Jag känner verkligen att jag inte vill jobba, och det beror väl på att jag har jobbat varje sommar och aldrig fått ha semester. Det är ju så det är när man är vikarie eller ha pluggat då man måste ha praktik istället för lov.
Jag vet ju att nu är det bara att jobba jobba och tiden går väl ganska fort ändå bara det att det betyder ju även att sommaren går fort och när jag har jobbat klart då är det höst!! Fyyy vad sorgligt det känns.
Men näste sommat dåååå dåå får jag vara hemma i alla fall :) Med mina underbara barn!! och sola och bada och äta glass och leka :) *längtar dit*

Nu är det bara 3 dagar kvar till Ultraljudet!!! *Spännande det ska bli..
Men vi ska då inte ta reda på vad det är  för kön. Jag tycker att det är en stor del av det hela och spänningen att gå och klura och fundera och sen när dagen verkligen är kommen att fåå höra barnmorskan tala om att det är en liten, ja vad det nu än är.
Det är ju inte meningen att vi ska veta det heller och det känns som att det är en "modegrej" att ta reda på det idag..
Det är ju säkert jätteskönt att kunna planera och köpa kläder i en speciell färg men 100% säker kan man ju aldrig vara tror jag.
Och tänk på människorna runt om en som väntar också, det är ju en stor spänning för dom att sedan höra vad det blev för något..

Nej jag tycker att det får vara med den saken.. Vi VILL gå och vänta och känna spänningen och fundera :)


Tittade ni på bröllopet mellan prinsessan och Daniel igår nu då?

Jag bryr mig inte så mycket men jag kikade i alla fall under tiden dom var i kyrkan och när dom åkte häst och vagn. Daniel såg verkligen nervös ut där i kyrka och lite fega med kyssar tycker jag att dom var. Sen tyckte jag synd om dom 4 poliser som sprang brevid den där vagnen i en halv timme haha... Jag hade då dött :)


Ha en trevlig kväll nu.

Kramar <3


Dont worry! Jag lever!!


Haha jo men det är ju så... :)
Dålig uppdatering men tog paus ifrån datorn några dagar... Skriver i morgon.
Hoppas att ni har det bra och mår bra!

Gonatt och sov så gott <3


Smart vakumförpackning!


Mitt uppe i allt kaos i skrubben idag så fick jag syn på en vakumpåse som jag inhandlade för ca 3 veckor sen.
Tanken med den var att försöka sig på att vakumpacka täcken och kuddar (Sånt som tar onödigt stor plats) och jag slet tag i kuddar och täcken på en gång för att prova denna grej och se om det fungerade.
Jisses vad häpen jag blev och så himla glad över att se att något så klumpigt och stort kunde bli sååå platt!!



Här har jag tex pressat in 9 olika stora kuddar i en sån där påse "dom rymmer mycket!"




Platt som en pannkaka haha :)
Man suger ur luften med hjälp av dammsugaren.


Jag hade bara köpt en påse för att prova på men jag fick lov att åka in till mora för att köpa några till så klart.
Verkligen ett tips ifrån mig!! Dom kostar endast 30:- st på dollar store och verkligen en smart lösning.

Jag packade in alla kuddar och täcken som jag har och även vinterkläderna!! :)
Så nu löste jag mitt skrubbrensande lite lättare men om man  tänker på hur det ser ut i hallen just nu så vet jag fortfarande inte vart jag ska göra av allt!
Hallen är proppfull med saker ifrån skrubben och hallen är ändå dubbelt så stor! och ändå så är det fullt med saker kvar i skrubben! Då kanske ni kan förstå vad fullt det är och hur mycket som knuvats in där..
Jag har kört en full bil med saker ut till garaget men det är mycket kvar som ska ut men först måste det gås igenom och sorteras upp i kartonger eller säckar *pust & flämt*

I morgon kl 9:00 ska jag på möte genom jobbet angående hygien som håller på ett par timmar sen blir det att åka hem och ta tag i det sista.
Saga har jag precis skjutsat ner till hennes faster så hon får sova där inatt :)

Gonatt och sov så gott <3


Rensning i skrubben kanske??


Godmorgon på er!

Idag tror jag att det blir rensning i skrubben, jag har gått och dragit på det allt för länge nu och känner att snart så får jag panik.
Eftersom att Benny inte är hemma så ska jag nog köra upp bilen framför och lasta ut en massa skit i den för att sedan köra bort det i garaget där det får stå tills jag vet vart jag ska göra av det någonstans.
Det är ju det att garaget rymmer endast en bil och eftersom att det är ett måste att ha bilen där på vintrarna så måste jag hitta någonstans att göra av sakerna innan vintern.
Det bästa hade ju varit att ha loppis på allt, det är ju inget som man vill slänga och det ärju heller inget jag kan spara eftersom att jag inte har plats för det *suck*
Haha krånligt det kan bli va?..

Jaja men bara jag får ut allt ifrån skrubben här inne så att man kan röra sig där i alla fall, vilket man inte kan göra nu..
Vi får se om jag orkar ta det idag, jag hoppas det i alla fall.


Det rör dig i magen <3

Nu på morgonen när jag legat på rygg så har jag kunnat känna hur det stramar och magen blir hård och putar lite extra, precis som att bebisen trycker sig utåt :)
Men jag har inte känt några sparkar än så länge..


Undrar vad det är för en lite knodd där inne egentligen. Nu när Benny kommer hem på fredag så blir han hemma i en vecka för på onsdag nästa vecka så är det dags för ultraljud och det vill han ju inte missa :)
Det ska bli riktigt spännande faktiskt *längtar verkligen*

Nu ska jag väcka lillskruttan och göra lite frukost.. Jag är en riktig frukostmänniska, det ska vara juice, ägg och gott bröd med goda pålägg :) Frukost är riktigt gott!
Nuär ju jag en sån som älskar ljust bröd vilket inte alls är nyttigt, men jag är uppvuxen på ljust bröd och det är det godaste tycker jag. Vad är godare än en riktigt god baguette eller färska frallor helst med vallmofrön på :) mumms mumms :P

Ha en riktigt trevlig dag nu.
kramar <3


Världens bästa överraskning! :)


Jag vaknade upp vid midnatt inatt av att någon pussade på mig och sa hej älskling jag är hemma <3

Först hoppade jag till av rädsla samtidigt som jag blev så lycklig och undrade om jag verkligen vaknat till eller om jag fortfarande sov :)

Det var nog världens bästa överraskning. :) Lyckliga jag <3

Mysig dag med mamma och Saga <3


Hej på er..

Idag har varit en mysig dag, den har bara sprungit iväg tycker jag :)
Jag lämnade Saga på dagis i morse, dom skulle ha en avslutningsdag inför sommaren så dom skulle få spela musik och dansa, äta popcorn, chips, ostbollar och så skulle dom få hamburgare och pommes till mat :) Gissa om hon hadde en bra dag på dagis :)

Jag var hemma och tog emot en gubbe ifrån orsa bostäder för att visa upp min gamla slina spis som börjat krångla. Det första han sa var
-Den där! Den är ju urgammal..
Haha :) Jo men visst är den väl det sa jag. Han sa på en gång att den skulle bytas ut och att den troligen skulle komma på eftermiddagen.
Det som är synd är att det är spishäll på min spis och nu när dom byter ut spisar så kan man inte få med spishäll utan måste ha gammla traditionella plattor och orsaken till detta är att folk tydligen lyckas spräcka och ha sönder hällen :S Hur nu dom lyckas med det..?

Efter att ha pratat med honom så åkte jag bort och shockade mamma över att komma dit tidigt haha :)
Hon hade precis klivit upp så jag satt och kikade lite till på tv och så åt jag frukost en gång till tillsammans med henne :)
Vi skulle nämligen ner på loppis och sen kika på studentpresent åt en som heter Frida som vi ska till på lördag.

Jag fick lov att knäppa kort på mammas underbart vackra blommor som blommar så fint nu på hennes baksida.





Visst är dom fina :)

Jag och mamma åkte ner på orsakullan och hittade en jättefin present åt Frida där. Sen åkte vi till loppis där mamma fick med sig fina gardiner för 69:- längden..
Vi skulle in till mora en sväng också för att jag fick lov att köpa smink så vi hämtade Saga som hade haft en kanondag på dagis och drog iväg in till mora.
Det första vi gjorde var att köpa en mjukglass som vi avnjöt i solen sen kikade vi runt i lite affärer.

Jag köpte 2 linnen och 2 bh:ar till mig och 2 t-shirts till Benny som väntar i ett paket när han kommer hem :) Det var jättebra pris på cubus, ta 2 för 149:- 



2 bra linnen som magen kan växa i blev det. :)
Jag tycker att det känns så onödigt att slänga pengar på mammakläder som används sån liten tid och så är det ju svårt att prova och köpa mammakläder nu eftersom att man säkert kommer att gå upp i övrigt och inte bara mage :)
Det är ju så bra mode nu så långa tröjor och tights kan man väl i stort sett gå i hela graviditeten.

Vi var in på lilla magasinet också där jag köpte detta

 




Det blev 2 lampjolar 89:- st och en vimpel som jag tänkte ha vid spjälsängen sen som jag tror kostade 119:-
Den söta dalahästen som man kan sätta ljus i köpte jag på orsakullan för 79:-

Jag som inte alls tänkt handla något mera än smink :S Jaja så kan det ju bli ibland..

När vi kom tillbaka till orsa så gick vi in och tog oss en nachotallrik med kyckling på brödbodens cafe :)



Mumsfillibabba va gott det var, Saga delade med mig och  båda blev mätta :)

I morgon kommer älsklingen hem <3


Hoppas att ni också ha haft en  riktigt mysig dag.
I morgon skulle regnet komma och det skulle tydligen regna i helgen med. Jag ska jobba nu i helgen så då gör det ju inte så mycket om det regnar för min del.


Trevlig kväll <3


gravid vecka 17 :)


God kväll :)

Idag har jag bara njutit av dagen, tagit den som den kommer helt enkelt. Jag har bara tagit allt i sin takt och så har jag och Saga varit ute och cyklat.. Hur skönt och mysigt som helst.
Dessvärre så fick jag hjärtklappning och det kändes som att jag skulle svimma när vi kommit hem och jag hade satt mig ner. Jag gick genast in till sovrummet där mobilen låg och ringde Benny. Och lika fort så gick det över *skönt*
Jag vet ju att det går över men nu blir man ju extra orolig när man är gravid och jag är rädd att det kan ha med graviditeten att göra också, vem vet vad som kan hända.




En liten putande kula har det blivit nu :)




Saga var fotografen idag. <3 Nu börjar midjan försvinna.


Idag går jag in i v 17 alltså har jag 16 veckor avklarade nu :)
Jag tycker att magen blir större och större nu. Det märks att bebisen är inne i en växperiod nu.
Nu dom närmsta veckorna så kommer bebisen växa till sig dubbelt så mycket :) Nu är bebisen ca 16 cm ifrån huvud till sjärt och väger ca 170 g.
Detta beror också på vilken sida på nätet man läser ifrån. Jag tittar på www.growingpeople.se
Men läser också på andra sidor.
Någonting som är häftigt är på http://www.babyvarlden.se/Verktyg/Se-barnet-vaxa-i-magen/Se-barnet-vaxa-i-magen/där kan man se hur bebisen växer i magen :)

Jag mår bra nu i alla fall, inget illamånde eller någon trötthet längre. Jag har varit extremt frusen hela tiden men idag har jag inte frusit någonting vilket är skönt.
Det enda som jag lägger märke till nu är att hjärtat slår mycket hårdare än vanligt men det är ju pga att det är ca 20% större nu och har mycket mera blod att pumpa runt än vanligt.
Finnarna är inte alls lika många längre "peppar peppar" :) Kommer ihåg att jag fick mycket finnar när jag väntade Saga också och framförallt på skuldrorna, jag som aldrig har på ryggen annars. Hoppas att det försvinner.


Hoppas ni haft en bra dag :)

Kramar <3


Loppisfynd och bombhot!


Godagens :)

Har hunnit lämna Saga på dagis och åkte efter det ner till återvinningsstationen för att slänga en massa glasflaskor jag haft stående under diskbänken allt för länge. Jag åkte hem och duschade, gjorde rent toaletten och färgade brynen och kom ju på att det är idag som dom öppnar kompaniet :)
Kompaniet är ett loppis här i orsa som är så roligt att gå in och strosa runt och kika i.. Jag kikade på klockan och den var strax före 10:00 men jag visste inte när dom öppnade. Jag hade för mig att det var 10 eller 11 så när jag gjort mig klar så åkte jag ner på en gång.



Ingången till kompaniet.



Till kompaniet hör också den här gulliga timmerbyggnaden där det serveras bla våfflor.



Mina 2 fynd :)

Det  blev 2 saker handlade. En fin gammal trälåda som det såklart ska vara lite plåster och sånt i kostade 25:- och så köpte jag mig en ljusstake som jag gått och kikat på många gånger förut också för 45:-

Har du inte varit på kompaniet i orsa och du inte bor allt för långt ifrån så tycker jag absolut att du ska ta en tur dit.. :)

Dom hade ju väldigt mycket nu eftersom att dom precis öppnat efter att haft stängt hela vintern. Jag går alltid och längtar tills dom ska öppna som nu, man vet ju aldrig och man hittar något riktigt fynd.
Nu är jag  mest ute efter en vit kökssoffa med inte allt för hög rygg och det dyker ju upp på blocket emellanåt. Dom hade ju en på kompaniet också men i såna fall får jag lov att måla den själv. Jaja vi får se hur det blir.

Jag satte mig i bilen och ringde upp Benny för att jag såg attt han hade ringt mig. Han frågade om jag varit förbi kommunhuset någonting för att mamma hade ringt dom och berättat att kommunhuset var bombhotat så nu var det fullt pådrag där. Jag trodde honom inte så jag fick ju såklart lov att åka förbi och mycket riktigt, där var fullt av poliser och brandmän :S
Tro vad det är för pucko då..
Jag förstår inte varför folk håller på som dom gör ibland, det skapar bara oro och rädsla och människor får lov att evakueras i onödan för att något pucko vill ha lite skoj.
Nu vet jag ju inte om det verkligen är en bomb i byggnaden men jag tycker att det sker allt för ofta att dom ringer och jävlas.

Nu ska jag slänga i mig en smörgås och sen ska jag på möte på dagis innan jag tar Saga med mig hem igen.
Tro vad jag ska laga för mat idag då? Igår gjorde jag något som shockar många som jag känner haha det blev fisk, potatis, citron & dillsås och grönsaker :P
Jag som aldrig äter fisk haha men det var gott. Synd bara att min fina ugnsform gick sönder när jag hade fisken inne. Det är något fel på ugnen så nu ska jag ringa orsa bostäder så kommer jag antagligen att få enn ny. Dom senaste gångerna har den levt sitt eget liv, en ugnsplåt har bucklats sönder och det ryker ur det något enormt så nu får det vara nog. Jag tror att den blir för överhettad på något konstigt vis.



Ha en fortsatt bra dag och lämna gärna en kommentar om vad som helst eller skriiv bara ett hej :)
Kan ju vara roligt och veta vilka som kikar in på bloggen emmelanåt..


Kramar <3



En dag i falun men ingen shopping.


Det blev ingen shopping idag mer än lite tvål, spray och solkräm på rusta. Just sånt där som är slut hemma. Herregud vad mycket fint det fanns som  jag velade köpa men det var dock alldeles för dyrt för att jag skulle känna att  det var värt pengarna. :S

Det var trevligt att bara komma iväg en sväng tycker jag och äntligen fick jag se hur min kusin Malin bor också eftersom att vi tog en sväng förbi där :) Verkligen jättefin lägenhet har dom och centralt, perfekt.



Vi köpte en fin blomma till Malin.



Hemma hos Malin blev det fika :) Saga, Enya, mamma och mormor.

Vi skulle springa över till gruvgatan 13 (inredningsbutik) som låg precis över gatan men klockan var mer än vi trodde så vi hann tyvär inte med det. Vi får ta det nästa gång i stället.

På vägen hem så var vi alla trötta och det var så länge sen som jag satt i ett baksäte och det är såååå skönt och avslappnande så jag skulle kunna åka dubbelt så långt. Jag fick flashbacks om känslan när man satt trött i baksätet som liten när vi reste till bergen i norge :)
Pappa är ju därifrån och det är ju ca 92 mil dit så det blev en rejäl bilfärd när man skulle dit. Pappa körde både dag och natt och på morgonen var man framme :) *mysigt*
Nu är det tyvär 6 år sedan som jag var dit och hälsade på släkt. Jag känner att jag verkligen vill dit snart. Nu ska jag ju jobba hela sommaren men kanske i höst..

Nu blir det sängen.

Nattinatti <3


Helgen = Student och sommarblomster :)


Godmorgon <3

Ligger i sängen och drar mig :) Saga ligger fortfarande och sover och det är tomt efter att Benny åkte igår. Vi har haft underbart fina dagar nu med sol och värme *äntligen* Det har väl blåst lite kallt ibland bara men vädret gör ju att man har fullt upp, även om man inte gör något så vill man ju bara sitta och njuta av att solen är framme eller hur? :)

I fredags var det ju student och vi åkte in till mor för att titta på Benny syster Helena och Saga var lyckligt lottad att få åka lite raggarbil med henne :) Själv har jag aldrig åkt raggarbil men min tur kommer väl den också haha.
Efter vi varit i mora så åkte vi hem till kära svärmor som hade gjort den efterlängtade goda köttgrytan :P Gissa om jag åt mig mer än mätt haha..
Det var en trevlig dag och när vi kom hem så tvärslocknade vi alla tre :)




Mina <3:an när vi väntar in Helena.



Saga och Helena.



Här åker dom raggarbil :)


I lördags planterade jag blommorna och satt ute och njöt i solen. Dumma jag smörjde inte in mig med solkräm så gissa om jag var knallröd på benen, armar och bröst senare. Det värsta av allt var låren som brände och sved rejält och efter att ha böjt mig otaligt många gånger när  jag planterade så kan jag säga att igår hade jag världens träningsvärk + brännvärk på benen :S
Synd att vi inte tog en bild på den snygga brännan haha. Jag hade haft klänning på mig så när jag tog av mig den så såg det fortfarande ut som att jag hade klänning på mig haha..

I helgen har vi ätit gott. Grillat, melon och jordgubbar *mums* :P
Jag älskar verkligen melon och jordgubbar när det är fint väder.. Det är ju nästan ett måste att äta det då och såklart glass också, helst isglass när det är varmt :)



Här är lite planterade blommor :)










Och här sitter lilla sessan med lite väl slitna byxor men enligt henne "Favvobyxorna" Så hon får väl ha dom då :)

Tänk vilken skillnad det blir direkt när man fått lite blommor planterat, jag verkligen njuter av att titta på dom :)

Igår hade jag en sån där känslig dag igen. Bara grät och grät haha tänk hur hhormonerna kan ställa till.


Nu ska jag upp och fixa lite frukost för idag ska vi följa med mamma och mormor till falun och kika en sväng. Vi ska dit för att mormor ska på sjukhuset men då kan man ju även passa på att kika i butiker som inte finns i närheten här tex plantagen och rusta :)



Hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg och att ni får en fin dag idag.
Kramar till er <3


Fullt upp!


Hej på er.

Idag har varit en stressig dag. Jag tycker att vi har flängt hit och dit och gjort någonting hela tiden.
Mycket av stressen berodde väl på att Benny skulle iväg och fisk vi 17 tiden och att man skulle hinna med allt innan det *puh* Det är alltid jobbigt att ha en tid att passa tycker jag när det är mycket att göra.

Idag blev det stackmora trädgård en sväng igen :) alltid lika fint att gå och kika på blommor men det är så himla svårt med blommor tycker jag när man inte vet så mycket om dom. Tex hur dom trivs bäst, sol eller skugga och hur dom blommar mm. Många frågor har jag varje år jag är upp dit haha :)



Det blev lite av varje bla nejlika, tagetes, silverek, ros och pelargoner mm. :)
Så det blev en del blommor i alla fall så nu längtar jag till jag får gå ut och plantera dom, det är bara det att jag är så frusen hela tiden och vill helst att det ska vara soligt och varmt när jag planterar så jag får vänta någon dag och hoppas på fint väder :) Just nu så är det moln överallt och det blåser BrrRRr.

Imorgon är det många som tar studenten tex Bennys syster Helena :) Så i morgon så åker vi in till mora till tingshusparken och inväntar alla galna tågande och skrikande studenter.. :D
Själv så blev jag ju med barn tidigt och har aldrig fått uppleva studenten, jag kan tänka mig att studenten är ett minne för livet :)


Här kommer en häftig liten sångtext haha. En omgjord verision av den blomstertid nu kommer :)

"Den baddräktstid nu kommer när magen är för stor. ♫ Då valkar bara sväller och celluliter gror. ♪ Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. ♫ Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. ♪ De krav som sommar´n ställer, förstör vår ledighet. ♫Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet.... ♫ Fast vem vill motionera när man kan sitta still. ♪ Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!"

Men just nu så är det ju ganska skönt att kunna slappna av med magen haha för nu växer den ju av en anledning :)


Kramar till er <3



Underbart härligt...


Hej på er! Hoppas att allt är bra..

Med mig är det helt fantastiskt just nu :) Det kan ju inte bli bättre när det har varit strålande väder och min älskade Benny har kommit hem :)
Vi har bara njutit och tagit dagarna som dom kommer. Igår åt vi våran första mjukglass *mums* gissa om det var gott :)
Idag när vi lämnat Saga på dagis så tog vi oss en promenad ner på orsa för att gå ett ärende på banken och så satte vi oss och tog en fika på cafét :) riktigt riktigt mysigt och solen värmde såååå skönt men lite för skönt med tanke på hur solbränd jag blivit haha jaja man får väl skylla sig själv lite också men ute i solen har jag då varit och mera vill jag ha :D

Har ni njutit något av solen och värmen nu då?

I lördags var det dop för lilla wilma också :) så himla söt var hon och allt var jätte fint verkligen. Vi var i en liten fäbodvall som heter dödbyn och tur med vädret hade vi för att strax efter dopet när vi kommit tillbaka till orsa så kom spöregnet :)

Här är lite bilder ifrån dopet



Malin (mamma till wilma), Frida (moster till wilma) och såklart lilla Wilma :)



Saga står och sjunger <3



Malin och lilla prinsessan :)



Dop presenten ifrån oss. En jättesöt dress och ett halsband med en skyddsängel :)

Nu är Benny borta och fiskar och jag och Saga ska bort till mina föräldrar en sväng.. Saga ska få sova över där vilket hon jämt ser fram emot. Det där kommer man ju ihåg själv när man var liten, vad kul det var att sova borta :)

Ha en trevlig kväll <3
Kramar!


RSS 2.0