Moderskapsintyg mm.



God morgon!

Har varit upp och lämnat Saga i skolan, idag skulle hon förutom frukt ha med sig gymnastikkläder också för att dom skulle ha idrott idag :)
Igår var vi in på ica MAXI så mormor köpte kläder och skor som hon kunde idrotta i. Perfekt. Dom har ju så himla bra erbjudanden på MAXI tycker jag. Kul att det slog upp i mora..

När jag kom hem så tog jag en promenix ner till gula lådan för att posta arbetsgivarintyg till min a-kassa för förlängd stämpling. Kom hem igen och kom ju självklart på att jag ska ju få iväg mitt moderskapsintyg också till försäkringskassan.




Så nu har jag setat här i köket och ätit vindruvor och letat adress på internet så att jag kan få iväg intyget till försäkringskassan.
Jag skulle också ringa dom för jag vill gärna höra vad dom räknar på sen när jag ska få föräldrapenning. Jag tycker att informationen är så himla dålig och även om jag läser på deras sida så fattar jag ändå inte.
Men när jag ringde så var det ju självklart överbelastat så jag skulle ringa senare.. Hallå??
Vart är samhället på väg egentligen? Idag får man ingen personlig service alls.
Det fanns ju självbetjäning också. tryck 1, tryck 3 bla bla bla. Ja jag tröck ända tills det inte gick att trycka mera eftersom att självbetjäningen inte ens kunde hjälpa med min fråga..

Jaja. jag får väl helt enkelt prova lite senare då och hoppas på att jag förhoppningsvis kommer fram till en person inom en halvtimme :)

Benny och pappa kom hem inatt igen.. Det blev dit och vända i stort sett. Det blev inge jobb i alla fall.. Håller tummarna för att det blir jobb snart i alla fall. Nu har han varit hemma alldeles för länge tycker jag. Jobbigt när man inte vet när det blir jobb.


MMmmm va gott det är med vindruvor :) 15:- på MAXI hahaha :D


Ha en bra dag!
Kramar <3


Mätt & belåten :)


Hallå där..

Sitter hemma hos min mor och far mätt och belåten :P
Vi blev bjudna på dillkött och det tackar man INTE nej till :) En av min absoluta favoriter inom husmanskost. Kokkött är nog det bästa som finns tror jag..
Jag har setat och smält maten samtidigt som jag har bollat med ballong med Saga och nu blev det en gammeldags chokladboll som efterrätt.

Mat är väl livet på många sätt :)

Är det några som kan laga mat så är det mamma och pappa. Dom kompletterar varandra på olika maträtter och det blir alltid supergott!


Idag fick jag barnvagnen såld också. Det var ju skönt och en lättnad. Det var lite roligt för att den som köpte barnvagnen bodde på området precis nedanför oss :)
Så nu är det bara invänta våran nya vagn som det kan ta 2 veckor innan den kommer *längtar*


Nu ikväll blir det myskväll eftersom att Benny åker iväg på jobb i morgon. Saga är ledig på måndagar så då får hon väl vara vaken lite extra hon också.
Sen blir det dom vanliga runtinerna till veckan igen med förskola och att ta tag i lite saker hemma. Det blir lite lugnare när inte Benny är hemma också, mindre "måsten" på något vis.
Så det blir att hinna med lite mera viktiga "måste" och hinna umgås med någon vän kanske :)

Jag ska ta tag i lite kläder hemma och gå igenom som fina Therese skänkt. Både kläder till Saga och mammakläder till mig. Jag har inte hunnit med att gå igenom dom än men i morgon blir det nog att ta tag i dom.



     

Therese för att du var snäll och tänkte på oss :)
Kramar till dig och din fina familj!


Ha en fin kväll allihopa!


Flera namn.


Det har tillkommit 2 till flicknamn på listan :)
Vet inte vad Benny tycker än eftersom att jag glömt bort det hela tiden haha och nu är han inte hemma så då blir det att fråga honom sen när han kommer hem då :) Jag har gått och tänkt på 2 namn till i alla fall och det är:

Tilde & Nilia

Namnet Nilia vet jag inte ens om det finns men det var en dag här som det helt plötsligt ploppade upp i mitt huvud och jag fattade tycke för det på en gång..
Har ni hört det namnet någon gång?


Kramar <3


Det blir en ny barnvagn.


Igår klickade vi hem en annan barnvagn istället :)

Vi fastnade för den på en gång och det vi har läst har endast varit bra kritik om den. Det är en tysk barnvagn så den är också mycket billigare än att gå och köpa ny någon annanstans. Det som är så bra är att det är ett jättesmidigt chassi/underede som blir hur litet som hälst när man fäller ihop det och det är både en sittdel och liggdel att sätta på och man kan bestämma om man ska ha barnet emot sig eller inte vilket jag tycker är viktigt eftersom att jag helst vill se barnet när jag går + att det följer med en tillhörande bilbarnstol som man också kan sätta på underredet.
Hur praktisk som helst.
Det ingår också regnskydd, åkpåse och skötväska i priset. Vi fick allt för 3350:-





Så nu har vi satt ut den vagnen vi köpte för att få tillbaka pengarna.

Jag ser det så här:

Vi har köpte en begagnad vagn men måste ändå köpa bilbarnstol, regnskydd och skötväska.
Då kommer vi ändå upp i den summan som vi nu har köpt en ny vagn för med alla tillbehör + att det då är 24 månaders garanti  vilket det inte är på baganade saker.

Så jag tycker ju det är mycket smartare :)
Förstår ni hur jag tänker??


idag blir det tacos :P

Har haft fullt upp hela dagen med att fortsätta ta reda på Sagas rum och göra klart där inne, tvättat kläder, tagit reda på en massa skräp som ska ut, hängt tvätt, dammsugit mm


Ha en fortsatt bra dag <3

Lika fattig igen!


Jaha då var pengarna borta lika fort som dom kom in som vanligt.. Tänk att man jobbar och sliter och vad får man för det, jo betala räkningarna sen är det inte mycket till övers.


Idag blir det en tur till mora efter att vi hämtat Saga.. Hon växer så fruktansvärt fort nu så igår när jag tog fram ett par relativt nya jeans som det inte alls var länge sen som hon hade på sig så var dom helt plötsligt korta i benen och hon fick inte igen dom utan att dom satt tajt och obekvämt.
En bra jacka skulle hon också behöva. Stövlar fick hon av mormor och morfar. Jag som trodde att hon kunde ha sina ett tag till men nej då, helt plötsligt kom hon och talade om att hon fick skoskav och att hon måste ha nya.

Ja som sagt, hon är i behov av lite nytt så det blir väl en tur så får vi se vad vi hittar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta min far som ska hjälpa oss med att få in lite saker i Sagas rum igen.


Ha en fin dag <3



Sagas rum.


Hej på er..

Igår så blev det äntligen klart i Sagas rum så nu är det nytt golv och nya tapeter.
Det blev ju mycket bättre och stor skillnad är det nu när man kikar in. Synd bara att dom ska ha så lite att välja på när man ska få omgjort..

Så här såg det ut innan i alla fall.




Och efter..




Så nu ska alla saker som står och tar upp hela lägenheten in dit igen och på sin plats. Men det kommer nog inte sättas upp något på väggar och fixas så himla mycket fören vi varit på IKEA och fått tag på det som fattas in dit.. Längtar tills jag kan få ordning där inne :)
Han som tapetserade sa att vi skulle låta det stå 2 dagar innan vi började att ha in saker där igen eftersom att tapeterna måste torka riktigt, så i morgon kan vi alltså stoppa in saker där igen men jag tror att vi ska ta in sängen och sätta ihop den i alla fall. Det verkar tort nu.


Det har hänt lite här hemma. Saga har som sagt fått nytt golv och tapetserat, dom har varit hit och bytt blandare och duschslang till duschen och så har dom äntligen fått ner badrumsskåpet en decimeter så att man inte bara ser halva ansiktet när man tittar sig i spegeln :)
6 år har vi bott här och jag har inte tänkt på att säga till om det fören nu när dom ändå var här. Så när jag har sminkat mig mm så har jag alltså stått på en barnpall haha..
Och nu idag så har jag rensat ur varenda pinal i badrummet för att kunna göra kliniskt rent ifrån golv till tak!! Ibland så var det riktigt drygt med tanke på magen, speciellt att göra rent i avlopp och under badkaret. Efteråt så skulle jag vattna blommorna och spillde vatten 3gånger!! vilket fick mig att börja gråta en skvätt för att allt kändes så jobbigt. Men det var ju pga att jag spillde på golvet och fick lov att böja mig hela tiden för att torka upp och när jag skulle hänga upp handduken så taappade jag den också på golvetm det var då tårarna kom.
Sen tog jag tag i dammsugaren men då var Benny snäll och tog över så att jag kunde lugna ner mig och äta ett äpple haha..

Nu är det i alla fall riktigt riktigt skönt att gå in i ett rengjort badrum som doftar gott.. :)

Det här med om hur jag ska göra med barnvagn ska jag skriva om någon dag framöver.. Har kommit på en bra lösning på det hela i alla fall men jag  vill se så att det blir så först bara :)

Har ni haft en bra dag?

Vi har precis ätit lite pannkaka och nu satte jag mig för att jäsa lite i soffan :P
Idag går jag in i v 28 också!!! Roligt..


Kramar <3



Kräsen och bitter.


Ja så känner jag mig...

Det blir nog jättebra med vagnen :)
Jag är väl bara för kräsen antar jag och måste ta mig förbi det..


Tvättar rent! och kluven...


Har klivit upp och ätit frukost, lämnat Saga på förskolan och håller just nu på att göra rent barnvagnen!!
Har tagit av dom delar som går att ta av och stoppat in det i tvättmaskinen och resten skurar jag för hand. Det är en konstig känsla jag har om denna barnvagn. Men det är väl för att någon har haft den före, att den är begagnad som jag tvivlar. Det känns inte helt rätt och den känns inte som "våran" JJag kommer ihåg precis hur det kändes när vi köpte våran första vagn till Saga.
Allt kändes så spännande och nytt. Vagnen var så himla fin och praktisk och lätt på alla möjliga sätt. Den kändes riktigt stabil  och säker.
Hittills med den här vagnen så har jag inte känt någonting förutom att "den duger säkert" Konstigt va?? Den känns också klumpig och den är dessutom väldigt svår att fälla ihop och få in den i bilen vilket jag känner att jag vill att det ska gå så lätt och smidigt som möjligt..

Jag är självklart överlycklig och tacksam över vagnen samtidiigt som jag känner att jag skulle kunna kika efter någon annan och försöka att få den här såld...
Jag har ju sån konstig känsla bara vad gäller denna vagn. och jag gillar inte att känna så.. Det är ju också det som är nackdelen med att köpa begagnat att det inte finns någon ångerrätt..
Men men jag kanske ångrar mig och känner att det blir bra i alla fall när jag fått tänka och känna efter lite.

Nej jag får helt enkelt fundera vidare på detta, hur jag ska göra..
Nu ska jag ta en dusch.

Ha en bra dag!
Kramar...

 

Barnvagnsköp.. :)


Hej på er..

Ja jag och mamma for iväg vid 14:00 idag för att kika på vagn i leksand. Vi slog till och köpte den. Det syns såklart att den är använd men mina kära föräldrar betalade den och man kan ju inte begära så mycket och vara så kräsen när man köper en begagnad vagn.
Nu ska jag tvätta upp delarna och skura av chassit så att den känns ren och fräsch så att man kan bädda in den..
Det jag ska köpa är en ny skötväska eftersom att den som vi fick till kändes ganska sliten och så märkte vi när vi kom hem att dragkedjan var trasig på den. Ett regnskydd vill jag också ha till den, myggnät har jag kvar ifrån våran första vagn. Nu när man tänker efter så känns det ju synd att vi sålde våran förra vagn, den köpte vi ju i alla fall helt ny och riktigt riktigt fin var den.

Men jag är nöjd nu också..




Inte den bästa bilden men så här ser den ut i alla fall.. Tuff och kaxig modell som kan passa både kille och tjej tycker jag.. Kromade fälgar till och med haha :)
Den får ju helt klart duga och det kommer nog att kännas bättre när man tvättat den och bäddat i sitt eget  i den..
Har inte sett någon liknande vagn förut faktiskt och märket är för mig okänt.. Det ska vara en -08 i alla fall..


idag har jag verkligen haft fullt upp ifrån i morse så nu blir det väl en kopp te och tidigt i säng..
I Sagas rum ska det tapetseras i morgon. Det kom hit en igår som började med rivning av tapeter och spackling så nu blir det klart i morgon äntligen så man kanske kan få lite ordning här hemma igen.. Det står verkligen saker överallt!!

Trevlig kväll..
Kramar <3


Första skoldagen!!


Ja tänk vad tiden går fort!! Min underbara dotter började förskolan idag så i morse klev vi upp tillsammans jag och hon och åt lite mysfrukost med tända ljus och så gjorde vi oss lite fina för första skoldagen :)




Regnet öser ner ute idag och det ska tydligen fortsätta så.
När vi kom upp i bilen till skolan så höll dom på med att gräva för fullt! Dom ska bygga ut skolan och så har dom gjort en ny parkering som inte hunnit bli asfalterad än så det var kö in till parkeringen och där ute i regnet stog fröknar under sina paraplyn och vinkade till alla ivriga  bilar vart dom skulle åka in för att parkera någonstans.
Vi klev ut i regnet och fick vandra runt hela skolan för att  komma till porten där Saga ska gå in..




Väl inne i den trånga hallen med blött golv och blöta kläder så kändes spänningen hög ifrån både föräldrar och barn som var där :)
Barnen fick först sätta sig i en rund ring på golvet där det var utplacerat lappar med deras namn på. Dom fick lite information om vad som skulle hända under dagen och så blev det lite annat prat. Sen var det dags att sätta sig vid borden där som skulle måla en bild som dom skulle limma fast på framsidan utav sin alldeles egna arbetsbok som dom fick :)




Alla var glada och nöjda och sprang runt och lekte.
Jag frågade fröken hur länge dom skulle vara där idag och svaret klev till 12:50 så tyvär så fick jag lov att åka därifrån och säga hejdå till min sessa.

Riktigt  irriterand är jag på min jobbcoach över detta!!
Jag ringde henne igår för att anmäla mig efter sommarens jobbande och då sa hon att jag skulle in till mora på rekryteringsmässsa idag.
Mässan håller på ifrån 11:00 - 16:00 och den är obligatorisk vilket innebär att jag MÅSTE dit. Jag berättade för henne att jag skulle på min dotters första skoldag men det brydde hon sig inte om för det är bara om man ska jobba som man slipper..!!
När jag var in på arbetsförmedlingen så frågade jag där om mässan var obligatorisk och dom sa NEJ men att det var bra om man gick. Jag berättade att min coach sagt att det var obligatoriskt och då sa hon på arbetsförmedlingen att coacherna kan bestämma sitt eget för sina inskrivna!
Så alltså får missar jag nästan hela dagen av Sagas första dag i skolan pga att min jobbcoach säger att jag MÅSTE in!! och skulle jag skita i att åka in så blir jag alltså utan ersättning..
FFYYYY vad irriterad jag är över detta... Men nu är det som det är och jag kommer också att tala om för min jobbcoach hur jag känner.. Lite hänsyn kan man i alla fall ta tycker jag. Jag hade ju kunnat åka in dit kl 13:00 för att vara med dom sista timmarna,.
Jag tycker också att det känns helt meningslöst att åka på rekryteringsmässa när jag ändå ska ha barn om 3 månader.. Tycker inte ni det också??


Hoppas att ni får en fin dag i alla fall trots regn!!
Kramar <3


Kanske barnvagnsköp i morgon...


God kväll..


Min mamma ringde till mig i morse och sa åt  mig att kika på blocket på en barnvagn som hon sett för 1500:-
Jag som är väldigt kräsen av mig vad gäller vissa saker gick motvilligt ut på blocket men efter att ha sett den och Benny också tyckte att den var fin så ringde vi upp mamma..
Mamma sa nämligen att dom skulle betala barnvagnen om vi velade ha den och riktigt lyckliga var vi över det. Vi har ju annars tänkt att vi ska köpa en ny vagn.
Vi har kollat på en cresentvagn som vi blev storförtjusta i.





Men det kostar ju en hel del med ny vagn och begagnat duger nog bra det också. Det är väl bara det att jag som sagt är väldigt kräsen. Jag tänker på barnets säkerhet och är rädd för att en begagnad vagn går sönder och det är ju ingen garanti när man köper begagnat heller.

Men mamma ringde på vagnen men det var någon som skulle kika på den innan och skulle inte dom ha den så skulle säljaren höra av sig vilket han aldrig gjorde tyvär.
Vi har varit ut och kikat lite mera och vi fick syn på en tuff vagn i leksand för 1700:- istället.
Mamma ringde på den men då sa säljaren att det var en där också som skulle kika på den efter löning men mamma sa då att det är väl först till kvarn och vi kan ju komma i morgon och köpa den. Efter lite funderande så gick säljaren med på det så i morgon åker vi och kikar på den :)

Håll nu tummarna för att vi får den! :)


Idag har jag haft fullt upp. Eftersom att det är min första arbetslösa dag efter att ha sommarvikarierat så måste jag ju anmäla mig på arbetsförmedlingen och till jobbcoachen igen så jag har flängt lite hit och dit, har varit till mora och så har jag handlat på MAXI sen var det bara att åka hem på en gång för att Benny hade tid till vårdcentralen eftersom att han fått tillbaka lunginflammationen *stackaren*
Efter det blev det att äta chiliconcarne igen hos mamma och pappa eftersom att dom gjort så mycket och sen iväg till mora åter igen för att röntga lungorna på sjukhuset *pust*
När vi kom hem var klockan så mycket att det var dags för Saga att lägga sig eftersom att stora tjejen börjar förskolan i morgon!! :D
Och klockan 20:00 hade fångarna på fortet premiär igen efter alla dessa år :)

Nu är jag helt slut och ska nog krypa ner i sängen jag också.. Jag måste ju följa sessan i skolan i morgon :)


Sov så gott!
Kramar <3


Det är över nu..


Ja nu har jag jobbat mina 2 månader över sommaren!
Sista dagen blev avklarad idag så nu återgår jag till min timanställning igen. Det har gått väldigt fort vilket betyder att sommaren också har gått väldigt fort och nu är det höst! Det känns jättekonstigt och tråkigt att den är över men nu vill jag ha en fin i höst :)
Det har gått bättre än förväntat att jobba dom här 2 månaderna men nu ska det bli skönt att få ta det lite lugnt och vara lite ledig. Nu kommer min semster haha..

Hoppas att dom kommer och tapetserar i Sagas rum nu.. Helst i morgon men jag har ju inte hört något :S Det är lite jobbigt att leva med grejjer i hela lägenheten överallt. Känns stökigt dygnet runt.


Sitter just nu i soffan helt ensam och kikar på tv. Benny och Saga har lagt sig och jag ska nog ta mig en smörgås innan jag också lägger mig. Vi är trötta alla 3 idag tydligen :) Benny och Saga har ju varit ute och fiskat nästan hela dagen och jag har ju jobbat och dagen på jobbet har varit seg vilket man blir väldigt trött utav..
Mamma och pappa bjöd oss på chiliconcarne idag vilket är en favoriträtt :) Riktigt gott och snällt gjort av mina kära föräldrar..


Nej nu blir det att stänga ner datorn så sov så gott! :)
Kramar <3


Namnlista!?...


Ja vi satt ju häromdagen och funderade på namn till våran lilla älskling som ska komma i november :)
Jag kan ju säga att det är inte lätt att fastna och hitta namn och dessutom så ska vi ju båda känna att det blir bra och känns rätt..


Jag har haft i alla fall 1 tjejnamn hela tiden som jag tycker är jättefint och som jag tänkte på innan jag blev gravid men pojknamn har jag nog inte haft något speciellt alls. Jag tycker att dom flesta pojknamn är fula och känns tråkiga och dom jag  kommit på har någon annan vän/bekant haft :)



Men efter att vi setat och klurat i ca en timme så kom vi faktiskt på några namn i alla fall. Vi gick bara igenom pojknamn i våra huvuden eftersom att det är det som känns svårast att hitta.


       POJKE                                     FLICKA

       *Billy                                       *Alicia
       *Kevin                                     *Tilde
       *Max                                       *Nilia
       *Alex

Så nu har vi fastnat mer eller mindre för 4 pojknamn i alla fall men vi har bara 1 tjejnamn.. Man vill ju i alla fall ha några så får man se vad det blir..

När vi skulle få Saga så hade vi 3 tjejnamn som vi funderade på och det var Jennifer, Amanda och Saga. Vi velade mest Jennifer och minst Saga men när hon kom så såg vi ju att hon passade bara att heta Saga så då blev det ju så :)

Så det är det jag känner att det kan vara bra att ha några stycken i alla fall. :)

Det är roligt att klura på namn samtidigt som det är svårt och klurigt. Det är ju ändå en stor sak att välja namn till sitt barn.
Nu blir det nog att klura på lite fler tjejnamn.. Jag känner mig nöjd i valet med pojknamn i alla fall :)


Idag har jag jobbat hela dagen, kommit hem för att äta lite mat, sagt hejdå till Benny som ska ut med Stefan en sväng ikväll och dragit på mig huvudvärk.
Men huvudvärken ska jag försöka stilla med en alvedon så ska jag och Saga åka hem till min mamma och pappa en liten stund innan det är dags att göra kväller.

Imoron är sista arbetsdagen!!! JIPPIE :)
Sen ska jag ta det lite lugnt och hoppas på att dom kommer och tapetserar till veckan så att det slipper se ut som en krigszon här hemma och jag vill dammsuga!! Men jag känner att jag vill få ordning först..


Ha en fortsatt bra dag!




Kramar <3


Gravid vecka 27!


Skrivet 19/8

Ja tiden springer iväg tycker jag. På tisdag nästa vecka så är det den 24:e vilket betyder att jag går in i 7:e månaden! och då är det alltså 3 månader kvar exakt :)

Idag har den lille där inne haft fullt upp verkar det som. Det har sparkat och rört sig hela dagen. Vilket är väldigt mysigt men så här mycket har det inte sparkat tidigare :) Tro vad det är för en liten en där inne egentligen. Det är så spännande och roligt att klura vad det är för något..

Idag tog vi en promenad ner till svärmor där vi var bjudna på tacos!! *mums*
Vi satt och klurade lite på namn idag också :) Vi har ju haft lite funderingar hit och dit men vi har inte tänkt på det så mycket hittills.. Men nu börjar det ju närma sig mer och mer så nu börjar det väl att bli dax att tänka på det tycker jag..













Bebisen är  nu ca 35 cm ifrån topp till tå och väger ca 760g.
Ögonenn börjar att öppnas runt den här tiden och runt slutet på sjunde månaden så kommer också reaktionerna på ljud att mogna eftersom att hörselnerverna är mer utvecklade då.
Bebisen fortsätter att ta små andetag som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.


Nu är det dags att sova för att ta tag i dom sista 4 dagarna på sommarvikariatet!!!
Jädrar vad skönt det känns men det känns ju mindre skönt att hela sommaren har gått och jag har jobbat! Men men. Jag hoppas nu på en vacker höst istället.
Jag gillar hösten då man kan gå ut på promenader i skogen, kanske plocka lite svamp och bär och sen när det mörknar om kvällarna och man tänder lite ljus och äter lite varma mackor med svampstuvning :) gottgott..


Hoppas ni haft en fin dag..
Kramar <3


Saga på scenen.


Ja här kommer bilden på när Saga fick komma upp på scenen på "scandinavian country fair" i Furuvik :)




Hon var sååå söt i den stora hatten :)
Detta är ju verkligen ett minne för livet!! Så det här bilden ska då ramas in och upp på hennes vägg sen.


Kramar <3



Nytt i hallen.


Ja det blev ju som sagt IKEA helen som var och då fick vi också med oss en helt oplanderad möbel.. Som vanligt så möblerar  jag i min hjärna och ser resultatet framför mig så jag fick ju lov :)

Länge har jag funderat på vad jag ska göra i hallen när man kommer in. Jag har en "kavaljer" som det kallas som man hänger kläder på och så har jag bara haft en skohylla rakt fram men jag har inte vetat vad jag ska ha ovanför skohyllan.
Det är ju så tråkigt med bara en vägg och en spegel har jag redan på annat ställe i hallen. Jag hade tänkt om jag skulle sätta upp någon fin hylla ovanför bara med lite fina saker på och min välkommenskylt ovanför eller under och när vi var på IKEA så hittade jag en passande hylla som vi tog och var på väg att köpa Ända  tills jag gick förbi denna skönhet haha.
Jag såg framför mig som sagt hur det skulle bli men det blev bättre än så :)











Det blev alltså ett skoskåp att gömma alla skor i :)

Ibland känner jag att jag håller på att bli galen på alla skor som står överallt och det ser ju så stökigt ut men nnu slipper jag det :)
Känner mig jättenöjd med inköpet i alla fall..
Nu känns det redan mycket mer ombonat i hallen direkt man kommer in och första intrycket har förbättrats 100%


Just nu sitter jag och vilar mig efter att vi har haft fullt upp med att rensa ur ALLT i sagas rum *puuh* Dom ringde nämnligen tidigare idag när jag var på jobb och sa att dom kommer och lägger golvet i morgon.. Skönt ska det bli att äntligen få lite omgjort där inne..
Men jag hoppas att jag får tapetserat också på samma gång. Jag har inte hunnit bestämt tapet än pga att orsa bostäder har tapetkatalogerna utlånade men jag var i alla fall in där idag och sa det att det är väl lika bra att göra båda sakerna på en gång medans vi har allt utplockat ur hennes rum..

Så nu har vi 2 rum i 1 haha. Hela vardagsrummet är kaos och lite i vårat sovrum. Sagas madrass har hamnat på golvet brevid våran säng så nu är hon glad när hon får sova inne hos oss :)

Nu är jag ledig 2 dagar!! JIPPI!
Men jag har väl fullt upp ändå. En sak är då säker, att ikväll så blir det ett bad och en god kvällsmat framför tvn :P


Ha en fin kväll <3


100 dagar kvar!! :)


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ja ser ni mätaren som tickar nedåt till höger??

Nu är det alltså exakt 100 dagar kvar till beräknad förlossning :)



Tuff bild va?

PS: Bilen är inte på min mage, hittade den på nätet :)


Det kan ju kännas mycket men det kommer nog att gå snabbare än vad man tror.. Spännande är det och vi längtar efter våran lille baby som just nu sparkar på för fullt.!! :) Nu börjar sparkarna att kännas uppe vid revbenen..


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Kramar <3


Egentillverkad skylt.


jag har haft ett väggord i ca ett halvår nu som inte har kommit upp. Anledningen till det är att vi bor som sagt i lägenhet och ett väggord går inte att återanvända vad jag vet så då tänkte jag att jag skulle försöka fixa till som en skylt :)
Tiden har gått och jag har inte tänkt på att fixa i ordning en skylt förens jag vet hur jag ska göra i hallen där den ska sitta.
Nu vet jag hur det ska bli så nu passade jag på att göra i ordning den..

Jag visste inte hur eller av vad jag skulle göra den men när man väl gett sig f*n på att man ska göra något så brukar fantasin flöda på ganska så bra faktiskt :)


Så jag slet loss 2 plankor av en sak som aldrig används och ska kastas i alla fall.. "klicka för större bild"

                                      

Jag spikade ihop dom med hjälp av två mindre och smala träbitar bakom.

                                         

Sedan målade jag med vitfärg och knackade lite med hammaren i kanterna så att den skulle se lite använd ut och så drog jag på väggordet och detta blev resultatet

    

Jag har satt på ett sidenband som jag visste låg och skräpade någonstans för upphängning men det har jag gjort efter att jag tog bilden.

Jag är nöjd av resultatet och det blir nog bra när den kommer på plats sen "troligtvis i morgon"

och det som är bra och själva tanken var ju att när man ska flytta så tar man ju väggordet med sig :)


Trevlig kväll <3



COOLEST EVER!!


Ja det finns en del att skriva om nu. :D

I fredags frågade jag Benny om vi inte skulle ta en sväng ner till Furuvik och hälsa på mina föräldrar som är där och campar. Benny sa först ner för han velade vara hemma och fiska istället osv men efter att ha tänkt om i duschen så blev det ett ja i alla fall så det bar av mot gävle! :D




Ser du fågeln på bordshörnet? Den där fågeln hoppade jättenära mig och Saga och även fast vi rörde oss så flög den inte iväg, så jag blev nästan lite rädd haha :D





Älskade IKEA <3


Vi skulle ju såklart inte ringa och tala om att vi kom utan det skulle bli en överaskning så först åkte vi ju självklart på IKEA, det hade varit som terror för mig att inte få gå på IKEA när man ändå ska förbi där :)
och shoppa gjorde jag ju såklart för men än vad man hade råd med som vanligt. haha..
Efter att ha ätit god mat och shoppat  så ringde jag pappa för att tala om att vi befann oss på IKEA och velade ha en liten förklaing på hur vi skulle ta oss dit.

Daniels "min bror" tjej Matilda som bor i Gävle velade också hänga på till Furuvik så då åkte vi och hämtade upp henne först så kunde ju hon förklara vägen dit. *perfekt*



Här skjuter dom små pilar med luftrör.. Det var ingen id'e att jag var med eftersom att det lät som en trumpet varje gång jag blåste så alla bara skrattade åt mig haha. Jag kunde verkligen inte det där..

Klockan var ganska sent ca 19:00 när vi anlände till campingen där det var fullpackat med campande cowboys och indianer mm eftersom att det var countryfestival. Ont i fötterna hade både jag och Benny men inte Saga, nej hon hade energi så man undrade verkligen vart hon fått den ifrån. :)
Både mamma, pappa, moster och hennes man och så matilda skulle dra in vid 21:00 tiden på festivalområdet (en bit att gå) för att kika och lyssna på stjärnor ifrån USA som sjöng och spelade.
Jag var bra sugen på att följa med men det kändes så himla onödigt att följa med och betala dyrt inträde när man redan var trött och hade så ont i fötterna så jag och Benny stannade kvar men Saga fick följa med gänget eftersom att hon vägrade att stanna kvar med oss.

Jag och Benny myste på för fullt i husvagnen med gott att äta och så spelade vi kort och tiden gick. Jag fick mms av min pappa där han skickade kort på Saga som vunnit en sån där STOOOR toblerone haha.




Helt chockad blev jag, snacka om att kunna ha tur!!
Jag har aldrig varit med om att vinna en sån sak förut så då vart vi glad att hon fick följa med och uppleva en sån sak :)
Sen ringde telefonen och det var mamma skrek:
"Du kan aldrig gissa vad vi har varit med om!!" Gissa om hjärtat höll på att hoppa ur bröstet på mig för att såå orolig blev jag!! Min första tanka var att (Nu jävlar har dom tappat bort Saga) vilket är min största skräck!! Men så var det inte minsann utan då fick jag förklarat att Saga hade blivit uppkallad på scenen av en artist ifrån USA och han berättade att han hade en dotter i samma ålder hemma hemma och så sjöng han en låt som handlade om att man skulle ta hand om sina flickor och Saga fick stå på scenen hela låten och dansa..
I slutet på låten gick han ner på knä och pussade henne på kinden. Alla jublade och tyckte att det var jättehäftigt!!

Förstå vilken kväll hon fick!!
och hur stor är chansen att ¨få komma upp på scenen?? Det är ju sånt som man baraa drömmer om ju..
Jag ska ta reda på vilken artist det var också. Min moster och hennes man hade knäppt kort och filmat så nu ska jag se till att göra en förstoring och rama in ooch sätta upp på hennes vägg tillsammans med cowboyhatten som hon hade på sig..
Så jäkla söt var hon!!
Tänk att hon är inte medveten om hur stort det är egentligen fören hon blir äldre :)

Det kändes ju synd att vi missade det men samtidigt så sa jag det att hade vi varit med så hade det säkert aldrig hänt..

Vi sov över i husvagnen occh dagen efter så blev det ännu en tur till valbo köpcentrum och IKEA då det handlades lite till :) och så fikade vi lite.
Vi åkte också till biltema där Benny fick köpa sig en batteriladdare så han fick något han också haha och sen åkte vi tillbaka till husvagnen och åt lite mat innanvi reste tillbaka till orsa.
Pappa försökte att övertala mig att stanna kvar en natt till men jag kändee att jag velade hem och ta det lugnt och sen plocka och fixa här hemma "söndagen" idag alltså med sånt jag köpt innan sista veckan med jobb drar igång. SISTA VECKAN!! gud va skönt att ha jobbat klart sommarvicket snart!! :D

vi kom alltså hem igår kväll och då blev det att bara ställa in allt i hallen och lägga sig i sängen. Nu sen i morse så har jag sprungit runt och plockat, planterat blommor, skruvat möbel, tvättat kläder, fluffat kuddar och bytt sängkläder snickrat och målat mm och har en heeeel del kvar att göra. :D
Jobbigt men väldigt väldigt roligt samtidigt.
Lägger upp lite bilder på vad jag inhandlat senare :) Nu ska jag fortsätta med allt men först kanske jag måste se till att äta lite mat..


Jag måste få in bilden på datorn sen när Saga var upp på scenen :D


Ha en trevlig dag <3




Vänta ni bara..


Tills i morgon så ska jag berätta vad som hänt.
Nyligen hemkommen ifrån en trevlig liten tripp :)

Ni ska bara veta!! :)


Godnatt och sov så gott <3



garderoberna är borta!


Det blev som sagt stooor skillnad i Sagas rum efter att vi hade tagit bort garderoberna.
Det stod alltså två stora garderober direkt till höger när man kom in i hennes rum vilket gjorde att rummet kändes litet och trångt och framförallt svårmöblerat.




Fint va?? haha :)

Dom har som sagt tapetserat runt garderoberna och inte bara 1 gång. Jag tror att det sitter 3 lager med tapet där. Så nu hoppas jag att det inte tar allt för lång tid att få nytt golv och nya tapeter..
Det var ju ganska lång kötid tyckte jag att hon sa och jag hörde att det var någon som fått vänta flera månader!!
Det hoppas jag ju inte att jag får lov att göra.. Kommer att bli galen om jag inte får det fixat snart och när jag väl har varit på IKEA så vill jag ju verkligen att det ska vara klart..

Synd att man inte kan sånt där själv.


Sitter just nu hemma på min lunch, sen ska jag servera pensionärerna lite mat så slutar jag 14:00 sen så är det bara 1 dag till att jobba så är jag ledig 3 sen :) *underbart*
Saga är hos sin faster och Benny har åkt ut med båten för att fiska med sin pappa och bror och kommer nog säkert inte hem fören i kväll någon gång.




aknade i morse av att jag drömde världens mardröm!
Jag låg helt plötsligt på sjukhus och bebisens hjärtljud gick ner mer och mer och allt började lysa rött och pipa.
Benny satt brevid mig och tröck på larmknappen som inte verkade fungara. Vi var helt panikslagna och när det väl kom in en läkare så var det i stort sett för sent. Han skulle kolla med ultraljud men precis då så vaknade jag upp!!
vad hemst det var att drömma en sån drömm. Stavas drömm med ett eller två m föresten??
Blev osäker :)


Ha en fortsatt trevlig dag!
Kramar <3


Grattis bästaste vän!!


Stort Grattis till min underbara vän Linda som fyller hälften till 50 idag!! :)
En riktigt vän som alltid ställt upp. Vi har varit vänner ända sen lågstadiet och kommer vara vänner livet ut! En sprallig, förvirrad och rolig tjej med hjärtat på rätt plats! :D

GRATTIS!!



Jag och Linda när vi invaderade vasaloppstältet i vintras :)
´


Idag har jag jobbat igen och sen blev det att hälsa på Bennys mamma eftersom att hans bror + flickvän kommit upp.
Sen blev det såklart att hälsa på Linda och äta lite tårta :)

Nu blir det sängen igen för att sedan kliva upp till ännu en arbetsdag. Känner mig helt mörbultad efter förra veckans arbetande så jag ser verkligen fram emot mina tre dagar i rad ledighet (fre, lör,sön) :)


PS: Det var inte kameran som hade ballat ur utan batterierna haha :)
Så nu har jag inhandlat nya batterier och den fungerar ett tag till.. "Peppar, peppar"


Hoppas att ni har det bra och mår bra!

Kramar <3


Tråkigt utan kamera!!


Äntligen så har jag jobbat klart min jobbiga vecka! Nu är jag ledig i morgon och sen jobbar jag 3 dagaar för att sen vara ledig 3 dagar!! Det ska verkligen bli skönt :)
Det har varit dagar med kaos och stress och tvärtom så nu är jag riktigt mörbultad känner jag.

Jag ringde hit min lillebror tidigare för att han skulle hjälpa Benny med att ta ut garderoberna ur Sagas rum och jäklar vilken skillnad det blev på rummet nu.. Det kändes  sååå mycket större på en gång!!
Men så såg jag att det var ju flera lager med tapet som dom har tapetserat runt om garderoberna så jag vet inte hur jag ska göra.. Det kommer ju att synas fast man slipar ner och målar om så då måste man ju ta bort alla tapeter! Så nu antar jag att jag får gå till orsa bostäder ändå och få tapetserat.. *suck*

Men i alla fall så kommer det nog att bli jättebra när det är klart där inne sen :)
Jag hade ju velat ta kort och lägga ut på hur det såg ut med garderoberna och när dom var borta men det är ju så tråkigt att kameran har strejkat helt och hållet nu.. :(
Det blir ju att skaffa någon ny men vilken djungel av kameror det finns då..

Imorgon ska jag till barnmorskan kl 10:00  så inte får jag sova så väldans länge på min lediga dag.. Sen vet jag att dagen kommer rulla på med allt möjligt som måste göras. Men så är det ju när man vill fixa i ordning det mesta innan man blir "för stor" och bebisen kommer. För sen kommer jag att vilja fokusera den mesta av tiden på min underbara barn :)


Har ni haft en bra helg?

Kramar <3


Fel på bloggen??


Hallå där..

Någonting krånglar med min blogg..
Det förra inlägget skrev jag och publicerade igår kväll men det kom aldrig ut på bloggen. Jag försökte flera gånger att lägga ut det men det bara vägrade.
Nu när jag kom hem efter att ha jobbat så hade det fortfarande inte kommit ut.. Jag försökte igen och äntligen!!
Vet inte vad som har blivit fel.

Det har hänt tidigare också men inte att det har tagit såå lång tid.. *konstigt*


Gravid v 25 & Kameran helt slut!!


Hallåj på er.

Nu är snart min enda lediga dag denna vecka över.. I helgen är det jobb hela dagen fraam till 16:30 :/ Mindre roligt men nästa vecka blir bättre i alla fall.
Benny blir hemma en vecka till också eftersom att det inte fanns jobb nu till veckan så då tänkte jag att vi kanske kan ta tag i Sagas rum. Idag har jag påbörjat för att riva ut garderoberna men vi lyckade bara att få ut den ena. Efteersom att det behövs lyftas lite hit och dit och den ena ska ut i garaget så behöver Benny hjälp av någon eftersom att jag inte direkt vill böka med tunga och riskabla lyft nu.
Sen blir det nog ÖB för att inhandla lite färg så att det kan målas om där inne.

Nu är jag inne i v 25 av graviditeten. Nu springer tiden iväg tycker jag!!




Benny tog en bild på mig men magen synd väldigt dåligt.




Här syns den lite bättre i alla fall :)
Där har jag mina sköna mammajeans på mig också.. Hur sköna som helst!! Så nu måste jag hitta ett par till men på rea haha. Jag köpte ju mina för 100:- men egentligen så kostade dom 499:- :/
Lite väl dyrt för något som endast kan användas några månader tycker jag..


Vi får se om jag lyckas att ta några flera bilder. Jag måste nämligen köpa en ny kamera nu pga att kameran nu har ballat ur totalt!!
Den har krånglat hela tiden i stort sett när man sätter på den så står det att batteriet är slut fast det inte är det så man får knäppa på och av ända tills den ger med sig.
Men nu så kanske man får igång den endast 1 på 20 försök så nu är den väääl slut. Jag antar att batterierna också är dåliga nu men jag känner ända att det behövs köpas en ny eftersom att jag inte har tålamod att krångla med den längre..
Så vi får se vad det blir :)



Bebisen är nu ca 30 cm lång ifrån hjässa till häl och väger över 600 g :)

Lillen där inne har sprattlat på bra mycket idag. Vissa dagar så är det jättelugnt och vissa dagar så är det full rulle där inne :)


Hoppas att ni haft en bra dag och får en riktigt trevlig helg!
Kramar <3


Stora paket :D


Hahahaha ja vad ska man säga.
När jag gick för att kika i brevlådan så låg det 3 stycken avier där. Det var lamporna som hade kommit så det är klart att jag velade hämta ut dom på en gång som alltid när man får paket.

Benny följde med för att han skulle ner och ta lite prover och se om värdet blivit bättre efter att han fått penicilin och det hade blivit mycket bättre i alla fall..

Jag undrade varför jag hade fått 3 sttycken avier men tänkte att dom hade ju säkert packeterat i 3 olika paket då så jag tänkte att det var ju tur att Benny var med :)

Och det var verkligen tur att han var med!! :D
Jag kunde inte hålla mig för skratt när dom lyfte fram en STOOOOOR kartong och jag insåg att det var 3 av dom hahaha!!




Alla verkligen stirrade och dom som jobbade undrade vad i hela friden jag hade beställt!! Det kändes lite konstigt att svara "3 lampor" :D
Jag fick ju lov att ta en bild. Det såg ju nästan ut som att jag beställt kläder för kanske 25000:- haha och visst var det väl tur att jag hade Benny med  mig.




3 stora kartonger innehållande mest ännu mera kartong och en MASSA frigolit! Men nu är alla kartoner tillplattade och mina lampor för 159:- st står i fönstren så nu vill jag att det blir mörkt så att jag får njuta lite av dom :)

Nu är jag hungrig och Benny springer runt och letar förgäves efter hemnyckeln som han har lyckats slarva bort!! Varken kul eller särskilt billigt att byta lås om vi måste det säger jag bara *suck*
Hoppas att den kommer fram..

Vad ska man äta idag då tro??


Kramizar <3


Recept att prova..

 

Krabbelurer

Ska vara som en blandning mellan munkar och amerikanska pancakes.
Perfekt till fikat eller saftkalaset!

Ingredienser:
2 ägg
1½ dl socker
4½ dl vetemjöl
1½ dl mjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver eller 1 vaniljstång
Smör att steka i
Socker till garnering

Så här gör du:
Vispa ägg och socker luftigt. Blanda de övriga torra ingredienserna och vänd ner i smeten tillsammans med mjölken. Klicka ut i smord stekpanna på medelhög värme tills bubblor bildas på ovansidan och undersidan är gyllengul. Vänd och stek andra sidan tills den är lika fin. Vänd de nystekta krabbelurerna i socker (kanel är också gott att blanda ner i sockret) genast. Smakar bäst nystekta!

Lycka till!

Jag har aldrig hört talas om dessa men det verkar gott så nu måste jag nog prova att göra dom här... Kanske redan idag?? :P


Prinsessan har åkt <3


Hej på er en ny och vacker dag. :)
Idag är jag som dagen tror jag haha. Dagen började bra och jag var på glatt humör som dagen solig, varm och fin med med mörka moln lite här och var som att det var något på gång.
Jag åkte hem på lunchen för att hoppas på att hinna med ett hejdå till min lilla sessa innan hon åkte och det hann jag :)
Igår vart det nämnligen bestämt att hon skulle få skjuts upp till Bollnäs av sin morbror för att åka och hälsa på hennes mormor och morfar som campar med husvagn där uppe. Hon skulle bli kvar där tills i morgon egentligen men nu i sista sekunden så blev det ändrat så att  dom skulle ligga kvar i 2 nätter istället så att dom hann med lite med Saga.
Gissa om hon var glad? :)
Efter att hon åkt så gick solen i moln och har varit i moln sen dess, kanske det blir regn??
Som mitt humör. Det svängde om direkt efter att hon åkte till det sämre. Kanske för att jag inte har fått prata ut om mitt utbrott igår, och kanske för att han sitter och spelar tv-spel idag också. Jag menar bara det att jag åker ju faktiskt hem på min lunch dels för att äta något men mest för att träffas en stund men det går ju inte att umgås eller prata med någon som sitter vid ett tv-spel!!
Och så beror det väl på att det nu blir ensamt utan prinsessan här hemma! <3



Lillskruttan för 2 år sedan när hon var ute med husvagn med mormor och morfar.


Tro om jag kanske ska få lite gjort när jag kommer hem sen? Och mat har väl inte planerats antar jag så det får väl kanske bli en pizza idag..
Det kan ju vara gött med såna dagar också :)
Hem till mamma måste jag och vattna hennes blommor i alla fall..


Hoppas inte att mitt humör fortsätter som vädret om det nu ska bli regn??? :)


Kramar <3


Lite lugnande?







En kopp te och något att doppa till kanske får mig lugnare :)

trevlig kväll <3


Alla dessa "måsten" jag bryter ihop!


Dagen började underbart av att jag vaknade av lillen i magen som sparkade på som bara den <3
Dock en halv timme innan klockan ringde men med dom krafterna så var det bara roligt att vakna så..
Jag drog iväg på jobb och när jag kom dit så kändes det skönt att se på schemat att det inte var någon "jobbig" syssla just idag att göra.. "Jobbig" betyder att det är jobbigt just nu när magen har vuxit och jag har blivit allt klumpigare men inte är jobbigt annars..
Men så blev det ändringar så att jag fick lov att ta en "jobbig" syssla i alla fall vilket hade ner mitt humör lite.. Det kan ju vara skönt att slippa någon dag faktiskt.. Men jag tänker ändå positivt (bara 3 veckor kvar) sen så får jag jobba när jag känner för det :)

Dagen har i alla fall rullat på och efter jobbet så har jag haft en del saker "måsten" att ta tag i men har bara gjort typ hälften av det jag skulle..
Varför är det så här??

Bara en massa måsten hela tiden vilket skapar prestationsångest som gör det hela mycket värre.. Skjuter jag upp någonting vilket  det känns som att jag gör hela tiden så får jag inre stress vilket gör att jag blir förbannad över att jag ifrån början skjutit upp... MEN man kan ju inte gå i 100 hela tiden heller så hur löser man detta??
Det skulle ju vara skönt med lite hjälp ibland som avlastning tex att Benny gjorde vissa saker men samtidigt så vill jag ha kontroll och gör gärna sakerna själv och på mitt vis!
Hur låter egentligen detta? 

Kvinnor och karlar är helt olika.
Det kan vara så fruktansvärt frustrerande att komma hem efter att ha jobbat och soporna är överfulla, golven är skitiga, sängarna obäddade, skitiga bänkar, disk som står i diskhhon när det finns diskmaskin, kläder som ligger på golven, Saga som springer runt med okammat hår osv och en karl som fortfarande sitter vid tv spelet!!

Även om jag känner att jaja han kanske inte är riktigt pigg än och jag börjar ta tag i dessa saker "efter ett jobb där man gör precis likadana saker" så känner jag att jag bubblar innombords och efter det har gått några veckor utan avlastning alls och utan att ha frågat eller tjatat om hjälp så gissa vad som händer??
Jo en gravid och rasande men ändå självständig och envis Emelie börjar slita och dra i dammsugaren överallt och ingenstans med tårar som sprutar ur ögonen och när han öppnar munnen för att säga att jag höll på att välta ett glas så skriker jag rakt ut, slänger dammsugaren allt jag har i golvet, rycker ur sladden och slänger den in i väggen och tar raska steg ut igenom dörren som slängs igen och jag ställer mig på sidan av huset och bara gråter!!

Efter att jag lugnat ner mig lite så går jag in igen för att skita i dammsugningen och istället ta tag i ett annat "måste" betala räkningar! Så jag tar dator och pärm med mig in på toaletten för att sitta där utan att bli störd hahaha.

Vad galen man kan bli ibland..
Mina utbrott ser jag till att dom kommer när Saga inte är i närheten! I detta fall var hon ute och lekte och även om mina hormonutbrott låter hemska så är dom inte så hemska..
Jag tror nog att det finns någon som känner igen dig?

Kommentera gjärna!! Så slipper jag att känna mig så ensam också :)


Nu är det ju så att Benny är jätteduktig med att hjälpa till annars men jag tror inte att karlar förstår att dom kanske hjälper till med 10% av alla sysslor som finns att göra i ett hem..
Det finns så mycket dolda saker, saker man inte gör så ofta och saker som man går och plockar uti hela dagarna..
Om man kunde få avlastning med jämna mellanrum bara och att inte tv-spel och dator styrde så mycket som det gör i dagens läge så hade det känts så mycket bättre..
För jag måste faktiskt säga att efter vi skaffat dator och tv-spel så har det förändrats en del. Förut umgicks man nästan hela tiden och gjorde saker tillsammans.. UT MED DATOR OCH TV-SPEL!!! haha I WISH...



Jag var in på orsa bostäder idag och sa till om att vi vill ha nytt golv i Sagas rum, väggarna tänker jag göra själv eftersom att dom höjer hyran för alltid med jag tror det var 45:- om man velade ha nya taper.
Tapeterna dom erbjuder är ju inte fina ens och gissa hur många olika typ av mattor jag fick välja på.. Jo hela 5 stycken. haha.
4 stycken jättetråkiga "flammiga" i olika nyanser och 1 som skulle "likna" parkett så då blev det ju såklart den sistnämnda..
Så nu åker garderoberna ut och väggarna får jag väl ta tag i snart så får vi vänta och se när som tänkt lägga golvet.. Nu har dom ju semester och efter det så hade dom fullt upp.
Jag sa också till om badrummet men det visar sig om man får omgjort. Det är dom som bestämmer det. Men kaklet går inte att få rent riktigt och är nästan gult istället för vitt + att det är en massa skruvhål i det och mattan är gulfläckig på vissa ställen som inte heller går att få rent..


Nu har jag skrivit tillräckligt långt tycker jag.. Det blir ju jobbigt att läsa allt haha :)
Men min dag har i alla fall varit upp och ner. Mest ner, känner mig fortfarande på dåligt humör och jag tänker inte göra något mer idag heller. Krama om Saga och titta på tv blir det nog..


Hoppas att ni har haft en bättre dag..
Kramar <3


Planerar så att jag blir galen!!


Hej på er..

Helgen är snart slut och jag har bara varit hemma, gått i myskläder, skitit i att sminka mig och bara tagit det lugnt dom här 2 dagarna jag har varit ledig för nu till veckan kommer en riktig långvecka så att jag ska jobba alla dagar utan 1 *suck*

Idag har jag planerat och möblerat i mitt huvud så jag nästan blivit galen!! Jag har vissa saker som jag känner att jag vill ha i ordning innan bebisen kommer och jag vill börja nu!
Jag har 2 stora klumpiga garderober i Sagas rum som jag vill ha ut därifrån eftersom att dom tar upp nästan halva rummet och det blir så svårmöblerat men då är det ju så att dom som har tapetserat har tapetserat runt garderoberna "PUCKON" vilket betyder att vi måste tapetsera/måla om där inne men då funderar jag på om vi inte ska be om att få ny golvmatta på samma gång eftersom att all skit syns på den som är  nu och det är gammla fläckar och tuschpenne-teckningar som ej går att få bort..

Jag har tillbringat hela dagen idag åt att planera och sitta på ikeas hemsida och kika på olika möbler som kan förenkla det hela lite med förvaring!! Förvaring som är sååååå  viktigt när man bor så här trångt.
Jag har gjort en lista och summan vart inge rolig alls men det behövs ju.

Eftersom att vi har en del möbler som står undenknuvade så har jag lagt ut lite på blocket som jagg hoppas att få sålt så kan dom pengarna gå till ikea kassan. Men sen har jag ju också en massa annat som jag skulle behöva få iväg som jag skulle vilja ha loppis på.. Hoppas att jag hittar en lösning att få iväg det.. Det bästa hade ju varit att få sälja av mig på någon annans loppis eftersom att jag bor så dumt och inte kan ha det själv..


Nu vill jag bara sätta igång här hemma känner jag men det är ju en del att vänta på.. Ska vi få omgjort i Sagas rum så måste vi ju ut med alla saker i hennes rum haha. Ja vi får väl ha vårat vardagsrum och hall fullt antar jag :D

Jaja det visar sig hur detta slutar. 1 sak i taget! även om jag vill att allt blir gjort nu!
Jag får väl besöka orsa bostäder i morgon och höra med dom om tapetsering och mattläggning. hoppas att det kan hända ganska snart i alla fall.


Kramar <3



RSS 2.0