Nedbruten själ!


Idag har jag gjort något som jag egentligen inte klarar av!
Men jag fick lov!
Tänker inte skriva vad men jag kan då säga att jag känner mig nedbruten, min själ kändes tom och blottad.

Vilsen, utan kontroll, utlämnad!
En känsla som jag hatar!

Jag har varit nervös hela dagen. Har inte kunnat äta och bara druckit kaffe på kaffe. Skakis.....

Nu håller jag mina tummar för att det händer någonting. Jag är trött på det här. Ibland måste man helt enkelt göra någonting som går emot ens vilja för att det kanske ska kunna lösa sig på något sätt men det är inte ens säkert att det gör det.

Men kanske blir jag starkare?
Kanske har det någon mening alltihopa!

....Jag intalar mig det i alla fall....


Nä nu blir det lite mera kaffe :)
Något måste ju hålla mig uppe ellerhur? haha.


Kramar!


Ett gladare inlägg.


Hallå på er.

Idag är en bättre dag i alla fall.
Mamma kom med idén att vi skulle ta oss en liten tur ut och hitta på något. Trippen gick till fina Rättvik!

Vi parkerade bilen och tog oss en promenad ut på långbryggan, solen strålade och värmde. Det var helt fantastiskt fint. Längst ute på bryggan satte vi oss ner på en bänk och tog fram fikat som mamma packat med. Kaffe, festis, bullar och kokosrutor.
Saga velade doppa fötterna så vi satte oss och doppade ner fötterna i vattnet, på andra sidan såg man dom vackra husen uppradade efter bergväggen, tågen som kom och gick och båtarna som låg ute och guppade i sjön med människor som njöt och solade. Livet kändes underbart.

Så skönt att komma iväg på en tur. Att få andas, tänka på annat. Njuta av mina vackra och underbara barn och att se att dom har det bra och trivs! Det är det som läker själen, värmer hjärtat och får en att orka det lilla extra. :)

När vi fikat färdigt så begav vi oss inåt land igen där Saga fick hoppa i och bada. Hon hoppade och plaskade och stortrivdes! Kevin fick såklart också känna på vattnet och han gillade det väldigt mycket, så mycket att det inte var populärt att lyfta honom därifrån.

Sen gick vi in i byn och kikade runt. Det var stånd överallt med allt möjligt. Jag vet inte vad dom hade för speciellt men trevligt var det i alla fall.
Kevin fick sig en tuff huvudbonad me döskallar på av mormor, han var sååå himla söt i den.
Vii åt lite mat och åkte hemåt igen men vi stannade i Mora så att Saga kunde få köpa sig en glass.


Här kommer lite bilder ifrån dagen...



Fin utsikt ifrån bryggan.



Jag vet inte hur lång bryggan är men låååång är den.



Fiiiina Saga!



Nu ska det fikas! :)



Kevin sov gott ända tills jag tog första tuggan på bullen haha, som alltid vaknar han lagom till jag ska äta.



Myyyyys.



Fina mamma!



Så underbar bild på barnen!



Saga och mamma. Här satt vi och doppade fötterna. :)



Lycka! <3



Saga njuter i vattnet.



Kevin har fruktstund :)



ÅÅÅÅ Det var ju så skönt och intressant!



En av mina favvoaffärer! Har så himla mycket fint...


Det var en bra ide av min mor tycker jag. Vi har haft en underbar dag!

Nu sover barnen och jag ska se om jag kan få lite gjort "pappersarbete" :(


Sov nu så gott!¨
Kramar!


Satans jävla samhälle!!


Jag är bara människa som vi alla...

Jag har känslor, åsikter, tankar, drömmar, förhoppningar, rädslor, tvivel, bra dagar och dåliga dagar!

Just nu käns allt hopplöst! Varför ska jag skämmas över att skriva hur mitt liv för tillfället känns! Jag blir nästan deprimerad när jag ska läsa om alla andra, hur bra dom har det, vad duktiga dom är, hur snygga dom ska vara, vad dom hittar på och alla  shoppingrundor, semestrar, renoveringar. You name it! Utseendefixering så att det räcker och blir över.
Inte för att jag är avundsjuk, jag är glad för deras skull men varför skrivs det inte mera om dåliga dagar, hemska situationer, gräl osv? LIVET!
Visst fins det såna bloggar också men nu menar jag över lag.

Oftast så ska allt vara så underbart, ingen gör något fel eller säger något fel. Ett problemfritt liv.

Mitt liv är katastrof! ...eller det käns så just nu.

Samhället är uppbyggt på ett sånt sjukt jävla sätt så att jag vill kräkas över regering & sociala myndigheter mm. Vart finns moralen, förståelsen, medömkan för andra människor?
Jag vill inte annat än att göra rätt för mig, stå på mina egna ben, klara mig ifrån vissa saker, uppfostra mina barn och kunna se framåt men ett bra tag nu så har jag kämpat och kämpat. Tagit ett steg fram och två tillbaka igen. Nu står jag på kanten utför stupet och bara väntar på att se vart vinden kastar mig åt för håll. Jag håller masken och leendet uppe, hoppet är det sista som bryts ner. Jag kämpar in i det sista men rädslan är enorm, drömmarna käns längre bort än någonsin. Kommer det någonsin att vända, kommer jag någonsin att ta mig dit?

 
Jag kan förstå vissa människors desperation. Jag har själv varit där då jag funderar på saker som jag aldrig någonsin skulle tänka tanken att ens fundera på, att ens överväga att tillåta/göra. Då har det gått långt!
Nu är jag inte där men jag är rädd att komma dit igen.
Nu pratar jag absolut inte om självmord eller något sånt galet!

Världen är orättvis på många många sätt. Jag menar det finns svält, misshandel, övergrepp av alla möjliga sorter, människor utan hem, kläder och mat för dagen.
Jag är glad för det jag har men är även medveten om att allt jag äger kan tas ifrån mig på ett kick.
Sen sitter det människor i sina fina hem med sina fina saker, fina kläder, fina barn, fina bilar. Ja ett "problemfritt" och vackert liv men blir aldrig nöjd. Vill ha mera! Vill vara lyckligare! Vill ha mera, mera & mera!!
Pengar, pengar, pengar!


Jag HATAR pengar!



Ja idag är inte någon bra dag. Såna kommer och går. Jag vet att det säkert kommer att vända och lösa sig men när ska min otur vända? I alla år som jag kämpat! Det har varit mörkt sen har jag sett ljuset för en liten stund men så kommer det välkända mörkret igen! Nu får det vara nog!

Så! Nu har jag fått ventilera lite!


I övrigt så har jag haft en underbar helg :)
Nästa gång kommer det förhoppningsvis ett lite gladare inlägg...

Hoppas att ni haft en bra helg!
Kramar till er!



OrsaYran!


Hej på er!

Här kommer lite utplockade bilder ifrån gårdagens bravader!

























ÅÅÅÅÅååå Jag hade det så himla trevligt! Det var guld att få umgås med mina två bästa tjejer!
Vi satt  länge hemma hos mig och pratade och hade roligt, drack gott och lyssnade på musik och sen kom ännu en gammal vän Sara och det var riktigt roligt att hon dök upp!

Vi fick skjuts utav Sara ner på orsa eftersom att hon var nykter och skulle upp och jobba och så drog vi till ett öltält. Vi träffade på många gammla vänner och klasskamrater och det var supertrevligt! Helt plötsligt fick man minnas tillbaka på tiden man gick i högstadiet! :)
Efter att tältet stängde gick vi till hotellet, träffade folk igen, dansade och minglade lite och sen gick jag hem eftersom att huvudvärken kom krypandes. Jenny stannade kvar lite extra men kom kanske bara en kvart efter att jag hade kommit hem. Vi låg och småsnackade lite innan vi somnade in.


I morse efter vi klivit upp och ätit frukost fick jag såklart lov att ringa och höra hur det gått med mina små änglar och det hade gått huuuur bra som helst. :)
Gissa om jag var glad när dom kom hem :) Kevin var så himla glad och kramig och jag njöt av att ha mina små liv hemma igen! Sen tog vi oss en promenad för att följa Jenny till bussen!  Nu kommer jag inte att se henne igen fören till jul!

Men jag har haft så himla trevligt och det har varit så roligt att ha henne här!


Återkommer i morgon igen för nu ska jag umgås med min man som kommit hem nyss :)


Kramar till er ! <3


Men älskling då..



Jaha B ringde till mig tidigare.
Han hade ordnat barnvakt! Hans mamma tar barnen i morgon.
Gullig är han, min man!

Ska nog bli himla skoj att få träffa mina GIRLS och tjattra :)
....Men samtidigt kommer ju såklart seperationsångesten! Ska jag vara utan mina barn en heeeel natt! Haha varför är man så? Ja men är man mamma så är man. Eller hur? :) Klart att man får seperationsångest och någon gång måste ju vara den första som man skaffar barnvakt och Kevin får sova borta.

Man måste ju faktiskt få lite egentid och rå om sig själv och sina vänner ibland. Det kommer att kännas annorlunda men det ska nog gå bra. Är det så att det inte fungerar och att Kevin inte kan sova och är jätteledsen så får hon ju skjutsa hem honom och jag får vara hemma, det är ju inte mer än så.


Wish me luck! :)


Hittills idag har jag tvättat kläder, bäddat sängar, duschat, dammsugit, gjort mig i ordning, tagit reda på disk och lekt med Lillen. Nu sitter han i sin populära gåstol och springer hit och dit och ropar alla möjliga ljud :)
 
Nä nu blir det nog att ta en promenix i finvädret.


Ha en fin dag!


Åååå tråkigt!!


Hej på er mina kära läsare!

Sitter och avnjuter en kopp te och tar mig en smörgås samtidigt som jjag tycker lite synd om mig själv :)
Nu är det orsayran här i byn vilket det är varje sommar för er som inte vet vad det är så kan jag tala om att det är fest på byn varje onsdag i Juli månad. Det är karuseller, stånd och spelmän som spelar lite överallt, partytällt och folk som har det trevligt.

Min kära vän Jenny är hemma ifrån honkong en sväng men hon bor i Ludvika. Hennes pappa bor i mora så hon är här uppe nu tills på fredag och det ska bli såå trevligt att träffa henne igen. Hon velade ta sig ut på yran nu på onsdag och min bästaste vän Linda velade också ha mig med ut. Alltså så har jag chansen att för första gången i mitt liv få sitta med mina 2 bästa vänner och ta mig ett glas vin, snacka skit, ha det trevligt och gå ut på yran men KAN INTE!
För det första är Benny och jobbar, för det andra så ska dom som skulle kunna vara barnvakt ut på yran och för det tredje så skulle jag ändå vilja vakna upp med att ha mina barn hemma med mig så alltså är det helt omöjligt. Det skulle ju endast fungera om någon snäll stackare skulle vilja sitta hemma hos mig efter att jag fått barnen att sova och vara här tills jag kommer hem igen men det går ju inte.
Men men sånt är livet. Nu klagar ju inte jag på så vis. Jag är ju ingen som suktar efter att gå ut och festa och jag är i stort sett nykterist MEN det hade ju såklart varit trevligt och denna chans dyker nog inte upp flera gånger på så vis.



Jenny & Linda
Världens fiiiinaste tjejer!!
Haha nu tycker dom säkert att jag är dum som väljer just dessa kort! :)

Jaja men kanske dom vill sitta här och förfesta lite så kan jag ju umgås och ha trevligt med dom en liten stund i alla fall :)


Idag har det regnat nästan hela dagen, så himla tråkigt men ändå bra på så sätt att jag fått lite gjort här hemma. Har plockat i hela lägenheten, ändrat om, barnsäkrat (Men har mycket kvar) och så har jag verkligen städat Sagas rum och det känns skönt. Oftast så är det hennes rum som "får vara" men med jämna mellanrum gör jag en ordentlig genomgång och det är så himla skönt att ha det gjort.

I morse var vi iväg ner på BVC. Vi skulle ta en promenad men när jag såg vädret så fick jag lov att ringa och tvinga upp min stackars mamma som låg skönt och tittade på tv i sängen :)
Hon skjutsade ner oss snäll som hon är och Kevin växer precis som han ska. 9695 g väger han nu och är 72 cm lång! Mammas lilla gofis. Glad är han också heeela dagarna det är sällan som den killen är ledsen (lik mamma) som allt positivt haha...




Kramar till er!




En snabbis...


...Kikar jag in och säger hej! :)

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg! Det har då jag haft i alla fall, mannen min är ju hemma men åker dessvärre iväg inatt igen på jobb.
Kevin ligger och sover en liten stund och B håller på att plocka uti det han ska ha med sig så slipper han göra det i kväll. Snart ska vi åka och handla lite och så åker vii hem till mina föräldrar för att lämna av bilen och hämta Saga som är hemma hos dom.

Igår drack jag lite vin och en bacardi! Premiär efter att inte ha druckit alkohol på kanske 2 år? Jag dricker sällan annars men nu var det B som hade bestämt att vi skulle dela på en vinare till maten och gott var det. Skönt när det är sommar att ta något gott att dricka till maten. Grillat blev det igår! Mums! Hemmagjorda hamburgare :P
Saga sov över hos mina päron och vi tog oss en kvällpromenix hem och bara myste!


Idag blir det väl också att mysa lite innan älsklinge drar iväg igen. Sen så är det bara jag, Kevin och Saga igen och ingen bil! :)




Kevin 4 månader!

Kramar!!


Bloggare vart är ni?



HALLÅ?

I ca 2 veckors tid när jag loggat in mig på blogglovin så är det i stort sätt ingen som lagt upp något nytt inlägg. Tråååkigt!
Vart är ni någonstans? :)

Jaja det är väl bra på sätt och vis också. Det betyder nog bara att dom har det bra, njuter av sommaren och har fullt upp med nyttigare saker än att sitta vid datorn :D


Idag har Kevin varit till farbror doktorn! Som vi fick lov att vänta på i 1 timme och 10 minuter! Herre min skapare vad jobbigt det var och Kevin som skulle ha gröt och sova sin lilla eftermiddagslur i samma veva.
Fick ju lov att dra till apoteket också och där tog det typ 40 min!
Bönder som ska snacka om allt mellan himmel och jord med den stackars personalen. Det är väl ingen psykolog dom pratar med? Ibland undrar man hur folk tänker!
Kevin var skithungrig så jagåkte hem och slängde ihop en flaska välling i stället för att han skulle få vänta på gröt som han egentligen skulle ha.
Vi åkte hem till mamma och fikade och jag försökte få Kevin att sova men ICKE. Rutinerna för dagen blev rubbade så han somnade först 20:00 efter lite mera välling och sover nu för natten.

Att något så litet kan rubba dagsrutinen. Jäkla doktor och jäkla apotek! :D Jag hatar verkligen att få behöva vänta och vänta för något som tar 5 min. speciellt om man har tider att passa och måste bära runt på en 10 kilos klump.
Matt i armarna. Ja typ :)


Hoppas du haft en bra dag!


Öroninflammation är svaret!


God dagens!

I morse fick jag svaret på varför Kevin var så ledsen igår! Det varade ifrån örat!
Stackaren måste ha haft jätteont. Han slutade ju penicillinkuren bara för en vecka sen och nu har han tydligen fått det igen!

Jaha så i eftermiddag bär det av till vårdcentralen och säkert blir det ännu en kur med äckligt penicillin! Ja den där medicinen var då inte poppulär kan jag ju säga men vad kan man göra. Hoppas att han inte blir ett sånt där öronbarn som får mycket problem.
Själv har jag aldrig haft öroninflammation men dom som haft säger att det gör RIKTIGT ont!


Idag fyller min kära mamma år!

Stort GRATTIS till dig bästaste mamman i världen!



Så en promenad bort till henne och fika blir det senare också! :P


Ha en bra dag!


Han säger mamma!


Hej på er.

Vilken dag!
Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Efter att Kevin sovit sin morgonstund så var han jättetrött, klängig, lite varm och jag fick lov att sitta och hålla honom hela tiden. Jag trodde att han var på väg att bli sjuk igen!
Stackars liten. Satt jag inte  så låg jag med honom hela tiden. Men strax innan klockan var 2 så vände det och han blev som vanligt igen och har varit bra sen dess så jag har ingen aning, kanske är det någon tand på gång?

Mamma kom hit efter hon slutat jobbet och vi åt lite ugnspannkaka och efter att hon åkt så kom nästa besök. Linda och Liam kom hit och hälsade, jättemysigt. Vi drack kaffe och satt ute med barnen i lekparken men fy så kallt det var! Sen var det dags att natta barnen så denna dag har bara gått i ett svep :)


Men idag!
Ja idag så har Kevin börjat mamma! ÅÅåå äntligen kommer det mamma ur hans mun! :) Pappa har han sagt ett tag nu och jag har tjatat och tjatat "Ska Kevin säga mamma?" Haha :)

GULLUNGE! Vad det värmer i hjärtat!


Sitter just nu och tittar på plastikkirurgerna.
Vad tycker du om Plastikoperationer?
Jag tycker att det är helt otroligt och superbra att det finns till för dom som gör det av rätt anledning men så finns det ju undantag! Som såna som gör alldeles för mycket och dom som opererar sig men som egentligen inte behöver utan endast ska se snygg ut för andras skull.

Om man är missnöjd och mår psykiskt dåligt över något så är det ju toppen eller om man tex råkat ut för något som förändrat sitt utseende.


Ha en toppenkväll! Kramar <3


Bara att njuta.


God kväll.

Klockan är sent och jag skulle ha kunnat sova nu men jag väljer att inte sova.
Jag tycker att det är så himla skönt när barnen har somnat att bara få sitta ner i soffan eller ligga i sängen och bara vara.
Att få pyssla med vad man vill när man vill och att bara få sitta och tänka och ta in, att få sitta vid dator eller tv utan att passa upp på och bli avbruten.

Den lilla tid man kan få för sig själv när man har barn är så otroligt viktig. Att få samla lite krafter.

Det är ju så att man har fullt upp om dagarna. Saga är ju iosf så pass stor att hon klarar sig själv på många sätt och vis och så är hon ju ute och leker nästan hela dagarna men så har jag ju min lillprins som börjar bli stor nu :)
Nu ska han ha uppmärksamhet heeela tiden och så har han kommit till den klassiska fasen då jag absolut inte får lämna rummet utan att han börjar gråta, samma sak är det om jag sätter mig i soffan då börjar han också gråta och varför? Jo för att då vet han ju att jag inte ska leka med honom haha.
Lite låst är man ju som småbarnsförälder.

När han sover ja det är då jag får passa på att springa som en virvelvind mellan rummen och plocka och städa lite fort innan han vaknar :)
Nog för att jag kan städa när han är vaken också men det blir lite mer komplicerat.


Visst skulle jag vilja somna tidigt men som sagt så väljer jag att bara njute ett par timmar utav lugnet och ensamtiden :)
Ni som har barn förstår nog mycket väl vad jag menar haha.

Nu har Kevin äääntligen börjat sova hela nätter!
Jag nattammade ju tills nyligen men så bytte jag ut till välling och då tog det inte många nätter fören han började sova hela natten istället.
Kanske var det inte lika roligt att vakna när han inte fick mysa med mamma längre? :)
Men jag kan ju säga att det är otroligt skönt nu att slippa vakna och kliva upp som en zombie mitt i natta.


Hoppas att du haft en bra dag! Sov så gott!



Kevin bara ett par veckor gammal!
Men lilla skrutt vart tar tiden vägen?


Promenix nr 2


Promenix nr 2 är avklarad! Sånt är livet utan bil!
Ja för den har ju pappa och Benny på jobb tills dom kan fixa upp deras gamla pendlarbil.
Ja mig gör det då inget om jag går i alla fall, det är väl bara bra att röra på sig och nu är det ju ändå sommar.

Befinner mig just nu hemma hos mor min på fika. Saga cyklade hit tidigare då jag tog Kevin ner till ica för att handla mjölk, jag gick hem med mjölken och sen gick jag hem till mammsen så nu ska vi som sagt fika lite och sen ska vi tydligen få äta lite go mat här också :)

Snälla mammsen :)


Jag är ett vrak!


...eller jag är väl kanske inte ett vrak men idag har jag känt mig som ett :)

Jag har varit inne heeela dagen och haft tråkigt, inte velat gjort någonting eller jo jag har velat men inte orkat. Jag har varit trött och känt mig allmänt rastlös. Men jag har då lekt med Kevin hela dagen så han har då blivit sysselsatt denna dag :)



Men visst är det så att ibland har man sina dagar då man känner sig trött lat och ful och så får väl vara då :)
Hoppas att jag känner mig som vanligt i morgon igen och gör någon form utav ansträngning för jag hatar verkligen när dessa dagar dyker upp.

Nej nu blir det nog sängen för min del.

Gónatt :)


Söndag!


Sitter och smälter maten lite och slänger in ett inlägg medans Kevin sitter och leker för fullt på golvet :)

Vad har du för dig idag?

Här har regnet öst ner ett tag men det ser ut att klarna upp nu igen och solen kanske vill kika fram. Idag har jag hittills bara varit inne, har duschat, färgat ögonbrynen, tvättat som man gör varje dag tycker jag och nyss har vi ätit lite kyckling, ris och grönsaker.

Jag saknar min älsklingsgubbe som bara den!
Just nu står han någonstans nere i storstan och sliter röven av sig. Idag skulle dom tydligen jobba ifrån 7.30 - 22-00 tyckte jag att han sa igår kväll när jag pratade med honom.


Igår kom min lilla sessa hem igen som jag skrev. Hon hade haft det jättebra och det tog inte lång tid efter att dom åkt som hon började gråta och sa att hon saknade Enya redan. Tillbaka på hemmaplan och hon hade det så tråååkigt helt plötsligt :)
Ja det kan jag ju förstå hon som har haft så mycket skoj för sig när hon varit borta.

Jag kände nästan inte igen henne när hon kom. Så stor och vacker och mycket gjorde väl att hon hade nya kläder på sig. Hon och Malin hade varit ner på stan och shoppat lite en sväng så hon gick mannekäng för mig här hemma och visade upp sina fina kläder :)



Så fiiin i sin nya klänning! <3

Vi tog oss en promenix ner på ica och handlade lite igår och sen kom Linda hit för att låna min icurl så hon kunde fixa håret! Hon skulle på klassåterträff SKOJ! Nästa år är det min tur om någon orkar fixa en sån haha :) Tänk att då är det 10 år sedan man gick ut högstadiet! :)

Mamma kom hit och Saga följde med henne hem så jag tog Kevin i vagnen och tog en promenad dit och så åkte vi ner på campingen så att Saga fick slänga sig i sjön.



Min lille prins och så Saga i vatnet.

På kvällen tittade jag och Saga på film och myste med lite lördagsgodis! Vi kollade på filmen Horton! Har du sett den?
Haha jag tyckte att den var bra :)


Tro vad man ska göra idag då?
Jag tycker att jag har haft så fullt upp varenda dag den senaste tiden så idag när det är lugnt så blir jag totalt rastlös.

Kramar!



Vaaaarmt!


God morgon.

Sitter i soffan och håller på att svettas ihjäl! Har rivit ur sängkläder i sängarna har hemma och fy vad jag började svettas bara av det och så ska jag springa efter min lille busunge som är och far och rycker i allt haha. Men det kan ju också bero på att jag springer runt med en morgonrock som är hur varm som helst! Puh!
Det var då välbehövligt och skönt med lite regn och åska igår kväll och mer ska det tydligen bli om jag inte tolkat väderleken heeelt fel.

Idag kommer min lilla prinsessa hem. Det ska bli roligt att höra vad hon har att berätta om :) Det verkar som att det har gått bra allting i alla fall. Saga har alltid varit enkel att ha och göra med.





Saga på midsommarafton i Torsmo när hon trädde smultron på strån åt oss :)


Jaha tro vad som händer och sker idag då. Idag skulle det väl vara hyfsat väder i alla fall så jag hoppas på en promenad med barnen och kanske men bara kanske att jag kan få sola lite om solen vill skina när Kevin sover haha :)


Nej nu ska jag gå och jaga Kevin som har bus i kikaren :)

Kramar!

 


Ojojoj!


God kväll!

Här har det varit fullt upp!
Benny är i stockholm och jobbar! Äntligen har han fått jobb! Nu är det bara att hålla tummarna att han tycker att det är ok och att dom vill ha honom, pappa är också med och jobbar. Han åkte i onsdags och det blev väl beslutat i måndags att dom skulle iväg. Känns så himla skönt.

Igår åkte Saga iväg med min kusin Malin och hennes dotter Enya som alltså är Sagas tremänning till falun. Hon skulle få följa med och sova hos dom och kommer hem igen i morgon. Hon har det jättebra! Hon har ringt och varit så glad varje gång och berättat vad dom ska göra och vad dom gjort, kollat på film, badat varit på fik osv :)
Är så glad för hennes skull och jag tycker att det är så himla roligt att dom tycker om varandra och leker så bra ihop! :)



SÖTNOSARNA! <3

Alltså så har jag och Kevin idag haft en mor och son dag. :)
Det har varit skönt men samtidigt tomt och känts lite konstigt men det är både nyttigt för Saga att komma iväg en sväng och för mig att bara få ha lite egentid med Kevin. Dagen idag har bara sprungit iväg. Började med att kliva upp i morse och äta frukost tillsammans med Kevin sen så blev det lek fram tills det var dags för mellis åt honom. Solen såg ut att kika fram bland molnen och jag hoppade i bikinin för att hoppas få sola lite under tiden som Kevin skulle ta en liten nap Men när jag kom ut och la mig så gick ju solen självklart i moln och kom inte fram på hela tiden så det var bara att ge upp. I stället gick jag in för att hinna sminka mig och klä på mig innan Kevin vaknade vilket jag hann precis, sen var det ännu mera lek, matdags för honom och efter att han fick mat så toig vi en promenad ner till statoil där jag hämtade ut ett paket ifrån H&M då min bikini kommit efter att ha väntat 2-3 månader!
Vi gick hem igen och Kevin somnade på vägen hem, när jag kom hem hoppade jag i bikinin igen och gick ut och solade ÄNTLIGEN fick jag lite tid till det :)
När Kevin vaknade fick han sitta brevid på en film med ett paraply för skydd emot solen och vi lekte och han fick mellis.
Sen gick vi in och jag lagade lite mat till mig och sen tog vi en promenad hem till mamma och hälsade på en sväng, Kevin fick gröt där borta och så ringde Linda och hon skulle komma och hälsa på mig när jag kommit hem. Vi gick hem och Kevin sov sin sista dagslur och Linda kom på besök, vi pratade, drack kaffe och så tog vi oss en tur till pizzerian och delade på en pizza och när vi skulle till att gå hem började det att åska :)
Det var kolsvart på himlen och jag sa det att vi hinner nog hem på håret, mycket riktigt. Precis när vi kom in på gården så kände vi vattendroppar :)
Linda åkte hem och jag gick in för att lägga Kevin så nu sussar han sött medans jag sitter framför datorn vilket var vääääldigt länge sen nu och regnet bara öser ner utanför.


Har precis pratat med B! Önskar han också vore här och njöt av vädret och kvällen med mig. Jag vet inte när han kommer hem heller, antingen om 1 vecka eller 2! Tråkigt när man inte vet men så är det.

Hoppas att ni haft det bra och njuter av sommaren!



La familia! På Kevins 6 månadersdag <3


Ha det bäst!




Stackars liten!


Det var nu LÄÄÄÄNGE sedan jag skrev :)
Det blev en oplanerad bloggpaus för min del och det var skönt att få ett litet uppehåll, det var välbehövligt men nu är jag tillbaka :)

Det har hänte en del under tiden jag varit frånvarande här på bloggen men ska inte ödsla tid på att skriva ner allt här, det är nog inte så skoj för er att läsa så mycket heller.


Idag blev det en tur in till lasarettet med Kevin!
Min lilla prins har varit förkyld ett bra tag och så har han åkt på hosta och är krasslig i halsen. För två dagar sen så fick han även feber så vi har haft 2 nästan sömnlösa nätter så lite slut är man nu. I morse visade det sig att han hade fullt med var i ena örat så vi ringde sjukvårdsrådgivningen och dom sa att vi skulle in och ta lite prover på honom ifall att han hade lunginflammation eller öroninflammation.



Han var så himla sööt! Dom tog tempen och den var bra och så tog dom stick i fingret och så fick han en miniplåster på sitt söta lilla minifinger och han satt och tittade och tittade och funderade djupt i vad det där var :)
Haha sen velade han bara att det skulle bort men misslyckades hela tiden.. Så go så..

Det var ok med lillen men han är ju förkyld och så har han åkt på öroninflammation så nu ska han få pencellin i 5 dagar. Stackars liten, han har verkligen haft det riktigt jobbigt. Men idag är han i piggare i alla fall förutom att han verkar ha ont i örat. Det är så ledsamt att se sitt barn sjukt. Men nu är det bara att invänta att han tillfrisknar. Han är som en liten solstråle trotts allt och dom stunder han orkar så ler han stooort mest hela tiden :)

Idag är det lördag och vi har ätit lite pizza och sen blir det nog lite godis :)
Imogon söndag fyller min älskade man år!! Så då ska jag nog slänga ihop en tårta så kan vi fika lite.. Gubben min blir 33 år enligt honom man jag sa att "varsågod å fira att du fyller 33 år hjärtat men nog fyller du väl ändå 32?!" Hahaha! Men visst är det så.. Man glömmer bort hur gammal man är. Det var ju när man var liten som det var så roligt att fylla år och man hade stenkoll men sen när man blir äldre så "Slutar man att fylla" så ibland blir man bra ställd när man får frågan om hur gammal man är :)

Någon som känner igen sig!? :)


Ha det nu så bra.
Kramar!


RSS 2.0