Det närmar sig...

 
Nu känns det att det börjar närma sig flytt! :)
Idag var jag upp till huset. Dom som bor där nu har i stort sett flyttat allt och är klara. Det ska städas och nästa vecka så är det nästan klart för att flytta in men vi ska inte in än.
 
Dom som äger stället skulle väl fixa lite innan och så måste vi åka upp och måla innan vi flyttar in.
Jag börjar få lite smått panik nu faktiskt. Det är inte LITE som ska målas! Sovrummen, vardagsrummet, lite i hallen, alla lister, dörrar och tak. Jag kommer att slänga på vitfärg på allt! Enklast möjligt så att det bara är tt flytta in så får man pula med lite annat och kanske bestämma sig för någon tapet eller så senare :)
 
Så mellan allt jobbande så får jag klämma in målning på mina lediga dagar och sen är det dags!
 
Herre min je allt som ska packas och med! Jag säger då det att jag ser fram emot när det är klart... :) Längtar!
 
 
 
En lugn och fin midsommar har vi haft. Kommer nog lite bilder på det sen.
 
Imorgon kliver jag upp tidigt för att ombesikta bilen, shoppa färg och gå på möte på arbetsförmedlingen vad nu det ska vara bra för?? Hatar dom där mötena... Men men, måste ju göras.
 
Gonatt nu!
 
 

Kattägare!

Hej på er :)

Är hemma på lunch en sväng eftersom att snurriga jag gllömde matlådan hemma. Det blev lite panik i morse då jag vaknade 1 timme senare än jag skulle! Men jag hann i tid trots allt :)

Fick precis ett samtal som gjorde mig glad och som framförallt kommer att glädja ungarna till 1000. Vi ska nämnligen åka och hämta våran lilla kisse idag eller i morgon vilket betyder att vi måste sticka in till mora direkt jag slutar jobbet för att inhandla lite MÅSTE HA till katten. Åker nog troligen och hämtar den redan ikväll!... ÅÅÅåå va spännande. Dags att göra hemmet lite kattsäkert tror jag haha :)

Nu ska jag återgå till jobbet!
Ha en fin dag!


Go go go..!


God kväll.

Nyduschad och trött ligger jag här i sängen. Jag har precis fått i mig lite te och smörgås och ska nu kliva upp en snabb sväng för att förbereda lite inför morgondagen då vi ska på Sagas skolavslutning...

Jag förstår inte hur dom tänker med att lägga avslutningar i mitten på en vecka. Men men. Tråkigt att inte någon kan gå eftersom att dom jobbar men jag tog inte på mig något jobb i alla fall så att åtminstonde jag kan gå :)

Igår och idag har jag varit på introduktionsutbildning som kommunen har varje år för dom som ska vara vikarier inom äldreomsorgen. Jag har varit på den säkert 2-3 gånger tidigare och det är samma varje år. Känns onödigt att gå på men jag måste och jag får betalt så då är det väl ok :)
Imorgon ledig som sagt men skolavslutning och sen torsdag, fredag så ska jag skolas in på den grupp jag ska jobba på i sommar. Ska bli spännande  och se hur det fungerar i den gruppen.
Sen kommer helgen då det kommer gå undan med rasande fart eftersom att man ska hinna med ganska så mycket den tid som gubben är hemma.


Idag har dagen rullat på minst sagt. Först lämna barnen sen åkte jag ner på kursen som bara var halvdag idag tack och lov. Blev klar där liiiite tidigare än väntat så jag passade på att åka och handla och så åkte jag och anmälde mitt intresse som vikarie inom skola och barnomsorgen till hösten :)
Spännande.....
Jag åkte och hämta Kevin sen ner på vårdcentralen dit jag skulle för provtagning mm. Efter det besöket så besökte jag min moster som bor precis i närheten och fick fika och prata vilket var riktigt mysigt. Jag har alltid känt mig hemma hos moster och jag slappnar av näär jag är där. En rogivande miljö och hon har det såå himla  fint.
Sen drog jag hem. Lekte med Kevin, lagade mat, fixade ute i garaget och lekte ännu mer med Kevin ute. Sen beslöt jag mig för att ta en promenix ner på byn och hämta Saga som varit hos en kompis :)
Det är så himla skönt ute nu!!! LIKE!
Sen var det dags för kvällsmat och nattning! *PUH* Fullt upp från början till start men det är skönt det också ibland. Jag har har varit på strålande humör idag, vet ej varför men det är bara att njuta ;)


Ja nu är det sen kväll och dags att göra det sista innan det är dags att titta in i  huvudet några timmar.
Ska bara kika lite på tapeter först haha... :)

God natt nu!


Lite si och så.


Just detta år vet jag inte vad som har hänt. Bloggen har helt och hållet bortprioriterats...
Jag skriver för mig själv, när jag har lust, tid och ork.

Början på året mådde jag riktigt dåligt och mycket därav så orkade jag inte bry mig om att skriva nå vidare. Sen vände det :)
Mycket har hänt och mycket kommer att hända. Nu skulle jag egentligen ha hur mycket som helst att skriva om och bilder att lägga upp men ändå så har det inte blivit så.. Varför?
Jag antar att tiden att gå ifrån att vara mammaledig och inte ha något som helst för sig om dagarna till att få fullt upp med inskolning dagis, uppsägning av lägenhet och planering inför flytt samt en massa jobb har sugit musten ur mig och vänt lite upp och ner på rutiner hit och dit.
Hur som helst är det mycket som sker och det är ju en omställning som kräver lite energi och jag antar att friitiden ägnar jag mig åt barnen och prioriterar annat än att sitta vid datorn.

Snart kanske detta sjunker in och jag hittar tillbaka igen.

Jag har ju vetat att jag ska jobba i sommar men nu har det blivit en hel del jobb innan det och det är ju bara att tacka och ta emot. Pengar behövs ju för att stoppa i alla möjliga hål. Nu ska vi ju köpa in ved så att vi klarar oss hela vintern i huset. Det kostar att hyra lastbil för att flytta och så vill jag ju såklart ta en shoppingtur till IKEA när man kommit lite iordning i huset och vet vad som fattas mm mm. Det är inte gratis att leva inte haha.


Imorgon är det svenska nationaldagaen å hej å hå vad vi ska fira! Eller inte. :)
Jag har aldrig firat den nå speciellt eller ens brytt mig nå vidare. Vi svenska har ju aldrig ens varit i närheten av tex Norge i firandet.
Nej, en vanlig dag med andra ord. Vi är lediga, jag har tvättid och så ska jag se om jag kan få klart rensningen ute i garaget så att det bara är att åka på tippen med ett lass och andra lasset upp till huset. Det finns ett uthus som vi får åka upp och ställa av saker redan nu så det är ju perfekt. Rensa bort och packa allt som inte kommer att användas. Så behöver det ju inte bli lika mycket att flytta sen när det är dags.

Hoppas att ni har det bra och får en fin NATINALDAG imorgon ;)

Kramar!


Äntligen...


Nu är BigBrother slut och helt klart så var det rätt person som vann tycker jag :)
Så nu äntligen kan man börja koppla av och inte låsa fast sig varje kväll för att man måste se programmet och kan numera välja att lägga sig och sova när man vill haha...
Ja för oavsett hur trött jag än varit så har jag tvingat mig att sitta uppe för att titta. Jag vet att det går repris och att det går att kika på datorn sen men det blir inte av för min del och så är det ju skönt att se det när barnen somnat så att man inte missar något :)

Jag har jobbat en del och det känns bra. Jag jobbade idag och det var meningen att jag ska jobba imorgon och på tisdag men Saga är sjuk så då får jag vara hemma.
På fredag ska jag i alla fall jobba vad jag vet och nu står det inte på fören sommarens arbete drar igång. Midsommarhelgen börjar jag :)
Känns skönt att börja tjäna lite pengar och jag trivs med jobbet och dom jag arbetar med så det är kul..

Nej nu ska jag sova.
God natt!


RSS 2.0