Helt slut!


God kväll på er.

Sitter i soffan och har ont överallt! Är trött som tusan i både kropp och själ och så här har det känts ett tag nu. Jag tror inte att jag har haft en lugn stund på 2-3 veckor nu. Fullt upp hela tiden. Det har varit genomgång och röjning av både garage, skrubb, garderober och Sagas rum, städning hit och städning dit, bus och lek, trösta, laga mat, mata, natta, svara på frågor JA YOU NAME IT!
Ibland blir det bara för mycket och kroppen säger ifrån att nu får du nog ta och dämpa tempot lite!

Är det något jag skulle behöva så är det en lugn stund för mig själv. Det behöver inte vara länge men att tex ta ett bad är ju rena lyxen idag. Kommer inte ens ihåg när jag badade sist men jag kommer ihåg att det var lääääänge sen och att jag inte kunde koppla av alls utan stressbadade för att det var något. Bara att få lite tystnad runt mig för en stund eller att få komma iväg och kanske kika i lite affärer i lugn och ro...

Sånt som är en självklarhet för andra kan vara rena lyxen för en annan :) Haha.
Ja men så är det ju...
Jag älskar livet som mammaledig! Att bara få vara hemma och att få tillbringa min tid med mina underbara barn! Att få pyssla, tvätta och städa i min egen takt och ta var dag som den kommer. Men så är det ju också som så att livet som småbarnsmamma är inte en dans på rosor alltid. Att tänka på mig själv kommer verkligen sist på listan. Ja för det finns helt enkelt inte tid för något "mig själv" Den tiden som finns är på kvällen isf när barnen somnat men då kan jag lova att då kommer tröttheten som ett brev på posten och man orkar oftast INGENTING så valet att sitta uppe eller att gå och lägga sig är inte så svårt efter ett tag. Valet att fråga om barnvakt finns ju såklart  om man skulle vilja få en stund över till något och vissa gånger har jag frågat om hjälp en stund och det är verkligen GULD kan jag säga :)

Oj vad tjatrar på om detta då :)
Nej nu ska jag inte skrämma dig som inte har barn ännu haha. Barn är ju faktiskt det bästa som kan hända i livet men det är viktigt att vara inställd på vad det verkligen innebär vilket jag märkt att tyvär för många INTE gör...

Ja så vad händer nu då?
Jo det kan jag tala om.... SÄNGEN! hahaa.

Sov nu så gott för det ska då jag försöka att göra :)
Kramar till er!


Kevin går nu föresten :)


Den 14 oktober släppte Kevin taget och spatserade iväg, sen dess har han inte stått still en sekund :)

Haha jo då men nu knatar han på hela tiden så nu är det fullt upp att hänga med :)
Nu når han ju sånt som han inte nådde tidigare så lite saker har man väl fått tänka på att flytta men samtidigt så är jag en sån som tycker att sakerna ska stå kvar för att lära honom att det är ajabaja och ska stå där. Var sak har ju sin plats och om man skulle flytta allt och tar fram det sen så skjuter man ju bara upp problemet till sen för då är det ju spännande när det kommer fram sen istället.

Jag tror att det är viktigt att vara bestämd ifrån första början och visa vad som är rätt och fel, även om man inte tror att dom förstår så förstår dom mer än vad man tror :)



Nu är han överallt och ingenstans :)
Han är jätteduktig på att gå och nyfikenheten växer för allt nytt som han märker att han kan göra..

Igår hade vi en toppendag. Saga och Kevins farmor bjöd på tacos som vi åt här hemma och faster var också med och sen efter det så hyrdes det filmer. Vi kollade på filmen Rango. Hur bra som helst men är mycket bättre på engelska såklart som jag och Benny sett den på förut. Barnen nattades och sen blev det en film till för min och Bennys del. Baksmällan 2. Har du inte sett dom filmerna så gör det!!! Man skrattar, skrattar och skrattar! :D

Hejdå så länge :)



Nya blommor.


Jag köper nästan aldrig växter. Jag tycker att det lätt kan bli för mycket av det men nu har jag haft dåligt med sånt ett tag eftersom att vissa dött eller blivit otroligt fula. Jag har några trotjänare som hängt med och varit superfina i flera herrans år nu, väldigt tacksamt med såna :)

Men nu har jag köpt två nya växter och det är väl bara att hålla tummarna för att dom vill ta sig och bli fina.


Hjärtan på tråd som jag tycker är sååå himla fint...





Och så blev det en murgröna i en ampel som jag inhandlade på dollarstore för 20:- som hittat.



Finns det någon blommkunnig som har några tipps om skötsel på just hjärtan på tråd så får du gärna lämna en kommentar :)
Jag har nämligen aldrig haft en sån förut men har länge velat ha..


Vad gillar du för blommor/växter?

Jag är ingen som köper något med färger osv. Jag gillar mer gröna växter men älskar blommor på sommaren när det ska planteras ute såklart. :)
Vissa blommor gillar jag såklart, men det tråkiga med blommor som jag tycker är att dom blir så fula lätt. Orkideé är verkligen vacker men jag lyckas aldrig att få dom att överleva. Blommorna faller av och så kommer dom aldrig tillbaka haha. Jag har inga gröna fingrar jag heller :D 



Fredag morgon.


God morgon!

Nu måste jag ju skärpa mig ellerhur? Bloggandet har verkligen hamnat på sista prio den sista tiden men jag har haft mycket att göra och då blir det helt enkelt så...

Vi har vaknaat, ätit frukost och Kevin har fått bada med pappa. Han ÄLSKAR verkligen att bada och kommer jag in dit så ska han leka tittut och drar duschdraperiet fram och tillbaka :)



Han är så otroligt glad hela tiden och det är så roligt nu när han förstår så mycket och han ska busa och leka om vartannat :)

Hoppas att allt är bra med er i alla fall och att ni inte gett upp min blogg helt... För nu ska nog bloggen komma igång igen. Det känner jag på mig ;)

See ya! Kram..


Lite off


Ja bloggen står still för tillfället men kommer igång snart....
Älsklingen är hemma och vi har MYCKET att göra så internet är ingen prio just nu :)

Hoppas att ni har det bra i alla fall...

Kram!


Hopplöst..


Godmorgon världen.

Orsabostäder plingade nyss på dörren och jag fick visa min fina garderob som rasat.
Men att det ska vara så jävla svårt att bara sätta in nya garderober förstår jag inte. Först sa han att han tror att det är för att jag lastar för mycket... What?? Det är den garderoben som jag har minst i, endast 1 hyllplan som det står en kartong på och som nästan inte väger något och sen en garderobsstång som det hänger en förvaringsgrej på med diverse saker i.
Jag har inte hunnit tagit reda på allt men han menade på att vi skulle ställa oss och ta ur allt för att se om det går att fixa på något vis. Men hallå! Hela skiten har verkligen gått sönder! Hela nedersidan på väggen har knäckts.. Jag sa det att det går nog inte att laga det där på något vis och sen är det ju inte bara den garderoben som är dålig utan flera andra som är på väg att rasa också.

Nej men dom nya garderoberna var lika dåliga fick jag till svar... Jag frågade hur fan man kan köpa dåliga garderober?
Jo men det ska vara billigt vettu sa han.
Jaha men det blir väl dyrare i längden att reparera eller byta ut hela tiden??
Detta är endast dåliga svar som jag ej godtar för jag VET att dom gör allt för att slippa lägga ut pengar på att byta ut. Nu ska dom skicka hit snickaren nästa vecka och se vad han kan göra..

Mmmm vad trevligt att ha det så här då. Ska man behöva vara orolig för att barnen ska få något över sig?
Nu är jag ju glad att jag har alla garderober utom en inne i våran klädkammare så det är ju bara att jag håller barnen därifrån. Men det käns absolut inge roligt att ha det så här. Det blir ju bara en massa extra jobb för mig hela tiden att ta rätt på alla hyllplan som rasar titt som tätt.....

Ja men det är orsabortäder det. Synd att den bästa inte jobbar. Han är sjukskriven flera månader tydligen. Han hade sagt "Ääää den där gammla skiten. Det är bara riva ut. Det finns inte att göra något åt det där. Vi kommer hit med nya om ett par dagar" :D



Nä nu ska jag leka med lillen innan han ska sova och jag duscha :)
Ha det bra!


Jobbdravvel!


Ännu en dag har gått.
Nu har jag sett mina 2 program och druckit mitt te. Nu är det bara sängen som gäller.

Jag har funderat lite på jobb och som vanligt så står det helt still i mitt huvud. Vad vill jag göra? Vart kommer jag att få jobb den dag jag får jobb? Kommer jag att trivas? Ja det finns hur många funderingar som helst. Det är det som är det jobbiga med att mammaledigheten tar slut sen att inte ha ett jobb att gå tillbaka till.
Visst jag får gå arbetslös och vara med mina barn men vad kan jag göra med mina barn när man inte har en inkomst? Det här ligger verkligen som en press på mig och jag känner mig så jäkla orolig över detta!
Vi bor ju på en vääääldigt liten ort och utbudet är ju inte så särskilt stor om man säger så.
Mitt drömjobb är hemmafru haha men i dagens samhälle så fungerar det inte riktigt så om man inte har en någorlunda rik man :) Varför jag skulle vilja vara det är för att jag trivs bäst med att vara hemma och rå om hemmet och barnen. Den största anledningen är barnen! Jag vill spendera så mycket tid jag bara kan med dom. Sen när barnen blivit större så skulle det inte göra något att hitta ett jobb.

Jag tycker att man lämnar sina barn allt för tidigt på dagis! Barnen behöver sin mamma och pappa eller 1 av dom så himla mycket dom första åren. Efter att jag varit mammaledig med Saga så hoppade jag på en utbildning på 2 och ett halvt år heltid! Tiden med henne var minimal eftersom att det även krävdes att plugga på fritiden. Direkt efter utbildningen fick jag lov att hoppa på första jobbet som dök upp för att ha en inkomst och jobbade heltid på en industri. Jag mådde skit av att jobba där, vantrivdes som bara den men stog ut i nästan 2 år då jag blev uppsagd pga arbetsbrist. En stor lättnad för mig men det blev kaos ekonomiskt.
Pga detta så känner jag ALDRIG heltid igen. Alla år som bara rasade förbi och nästan ingen tid med min lilla prinsessa. Det kändes som att dagis uppfostrade henne.
När man jobbade så var det bara att åke hem, hämta henne, laga mat, kolla på bollibompa och sen sängen. Samma visa varje gång! BLÄÄÄ säger jag bara. Och så kom helgen, 2 lediga dagar då man fick lova att göra allt som man inte hann med annars....

Nej när barnen är små så vill jag ha så mycket tid för dom som jag bara kan. Nu måste jag ju hitta ett jobb sen för ekonomins skull men vad jag ÖNSKAR att jag slapp. Jag har inte så stora krav på vad jag jobbar med men det skulle vara skönt att ha något att gå på. Att det här är vad jag vill!
Som sagt det står still i huvudet och det tycker jag är jobbigt. Jag har ingen aning vad jag ska söka på. Det jag vet är att jag inte vill jobba heltid i alla fall :)

Vet du någon som behöver peronal eller kanske du behöver anställa någon? Hör gärna av dig! Jag är öppen för förslag :)

Så nu fick jag babbla av mig lite, säkert helt ointressant för dig men det var skön att skriva :)


Gonatt nu och sov så gott.


Sötaste busungen ever!





Gullig va? :)

Tidigare idag så kom jag på Kevin att slita ut alla mössor och vantar som jag har i spegelbyrån! Han satt och flaxade glatt med en handske i varje hand när jag frågade vad han hade för sig :)
Jaja det var väl bara att plocka upp allt men jag fick bara lov att prova en mössa på honom och han blev ju så bedårande söt haha.

Idag har vi bara varit inne! Jag har känt mig sååå nere och orklös... Ibland har man helt enkelt såna dagar. Men men. Mamma kom förbii en sväng efter att hon slutat och hon fick äta lite mat här. Ris och kycklinggryta :P

Snart är det dags för sofftid. Idag är det ensam mamma söker och svenska hollywoodfruar som gäller. Lite te och tända ljus till det så blir kvällen fulländad eller neeeej....... Fulländad hade den varit med älsklingen här!!


Hoppas du haft en bra dag!
Kramar!


Ny vecka, nya möjligheter!


Godmorgon Måndag!

Vaknade halv sju! Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Varje morgon hoppas jag att Kevin ska somna om bara en liten stund till haha men icke. Nej det är väl bara att kliva upp och vakna till liv.
Snart är det dags att ställa om klockan till vintertid och medans andra känner lyckan över att få sova en timme längre så kommer jag att få lov att vakna en timme tidigare! :) YES!

Tro vad som händer denna dag då? Alltid lika spännande... Jag saknar verkligen mannen i huset!
Jag har ringt orsabostäder om garderoberna i alla fall och nu ska jag få nya men när vet man aldrig. Det var många borta nu eftersom att det är älgjakt! Åååå vad gott med älg! Nu för tiden är det så svårt att få tag på älgkött tycker jag! Finns det någon som har att sälja sen så hör gärna av dig! :)


Nu ska jag plocka lite här hemma. Ha det så bra så länge!
Kram!


Skitgarderober!




Ja så här ser mitt städskåp ut just nu och jag bara väntar på att allt kollapsar!
Garderoberna vi har är alla gammla och slitna och väggarna ger vika så att hyllplanen rasar. Jag kontaktade orsabostäder angående detta förra sommaren och sa att jag måste få nya garderober pga detta. Det kom hit en gubbe och kikade på min garderob som  jag har kläder i och han skulle försöka spänna upp några skenor inne i garderoben för att få stadga men det hjälpte inte såå han skulle höra med chefen om nya garderober men inget har hänt.

Man känner sig lite orolig varje gång man öppnar garderoben i fall att man ska få en hylla i huvudet. Idag när jag skulle in i städskåpet så märkte jag att det var något som inte stämde. Hela högra sidan sätt lägre ner och bara sekunden efter att jag gick så rasade allt! Allt är mos och alla mediciner ur medicinskåpet ligger på golvet. Jag vågar nästan inte gå in dit nu och börja plocka i fall att man får något över sig.

Nu får det väl ändå vara nog och finnas själ till att få nya garderober! Att ringa orsabostäder är det första jag gör i morgon.
Jag vill ju inte vara rädd för att mina barn ska råka illa ut!


Annars idag så har jag varit hem till mamma som bjöd på mat. Fisk potatis och äggsås! Så himla gott! Jag har lekt med barnen mycket och jag har haft tvättid. Nu ligger jag i sängen och kikar på filmen natt på museet :)

Fy tusan vilken kyla det har varit idag!!
Nu är snön inte långt borta... Brrrr! Det känns lite depprimerande faktiskt att ha en lång och kall period framför sig nu.
Eller vad tycker du?


Gonatt nu! :)


Har satteliter lysen?


Har tänkt att blogga flera gånger idag men det har dykt upp något hela tiden. Nu är klockan mycket, eller jag känner i alla fall att jag är trött så nu blir det gonatt för min del.

Men det bästa idag haha, var att Linda kom hit och hon sa att det skulle vara ovanligt mycket stjärnfall just idag. Vi gick ut och kikade och det var stjärnklart och kallt så in i bomben. Det är precis som att det ska komma snö. Men i alla fall så står vi ute på gräsmattan och kollar upp emot himlen. Vi ser inte ett enda stjärnfall men helt plötsligt säger Linda "Men där! Titta är inte det där något? Ser du att det åker något sakta där?" Jag säger "Jo Linda men det där är väl en sattelit dom brukar man se lite tittsom tätt" Linda "Jaha jag viste inte att man kunde se såna men har dom lysen?" Haha det tyckte jag var roligt. Svaret från mig var att Nej Linda men solen lyser väl upp dom. Haha vi skrattade gott i alla fall. Jo men dom kanske åker runt med strålkastere där uppe haha! Du är go du Linda :)

Love you!!


Gonatt till er och sov så gott!


Lördag...


Kevin ligger och sover. Han har sovit över en timme nu vilket är väldigt ovanligt! Men han vaknade strax efter 7 och var vaken ganska länge också. Jag badade honom innan han skulle sova men märkte att han inte alls var så leksjuk som han brukar vara när han badar. Han kliade sig i ögonen hela tiden så det blev ett snabbad för han var supertrött. Jag gav honom lite mellis och så tvärslockande han. Han har vaknat upp 2 gånger men somnat om lika fort.
Han vaknar nog när som helst men det käns så konstigt att han sover länge, jag blir nästan lite rastlös haha. Är ju inte van det. :)

Saga är i rättvik på marknad.
Hon fick följa med sin farmor "bonusfarfar" och faster och hon var superglad så hon kommer nog att vara borta ett tag till.



Lite läppglans skulle hon ha innan hon åkte :)



Redo för marknad!

Hon har det nog toppen just nu :)

Just nu står det kallops på spisen och puttrar, storkok blir det så att det Benny får lite matlådor. Det är ju så jädrans gott! :P
När lillen vaknar är det dags att dammsuga. Jag tycker inte att jag gör annat än att dammsuga. Det dras in så mycket skit hela tiden och speciellt när jag tar in vagnen. Jag kan inte ha den stående ute eftersom att vi bor på ett hyresområde och det finns huuuur mycket katter här som helst!
När Saga var liten så ställde jag ut hennes vagn under tiden jag skulle göra rent golven. Den stog ute i ca en kvart och i vagnen hade jag en åkpåse som var den BÄSTA vi kunnat ha, gjord på riktigt fårskinn och päls som vi fått av min farmor och farfar har jag för mig när jag var liten. Tro på fan att det var en kattjävel "ursäkta uttrycket" där på den lilla stunden och pissade ner. Ja det var bara att slänga den. Det gick inte att få ren den på något vis.

Katterna har förstört mycket här bla mina dynor till utemöblerna! Det är ju inte direkt billigt att köpa nytt. Jag gillar katter men här skulle jag kunna gå lös med ett gevär haha. Det känns så i alla fall.

Idag är det lördag och jag ska nog ha lite lördagsmys med barnen ikväll. Annars vet jag inte vad som händer idag. Solen skiner ute men det är riktigt kallt och blåser och jag är frusen bara nu när jag är inne så jag antar att jag inte kommer att gå utanför dörren idag.

Vad har du för planer?

Kram!


Värdelös film!


Om du funderar på att kika på den svenska filmen Ond tro så se den INTE. Åååå den var såååå seg och dålig. Linda kom som sagt hem till mig och vi satt och gottade oss med lite chips och dipp och vi funderade på vad vi skulle se på för film. Vi brukar alltid ha oturen att välja fel. Jaja så kan det gå men det var gott med chips i alla fall haha.

Klev upp i morse, åt frukost och lekte med Kevin, slängde mig in i duschen och gjorde mig i ordning. Kevin fick lite mellis och när det var dags för han att sova så tag jag en promenad med honom i vagnen bort till mamma. Så nu befinner vi oss här och så ska jag gå innan Saga slutar skolan så att jag kan gå upp till skolan och hämta henne :)
Solen skiner och det är skönt ute idag så då får man väl passa på att vara ute lite tycker jag :)

Nu ska det drickas lite kaffe. Ha det så bra!


scenskräck!


Gokväll.

Saga gav mig ett papper tidigare idag om att dom ska uppträda med kören på skeer "Folkets park här i orsa"och samla in pengar till afrikas horn. Dom skulle träffas för att repa 2 gånger innan och första repet var idag i kyrkan.
Jaha det var bara att ringa mamma och fråga om jag fick låna hennes bil för att åka. Klockan 18 var det dags och kyrkan var full i ungar ifrån orsas skolor för att sjunga.



Först vågade hon inte gå fram men hennes gammla fröken som hon hade på förskolan var där och följde med henne. Jag satt och väntade på att dom skulle börja men så helt plötsligt kommer det fram en Saga med tårar i ögonen och sa att hon inte velade och klarade inte av det. Jag pratade med henne och kunde inte på något sett få henne övertalad. Stackars liten fick scenskräk och nu vill hon inte vara med alls.
Efter ett tag sa hon "Mamma nu är det bara träning men tänk sen då, då ska vi vara på skeer och det kommer att varra smockfullt med folk. Det är typ som globen" Haha gullunge :)

Vi stannade och lystnade på några låtar och Kevin satt och diggade för fullt och knaprade i sig smörgåsrån sen begav vi oss hemåt. Vi fick ta bilen tills i morgon eftersom att mamma är ledig. ÅÅåå vad jobbigt det är att vara utan bil! Nu är barnen nattade och Linda har precis dykt upp. Vi har planerat en kväll med chips, dipp och kanske en film :) MYS!

Ha en trevlig kväll!



Finbesök.


Klev upp tidigt i morse, kokade gröt till Kevin och vi åt frukost :)
Efter en massa bus och lek så skulle han sova en liten stund och jag passade på att hoppa in i duschen men upptäckte att balsamet var slut!!! GAAAH tur att jag upptäckte det innan jag blötte håret för annars hade jag varit hårlös innan jag lyckets kamma ur det! Men jaja håret får väl vänta tills ikväll när jag förmodligen hunnit springa ner i höstkylan på affären!

Just nu har jag fått finbesök av Linda :) Sitter och dricker kaffe, leker med Kevin och tittar på när han dansar för fullt till sin musik :)

Gullunge <3


Snart kommer nog lillhulda hem och då kommer jag nog att börja med maten. Det blir tidig mat i dag för jag är redan hungrig haha och Saga är ALLTID hungrig när hon kommer hem ifrån skolan.

Ha en fin dag!


Killen växer och gror..


Hallå där.

Idag har det varit fullt upp med både det ena och det andra. Har inte varit hemma mycket idag inte.

Idag var det bla ett besök på bvc. Det var dags att kolla hurdant lillkillen växer.
105454g vägde han och var 75 cm lång och följer sin växtkurva hur fint som helst :)
Det är så himlans skoj att få kolla upp sånt här och se hur växten utvecklas och han blir bara större och större. Min lilla bebis är inte riktigt bebis längre. Fy vad tiden rasar iväg. Men nu händer det grejer hela tiden. Varje dag upptäcker han nya saker och kommer på nya ljud. Det är så vackert och underbart att få se sitt barn växa och utvecklas till en egen liten individ.

Idag har han verkligen haft myror i brallan :)
Det har han i stort sett varje dag men herre jisses vad han ska röra på sig. Vill inte sitta still en sekund, förutom om han får något att äta haha. Men det är väl så nu när han kan röra sig och det är MYCKET att upptäcka och som är intressant :)

Vad har du gjort idag?


Kevin 10 månader!


Igår blev Kevin 10 månder :)
Om tiden går fort? Ja typ!

Min lilla lilla kille blir alltså 1 år om 2 månader och det käns nästan lite overkligt. Bebisperioden är verkligen superkort så det gäller att ta vara på varje dag som går.




Kevin äter:

*Allt! Det enda jag har märkt att han inte gillar är broccoli.

Kevin älskar att:

*Dansa. Han verkligen älskar musik. Han har en egen skiva som vi brukar sätta på och då kommer världens bredaste smile och så kan han dansa i evigheter haha
*Gunga! Det är verkligen favoriten.
*Böcker. Det är böcker som alltid ska fram först av allt i leksakslådan.
*Leka med skor! Han är lite smågalen i skor haha. Tro om han varit en hund i sitt förra liv :)
*Gå! Han ska gå heeeela tiden. Han sträcker sig efter ens händer för att man ska hålla i och så ska han gå. Han kan gå själv ganska långt faktiskt men man måste finnas där som stöd. Han har också vågat släppa och gå själv några gånger.
*Äta majskrokar och smörgåsrån.

Vad kevin kan peka ut på kroppen:

*näsa
*mun
*öra
*hår
*fot
*hand

Kevin kan:

*Krypa för fullt
*Ställa sig upp och gå mellan saker bara han kan hålla i något
*Vinka
*Klappa händerna
*Peka ut lite allt möjligt som man frågar efter som tex vart majskrokarna är (Pekar på skåpet där dom finns) Peka vart strumpan ska sitta :)
*Lipa (Nyfunnen favorit haha ska lipa hela tiden)
*Gå bra som sagt men inte helt själv än.
*Pussas :)

Kevin kan säga:

*Mamma
*Pappa
*Titta
*Där
*Lampa (mpa)
*Tittut (tittit)


Säkert något jag har glömt :) Jag kom på att det kan vara roligt att göra en sån här lista och följa upp så att man ser utvecklingen och kan titta tillbaka på sen :)

Han är en riktigt glad liten kille. Ler och är go och gla mest jämt. Inga bekymmer. Somnar runt 8 på kvällen och vaknar runt 7 på morgonen vilket är helt ok men det är klart att man alltid skulle vilja sova längre haha.

Mammas lilla stora pojke! Jag älskar dig!!!!



10 år tillsammans!


Idag firar jag och min andra hälft 10 år tillsammans!







Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig!
Kärleken gror sig starkare för varje år som går och dagarna jag får spendera med dig är guld värda!
Vi har gått igenom en hel del tillsammans det har gått upp och det har gått ner men allt som varit har bara gett oss mer kött på benen och styrka tillsammans!
Det sägs att alla har en själsfrände, en andra hälft som man hör ihop med. En som man levt med i tidigare liv och jag VET att det är du! Jag är så himla glad att vi fann varandra!
Vi har 2 underbara barn som vi skapat och älskar mer än något! Vem vet vad som händer i framtiden men jag vet att jag ska göra ALLT för att vi ska få ett långt och lyckligt liv ända in i graven, så ses vi där på andra sidan och fortsätter våran resa där :)
10 ÅR älskling! tiden går så otroligt fort! Jag minns dagen som igår då vi sprang på varandra, vi sa hej och log till varandra, ett sånt där nyfiket leende som gav fjärilar i magen :) Flera gånger sprang vi på varandra med samma hej, samma leende och vi undrade.... Plötsligt en dag eller snarare kväll så hade vi hamnat på samma fest och det var där det hela började. Vi pratade en hel del och bytte nummer med varandra sen blev det samtal hit och dit :)

Vad kan jag säga? Jag är stolt över dig på många vis! Du har haft dina problem och jag har fått följa med på din resa och jäääääklar vad jag har varit nära på att gå och en dag så blev det så, vi flyttade isär. Jag orkade inte mer! MEN du växte något enormt, det hände någonting och den där lilla stunden isär behövde vi. Kärleken har alltid varit för stark och på något vis långt innuti mig så visst jag! Jag visste att en dag så kommer det att vara bra! Och jäklar vad rätt jag hade! :)
Jag är tacksam över att livet förde oss samman trots allt. Vi hör ihop och så enkelt är det bara!

10 år i med och motgång men ack så värt det!!


Jag älskar dig och våra underbara barn! med er är livet fulländat!





Ja idag så firar vi 10 år. Det är ganska bra gjort ellerhur? :) Synd bara att han är och jobbar haha. Det är väl typiskt. Men men vi har sagt att vi får ta vårat firande sen istället.
Nu är jag äntligen tillbaka här i bloggen! Det blev en riktigt lång bloggpaus men välbehövligt och skönt! Jag har inte setat vid datorn alls dagtid på över 2 veckor. På kvällen har jag kunnat gå ut men enbart för att kika lite snabbt. Kommentarer har jag inte heller svarat på men nu är jag som sagt tillbaka så nu kommer det svar :)

Jag hoppas att ni har haft det bra. :)

Kraaaaaam!


RSS 2.0