Någon som kan designa blogg??!

 
Jag skulle gå in och ändra lite tex under min bild här på bloggen så skulle jag skriva om texten eftersom att den inte stämmer något vidare längre men på något vis så vill det sig INTE.
 
Vill byta bloggdesign totalt till en mer personlig men har varken tid eller lust själv.
 
Ååååh tråkigt. Ni får väl helt enkelt leva med att sidan är som den är ett tag.
 
 

Treeevligt.

 
Men visst är det väl lika roligt varje gång man ska laga mat och så fattas det något!!
Stod och hade allting klart nästan och så är mjölken slut! Fy tusan också.
 
Men nu äntligen är pajen snart klar och jag sitter och dregglar, hungrig som jag är ;)
 
 

Skönt ute.

 
Idag var det så där härligt ute. När jag klev utanför dörren på jobbet så kände jag att det var en sån där dag då man ska med ungarna ut på något.
Kom hem till mina älsklingar och gav förslaget till B att vi kunde ta med kidzen upp till pulkabacken. Men icka. Han orkade ej, det är ju tufft att vara hemmapappa vettni ;)
 
Tog med ungarna själv ut på gården så dom fick leka av sig. Rullade snöbollar, sprang runt, åkte pulka och gjorde en minisnögubbe som Kevin sen sparkade sönder. Frågade varför han gjorde så och då sa han (inta ha någon snögubbe, han är ledsen) haha :)
 
Efter att tag ute med bus och lek så gick vi in för att fika lite. Bulle och mjölk beställde Kevin. Det slutade med att halva bullen var oäten för den var kladdig och då var den inge god tydligen och muggen med mjölk vändes upp och ned så det var bara att torka. Efter fikat la vi oss och tittade på Nalle puh och så somnade lillkillen :)
 
 
Nu har jag duschat vilket verkligen behövdes!
 
Paj blir det idag till mat här hemma så nu ska jag väl påbörja den och bara ha en sån där hemmamysdag utan smink!!
Sminket används inte lika flitigt längre kan jag säga. Tro varför? Är det för att jag flyttat ut på landet haha? Hade inte kunnat sminka mig heller för den delen då sminket befinner sig på mitt jobb ;)
 
 
 
Skulle föresten vara intressant att veta om det fortfarande är någon som följde mig förut som kikar in på bloggen fortfarande? Eller om det är nog ny såklart.
Nu har jag ju inte varit så aktiv på ett halvår så besökarna är ju inte precis så många längre :)
 
Lämna gärna en kommentar..
 
Kram!!
 
 

Snart redo.

 
Work, work baby...
 
Om 25 min från nu så ska jag befinna mig på jobbet. 2:a natten av 3 i rad. Bara att jobba på.
Sen sist jag skrev (i somras) så har jag fått ett jobb!
Jag trivs jättebra och är superglad över att jag äntligen har en trygg inkomst. Efter att ha varit i vikarieträsket ett braaa tag så kunde det ju inte bli bättre.
 
Jobbar numera som personlig assisten 100% men mer än så varje månad då det är lite ont om vikarier, men det löser sig nog snart. Jobbar långa pass vilket känns väldigt skönt då jag är ledig mycket och får mycket mycket mer tid för familjen. Hur det löser sig med att jobba långa pass och nätter dessutom när man har barn är ju "tack vare" att Benny är hemma. Men samtidigt är det väl trist att inte han har jobb. Det hade ju varit sååå mycket bättre. Men det var nog lite ödet ändå. Hade inte han blivit av med sitt jobb så hade inte jag kunnat hoppa på den tjänsten som jag har..
 
Nu får vi hoppas på att han tar körkort under tiden han är hemma och hittar ett jobb på hemmaplan istället så att det löser sig med barnen. Blir ju lite svårt annars för mig att jobba kvar om han hittar jobb då han måste åka iväg och vara borta :/
 
 
Jaja vi får väl se hur det löser sig..
 
 
Hejsvejs :)
 
 

Ett nytt år har satts i rullning.

 
 
 
Hello you!
 
Here I am with all my dreams and thoughts. A new year of hope and love!!
 
För det första.. Gott nytt år och god fortsättning!.. Hur har ditt nya år börjat?
Visst är det ändå en speciell tanke med det nya året? På nyårsdagen, den första dagen på det nya året så känner man sig ganska slut, trött och seg. Nästan som att man är bakis efter det gågna året men ändå så känner man något visst. Liksom en ny känsla om en ny början. Ett blankt blad som ska fyllas med nya ord, meningar, drömmar, tankar, glädje, sorg och förhoppningsvis många nya händelserika och bra dagar..En önskan om ett så bra år som möjligt då man vill göra dom där sakerna som man kanske inte hann med förra året. Nya saker att se fram emot... Så känner jag i alla fall.
 
Ett år går fort men om man tänker efter så är du ju faktiskt en heeel del som händer på ett år ellerhur?
Överlevde jordens undergång gjorde vi ju också. Herr gud. Snälla kan dom inte bara sluta med allt trams. Jag har svårt för att tro på sånt där men samtidigt så blir jag ju SKITRÄDD.
 
Ja och äldre blir man också men nog talat om det haha ;)
Där satte vi punkt.
 
 
 
 

RSS 2.0