Imorgon Falun!


Hej på er. Hoppas att allt är bra med er och era liv! :)

Vad har hänt sen sist då? Inte så mycket, har mest velat umgås med familjen. Lekt med Kevin har jag gjort en hel del. Jag har varit hemma men också borta :) Jag har varit ut på promenader varje dag vilket känns skönt om jag ska kunna lyckas få vågen att vissa lite lättare :)
Jag har bogserat pappas bil till mora så den har blivit lagad och så fick jag själv en lampa släckt på min bil som började lysa på instrumentbrädan för ett litet tag sen. Fick lampan släckt gratis?? Trode att det kostade men han sa inget så jag var ju bara glad och tacksam över det :)



Imorgon åker jag och B till falun. Dags att kolla upp hur behandlingen går, om den tar på honom.. Men det tror jag, han har ju typ rasat 10 kg i vikt så den tar då på det viset i alla fall haha. Ska bli spännande att få veta hur det går i alla fall. Det bästa svaret vi kan få är ju att sjukdommen är borta men så pass bra tror jag ju absolut inte att det är redan nu.

Ja så imorgon blir det en tur, men utan Saga hon få vara med mormor och morfar eftersom att hon ska i skolan men så tycker hon inte om att åka bil långt så då blir det bara jag , Benny och Kevin.
Ingen shopping blir det dock fattig som man är!!! Usch, ja men så är det.... Benny har ju varit hemma i nästan 5 månader nu! Jobbigt, jobbigt men vi kanske börjar skymta ett ljus i den mörka tunneln nu.. HOPPAS HOPPAS!!


Kramar till er! <3


En önskning...


Något jag önskar mig.... Kanske när jag fyller år?? Haha :)



Ett par reebook easy tone!!
Skulle verkligen vilja slänga på mig ett par sånna dojjer och gå ut på en powerwalk.. :)
Idag har jag varit ute och gått en del vilket känns väldigt skönt, vill mera!! Jag SKA gå ner mina gravidkilon....... Thats it!


Sessan..


God dag.

Har ni ställt om klockorna till SOMMARTID!! :) Visst är det skönt att säga det! Sommartid....
Klev upp i morse och åt en god frukost med min fina familj. Efter det var det lite mamma, dotter tid :) Saga skulle få plattat hår och smink, naglarna skulle vi också måla men vi struntade i det för att hon velade ut och leka :)



Så fin så
:)
Igår toppade jag henne så det är klart att hon velade fixa håret lite idag.. Vad tiden går fort! Nu den 22 april fyller hon 7 år!! Hon sjunger och dansar för fullt vilket hon alltid gjort men nu ska det ju spexas lite extra och det ska sminkas och fixas :) <3

B gick till en kompis och hälsade på och vi tog oss en promenad till mormor och morfar för här är vi bjudna på stek idag! MUMS!



På vägen skulle det lekas lite i en lekpark där jag själv lekt mycket som liten men då såg det annorlunda ut och nu har dom ju bytt ut allt :) Det var riiiiktigt skönt ute idag och jag kände verkligen att jag velade gå mycket längre men inte velade jag plåga Saga med det :)
Ska nog kanske gå och möta Benny sen istället när han ska röra sig hitåt för lite mat.
Jag njuter riktigt nu när jag är ute och går och får känna asfalten vart jag än går och att luften är så skön, sval men inte kall så att man fryser! :) Underbart...

Nu ska det drickas lite kaffe och så ska jag lyxa till det med en bit snickerskaka som jag tagit hit :) Förut skrev jag ju ett inlägg om "Gissa bakverk" och tyvär så är ni ju så tråkiga som inte gissade!! Skärpning haha. Therese gissade i alla fall och hade rätt.. Det var ju snickerskaka :)
Har ni inte ätit det så GÖR DET! :)
Pappa sa till och med att det måste vara det godaste kaka han någonsin ätit.. Gulliga pappa :)

Kramar till er!!


Finbesök...


Ja idag så var Linda & Liam på besök :)



Liam och Saga lekte på för fullt...!






Världens bästa Linda med Kevin <3


Det har varit en bra dag. Efter besöket så slängde jag ihop pasta och en god pastasås med ost, bacon, lök, vitlök och championer bland annat Supersmarrigt :P
Sen blev det att göra en del ärenden och så skjutsade vi Saga till sin mormor och morfar för där skulle hon tydligen sova :)
Sitter nu i soffan med Kevin sovandes gott brevid mig och jag njuter av hans andetag och det goa ljudet ifrån tuttandet på nappen :) Nu är det bara att vänta på att Big brother ska börja så ska jag faktiskt gotta mig med lite coca cola och salta pinnar ikväll. Fast det inte är lördag!! haha. Men på något sätt så tycker jag att jag är värd det efter en vecka med mycket slit... :)


Hoppas att ni får en fin  kväll!
Kramar <3


Händer just nu....


Linda och Liam är här på besök.
Jag och Linda sitter och snackar skit :)
Liam och Saga lekar allt möjligt i heeeela lägenheten, Benny såller på och fipplar uti nå tv-spel och Kevin ligger i sin säng och sover lite :)

Jag blev uppdaterad om vart vi befinner oss i månaden, det vill säga att det inte alls är idag som saker ska lämnas in till barnprylsförsäljningen utan nästa fredag!!!!! Haha..
Så här har man stressat igenom allt och jobbat på som en galning för att bli klar tills idag och så tar jag fram pappret där det står (inlämning 1/4) Visserligen borde jag ha vetat det eftersom att försäljningen är den 2-3 April men i mitt lilla huvud så har jag helt enkelt ställt in mig på denna fredag haha :D
Så det kan gå.. "VIRRPANNA!" Men jag har det i alla fall färdigt och klart så nu slipper jag ju att tänka mer på det :)

Vad gör ni idag?

Kramar <3


Storm!


Ja idag blåser det ju typ storm här i byn!
Det blir då ingen promenad idag inte, om det inte lugnar sig till kvällen då kanske :)

Igår gjorde jag sjömansbiff så idag slipper jag att laga mat eftersom att jag gör en stor gryta så att det räcker 2 dagar till oss :)
Det är ju så hiiimla gött... och skönt att slippa laga mat en dag...

Befinner mig nu hemma hos mina föräldrar på en kaffe. Kevin har varit glad och pratsam hela dagen och nu somnade han lika fort som att man knäpper med fingarna! Lille gubben va goo han är. <3


Tro när det ska bli finväder igen då??


Kramar!



Äntligen!!


Nu kan jag äntligen pusta ut och slå mig ner i soffan med ryggvärk, trötthet och törst!! Puhh!
Äntligen är jag klar med detta...



Ser kanske inte mycket ut för världen men jag kan ju säga att mycket kläder är det och tid har det VERKLIGEN tagit.
Kläderna  är sorterade i storleksordning och det är satt pris på vartenda plagg. Det är kläder ifrån storlek 56 - 116!! Här ska det minsann säljas av.. Ni kanske förstår anledningen till att jag inte bloggat nå särskilt haha :)

Det ska bli så skönt att bli av med det och samtidgt spännande att se hur mycket folk vill köpa :) Fok är ju som tokiga på den där försäljningen..

Igår var det så fint väder så dagen som skulle spenderas på att endast sitta och fixa med kläderna förvandlades istället till en dag med lite promenader osv. Men sen satt jag en stoor del av kvällen istället och så har jag setat heeeela dagen idag och jobbat och jobbat med detta..

Nu ska jag bara slappna av och njuta av att jag har gjort ett RIKTIGT bra jobb :)


Avslutar med 2 bilder på min coola lille prins!
Köpte en ny mössa och ett par "skor" till honom. Kunde inte låta bli!! :)





Godnattkramar!!



Många läsare, få kommentarer.


Är ni medvetna om att det går att kommentera anonymt? :)
Tänkte bara upplysa om det eftersom att ni är många som kikar in men max 5 olika som kommenterar med jämna mellanrum...

Dagen har varit bra förutom det lilla i morse.

Åkte in till mora för att B skulle på arbetsförmedlingen. Köpte även lite nytt till Kevin :)
Kan lägga upp någon bild i morgon..


Dagen i morgon kommer att spenderas på att fortsätta gå igenom prylar till försäljningen som är till helgen. B ska hjälpa till så det käns skönt. Det är en del. Står typ 7 kartonger i hallen + några påsar men går bara igenom det jag orkar. Sånt som ska sparas, slängas, säljas osv.


Hoppas eran dag varit toppen.
Sov nu gott!!

Kramar <3


Helvetesmorgon.


Bråk är väl onödigt!?
Så har min morgon sett ut..
Jag och B bråkar aldrig, möjligen att det kan uppstå något tjaft om någon onödig sak någon gång men att vi bråkar är sällsynt..


Får så dåligt samvete mot barnen när det blir så. :(
Och varför skriver jag om detta? Jo jag tror inte att vi är ensamma. Nog bråkar väl alla någon gång och ingen familj är väl felfri.
Inte kan man bara skriva om guld och gröna skogar? Alla har sina dagar helt enkelt. Hur hade det sett ut om alla bloggare bara skrev om sina bra saker och hur felfria och perfekta deras liv var?? Då hade jag nog inte läst bloggar alls! Snacka om att känna press på sig och tro att man var den enda som hade brister..

Jag tog barnen och åkte hem till pappa och fikade lite för att "komma bort" Så kan jag och B prata ut sen. Vill ju inte att barnen ska känna av den dåliga stämningen..


Eftersom att B går sin behandling nu också så har han kortare stubin än vanligt så det beror väl lite på det också. Längtar tills behandlingen är klar....! Haha.

Hoppas att ni haft en bättre morgon..


Kramar! <3


Gissa bakverk!


Vad ska vi baka av detta!? :)




Kom igen nu...
Gissa!! :)


Lite kaffe..


Har landat hemma hos min käre far för att insupa lite gott kaffe :)



Fachinerande att dom kan göra så fina mönster tycker jag :)
Det godaste kaffet jag vet är LATTE! :P

Mumsfilibabba!

Vad är du för kaffemänniska?

Tog med Sagas skridskor och ska leta fram mina egna ute i garaget här. Tänkte att vi kanske skulle hinna ner på isen och åka lite :)

Men det visar sig hur denna dag slutar..

Kevin somnade gott i bilbarnstolen på 10 sec som vanligt :D


Underbara älskade sol.


Helt underbart att kliva upp till så vackert väder!
God frukost har avnjutits, en naken Kevin har legat och myst med oss i sängen och lyckats kissa ner haha, sånt som händer :)
Kevin har badats, jag har duschat och nu sitter jag och har honom sovandes på bröstet efter att han ätit :)

Tro vad denna dag har att erbjuda?
Antar att det blir fullt upp. Ska fortsätta gå igenom prylar som ev ska säljas, pengarna vi förhoppningsvis får ihop kommer självklart att gå till nya kläder till barnen.. Dom växer ju så det knakar! :)
Ut i det fina ska vi nog också. Vill ju inte att vi ska missa denna vackra dag.

Telefonen ringde tidigt i morse. Det var mamma och hon berättade att det var ett hus som stog i lågor nere på byn.. Det är ett hus med två lägenheter och i ena lägenheten vet jag vilka som bor där.

Tänker på er i denna tragedi!!



Vet inge mer än att en person befaras ha omkommit, 2 är alvarligt brannskadade och 6 stycken är rökskadade i olika grad (enligt dalarnas tidningar)


Har du någon rolig utedagsplan idag?

Kramar! <3


Blir så trött..!


Vad är det här för dag!?
Idag har det känts som att jag är omringad av inkompitenta, egoistiska besserwissar!

Ibland förstår jag mig helt enkelt inte på vissa människor.


I övrigt har dagen varit bra! :)
Jag, pappa, Saga och Kevin har varit ute på promenad i fina vädret. B har varit borta hela dagen men ska hämta honom snart så blir det filmkväll antar jag :)
VILKET HÄRLIGT VÄDEr DET VARIT IDAG!! och bättre blir det. Känner mig så lycklig i själen när det är så!..

Hoppas att ni slipper knasbollar och får en trevlig lördagkväll!

PS: Filmen vi såg igår rekomenderas skarpt! Skrattade som en TOK! :D

Kramar <3



Gullivers resor.


Sitter och har  en liten paus i filmtittandet just nu eftersom att B pratar i telefonen.
Vi kikar på Gullivers resor :)



Hittills SUPERBRA :)

Kramar! <3


Kevin...


Utvecklingen går framåt och lillkillen är så himla duktig!



Han babblar och flinar mest hela dagarna. Nu tar han tag i saker och allt ska in i munnen. Vi köpte en bitring här om dagen eftersom att han gärna vill gnaga på ens hand direkt han får chansen. Hoppas inte att tänder är på g redan :S
Haha inte så trevligt om man ammar och han skulle få för sig att bita till då :D

Att ligga ner är ingen hitt. Han ska sitta, helst stå! Kanske gå också haha.. Ligger han ner på rygg så drar han upp både ben och armar precis som att han gör allt för att sätta sig upp.

Det går undan, 3 och en halv månad redan!!
Lilla <3



Halsontet känns bättre. Jag tog mig en tur bort till pappa på en kaffe. Rensa kläder kan väl vänta någon timme haha :)
B är hos en kompis och Saga blev hämtad ifrån skolan av morfar. Ikväll ska hon på disco på skolan :) Fick papper om det nu idag "samma dag" att dom inte kan informera några dagar innan då.. Hmm.


Vad gör du idag?

Kram!


Rensning...


Håller på och går igenom en MASSA kläder här hemma!
Fyyy vad jobbigt det är och tid tar det men det är ju sånt som måste göras...



Jag har sparat vartenda klädesplagg efter Saga "ifall det skulle komma en till liten flicka" :)
Men denna gång blev det ju en pojke så alla dessa kartonger ska nu bort! Eller ja, jag kommer inte orka ta allt nu men babykläder ifrån strl 52-74 har jag gått igenom hittills så det ska jag se om jag kan få ivägsålt på skeer nu när det är barnprylsförsäljning.

Nog känns det lite i hjärtat att göra sig av med kläderna som lilla sessan haft på sig när hon vuxit upp. Det finns ju en del minnen ju :)
Men en del plagg som jag verkligen var fäst vid, dom stannar nog i en kartong i alla fall haha..
Jag har verkligen huuur mycket som helst som bara tar en massa onödig plats när man egentligen inte har plats så nog ska det bli skönt att göra sig av med en del också.

Har en massa andra barnprylar också som jag skulle vilja bli av med men jag får nog ta sånt till höstens försäljning istället så att jag hinner att gå igenom prylarna eller så blir det att sälja på blocket kanske?..


Idag var planerna att jag skulle ut på en promenad med kära Linda och Liam och ta oss en fika, men Benny har lyckats smitta ner mig med HALSONT!
Det gör riktigt ont bara man rör på tungan ochnär man ska svälja. Vill ju såklart inte smitta dom så det blev inget med den planen.
Blir istället att sitta hemma och fortsätta med klädrensningen som sagt. Men sen var ju vädret inte det bästa heller.. Är väldigt trött på snön nu men denna snö tar nog med den andra snön och snart kan vi gå på bara vägar igen! JIPPI!! :D


Kramar! <3


Rocky road!


Mmmm. Det sitter jag och funderar över att vräka i mig lite av!! Jag blev så himla sugen på glass idag när vi var och handlade. Först var vi på willys där jag först började kika på glass och kände att det skulle vara så himla gott, men jag var duktig och köpte ingen glass haha tänker ju såklart på att jag ska vara lite nyttigare av mig så att jag kanske kan förlora något gravidkilo.
Vi skulle in på MAXI också, affärerna har ju olika bra erbjudanden som måste utnyttjas haha :D På MAXI gick jag förbi glassen ännu en gång och kikade in olika sorter som verkade så himla smaskiga!! Fick syn på ROCKY ROAD och det var kört!
Jag kunde inta stå emot så nu blir det att frossa i lite glass!!



Ja varför inte tröstäta lite för den dåliga karaktär man har :)


Har du också svårt att stå emot godsaker?


Kramar!


Lite hit och dit.


God kväll :)

Sitter hemma hos mina päron, B och pappa skulle tydligen kika på fotboll :D
Dagen idag har varit riktigt trevlig.
Jag och Kevin var in på mamma-babygympa som vi brukar varje tisdag. Tro när kondisen ska bli bättre? Haha jag blir svimfärdig varje gång jag är där. Läskigt! Men det är väl för att man är så otränad och anstränger sig så pass som man gör, jag menar man är ju ändå 10 kilo tyngre än vad man var förut.... *suck*

Efter gympan åkte jag hem gav Kevin mat, duschade och sen åkte vi ner till Stefan och Sara på fika. Stefan blir 30 bast idag! :) Hurra hurra!
ÅÅÅÅååå herregud vad gott hon hade bakat!! Helst vill jag inte äta sånt alls men jag kan ju bara inte låta bli och är det kalas så är det ellerhur? :D
Snickerskaka tror jag att det hette som jag tyckte var så underbart gott!! Tänkte att jag skulle fråga efter receptet men neeeej då kommer det sluta med att jag väger 10 kilo till inom 2 månader hahaha :)
Nej då men glömde helt av att fråga efter det. Kanske det finns på nätet?

det var i alla fall väldigt trevligt att vara där och hälsa på.
Efter kalaset åkte vi hem, Saga lekte med en kompis och så kom mamma och pappa på besök.
Det var då det bestämdes att det skulle kikas fotboll så då blev det att åka hit och hälsa på :)


Hoppas att ni haft en fin dag!

Kramar <3


Kärlek & tårar...


B spelade en låt för mig i morse...... <3

Han sa "Om jag skulle sjunga en låt för dig så skulle det vara den här" Hur sött är inte det då???
Han sa att jag skulle luta mig tillbaka och lyssna på texten "den här låten tillägnar jag dig"



Det är väl klart att några tårar rullade ner för min kind <3

Tårar av kärlek


Jag älskar dig...



Älskade Linda!!


Lämnade hem, barn och karl en sväng ikväll och begav mig hem till min älskade vän Linda!



Älskar att umgås med henne!
Även om det bara var för en snabb liten visit så är den lilla stunden värd mycket för mig!

Hon har alltid varit den bästaste vännen man kan ha, en vän för livet! <3


Söta flaskor!


Hallå där!

Hoppas att ni mår bra och njuter av det fina väder vi har! Ja nu kanske inte alla har fint väder men här har vi i alla fall riktigt soligt och fint och det droppar ifrån taken, så himla härligt!!
Till skillnad ifrån gårdagen som bjöd på myyyycket snö!

Har ni sett dessa söta flaskor då???!



Skulle gärna velat ha dessa i badrummet! :)
Söta parfymflaskor ifrån IKEA´s serie YNGAREN 99:- för dessa 3!


Idag är en skön hemmadag.
Har badat Kevin och spelat spel med Saga, druckit kaffe, städat lite, och varit ner och handlat. Idag blir det pannkakor här hemma hos oss som B nu står och lagar i köket.. Jag är ingen pannkakefantast men igår så blev jag väldigt sugen på pannkaka! :P


Vad äter ni idag?

Kramar <3

 


Nästan 1 vecka har gått!


och jag har nästan inte bloggat ett dugg på denna tid.
Vad beror då detta på.??
Jo lite allt möjligt faktiskt, mina dagar har varit lite upp och ner och bloggandet har bara inte blivit så prioriterat.

Lite som hänt sen sist i korthet kan jag ju bjuda på i alla fall.


fredag förra veckan spenderade vi på lekkompaniet bland annat



Jag satt med Kevin som tydligen var supertrött och sov under hela vistelsen där. Karlarna B och P lekte med barnen för fullt.
Saga och Kira hade det toppen och såklart skulle det fikas en del också :D




Har plockat och ändrat om på lite småsaker.




"tronen" har invigts också :) alltså barnstolen i köket... Han sitter bra i den med en kudde framför så att han inte tipper framåt :)
Känns så kul att ha han sittandes vid bordet så ser han vad som händer och vi får mer kontakt med honom än att han ska sitta i sin babysitter brevid på golvet.



I tisdags så var det mamma-babygympa igen, kändes skönt att sätta igång igen efter ett träningsuppehåll på nästan 2 veckor.
Efteråt så åkte jag förbi MAXI och köpte med mig chokladsemlor hem eftersom att det var fettisdagen :P
Träning & Semla I KNOW!! ingen vidare kombo men såå gott och man ska ju äta semla på fettisdagen haha.
Chokladsemla var gott men jag föredrar nog vaniljsemlan...


Igår hjälpte jag mamma och pappa med att planera och designa kök åt dom. Riktigt bra blev, men det visar sig hur det slutar.
Det var riktigt kul. Skulle kunna jobba med sånt!!! :)

Idag då. Jag har inte gjort något speciellt alls idag och kommer inte att göra det heller. Bara mysa och vara med familjen idag känner jag :)

Så nu ska jag fortsätta att mysa och så hoppas jag att ni alla mår bra..


Kramar till er! <3



Bloggtorka?


Ja man kan ju nästan tro att jag har det :D

Men läget är så att jag inte haft tid helt enkelt och när tiden funnits så har tillgången till dator inte funnits, har inte mått så bra heller (psykiskt) men det blir bättre ;)
Det finns lite som ligger bakom men skärpning blir det. Hoppas att ni står ut.

Igår var vi på lekkompaniet i Mora i alla fall. Riktigt skoj! Kan lägga ut någon bild sen. Varför inte nu? Jo för jag sitter vid min pappas dator, är på besök hos dom :)


Hoppas att ni alla har det bra! Så hörs vi här snart igen!

Kramar <3


Onepiece!


En StoOOooR MUST HAVE!




Vad tycker ni om dom populära Onepiece dressarna?

Dom har ju varit populära ett bra tag men jag måste ju erkänna att i början när jag såg dom så tyckte jag att dom var såååå fula.. Hur kan man gå klädd i nått sånt där? Haha.

Men.... allt efter att tiden har gått så har jag börjat gilla dom mer och mer och tycker att dom ser jättemysiga ut! Inget jag skulle gå med någon annanstans än hemma tror jag.. :)
Riktigt myspys!

Om ni såg Big Brother igår så hade hela gänget en sån på sig :)

Synd bara att dom är så dyra...


Ont i halsen!!



Jag har så ont så ont...
Jag hatar verkligen att ha ont i halsen. Kan nästan inte svälja, värst är det ju på kvällen/natten såklart. B har likadant. Han drog i sig lite koceliana (kan inte stavningen haha) men det fick ju inte jag ta eftersom att jag ammar. Gravida fick men ej ammande!! GaaahH!

Jag får väl suga mig blå på halstabletter och hoppas på bättre tider helt enkelt.

Det som suger med detta är att det är så otroligt fina dagar just nu! Varm och skönt är det också! Skulle ju gärna vilja vara ute i det fina med familjen men nu missar vi det. Men jag antar att det kommer fina dagar framöver också. Jag ska väl inte gräva ner mig helt och hållet.

Nog klagat nu :)



Hittade en tuff liten kille på google..



Fick bara lov att lägga ut den :)


Kramar till er!!



Ersättnig av Ikea!!



Hallå där! :)

Här är vi sjuka familjen. Fyy vad jobbigt det är att vara sjuk!! Därför har det inte uppdaterats nått här heller. Natten till lördag så åkte jag på världens jäkla feber! Det är ju så jävla typiskt när man ska iväg och hälsa på brorsan som fyllt år och ta en tur på IKEA... Jag sov nästan ingenting den natten och var heeelt slut på lördagen när vi skulle åka.
Jag var på väg att stanna hemma men i sista sekunden så bestämde jag mig!
"Nej jag ska fan med! Här har jag sett fram emot den här lilla resan så länge och då kommer febern och tror att den kan bestämma hur som helst! Nej nu åker vi i alla fall."

Ja och så blev det.
Nog för att jag knaprade alvedon som aldrig förr men hur skulle jag annars ha pallat? :D
Jag kan ju bara säga det att det blev en riktigt trevlig tripp trots allt..




Kevin med morbror Daniel!! <3



och med "tant" Mattilda :D

Daniel och Mattilda är helt underbart fina människor! och dom passar så himla bra ihop...! Goood tårta hade dom gjort också som vi fikade innan det var dag för IKEA.

Tv spel skulle det ju också spelas såklart :)



Daniel fick sig en ny kaffebryggare i present! En som man kan ställa timer på så är kaffet färdigt på tex morgonen när man kliver upp! En sån skulle jag också vilja ha!! Haha..



Här ska det invigningsbryggas kaffe :)


Efter gott fika och tjatter så åkte vi till IKEA och åt lite god mat. 30-års firande = 30 :- för mat! Det blev grillad kycklingfilé, pommes, bea och rottatoille eller hur det nu stavas :)
Jag bara ÄLSKAR deras pommes och bea! Haha..

Det blev inte så mycket shoppat ändå. Det traditionella som värmeljus, kronljus, batterier, lite smått till barnen och några småsaker. Saga var i deras lekland under tiden vi gick där inne, Daniel hade lämnat in henne där så när vi var klara så gick han dit för att hämta henne och jag och Benny satte oss i bilen (som pappa var ut och startade innan) så att jag kunde ge Kevin lite mat innan vi skulle åka.

Bennys mobil ringde efter ett tag och det var Daniel. Sagas skor var borta!!
WHAT?!
Tydligen så var det några fräcka jävlar som nallat hennes skor..! Hur fan kan man göra så??
Helt nya var dom dessutom som vi var in och köpte så hon kunde ha till nästa vinter också.. Jaha men vadå skulle ungen gå utan skor nu eller?? Benny gick ju såklart in dit och jag satt kvar i bilen. Saga fick bäras ut ifrån IKEA och in på coop brevid med mormor för att kolla efter ett par nya skor men hittade inga i stressen och dom blev utkörda för att dom stängde ju.

När Benny kom ut igen så hade han pratat med den "chefen" och hon skulle ringa dagen efter och se hur vi skulle lösa detta. Dom hade ju inga direkta pengar att bara ge ut och det förstår vi ju.

Dagen efter kontaktade chefen oss och vi skulle få åka in och köpa ett par nya skor, skicka kvittot till henne och så skulle vi få gratis matkuponger på IKEA som plåster på såren så det var ju fint gjort av dom måste jag säga.



Men alltså vad är det för människor som är så fräcka!!
Nog kan det vara ett barn också som har tagit fel men jag tror nog mer på det andra, dom har ju sina platser och så var dom ju heelt nya så det lockar väl.



Jaja skönt att det ordnade sig i alla fall och våran tripp var jättetrevlig.
Dagen efter, alltså i söndags så åkte Benny också på feber. Ja nu går vi här hemma, sjuklingar med huvudvärk och ont i halsen.. FYY! 

Det blir helt enkelt att vila. Inte lätt att se hemmet förfalla men vem orkar!! Haha.


Hoppas att ni har det bra och är friska och krya!
Kramar <3



RSS 2.0