gravid vecka 24!


Igår gick jag in i min 24:e vecka :)
HELT OTROIGT!! Att tänka att jag har gått in i 6:e månaden tycker jag låter overkligt men så är det ju. Tiden går verkligen fort och det står inte på förän vi befinner oss i falun tror jag..

Idag har jag haft såna sammandragningar så magen har varit stenhård och jeansen har setat riktigt obehagligt i midjan, och nej jag kan inte ha dom knäppt jag kör med hårsnoddförlängning haha. Det var riktigt skönt att få komma hem och byta om till myspysbrallor :)
Fullt liv är det där inne ibland.. Vissa dagar mer och vissa dagar mindre. Sparkarna käns mer och mer rejäla och det går inte att låta bli att känna på dom :)





Jag känner mig så himla  lyckligt lottad som har en sån underbar och otroligt vacker dotter som Saga och nu har en till på väg med världens underbaraste kille!! <3 :)
Ingenting betyder så mycket som familjen, nära och kära!!




Fakta vecka 24:

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik. Pröva att spela något du själv tycker om och se om bebisen reagerar. Lugnar den ner sig när musiken är långsam och blir livligare när den är snabbare? Vem vet, du kanske bär på en blivande dirigent!

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför livmodern. Nu är bebisen så stor att du kanske kan se den röra på sig under dina kläder!

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel. Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen




Haha ja klumpig och ovig börjar jag verkligen känna mig nu, men det är ju inget med tanke på vad som väntar :) Och det roliga med det hela är ju att man tappar aldrig så mycket på golvet som man gör när man är gravid haha..
Spjälsängen som jag fått står isär efter ena väggen i sovrummet men jag tror att jag måste flytta den snart för annars kommer den där sängen stå ihopskruvad, bäddad och klar inom 1 vecka haha :)
Jag kan ju inte låta bli men det käns ju lite väl tidigt att fixa med det nu.. Jag vill nog komma iväg till IKEA och handla lite först och det blir nog först i september när jag har jobbat klart och nya IKEA katalogen har getts ut "19 aug" släpps den... Emelie=IKEA galen :D


Vi var som sagt in på röntgen tidigare och det visade sig att Benny har lunginflammation i vänster lunga Stackrae <3
Det var en kraftig också tydligen, det var något värde som skulle vara under 8 och han hade 151  :S Lät lite oroväckande men nu har han hämtat ut penicilinkur och vi får hoppas att det blir bättre...


Trevlig kväll!! <3


LamPFreAk! :)


Ja jag älskar belysning och lampor och har länge önskat mig nya lampor att ställa i fönstret.. Men det är ju sååå dyyyyrt!!!

                    


Men nu när jag fick ett bra erbjudande så passade jag på att beställa ett par stycken av dessa :)
Visst är den fin? Och inte dyr heller..

Nu bär det av emot mora och lasarettet..

ha det så bra! <3


Sjuklingen.


Hej på er!! allt väl?

Med mig är det baraa bra. Sitter just nu hemma på lunch.

                           


Sämre är det med Benny som kom hem igår och har legat borta i norge med feber och hosta.. Han var ner på vårdcentralen och efter jag jobbat färdigt så drar vi in till sjukan där han ska röntga lungorna eftersom att han tydligen har lunginflammation :S
Stackaren..

Det blir att handla lite på ica maxi och sen blir det mysdag/kväll här hemma sen antar jag. Perfekt mysväder och kanske lite bakning ikväll. :)
Bullar skulle behövas fyllas på i frysen faktiskt, så vi får se hur det blir.
Nu är jag ledig i helgen så det får ta och bli lite hemmapyssel tycker jag..


Vad har ni för planer i helgen?


kramar <3


Har samma gamla sysslor som ska skötas... :)


Har vaknat, ätit frukost & lagt mig i sängen igen för att dra mig lite innan dagen sätter igång med dess sysslor som ska skötas :)



Jag älskar såna här bilder!!
Kom självklart också att tänka på en låt :) Gissa vilken??

Jo men självklart en underbar låt med siw malmkvist - mamma är lik sin mamma :)
Man blir glad och städhumöret kan faktiskt lockas fram lite grann när man hör den låten så nu blir det väl att spela lite musik och sätta igång med alla dessa fasor :)


Ha en underbar dag!!

Kramar <3


Shoppingdag!


Det blev en tur in till mora idag och Linda och lilla liam följde med in..
Det blev en del klädshopping, inte till mig själv utan till Saga såklart :) På cubus var det halva priset på halva priset så det blev en del sköna tröjjor till henne och faktiskt en tröja till mig för hela 30:- haha..
Byxor hade dom inte så mycket av så det får väl bli en annan gång. Lilla stumpan växer ju så att det knakar!!

                            


Jag mätte henne häromdagen och på bara ett halvår så har hon vuxit  hela 5 cm!!!
Helt otroligt eller hur?? Inte undra på att hon vuxit ur allt och man måste köpa nytt.. Hon är 6 år men jag måste köpa kläder i storlek 7-8 år nu..

Vi kom hem för kanske 1 timme sen och då kom svärmor och svägerska förbi med spjälsäng som dom varit och hämtat idag :)
Jättefin med både madrass, täcke, kudde och spjälskydd.. Alldeles perfekt var den, så nu måste  jag omorganisera lite i vårat sovrum för där spjälsängen ska stå står just nu en byrå så den måste bort men då måste jag ju hitta ett ställe för innehållet i byrån osv osv jaja. Jag har en del att göra :)
Måste också beställa sänghimmelstativ..

Nu ka jag nog ta mig en kopp te :) ömma fötter har jag också efter allt gående idag. Synd att Benny åkte för att jobba igår då, han hade nog knådat dom lite nu annars..


Trevlig kväll <3


Gravid vecka 23 <3


Igår skulle jag ju ta bild på magen men kameran svek mig som sagt så det blev bild tagen idag i stället..
Igår så gick jag ju in i vecka 23 :)
Jag har klarat av 55% av graviditeten nu.





Allt känns jättebra fortfarande. Bebisen sparkar på mest hela dagarna nu men mest när jag ligger och sitter :)
Ibland så sitter jag och bara stirrar på magen när jag ser hur det buttar till och rör sig med jämna mellanrum.. Det är så roligt att känna och se :)

Igår fick Saga känna bebisen sparka för första gången vilket hon tyckte var riktigt häftigt...
Jag har tagit in en  kartong med bebiskläder nu också som jag gick igenom idag.. Va roligt det var att se dom igen. Vilka minnen och va söta och små dom är :)
Så nu ska  jag tvätta upp dom. Jag har plackat ut neutrala färger nu till en början och så spar jag "tjejkläderna" här inne i skrubben tills den lille har kikat ut och man vet vad det är för en liten en :)





Lite fakta om bebisen just nu:

Bebisen väger ungefär 450 g.
Den är 28 cm lång ifrån hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom att bebishullet inte utvecklats ännu

Innan bebisen lagt på sig hull så ser huden lite skrynklig ut men nu ökar den i vikt varje dag, läppar och ögon äär formade men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas i stadig takt.

Hittills har du förmodligenn ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt, räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka.



Nästa gång jag kommer till barnmorskan ska  det bli spännande att se hur mycket jag har gått upp :)
Min våg här hemma är lite fram och tillbaka och kan visa hela ett eller två kilo fel ibland. Jättekonstig är den så den vågar jag inte att lita på..
Men enligt våran nu då så har jag ökat 7 kg i vikt..


Nej nu ska trötta jag lägga mig och kramas lite med Saga och antagligen somnar jag också... :)




Gonatt på er.. <3


Lite blandat :)


Hej  på er.. Hoppas att allt är väl..
Jag är precis lika trött som igår, eller nästan i alla fall. Jag har ingen aning om varför. Antagligen så är det pga graviditeten, eller för att jag jobbat en del eller för att jag börjar ställa in mig på att gå ner till 75% som jag gör nästa vecka eller så är det helt enkelt pga av allt haha :)


Benny har köpt sig en båt!




Här är vi och hämtar den med hjälp av Bennys pappa som också sitter i båten. Vi fick höra genom min bror att hans kompis skulle sälja sin plasteka så Benny slog till direkt för att kanon pris. I Onsdags så hämtade vi den.. så nu är vi båtägare :)

Benny är ju självklart lycklig "fiskegalen som han är" och båtmotorn fick han ju i present nu när han fyllde år..
Så nu i skrivande stund så är dom ute för att lämna båten i "draggen" där vi ska ha den liggandes..




Till bebis från mormor & morfar..




Gulligt va?! :)
Min kära mor och far köpte dom här söta napparna och nappflaskan till lillbebben nu när dom var på kryssning helgen som var..

Saga var ju med dom på kryssningen och gissa om hon hade haft det bra :)
Hon hade kollat på dockteater & en trollkarl och så hade hon ju såklart gjort mycket annat skoj och fått med sig en massa godis hem.. Men snacka om att det var skönt att hämta henne när dom klev av bussen.. Jag hörde min lilla prinsessa ropa MAMMA!! och så kom hon springandes emot mig och vi kramades hårt!! :)
Så det var skönt att få hem henne igen..




Orsayran!!




Saga tog en bild på mig innan vi åkte ner på yran en sväng..

Vi gick inte ens igenom allt utan vi såg till att Saga fick åka en karusell och få lite sockervadd sen gick vi till Daisys där jag och Benny köpte en varsin mjukglass och bara över vägen så har dom ju en  nyöppnad lekpark som vi verkligen gillade. Orsa har lyckats med något bra för en gångs skull och snacka om att det var många barnfamiljer där :)
Riktigt roligt att ha en bra lekpark att kunna gå till..




Efter glass och leek så bar det iväg hemmåt och sängen eftersom att jag skulle upp och jobba.. Men det var skönt att komma ut och kika en liten sväng och så träffade vi på john "vän till Benny", hans tjej och deras nyfödda lilla Vilda :) Vilken liten liten gofis :)
Längtar såååå efter våran!!!


2 dagar återstår av heltiden.. Skönt att få gå ner i tid nu när jag är såå himlans trött..

Kramar <3


Uppdatering i morgon.


Helt slut har jag varit idag.
Sov inte så många timmar natten till idag och klev ju upp för att jobba hela dagen till kl 16:30. Runt 14:30 satte jag mig ner en stund på jobbet och började gäspa som en galning. Helt toktrött blev jag..
Efter jobbet så vvar vi bjudna på kalopps hemma hos min mamma och pappa vilket var suveränt gott. Precis vad jag var sugen på också :)
Efter maten däckade jag i deras soffa, jag som aldrig sover på dagtid men idag var jag extremt trött.
Typiskt var ju också att jag hade önskat mig rejält med regn och just under tiden som jag sov så hade det ju spöregnat i ca 1 timme och så var det ju över när jag vaknade. Jaja luften var betydligt skönare och svalare efteråt..

Att blogga är som ett gift. :)
Nu har jag inte skrivit på flera dagar igen vilket gör att jag får dåligt samvetet och känner för varje dag att jag "bara måste"
Skulle ta någon bild på magen nu tänkte jag eftersom att jag idag gått in i v 23 :)
Men kamerans batteri svek mig och får nu stå på laddning över natten..


Hoppas att ni har det bra..
Nu ska jag sova igen så kanske jag är mer utvilad i morgon...

Kramar <3


Kopplar av..


Har precis kommit hem ifrån jobbet..
Sitter i soffan med händerna på magen och känner bebben sparka på för fullt :) Benny gör mat och ikväll kommer Saga hem!!!
Som jag har saknat henne, hjärtat mitt :)





haha :D


gone baby gone







Ja nu är pärlan såld... Min första bil, så jag hade ju lite seperationsångest faktiskt.  
Men men nu har vi ju i alla fall en bättre bil som känns lite tryggare nu när vi ska ha ett barn till..

Jag fick i alla fall vad jag hade tänkt för den så det är ju bra..
Satte ju ut ett pris så att dom kunde pruta ner till förväntat pris haha. Man får inte vara dum.


Now she's gone. white pearl :)

Men jag kommer nog att se bilen eftersom att den ska gå som firmabil i mora haha.,

Benny har fortfarande inte kommit hem.. Känner mig ensam. Saknar Saga som en toook.


Kramar <3


Fiskpinnar & pommes..


Ja det blev maten för mig idag haha :)

Vilken dag det blev!!
Bara en massa böl tycker jag. Efter att ha slutat jobbet och åkt några varv på byn för att fundera på om jag ska köpa mig utemat eller om jag ska slänga ihop något hemma så slutade det med att jag åkte hem i alla fall.
Satte mig och fortsatte att fundera på vad jag ska äta.
Jag är ju gravid och känner att jag vill få i mig något nyttigt så då tänkte jag fisk, men eftersom att jag inte är en fisk människa så får det i såna fall bli fiskpinnar.
Men jag var ju så hungrirg och jag orkar inte vänta på potatis så vad ska jag då göra??
Jag tänkte om jag skulle vara onyttig och äta nudlar men neeeej så illa ska det väl inte vara.. Helst kände jag för pizza men orkar inte krångla i mitt huvud nå mer så nu blev det pommes till fiskpinnarna haha..

Jag stog och funderade ett tag om man verkligen kunde äta pommes till fiskpinnar för jag vet att jag gjort det förr och så kom jag ju på att det är ju typ englands nationalrätt med fish&chips så då gick det ju bra.
Fick ju självklart lov att hacka lite grönsaker till så att det dåliga samvetet för strippsen försvann :)

Vilka tankar och vilka problem.
Benny ringde men inget medlidande därifrån... Han har det ju gott i alla fall med grillat å allt!!
Regnet kom så lägligt till nu när jag slutade också och jag tror att det ska fortsätta så hela kvällen.. Det gör inte mig något idag iofs..
Dåligt humört och dåligt väder.. haha :D

Nej nu ska jag steka fiskpinnarna för strippsen är nästan klara..


Är jag knäpp? nja..
Vad tyckker ni :)

Kramar <3


Vadå känslig!!!


Jaha då sitter man här i soffan och tycker synd om sig själv..
Min lilla älskling Saga har förljt med sin mormor, morfar, sina tre morbröder och en flickvän till dom på en ålandskryssning så hon blir borta tills i morgon..
Jag jobbar i helgen 7:00 - 16:30 så jag och Benny blir kvar här hemma.


I morse när dom skulle med bussen så han jag smita ifrån jobbet en sväng för jag kände bara det att jag måste få krama och pussa min lilla prinsessa en gång till innan hon åker och dett kändes skönt. Jag hade ju iofs pratat med henne precis innan på telefon och gråtit en skvätt..
Efter  att ha sagt hejdå så satte jag mig i arbetsbilen och började storgråta igen!! Haha jag tänkte att ser någon mig så kommer dom undra vad det är för fel så som tur var hade jag solglasögonen med mig :)


Morgonen gled på bra och när det nu var dags att ha lunch så åker jag ju gärna hem på lunch för att bla ta  något som jag känner för att äta, koppla av ifrån arbetsmiljön och att träffa älsklingen..
Men när jag är på väg och ska sätta mig i bilen så ringer Benny och talar om att han är på väg till sin kompis vilket gör att jag blir lite smått känslig över att jag inte får träffa honom i alla fall på lunchen och sen säger han också att han är bjuden på grillat där vilket jag känner är droppen, eftersom att jag i min planerade lilla värld har ju tänkt att han ska laga någon mat till jag kommer hem men NEJ DÅ.. Nu ska jag alltså få lov att slänga ihop eller köpa något onyttitgt att slänga i mig för att jag kommer att vara jättehungrig efter jobbet och inte ha lust att stå och laga någon mat eftersom att jag inte har planerat det och dessutom få lov att äta själv!! Jag som hatar att äta själv...
En sur och grinig Emelie önskade honom en trevlig dag, slängde på luren och började storgråta ännu en gång... HAHAHAHA!!


                                       



Kom hem och satte mig i soffan, fortsatte att gråta och känna mig ensam och kände att jag fick lov att sätta mig och skriva ner detta..
För tänk hur humöret kan svänga när man är gravid.. Det är så konstigt att samtidigt som jag vet om att jag är känslig så tycker jag ändå att jag har rätt att vara grinig och sur över vissa saker även om det kan vara överdrivet :)

Ja ni...
Jag undrar hur denna dag kommer att sluta?? Det såg ut som att det skulle komma in rejäla skurar regn till kvällen så jag hoppas att jag fåår ha min käreste hemma då och få mysa lite så att det blir en bra avslutning denna dag. Men man vet aldrig. Jag hoppas i alla fall..



Benny jag älskar dig även om jag är lite "scitzofren" ibland för tillfället ;) <3


Ha en bra dag nu!!
Kramar <3
/från en lite smått galen Emelie :D




Myspysväder som jag önskade :) v 22


Efter att ha blivit helt klubbad av maten hemma hos mamma och pappa så kände jag verkligen hur jag bara velade ha en myspys kväll med regn, tända ljus och mjukiskläder vilket var alldeles för länge sen :)
Efter att i en timme ha setat och sovit lite från och till i tiominutersintrevaller så såg jag på himmlen att det började mörkna på bortöver och vi som hade cyklat dit skulle nog behöva trampa oss hemmåt för att undvika att bli dyngvåta...

När jag kom innanför dörren pustandes och flämtandes efter en lagomt "snabb" för mig cykeltur haha så kände jag lite lycka i kroppen att det skulle bli lite mörkt och regnigt så jag slängde mig i duschen, satte på mig mjukisbyxor och linne, sprang runt och tände ljus överallt och satte på en kopp te :)


Det blev som jag önskade...

 

Lite tända ljus....




Och en kopp rykande te som jag just nu avnjuter i min sköna vilofotölj ifrån IKEA :)




På dollar store här om dagen så köpte jag några fina ljuslycktor för 10:- st.




Köpte även det här fina smyckeskrinet för 50:-




Och ett nyckelskåp för 50:- plåtskylten kommer ifrån tygstugan...




Idag går jag in i vecka 22 på min underbara graviditet :)
Humöret är lite hit och dit. Jag kan få för mig konstiga saker och tex i Tisdags när vi var på ica Maxi så började jag att gråta occh fick springa och gömma mig ibland några hyllor där Benny fick stå och trösta mig, hjärtat mitt vad han får stå ut nu ibland haha :)
Men han vet ju mycket väl varför och det vet ju jag också. Jag kan ju börja gråta pga att jag blir irriterad på min känslighet också haha..
Allt går bra och känns bra i alla fall. Magen har vuxit så att det knakar och tiden går väldigt fort just nu tyckeer jag. Men det är väl mycket för att jag jobbar som jag känner att tiden går fort..
Jag känner mig mer och mer gravid och nu ser ju alla att jag har en gravidmage.. Jag njuter och klappar på magen mest hela dagarna tycker jag :)
Det är ju så mysigt och lycklig blir man när den lilla där inne gör ifrån sig lite sparkar :)





Ungefär så här stor är bebisen i min mage just nu..

Den är ungefär 28 cm lång ifrån hjässa till häl och vikten är ungefär 430 g..

Nu kan jag inte låta bli att kolla på bebiskläder :)
Det finns ju sååå himla mycket fina kläder och det ska ju bli roligt sen när den kommit så att man vet vad man ska köpa..
Passade på att köpa 2 omlottbodys och en mössa som var i ett "paket" och som jag gav 60:- för. Det var halva priset på maxi när jag var där. :)


Hoppas att ni haft en bra dag och myser nu ikväll i detta väder..

Kramar <3



Håller tummarna!!


På att jag får bilen såld.
Sitter just nu hemma och väntar på att en spekulant ska dyka upp.. hoppas hoppas att jag blir av med den!
Benny har åkt iväg på fisketur för att prova sin nya båtmotor medans Saga är på yran med sin mormor, morfar och 2 av släkten ifrån norge som kom på överaskningsbesök :)

Hålll tummarna med mig  nu :)

ha en fin kväll!!
Kramar <3

Tattoo studio, bilköp & magbilder.



Hallå på er..

Nu har det hänt mycket här. I 3 dagar så har mitt hem varit en tattuerings studio eftersom att Bennys kusin som tattuerar har varit upp och det är ju som sagt många som vill tattuera sig och då finns ju möjligheten när han är upp att slippa väntetider, dyra priser mm.. :)






Bennys påbörjade tattuering :)
Den kommer att bli riktigt bra när han är klar med den, men det kommer att ta några omgångar.. Den ska nämligen byggas på upp över armen också..


Vi har också letat efter en ny bil ett tag nu. Vi hittade faktiskt en här i orsa till och med som var till salu till ett bra pris..
Den var utsatt till 29000:- men nedsatt till 24000:- och vi köpte den för 22000:- så det tyckte jag vi gjorde bra.




En volvo v70 blev det :)

Nu när familjen ska utökas så känner vi ju att vi vill ha lite säkrare och nyare bil än det vi har (volvo 745).. Nu är det ju rena  lyxet att ha den här bilen eftersom att vi nu har ac, elhissar och fjärrlås mm haha. Vi hade ju inget av det på den gammla bilen.
Så nu får vi se om någon vill köpa våran gamla pärla :)
Det jag ska göra är att beställa solarplexius vilket är sånt som man sätter fast på rutan så det blir tonade rutor. Vill i alla fall ha det i bagageutrymmet och bilen ser ju lite fräschare ut då tycker jag..
Jag är nöjd faktiskt :)



Lite magbilder:







Den lilla rör sig och sparkar varje dag <3 <3 <3


Speciellt på kvällen när jag lagt mig, på morgonen och när jag kör bil :)


Hoppas ni haft en trevlig dag...
Kramar <3


Färga håret?


Sitter i soffan och funderar på om jag ska orka färga håret :)
Utväxten gör att det ser ut som att man har högt hårfäste när man sätter upp det eftersom att den är ljusare hahahaha riktigt fult är det ju.. Samtidigt så känner jag mig trött och lat och vill helst slå på tv:n och öppna en chipspåse just nu :P

Benny ska ut och fixa med att sätta upp lite konsoller och hyllor i garaget så att vi får upp lite efter väggarna och så ska han väl ta ner lite babykläder som jag ska gå igenom :)
Tänkte att jag skulle passa på att färga håret och brynen under tiden.

Saga är ute och leker för fullt med alla dess barn som bor på detta område..
Nej men nu tror jag att bebisen ligger och sparkar på min stackars urinblåsa så nu blir det toa :)


Trevlig kväll <3


irriterande!!


Kan inte ni också känna att ni blir irriterad på människor som absolut inte förtjänar vissa saker får sin vilja och önskan fram oavsett i alla fall??
Kan inte rå för mina känslor men vissa borde helt enkelt få några rejäla smällar för att förhoppningsvis vakna till lite...

Idag går jag in i v 21!


Ursäkta min dåliga uppdatering men nu har det varit jobb och om jag inte jobbat så har man haft fullt upp med annat och när jag haft lite tid så har jag helt enkelt inte orkat :)

Tänk hur det kan vara ibland.

Sitter just nu hemma på lunch, det går bra att jobba. Nu efter idag så är jag ledig fredag, lördag och söndag :) Härligt!! och då har jag klarat av 2 veckor av min heltidsperiod YES :)
Tiden går fort ändå men som sagt så är det ju tråkigt att inte få ha  semester som alla andra.... Men nästa år då så får jag vara ledig i alla fall :D

Sen sist jag skrev har vi badat, bakat, lagt ut bilen till försäljning, hittat ny bil som vi ska kika på på söndag :), ätit glass, ätit gott, städat & tvättat bil, jobbat, lyssnat på bebisens hjärtljud hos barnmorskan, Firat Benny som fyllt år med bla tårta, chinamat och bio..  mm. :)
När solen skiner och det är vackert väder så tycker jag att det är fullt upp hela dagarna med saker man ska göra och man flänger hit och dit... Men det är väll inte så konstigt heller med tanke på hur kort sommaren är... Man vill ju ta vara på tiden.




Blekfisen jag och magen :)




Världens underbaraste <3


Magen har vuxit på bra men nu ska det väl lugna ner sig lite.. Bebisens hjärtljud var fina och låg på 154 slag/min :) Är nu inne i vecka 21, alltså fulla 20 veckor vilket betyder att halva graviditeten är gjord.. Haha bara resten kvar :) Tiden springer iväg men jag känner också att jag njuter av tiden och vill ta vara på den så mycket det bara går. Jag menar hur ofta är man gravid i livet?? och visst är det väl det finaste som finns??
Jag vet inte om barnmorskan glömde bort att väga mig nu när vi var dit, eller så kanske hon inte ska göra det fören nästa gång. Kände att det kan ju vara roligt att ha lite koll på vikten. Enligt min våg här hemma så har jag gått upp 4 kg hittills.. Med Saga så gick jag upp sammanlagt 24 kg :O





Ha en riktigt bra dag nu <3
KRAMAR!!



Första sparkarna!! :)


Kl 22:50 den 2 Juli :)

Ja då låg vi i sängen och jag kände på magen och helt plötsligt kände jag!!! JA det var riktiga sparkar!!
Jag sa åt Benny på en gång och tryckte hans hand emot samma ställe på magen som jag hade känt och efter att ha väntat ett litet´tag så såg jag hur Benny fick en lycklig min och reagerade precis samtidigt som mig!! Vi kände tillsammans :) <3






En otrolig upplevelse och känsla som endast sker ett par gånger i ens liv som så mycket annat.. Jag låg ett bra tag efteråt och bara kände lyckan, kände runt med händerna på magen och skänkte många fina tankar till ett nytt litet spännande liv som verkligen växer och utvecklas där inne!!

HELT OTROLIGT <3


Nu är det mitt i natten och en fullspäckad dag väntar i morgon eftersom att >Benny fyller år :)
Så nu blir det att sussa...

Hoppas att ni har haft en riktigt fin dag.. En solig och riktigt varm dag väntar i morgon tydligen...


Godnatt Kramar <3


Spjälsäng löst :)

      


                             


                                        ...Min underbara svärmor...





Hon ringde nyss och meddelade att vi inte behövde bry oss om att köpa spjälsäng utan det skulle hon fixa åt oss :)

Tusen Tack för det!!
Det var ju verkligen en lättnad att inte behöva tänka på det någe mera :)


Nu ska jag och Saga bege oss in till mora en sväng för att  köpa en present till Benny.. Får se vad dagen har mer att bjuda på sen :)
Solen kikar fram ibland men det blåser riktigt mycket tycker jag så det kanske blir att baka lite kakor sen när vi kommer hem..

Ha en ritkigt bra dag!! <3


RSS 2.0