Lite bilder ifrån kalaset.


Det blev inte så många bilder tagna igår. Det är väl så när man har fullt upp att prata med folket :)
Men jag antar att min kära storebror har en hel del bilder ifrån igår.. Han går ingenstans utan sin kamera haha :) Men det är ju bara bra det, för om man efterlyser bilder ifrån någon dag så är det ju bara fråga honom :) och riktigt bra bilder är det ju också eftersom att hans kamera inte är av den billigare sorten haha


Daniel och kameran :D


Födelsedagsbarnet med tuffa nya kläder och hammaren som hon lyckades vinna på marknaden dagen innan.


Här ska det öppnas paket. Saga, min kusin Malin och Daniel.


Moster Lotta och Sagas tremänning Enya.


En något blek jag haha.


Min fina lillebror Tobbe.


Saga och Enya lekte och hade roligt.


Sagas berg av presenter. Mycket fina saker fick hon och hon blev riktigt glad.

Ja det blev ett trevligt kalas och mycket fina presenter.
Jag blev också riktigt riktigt nöjd! Nu för tiden förväntar man sig ingenting alls när man fyller år. Jag är ju superglad bara om det kommer hit lite folk på fika och om man skulle få en blomma så blir man ju mer än lycklig över det.

Jag fick underbara buketter med blommor och en mårbacka pelargon i kruka, presentkort på cubus vilket kan vara välbehövligt nu när man ska växa och bli rund haha, presentkort till stackmora trädgård vilket är perfekt eftersom att blommor är ju inte det billigaste när man ska göra fint ute nu till sommaren, och en spegeldörr av moster med fam som jag får åka och hämta när jag kan. Vilka fina presenter va? och ingen är lyckligare än jag :)

Just i skrivande stund håller min käre man på att göra i ordning på baksidan.. Jag vet inte vad han fick för ryck men skönt att han satte igång med det i alla fall. Själv har jag dragit på det och inte känt att jag har haft krafter till det riktigt än. Hoppas att han får såna ryck oftare haha :)

Vi ska ta oss en sväng bort till mina föräldrar med en växasäng som vi ska ställa i deras vedbod till vi vet vart vi ska göra av den. Eftersom att vi bor i lägenhet så finns det ju inga förvaringsutrymmen och då kan det ju vara jätte snällt att få låna av andra som har. skulle behövt fått iväg massor av saker egentligen men men så är det.

Hoppas att n får en fortsatt fin dag..
Kramar till er <3


En riktigt bra kalasdag!


Idag har vi haft kalas här hemma för Saga och mig. Eftersom att vi  fyller år så tätt inpå varandra så blir det bäst att slå ihop fikat tycker jag :)

Det var jättetrevligt med nära och kära och mycket fina presenter! Tack allihopa! <3

Lägger nog ut lite bilder i morgon tänkte jag :) För nu är det ju dags att kika på körslaget och sen blir det sängen eftersom att jag är sååå himla trött.
Saga är jättenöjd trots feber. Stackars liten åkte på feber på självaste födelsedagen i torsdags och nu natten till idag så hade hon ca 40 grader hela natten men var i alla fall piggare när vi hade besök. Typiskt att bli sjuk nu när det är kalas och marknad och allt men vi har hunnit med allt i alla fall och lilla gumman har haft ork och energi precis så det räckt till det hon har velat göra :)

Tack till min kära Benny också som hjälpt med städningen dessa dagar, det har verkligen behövts en extra hand nu när jag mått som jag mått och blir andfådd hela tiden! <3 you..

Hoppas att ni mår bra allihopa och ha en trevlig kväll!!

Kramar ifrån mig... <3

GRATTIS MAMMAS PRINSESSA! :)


Ett stort Grattis på 6 års dagen min älskade lilla Saga!! Tänk vad tiden går fort. Förskolklass nu till hösten å allt. ojojoj.



Nu ska hon ju också bli storasyster om allt går som det ska :)
Befinner mig i v. 10 nu så det är väl ca 2 veckor kvar tills man kan säga att "riskperioden" är över..
Så nu vet ni om varför jag inte har bloggat.. Pga att jag har varit sängliggandes i ett par veckor med en enorm trötthet och ett illamående utan dess like..

Jag är i alla fall uppe på benen nu men jag känner mig fortfarande illamående och kan kräkas och det enda som hjälper är att äta, äta och äta. Jag är hungrig och måste äta i stort sett hela tiden annars kräks jag. Undrar hur detta ska sluta haha.. :D
Jag blir också andfådd direkt jag ska göra något. Nu när Saga fyller år så har jag bakat kakor och glasstårtor och så är det ju en del städning att komma i kapp med och eftersom att jag har legat och i stort sett förtvinat så kan jag tala om att jag har riktigt ont i ryggen nu haha *suck* det blir väl så när man ska gå ifrån sängliggande till supermamma på en gång. Men nu har jag i alla fall lärt mig att tillåta mig att ta det lite lugnt ockdå. Man hinner inte allt och man orkar inte med allt heller. Var sak får ta sin tid. På lördag blir det tårtkalas här hemma. Jag längtar till att få äta glasstårtorna som är såååå goda och så har jag bett min käre far att göra en gul kaka som han är expert på *mums* det finns nog ingen som inte gillar den kakan! Tack pappa!!

Hur är det med er och hur har ni haft det??? <3

Nu ska jag återgå till lite städning och så hoppas jag på att orka blogga riktigt nu igen :)

Många många kramar!!!!


The american dream! :)


Någon gång i mitt liv ska jag ta mig till USA!
Att avnjuta en amerikansk äkta frukost, att få åka cabbat genom öken och stad, att få uppleva allt det STORA som alla pratar om och som man bara ser på tv, att få äta en riktig amerikansk BBQ buffet kanske? :P
Det finns hur mycket som helst som jag vill uppleva och allt tack vare filmer såklart :)

En stor dröm för mig är ju att äga ett stort fint amerikanskt hus! Har verkligen drömt mig iväg om det i hela mitt liv!
All snickarglädje som finns på dom husen, stora rum med stora öppna spisar, stora vackra spröjsade fönster. Ett fint hus på en kulle precis vid havet i en alldeles lagom stad kanske som mora i storlek hade ju inte varit helt fel :)

drömmar, drömmar! :)



Om jag någon gång lyckas skaffa hus så är det minsta jag vill ha en "Portch swing" Jag har alltid älskat dom vackra veranda gungorna och det ser ju så mysigt ut att bara slå sig ner med någon som man tycker om och sväva lite under tiden som man bara andas, tittar och njuter av livet!

Har ni drömt om ett liv i staterna?

Kramar <3

1 vecka utan dator!

Hej på er!

Nu var det ju ett tag sen som jag bloggade och det finns några orsaker till det.
Samtidigt så har det varit skönt att inte känna ett "måste" att gå ut på datorn varje dag. Nu är det ju så att jag har inte kännt något "måste" alls på 1 vecka så gissa hur mycket det är som jag har att komma ikapp med här hemma :/

Hur har ni haft det och vad har ni gjort? :)

Hur jag har haft det behöver ni inte tänka på. Jag kan ju säga det att jag har legat i sängen i stort sett hela tiden och sprungit fram och tillbaka och haft mitt (sociala med Ulrik) om ni förstår vad jag menar haha..
pga detta så har jag inte alls haft ork eller lust till någonting. Jag åkte tom in på MAXI på skärtorsdagen när det var som mest folk i farten OSMINKAD! Då är det väl inte så bra med Emelie va? Jag som inte vill gå utanför dörren utan smink.. Men men det var ju ganska skönt det också :D

Har ni haft en bra påsk? ätit någon påskmat?

Saga har i alla fall gått påskkärring och fick hur mycket godis som helst! Benny och Saga fick traska ut och plocka lite påskris i år som dom sen dekorerade så fint :) Ser ut som ett helt träd i hallen haha..

ska nog lägga ut en bild på Saga som påskkärring sen..

Ha en bra dag!
Kramar till er..


RSS 2.0