Pausen förlängd!


Hallå alla goa!

Jag kommer att vara utan dator i ca 1 vecka nu så min blogg kommer att vara död under en period. Velade bara meddela er det.
Trisst men sant :( Jag kommer att sakna bloggandet och er!

Jag önskar er en trevlig vecka i alla fall.

STOR KRAM!


Helg!


Hallå hallå :)

Nu är helgen kommen och jag har fullt upp!
Igår kom älsklingen hem och barnen var helt överlyckliga att deras pappa var hemma igen. Det blev mycket bus och lek :)

En vacker blomma fick jag!



Gulliga älsklingar!
Vi myste till det med tända ljus och kvällsmat med varm choklad som jag gjorde :P Mums va gott det är med riktig varm choklad!! Det var bara en klick vispad grädde som fattades :)


Just nu är Saga i skolan, Kevin sover lite och jag ska snart tvätta lite kläder.. Jag har satt upp tvättid i morgon på kvällen men jag har såååååå mycket tvätt så jag sprang ut och kollade tidigare och då var det ledigt nu mitt på dagen så då kan jag ju dela upp allt på 2 dagar :)
Det är så hiimla jobbigt när man har varit van att ha en tvättmaskin inne och tvätta en maskin om dagen och hänga upp men för ett tag sen när jag tvättade så luktade det bränt och nu vågar jag INTE använda den. Så nu får jag börja tvätta ute i tvättstugan och där får man sällan någon bra tid. Jaja thats life.


Jag har en hel del att göra i helgen så jag antar att det inte blir att blogga något.
Så denna helg tar jag en bloggpaus och återkommer till veckan igen :)
Men vem vet. Kanske jag får en lucka och bara måste.. Haha.

Jag önskar er en riktigt trevlig helg i alla fall!




Min lilla rocker! Jätte faschinerad av lampor och skor är han! haha.

Kraaam!


God morgon!


Sitter med handuksturban på huvudet, har precis duschat. Kevin vaknar nog när som helst.
Dagen igår tillbringades med bästa Linda! Vi åkte  in till mora och kikade en sväng och kvällen tillbringades i soffan framför bonde söker fru och svenska miljonärer :)

Idag kommer jag att pyssla en del här hemma. Städning, bädda rent sängar med mera. Idag kommer min kärlek hem ifrån jobb efter 2 veckor borta!! Känns så himla skönt att få hem honom och vara hela familjen igen :)


Nu ska jag ta tag i lite måsten men kikar ut igen sen!

Kraaaam!


Mina underbara!




Tunneln är poppulär på många sätt :)


Vad tråkigt väder det är! Jag har i alla fall varit hem till mamma och fått nybakt bröd och te :P Kevin sussar gott i sängen och Saga är på väg.

Jag älskar er mina underbara fina barn!


Ha en fin kväll!


Kevin äter själv.


Ja varför inte? Ibland vill han verkligen ta skedenn av mig och utforska det här med att äta själv så nu tänkte jag att han skulle få prova :)
Efter ett litet tag så tog jag tillbaka skeden och det var INTE populärt! Så han fick en egen sked att leka med.


Jag hatar att höra mig själv, det gör ju inte saken bättre att jag är förkyld och täppt i näsan.
Men här är ett litet klipp i alla fall på när Kevin äter haha.



Sweeeetie <3


Lite förändring i vardagen :)


Igår blev det en lite annorlunda dag. Possitivt...
Vi klev upp tidigt och jag såg till att ringa vårdcentralen angående Kevins förkylning. Dom ringde upp och vi fick tid 10:30 så det var bara att göra sig i ordning och  jag gav Kevin lite fruktyoghurt och fick honom att sova en liten stund innan vi skulle iväg. Precis när han somnat så knackar det på dörren.

Jag är alltid så nojjig när någon bara knackar på. Folk brukar ju ringa först innan dom kommer och Saga är ju i skolan likaså hennes vänner så inte kunde det vara någon kompis till henne heller. Lite försiktigt öppnade jag dörren och där står min underbara vän Linda! Haha nog överraskade hon mig alltid och det var ju roligt att hon bara dök upp så där spontant. Telefonen hade hon tydligen glömt hemma så det var därför hon bara dök upp :) Vi drack lite kaffe och sen kom mamma för att skjutsa ner oss till vårdcentralen. Docktorn vi fick bröt på tyska och hade inte en gnutta lugn i kroppen. Stressad verkade han vara, allt skulle gå fort, han pratade fort så jag knäppt hängde med och talade i gåtor i stället för att fråga saker rakt ut och hårdhänt vara han också. Stackars lille Kevin men allt gick bra i alla fall.
Lungorna lät bra, inget tecken för öroninflammation. Han hade lite vita prickar i halsen så han misstänkte halsfluss men proverna visade inga tecken på det. Han fick i alla fall lite åt halsen utskrivet och så skulle jag köpa nässpray.

Efter att vi var klar så åkte vi hem igen och drack lite mer kaffe, pratade och kom in på mat! Vi blev hungriga och beslöt oss för att äta ute tillsammans så vi drog iväg och åt :) MMm gott var det... Vi skildes åt och Planerade att kanske träffas till kvällen igen och kika på tv.
Jag hämtade ut mediciner och åkte hem till mamma eftersom att jag lånat hennes bil, handlade och fick skjuts hem. När vi var hemma kom barnens faster Helena och hälsade på, trevligt!
Sen kom kvällen och när Kevin somnat så sprang jag runt och tände lite ljus, gjorde te och dukade fram lite kex och skorpor lagom till Linda droppade in.

Kvällen spenderades framför tvn "Ensam mamma söker & Svenska hollywoodfruar" :) Vi snackade om allt möjligt och vi skrattade! Så mycket har jag nog inte skrattat på länge!
Jag hade en jättetrevlig kväll och när hon åkt hem så tänker jag "Varför gör man inte så här oftare?" :) Helt otroligt va skönt det är att kunna sitta avslappnad med sin bästaste vän efter att barnen somnat och bara vara, snacka och ha det trevligt! Det var en kväll som förgyllde min vardag!
Tack Linda för att du är du och att vi helt enkelt är vi. Lite galna, konstiga, crazy och nästan lite skrämmande haha!


Tro vad denna dag har att erbjuda?

Visst är det lite konstigt hur livet är. Oftast enformiga dagar och man känner att man håller på att bli galen av rastlöshet ibland och sen helt plötsligt så kommer det dagar då det händer så himla mycket så att man knappt har tid till det som ska göras.
Ibland händer det spontana infall av händelser som man inte räknat med men det är härligt! :)


Livet är livet, värt att leva oavsett vad...


HaVe a NiCe DaY!



Tråkigt, regnigt, snorigt & SUCK!

God kväll.

Hur  står det till?
Fy fasen vilken tråkig dag detta har varit!!!
Eller jag kanske inte ska klaga men inom mig så gnager rastlösheten samt orkeslösheten. Kevin liten är som sagt sjuk. Han har inte feber i alla fall men är jäkligt krasslig så i morgon ringer jag vårdcentralen för att se om vi kan utesluta lunginflammation. Jag tycker att det är bäst att vara på den säkra sidan.
Saga och jag bakade oss en sockerkaka.



Den blev jättegod!
Sen blev det lite mys i soffan när Kevin vaknade upp efter sin förmiddagsnap.



Han är så kramig och pussig så det är helt otroligt!
Han velade leka men jag orkade inte. Idag har jag känt mig så himla trött och seg och jag har inte haft inspirationen att göra NÅGOT! Jag gjorde så att jag ringde mamma. " Vi har tråkigt! Kan inte du komma och hämta oss" Jag kände verkligen att jag höll på att bli galen innanför dessa väggar! Jag tycker att jag inte gör annat än att sitta hemma...... på vardagsrumsgolvet........ och...... leker..... Inget emot det men ibland måste man bara bryta av och göra annat och vädret ute var ju inge lockande att vara ute i precis.

Mamma kom och hämtade oss i alla fall och vi tillbringade resten av dagen där. Vi åt mat, fikade och tittade på tv (dokumentär om 11 september twin towers)
Tänk att det är 10 år sedan!! Jag kommer så väl ihåg den dagen, som om det vore igår!
Skänker en tanke till dom drabbade idag!

Efter att ha fått skjuts hem igen så la jag Kevin vilket inte var det lättaste samtidigt som jag skulle ordna kvällsmat till mig och Saga och velade se Moreusprogrammet men jag missade halva, tet blev kallt och när Kevin väl somnat så var det dags för Saga att hopp i säng. Ja nu sitter jag här efter att ha blivit avbruten ett antal gånger av lillen. Stackaren måste ha riktigt ont i halsen.
Jag vill att han blir frisk nu!
Fyyyy jag känner också av det. Smått ont i halsen och täppt i näsan och snorig..... Suck!

Detta har verkligen varit en Tråkig, Regnig och Snorig dag!



Hoppas att du har haft det bättre! :)



Sockerkakebak.


Söndag... Och det regnar!

Vad gör man? Jag bakar i alla fall en sockerkaka med Saga :)
Kevin lilla sjuklingen ligger och sover en stund. Stackars liten har nu fått ont i halsen också! Hela natten har han varit krasslig och låter som en kråka. Snoret bara rinner och med nappen i munnen så kan han nästan inte andas. Åååå vad ont det gör i mammahjärtat att se sitt barn sjuk...!

Igår blev det filmmys här hemma. Jag och Saga tittade på filmen Nanny McPhee som jag inte sett förut. Den var jättebra, vi åt godis och myste på. :)

Nu ska det tydligen vara riktigt höstruggväder ett bra tag framöver! Regn och blåst *suck* Nu börjar perioden i issoleringscell!


Vad hittar du på idag?

Kraaam!


Så härligt!


Halloj!

Igår kväll var det riktigt myspys här hemma. Saga var ute och lekte men så såg jag att filmen Guldkompassen gick på 4:an så jag ropade in henne. Den velade hon se så vi satt här i soffan och kikade på film. Kevin satt också med oss och han satt så lugnt och fint och fipplade med sitt. Helt underbart att bara sitta med sina barn och mysa i soffan.
Filmen var ju såklart på engelska så jag var snäll och satt och översatte åt Saga :)

Efter filmen var slut så gjorde jag Kevin klar för sängen och nattade honom och jag ochh Saga myste vidare till Idol under en filt med lite chips och choklad :) Riktig mamma å dotter kväll blev det och vi skrattade och tokade oss :) När Idol var klart så la vi oss i sängen för Kevin vaknade upp titt som tätt förkyld som han är. Vi låg och myste allihopa tills vi somnade :)

Det var en riktigt härlig kväll.

Nu idag så har vi vaknat, ätit frukost och lekt som bara den och helt plötsligt plingade det på dörren och det var barnens farmor :) Kul att hon kom!
Hon drack lite kaffe och vi pratade och så skulle hon åka in till mora en sväng och Saga fick följa med :) Jag la Kevin för att sova och hoppade in i duschen så nu väntar jag bara på att han ska vakna så ska vi ut på en promenad i finvädret innan han ska få mat :)

SOLEN SKINER IDAG!
Helt underbart så nu ska jag ut och bara njuta. :)

Ha det så bra!


Recept på äppelpajen.


Jag fick en förfrågan om jag kunde lägga upp receptet på äppelpajen.

Jag la ut receptet förra hösten och här kommer en länk till receptet för dig som är intresserad :)

http://vitinspiration.blogg.se/2010/october/recept-pa-amerikansk-appelpaj.html#comment


Varsågod!
Den är farligt god faktiskt och glöm INTE vaniljsåsen haha :)

Lycka till!


HJÄLP!


Nu behöver jag DIN hjälp om du vill vara snäll!

Jag vet inte vad som har hänt. Om det är jag som har ställt till det på någe vis. Men när jag går in på mig bloggsida så upprepar den sig 2-3 gånger om man klickar sig neråt!
Är det bara åt mig det blir så eller är blir det så när du också går in på min sida?

Det skulle vara jättesnällt om ni som kikar in skulle kunna lämna en kommentar om detta. Så att jag vet.
Och om det nu är någon som är bloggkunnig och vet vad som hänt och kanske vet hur man ordnar det så får du gärna hjälpa mig och förklara.

Detta var konstigt....


Förkylning.




En förkyld liten kille har somnat på golvet.

Stackars liten! Han började nysa och blev snorig igår och min ensamma kväll blev inte ensam igår. Kevin vaknade upp och var ledsen så jag tog upp honom så att han fick ligga på mig. Han var jätteledsen och snoret bara rann!
När han nästan somnat så la jag ner honom i sängen brevid mig men då skrek han rakt ut. Jag tog upp honom igen och så där höll det på. Han skrek och var ledsen om vartannat och kunde inte somna om igen.
2 timmar höll vi på och jaag insåg ju såklart att det var lika bra att jag också la mig. Så jag tog beslutet att han skulle få sova brevid mig hela natten och det gjorde jag nog rätt i. Efter att ha sovit i någon timme tillsammans så började det igen.
Det var precis som att han hade ont någonstans. Jag tänkte att det kanske var öroninflammation på g igen. Men i morse när vi vaknade så var han som vanligt och i öronen så såg jag ingenting.

MEN.
Igår så upptäckte jag att 2 tänder är på väg fram. Så nu har han snart 6 tänder! Dom 2 som sitter brevid framtänderna uppe är på väg ut så det kan mycket väl ha varit det somm krånglade och gjorde ont. Lilla vän <3

Nu på morgonen har det varit som vanligt i alla fall och vi har busat och lekt men nog märks det att han är förkyld och lite hängig ändå. Jag lla ut fårfällen på golvet och la en filt över honom och så låg vi där och myste tills han somnade :)


Tro vad som händer idag då?
Det ser ut att bli fint väder i alla fall så kanske det blir en promenad. Jag får bädda ner Kevin varmt och skönt i vagnen. Det ser sååå mysigt ut när dom små är nerbäddade. Jag skulle vilja byta plats med honom då haha.


Vad har du för planer idag?


Det blev en tur ändå.


Det blev att gå ut på en promenad i alla fall :) Regnet gav upp så då begav vi oss ut och ner mot affären.

Jaaa och det var som jag trodde. När jag kom fram till naturgodiset så stog det en skylt där om att det var tryckfel i ica-bladet. Synd det då. Det skulle stå 99:90 istället för 9:90 haha och det kan man ju förstå att dom aldrig skulle sälja naturgodis för 9:90 kg! :)
Men jag fick ju ändå lov att kolla. Men kan ju alltid hoppas ellerhur :) Jag fick i alla fall handlat vindruvor åt Saga och hårfärg åt mig.



Kevin i vagnen och Saga på cykel och som jag skrev tidigare så blov det ju såklart sura miner ifrån Saga när jag berättade att vi skulle ta en promenad. Vet inte hur många ursäkter hon hade till att det var jobbigt. Men det går väl över snart.

På vägen så såg vi en supersöt liten fågelunge!



Den smälter in ganska bra bland löven. Den var verkligen superliten och rund som en liten boll. Åååå sötfågel! Vi stannade ett tag och tittade på den och kunde gå ganska nära ändå :)

Sen promenerade vi vidare till mammsen där jag drack lite kaffe och vi lekte med Kevin. Vi fick skjuts hem igen för att mamma skulle ändå ner till brorsan och lämna bilen för att han skulle låna den i morgon och Kevin var så trött. Han låg och myste på mig sista tiden vi var där.
Hem och gjorde välling och la Kevin, han tvärslocknade sötnosen och nu har Saga precis fått i sig kvällsmaten och ska gå och sova.

Ja så nu blir det myskväll i min ensamhet här i soffan. Idag är det Torsdag vilket brukar betyda att min kärlek kommer hem men inte denna gång. Han skulle bli borta längre :(
Det käns lite annorlunda.


Önskar dig en trevlig kväll!


Bästa pajformen!




Jag älskar denna pajform.
Behövs inte smöras innan och när den är klar så är det bara att sätta handen under och vipps så har du en vacker paj utan att behöva skära ur den ur formen och att kanterna fastnar.
Den är helt enkelt BÄST.

Köpt på IKEA och om jag inte minns fel så heter serien DRÖMMAR. Det finns även muffinsformar & andra bakformar som är praktiska :)



Jaha och nu kikade solen fram! Ska man våga sig ut?


 


Haha det luktar häst!


Åå jag vet att jag är lite smått galen men just nu står jag och slänger ihop en paj. Bacon, vitlök och broccoli. Klassiker här hemma. I love it.
Mitt i allt efter att ha ångat broccolin och haft upp den på skärbrädan så får jag en doft av häst!

Det luktar häst av broccoli. Har du tänkt på det? :D
Eller så gör det inte det men det var det första som slög mina doftlökar haha.

Promenaden blir nog instäld by the way! Det verkar inte som att regnet vill ge upp :(


GaaaaaH


Bara för att jag skrev att jag skulle ut och gå en promenad så har det börjat regna nu såg jag!! Typiskt eller vad?


Promenix.


Snart kommer lillfia hem och då hade jag tänkt att vi skulle ta  en promenad ner till affären och handla lite. Jag känner att jag måste komma ut och röra på mig. Skulle vilja gå långa promenader men det blir inte av när man är själv. Det är så mycket roligare att gå tillsammans med någon. Nog är jag ut och går ändå men det blir ju bara korta bitar. Saga vill alltid ta kortast möjliga väg och blir nästan grinig varje gång man ska gå någonstans och hur kul är det? Det beror väl mycket på att hon vill vara hemma här och leka med sina kompisar också. Hon har ju cykel att cykla på men vet ni hur det låter då?
"Det är så jobbigt att ta den upp för backarna" Haha. Alltid är det något :)

Jaja nu får hon i alla fall lov att följa med ner till affären och sen tänkte jag att vi kunde gå förbi mamma en sväng.

Jag var och handlade igår så egentligen är det ingen brådis med något men det får ju bli min lilla anledning till att få gå lite längre :)
Kollade inte i icabladet förens idag och såg att dom hade billiga vindruvor vilket Saga tjatar om att hon vill ha jämt, så nu får vi väl köpa det då. Och så ska jag köpa hårfäärg som dom också hade erbjudande på 39:90 för Mood hårfärg vilket jag ändvänder och tycker är bäst. Sen såg jag på sista sidan att dom hade naturgodis lösvikt för 9:90 kg!!!! HALLÅ brukar inte det vara ASDYRT? Så det måste jag verkligen köpa.

My favorite is

Chokladdragerade cashewnötter!

Ååå så gott men älskar också pistagenötter, vanliga salta cashewnötter, dom där kryddiga majschippsen & rostad chilimajs. Gillar mer också men dom här är väl bland favoriterna.


See you later :)


Höst!




Ja nu är väl hösten här på riktigt! Regn och rusk var och varannan dag tycker jag!
Alla årstider har ju sin charm men visst känns det lite deppigt att tänka på vilken lång kall period vi har framför oss.

Nu är det dags att baka lite äppelpajer ellerhur?
Men jag får nog vänta till min kärlek kommer hem innan jag gör det. Han älskar verkligen min äppelpaj och skulle bli såååå avundsjuk om jag gör en utan att han får smaka haha. Jag gör äppelpaj på ett amerikanskt recept. Godare har jag aldrig ätit. Så himla gott och så ska man såklart ösa med vaniljsås MUMS! :)

Några av höstens måsten:

Gå i skogen
Äppelpaj
Varma mackor med svampstuvning
Te och kanske nå skorpor till
Myskvällar med tända ljus, filt och en bra film eller tv-program
Tofflor!
Stickade tröjor


Vad tycker du hör till hösten?


En kamera TACK!


Sitter och irriterar mig på hur fula alla bilder är som jag lägger upp! Nu menar jag inte det som pryder bilderna utan snarare kvaliten. Dom är suddiga, brusiga, mörka och tråkiga!

Nu är det ju så att det är mobilbilder så vad kan man förvänta sig. Våran digitalkamera är i stort sett kaputt så den anstränger jag mig inte ens för att använda och vad återstår då? Jo mobilen.

Ååååå Snälla snälla tomten! I år önskar jag mig en riktig kamera.

 

En systemkamera skulle jag vilja ha. Ingen avancerad utan en enklare men som tar mycket bra bilder ändå. Jag vill ju såklart kunna ta vackra bilder på mina söta söta barn!
Det känns så tråååkigt att inte kunna lägga upp fina bilder på bloggen också. Det känns ju nästan som A och O.


gonatt och sov så gott.
Dröm fina drömmar så ska jag drömma vidare om en kamera :)


Nu är kvällen kommen igen.


God kväll.

Idag har det varit en innedag. Har lekt för fullt med Kevin tills mamma kom vid 3 tiden och jag följde med för att slänga lite saker på tippen som inte blev av förut. Vi åkte och handlade sen var det dags att åka hem och laga lite mat. Mamma skulle upp till mormor och äta surströmming BLÄÄÄÄ haha. Jag tål inte ens lukten av det.

Vi lagade lite kyckling, ris och grönsaker och det är riktigt gott i alla fall :)

Kevin sov en liten stund på eftermiddagen men när han vaknade upp så måste han ha vaknat på fel sida. Ingenting dög vad man gjorde. Satt han i knät så skulle han ner och när han kom ner så skulle han upp. Leksakerna som jag gav honom puttade han bort och jag fick inte göra någonting annat än att vara med honom.



Så här ledsen var han. Stackars liten.

Och innan han somnade var han så här glad....



Då var det bus och lek med Saga :)
Han böjer fram huvudet för att man ska se honom, han är så jäkla söt! Han verkligen älskar sin syster! Direkt hon kommer hem ifrån skolan så skriker han rakt ut och det spritter i hela kroppen. Saga får honom att skratta hur mycket som helst, mer än vad vi lyckas med haha.
ÅÅÅÅÅ vad jag älskar min underbara barn! Nu ligger dom och sover gott i sina sängar och jag dricker lite te och har tänt lite ljus som glittrar lite här och var. Så mysigt. Har kollat på bonde söker fru också som började idag. Tänk att man ska fastna i alla dessa program nu igen :) Men någon sysselsättning ska man väl ha när barnen har somnat för dom där "måste ta tag i" orkar jag oftast inte med ändå.
Varje dag tänker jag att jag ska ta tag i något här hemma när barnen har somnat men det blir aldrig så. När dom har somnat så kommer tröttheten och sköljer över en så det är helt sjukt! Jaha och här sitter jag igen, utmattad, och orkar ingenting mer tänker jag varenda kväll.

Hoppas att du har haft en bra dag.


Trevlig kväll!





Pryder mitt kök




En fin liten blombukett som jag fick av min underbara lilla familj i helgen :)



En burk med torkade kantareller som nu står på hyllan. 3 burkar fick vi ihop till. Mmmm nu blir det svampmackor :P


God morgon


Här är man uppe med tuppen. Jag som trodde att jag skulle få lite sovmorgon idag men ack så fel jag hade haha. Kevin var vaken 2 timmar mer än han brukar. Jag förstog inte varför han inte velade somna för trött var han men efter 2 timmar så började han stöna och ta i så han inväntade väl ett bajslass haha :)
Men sen somnade han sött i alla fall så därför trode jag att jag kanske skulle få sova lite längre men men.

Vi klev upp och åt frukost sen ploskade jag lite, vi lekte, jag dammsög och så hoppade vi i badet. Efter mys och lek i badet fick han lite mellis och nu ligger han och sover i sin säng :)
Jag har passat på att plocka ur diskmaskinen och småstädat lite under tiden.

Idag har regnet bara öst ner! Det var nästan som en känsla utav tropiskt regn här ett tag :)

Dagen idag har vi inte så många planer, det visar sig vad vi hittar på.

Kraaam!


Sitter och klurar.


men det var väl ett jädrans tjat i bloggen nu va? haha.
Men jag sitter och klurar på hur tusan jag ska kunna fixa till den. Allt tar sån tid och stilmallen är lite kaotisk så svårt att hitta allt. Detta kommer inte att bli lätt.

Hoppas som sagt attt brorsan lyckas göra en header snart :)
Jag har inga program på datorn för att fixa en själv och datorn är så liten så jag kan inte skaffa ett sånt program heller....

Kevin sover lite, jag har precis duschat "man får passa på" och så ska jag väl se om jag hinner sätta på mig masken innan han vaknar.

Tjingeling!

 


Blir galen!


Ååååh jag blir snart galen på detta bloggdesignande!
Nu har jag ändrat design men det är en massa småändringar som ska göras och så har profilbilden försvunnit och jag får inte dit en ny!
En header "bilden med småbilder och text som visas högst upp" ska bytas ut mot en mer personlig men behöver hjälp! Brorsan skulle se om han kunde fixa så jag hoppas att han snart hör av sig :)

Men ni får väl helt enkelt ha lite överseende med hur det ser ut här på bloggen framöver.

Nu ska jag hopp i säng tror jag.

Men herregud! Tittar ni på svenska hollywoodfruar!



Isabel har jag inte fått någon konstig uppfattning om, hon verkar helt ok i alla fall. 
Maria
Åååå så mycket jag tycker om den kvinnan! Hon är naturlig, charmig, underbar och rolig fast hon inte vet om det. Haha. Hon är härligt blond om man säger så.
Gunilla Är ju helt enkelt blåst och helt bakom flötet. Ja vad säger man!
Agnes Nicole Är ju galen om hon fått för sig att hon kan sjunga och är en bra skådespelare. Vilken planet har hon kommit ifrån egentligen. Den där rösten ger mig rysningar. Hela hon ger mig rysningar. Vem tror hon att hon är? Hade inte velat stöta på henne en mörk natt!

Detta är min uppfattning!


Sov nu så gott!



Kortfattat.


Hejsan.

Hoppas att du haft en bra helg. Det har jag haft :)
Fredagen var jag ut och plockade svamp med mammsen, riktigt trevligt och skönt att komma ut i skogen efter en hektisk dag hemma med undanröjning på baksidan och 6 tvättmaskiner!



Vi fick ihop en hel del svamp så nu blir det en del varma mackor med svampstuvning! MUMS! Det är verkligen höst att få sitta och mysa med tända ljus, varma mackor och en kopp te :) Håller du med?
Efter svamplockningen så hade gubbarna grillat mat lagom till vi kom hem.

Lördagen bestog mest av att  rensa svamp :)

Söndagen spenderade vi hemma och bara myste mest.


Ja och nu är det åter måndag. Idag klev jag upp tidigt för att lägga allt i kylen och frysen i plastpåsar. Jag skulle nämligen få ny kyl och frys idag vilket är på tiden!
Man vet ju aldrig när dom kommer. Dom kan ju dyka upp halv åtta lika som fyra så jag klev upp i tid så att jag kände att jag fick det gjort så slipper jag stå där en och böka.

Så här såg den gammla kylen och frysen ut.



Och dom nya. Det blev ju helt klart bättre och stoooor skillnad inuti :)



I dom gammla var det skivor inuti som hyllplan, turkos inredning typ och det var mörkt och nu med dom ny så är det ljust och fint och glas skivor. Mmm nu njuter jag varje gång jag öppnar haha.

Vid 12 hörde vackra Linda av sig och velade kika förbi så vi fick finbesök av Linda och liam och vi fikade lite med saft, kaffe och kladdkaka. Sen kom gubben som skulle byta kyl och frys och det tog lååååång tid eftersom att dörrarna var hängda åt fel håll så han fick skruva och krångla. Efter att han var klar så bjöd Linda hem oss till henne på mat så vi hängde på och åt lite god mat sen var det bara att åka hem och lägga Kevin och slänga Saga i badet.
Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker och sen blir det Svenska hollywoodfruar :D



Kevin med Linda :)


Det var helgen och dagen lite kortfattat. Har nämligen inte tid nu, det är ju bra på tvn haha.

Kraaaaam!

Ps: Sorry att detta inlägg blev i kursivstil! Jag kom åt någon knapp och kunde inte ändra :)



Hissgardinerna.


Så här blev det med dom nya hissgardinerna.



Köpt på dollarstore 90:- Men som sagt så var det nästan så att jag ångrade mitt köp ända tills jag nålade dit spettsbandet :)
Se vad lite kreativitet kan göra. Men jag får sy fast det riktigt sen.



En närmare titt.



Köpte också denna ljuslykta 20:-


Sitter och kollar på filmen Dumpad som går på tv6. Har sett den förut, den är bra. Men det går inget vettigare på tvn just nu.
Snart kommer också älsklingen hem ifrån jobb :)


Önskar er en trevlig kväll! :)


FaaaaaaaN!


Jag tänkte sätta mig och fippla lite med bloggen. Skulle gå in på den sidan där jag hittat designen jag ska ha och sätta igång.
MEN då har dom lagt ner sidan eller nått. Hur gör jag nu då???? Vill inte lägga ut pengar på att någon annan ska fixa och att göra det själv kräver allt för mycket tid!

Ååå nu blev jag ledsen!


Soptipp?


Haha nu kanske ni tror att mitt hem består av soptippsprylar men så är det icke. Måste bara tillägga det haha. Jag har bara fått med mig en sak ifrån tippen och det var en pinnstol :) Men sett mycket fint har jag gjort.
Det blev ingen soptipp idag ändå. Dom har tydligen ändrat sina dagar.

Nu ska jag natta Kevin. :)

See ya!



Fippel fippel.


God dagens!

Igår träffade jag min älskade Linda! Vi åkte in till dollarstore och kikade lite. Hissgardinerna som jag velade ha förut hade dom fortfarande slut på i Vitt! Jaja men då roffade jag åt mig 2 stycken av dom mörkare i alla fall.
Kom hem, la Kevin, Saga fick lite kvällsmat och sen var det dags att sätta igång mitt fipplande i köket.
Jag gjorde rent på bänkar, tog reda på disk, flyttade om lite prylar och så var det ju dags för att sätta upp hissgardinerna!

ÅÅååh självklart så har jag inte haft i huvudet att köksfönstrena är smalare än i resten av lägenheten, men det löste sig ändå. Fästena som håller gardinstången uppe var ju ivägen men jag klippte ett hål i hissgardinerna på baksidan så att jag fick på gardinstången ändå och sen när jag väl fått upp dom så tyckte jag att det blev skiiitfult. Det blev för mycket helt enkelt men det löste jag också :)
Jag nålade provisoriskt dit ett spettsband och Tadaaa så blev det mycket mycket finare! Jag får sy dit det sen när jag har tid :)

Bild på resultatet kommer!


Idag har jag fortsatt med mitt fippel. Har plockat och grejjat hemma. Ringt till Orsabostäder angående min läckande kram i köket och vår GAMMLA kyl och frys som låter konstigt emellanåt och kylskåpet får för sig att frysa våra saker lite då och då. Hmmm. Nu hoppas jag på NY kram och NY kyl och frys. Sakerna har setat där sen det byggdes -91

Sen gick jag ut och gjorde i ordning på framsidan. Kastade alla uteblommor som har blivit så himla fula, sopat rent och ställt i ordning. Nu är det bara baksidan kvar. Så himla skönt att få lite gjort. Jag har känt mig så himla lat den senaste tiden! :)

Hoppas att ni haft en bra dag!

Nu ska jag hjälpa mamma att köra saker på tippen. Skrotfia som jag är så kanske jag får med mig något hem HAHA!
Pappa och Benny tycker att jag är pinsam när jag går och kikar. Men återvinnig av saker är väl bra. Och det är sjukt vad folk slänger fina saker! Så nog kan man alltid hitta sig något fint på tippen :)

Så nu har jag erkänt en lite pinsam sak om mig!

Nu är det din tur haha :)

Kraaaam!


RSS 2.0