Gott nytt år!!!






Gott nytt år och god fortsättning önskar jag er alla!!


Våran kväll spenderas hemma hos mamma och pappa med underbara familjen, tacos, ost & kex, massa fyrverkerier och spel mm.
Sista dagen på detta år är snart över och det har hänt en hel del. :) Men det bästa och största av allt var ju såklart att få veta att jag var gravid och att få våran underbara lilla Kevin!! <3

Ha en riktigt fin kväll!!
Vi höres nästa år :D


Kramar!!!




Den kända familjebubblan! :)


Hej på er alla.
Hoppas att ni har haft en riktigt god jul och många fina dagar!
Själv har jag haft det alldeles underbart. Jag har varit med nära och kära, haft fullt upp men ändå tagit det lugnt. :)



Mina älsklingar! <3




Anledningen till att det inte har blivit av att blogga är ju flera saker. Det har ju såklart varit mycket nu innan jul, det ska handlas och planeras mm. December är ju en månad då man har ganska så fullt upp men så har jag ju också befunnit mig i den kända "Familjebubblan" men har börjat landa nu och kommit in i det här "nya" familjelivet. :)
Det är verkligen heeelt underbart att ha lilla Kevin här. Men det är ju en stor förändring i livet att få bebis.. Allt måste planeras i minsta detalj i stort sett. Benny har varit hemma hela tiden och blir hemma till i Januari så det är ju helt underbart att ha han hemma.. Han är ju till riktigt stor hjälp måste jag säga.
Det som kan vara lite påfrestande är amningen. Kevin äter väldigt ofta så det är väl det enda som kan vara lite jobbigt, det blir ju svårt att planera in saker när man ska amma så ofta och speciellt om man ska iväg kanske till mora. Man kan ju inte sätta sig var som helst och slänga fram tuttarna nu när det är vinter och man vill ju inte amma var som helst heller. Men det är ju så mysigt att kunna amma och det fungerar ju bra. :)
Barnmorskan sa att han äter nog så ofta för att han ska äta upp det han förlorade i början och att det säkert blir mer sällan snart. Får hoppas på det då :)



Mammas lilla charmtroll! :)


Jaha snart är det nyårsafton och slut på detta år. Vad fort det går!!
Vad har ni för planer på nyår då?
Vi har ingen aning än vad vi ska göra.. Efter nyår tar jag nog tag i bloggandet igen. Känner mig lite lat för att blogga just nu så några dagar till med ledighet tar jag nog :)


Jag önskar er nu ett GOTT NYTT ÅR & GOD FORTSÄTTNING!!!
Så återkommer jag år 2011! :)

Love you all!
Många kramar till er ifrån mig!


PS: Inga nyårslöften är sagda här inte. Har ni några??



Kärleken är obeskrivlig..!


Hej allihopa.

Har såklart inte skrivit något på ett tag eftersom att det är SÅÅÅÅÅÅ svårt att slita sig ifrån lille Kevin :)
Sen är det ju så att tiden går ju åt nu när man har bebis och ska komma in i vardagen igen. Amning och allt annat tar ju upp ganska så mycket tid och den tid man har över har man ju en hel del annat att ta tag i.

Jag kan ju säga det att jag känner mig som världens lyckligaste!

Kevin är helt underbar!
Och Saga också såklart! Hon är verkligen en stolt storasyster som är otroligt duktig och vill hjälpa till med allt hon bara kan.



Saga och Kevin, dagen vi kom hem ifrån bb :)

Tänk att jag fick mig en pojke :) Jag som trodde det var en till liten tjej. Men bättre kunde det ju inte bli!! Är otroligt stolt och lycklig över mina fina barn! Större kärlek finns inte, kärleken är obeskrivlig.

Kevin kom i fredags, vi åkte hem på lördagen och Benny åkte söndag :(
Det var riktigt jobbigt och jag bara grät och grät när det närmade sig att han skulle åka.
Hur skulle detta gå? Helt mörbultad, trött och visste ju inte alls hur Kevin skulle vara. Orolig var jag men allt har barra gått bra även om jag saknar Benny något så otroligt mycket. Vi hade ju inte hunnit komma in oss här hemma alls. Nu när han kommer hem ska vi bara mysa och vara med varandra.. Jag längtar såååå mycket tills i morgon..

 

Just nu ligger han och sover så sött så <3

Jag vill inte att tiden ska gå så fort, men tyvär så vet jag ju att den gör det. Skulle ju vilja ha den här bebistiden lite längre samtidigt som det är så otroligt roligt att se hur dom växer och utvecklas :)




Världens stoltaste pappa till en färsk liten Kevin <3

Kevin kom den 3 Dec kl 17:09
Han vägde 4380 g och var 54 cm lång. En redig liten karl  haha :D
Förlossningen gick relativt snabbt och bra. Fick tyvär aldrig någon ryggmärgsbedövning som jag hade bestämt mig för att jag velade ha pga att jag helt plötsligt öppnat mig 10 cm.
Benny min älskling var helt otrolig och ett stort stöd vid min sida och bättre barnmorskor hade jag inte kunnat ha!! Helt otroliga människor hade jag som stöd!

Nu är det matdags för Kevin :)


Ha det så jättebra!
Kramar <3

 


Det blev ingen Alicia.. :)


Det blev en underbar liten Kevin!!

Återkommer med bild och info.. Nu ska vi bara njuta och vänta på att läkarenn ska komma för en kontroll så att vi kan dra oss hemöver :)
Allt gick bra och vi är världens lyckligaste :)


KRAMAR <3




Uppdatering!!!!!!!!!!!


Efter att ha varit i mora på kontrollen så upptäktes det att jag var öppen 4 cm. Fick order om att åka hem och packa och åka till  falun direkt. Vi kom in till falun vid 11:30 och värkarna har bara blivit kraftigare och kraftigare, i mora kände jag ingenting så gissa om vi blev häpna med beskedet 4 cm och att vi skulle åka!!!! :D

Nu äntligen är lillen på väg!!
Men ont har jag och ondare kommer det att göra.. "Vill inte tänka på det"
jaja nu vet ni hur det står till och att bebisen äntligen beslutat sig för att komma. All denna väntan...


Kramar!!


Fördriva tiden var det ja...


Och det kan man verkligen säga att jag har gjort idag :)
Har bytt sängkläder, tvättat, dammat, dammsugit, handlat, satt Benny på att göra lite sysslor också haha, slagit in en present, gjort knäck och mat och hör och häpna TAGIT IN OCH PYNTAT GRANEN!! REDAN!!
Ja men det fick bli  så i år bara. I min familj är det tradition att pynta granen dagen innan julafton samtidigt som skinkan kokar och doftar underbart!! :)
Här hemma hos oss så brukar vi pynta den kanske 1 vecka innan så att vi hinner njuta lite av den eftesom att vi inte firar jul hemma hos oss. Men nu blev det så här tidigt. Ja varför då? Tänkte att det kunde vara skönt att ha det gjort också innan bebisen kommer och så får vi ju njuta extra länge av den då :)
Jag fick självklart vänta till Saga kom hem ifrån skolan för annars hade hon blivit superledsen om hon inte fick vara med. Förra året fick hon inte vara med och gissa om hon vart ledsen.. Mmmm så ledsen velade jag inte att hon skulle bli igen och när hon kom hem ifrån skolan och såg att vi väntat på henne så blev hon ju jätteglad och mindes hur ledsen hon blev förra året.. :) 



Ja så nu står den där så grön och grann i stugan :D
Skulle vilja ha helt nytt pynt till granen men skit samma det får duga.
Det är så himla mysigt när det lyser ifrån granen, helt underbart.,




1 burk är fylld med knäck :P
den andra står och väntar på att få bli fyld med marsipanfigurer doppade i choklad.
Julgodis är väl gott? :)

Bjöd hit mamma på lite mat idag också. Vi slängde ihop en kasslergratäng och potatis. Huuuur gott som helst. Så hon har precis åkt och nu är det dags att titta på bollibompa och julkalendern :)
"följer alltid julkalendern" haha.

Ja nu har dagen rullat på och det är snart dags för sängen igen :) skönt...
Trevlig kväll på er nu.!
Kramar <3



Kontroll i morgon!


God morgon på er.

Är ni också uppe med tuppen?
Har klivit upp och ätit frukost, gjort varm choklad och smörgås till Saga och skickat iväg henne till skolan, slängt igång en maskin med tvätt och ringt barnmorskan eftersom att jag skulle höra av mig till henne idag om jag inte fått något besked ifrån mora.

Men stackare har du inte fått någon bebis än? sa hon när jag ringde :)
Nej jag har ju inte det :( Hon skulle ringa mora och höra efter och ringa upp mig igen.
Nyss ringde hon och talade om att i morgon 8:15 så har vi tid till gyn i mora för kontroll. Det blir väl att ta kurva, ultraljud mm och se att allt är bra osv.. Nog för att  det ska bli spännande att det kanske händer något och att få en riktig uppfattning på hur bebisen mår och hur stor den är men jag hoppas ju att det händer något innan det. Känner mig så himla less nu. Satt jättetyst vid frukosten pga att jag helt enkelt inte känner någon lust alls nu. Är trött på att bara vänta och vänta, Benny med. Ibland blir man nästan galen innombords..

Tro vad man ska göra för att fördriva tiden lite?
Har ni något förslag?
Står helt stilla i mitt huvud just nu. Allt går så långsamt.


Bebis vi längtar efter dig nu! <3



Den som väntar på nå gott...

V 42 kliver jag in i idag!!!

Jag har nu alltså gått 41 fulla veckor och nu kan jag säga att jag verkligen är otålig.
Vaknade upp 3 i morse, var kissnödig och hur trött som helst men eftersom att det fortfarande inte har hänt något så blev jag pigg av alla mina tankar och nästan låg och väntade på att det kanske kunde hända någonting men neeej då.
Somnade inte om fören ca 4:30 igen. :/



Ser väldigt seriös ut haha... Kanske sista magbilden nu då?...

Sammandragningarna som jag fick igår höll i sig i kanske 3 timmar sen avtog det och blev som vanligt igen. Väntade på att det kanske skulle sätta fart igen men det gjorde det inte. Har inte känt något annat heller som kan tyda på att förlossninen är på g..
Det börjar att bli lite frustrerande nu och jag vill verkligen inte behöva gå över så långt så att dom måste sätta igång mig.

Men men den som väntar på något gott som sagt.. :)


Igår blev vi bjudna på tacos hos svärmor eftersom att Helena fyllde år. Själv fick jag slänga ihop en tårta åt henne eftersom att dom inte hittade någon att köpa på affären.
Så igår åt jag nog för 3 personer haha.. Det blev mycket gott.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Det blir en dag man tar som den kommer. Pyssla lite här hemma säkert.


Ha en bra dag!!
Kramar..


RSS 2.0