"Erbjudandet!"


Det där erbjudandet som jag skrev om tidigare som ni blev så nyfikna på..........

Det får vi förhoppningsvis svar på idag :)


Ja vi får la se hur det blir då. Håller tummarna göra jag i alla fall och det får ju ni gärna också göra är ni snäll så ska jag skriva vad det handlar om sen.

Ha en bra dag! Fredag å marknad är det i bygden!


Prinsen eller kanske "prinsessan" haha.


Några bilder ifrån dagis!





Här står han iklädd en rosa mantel. Barnen lyssnar på musik och dansar :)



Här har han fått på sig en blå mantel i stället. Flickorna var snäll och hjälpte honom med att klä ut sig :)


Dagens dagisbesök blev ju lite annorlunda, det var nämnligen dags för mig att för första gången gå ifrån en stund.
Jag sa hejdå och Kevin tittade på mig desperat, gick mot mig och sa "mamma, upp, upp, upp!" Men jag höll fast vid mitt och sa hejdå och gick. Fröken tog up honom och när jag kommit ut i hallen för att sätta på mig skorna så hörde jag att han var lugn.

Jag var kanske borta 20 min och när jag kom tillbaka så var det inga som helst problem. Hej sa jag och kevin blev jätteglad och kom mot mig. Fröken berättade att det gått bra, vissa gånger hade han väl snyftat till och sagt mamma.
Lille plutten! Imorgon ska jag gå iväg en längre stund och nästa vecka utökas det ännu mera. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå :)

Det har ju gått över förväntan i alla fall måste jag säga. Jag trode att han skulle vara jätteblyg, tillbakadragen och väldigt mammig men hela tiden ifrån start så har det gått bra. Nästan inge blyg och leker på för fullt. Men jag antar att tryggheten ligger i att jag bara finns där.

Efter dagis så var det dags att åke hem och äta lunch. Jag ställde mig och stekte pannkakor och det gillades ju skarpt! Han åt som en häst! Sen var det dags att sova middag. :)


Hoppas ni haft en bra dag!


Vi är redo...


God morgon.

Här är vi uppe med tuppen och redo för att bege oss av till dagis. 9:30 ska vi vara där så det är snart dax att åka.

Dagarna på dagis har gått jättebra hitills :) Det känns som ett jättebra dagis! Kevin tycker att det är roligt och pratar om dagis. När jag säger att vi ska till dagis så säger han "Takto" som betyder traktor :) För han vill leka med deras traktorer som han älskar! och så säger han "danka" vilket betyder dansa för dom brukar spela musik och så har dom lite utklädningskläder som dom tycker om att sätta på sig när dom dansar :)

Idag tror jag att jag ska få lämna honom en liten stund för första gången! Det ska bli spännande att se hur det går...

Önskar er en trevlig torsdag!


Sött, romantiskt och lite barnsligt...


För ett tag sen när jag var inne på dollarstore så plockade jag på mig dom här men sen blev jag velig som alltid och ställde tillbaka! Men nu sist så kunde jag INTE låta bli!

 

8 muggar, 8 skålar och fatet inhandlades! Cupcakesen kommer ifrån Lifestyle... Jag funderar på att köpa på mig några till muggar och skålar.

Visst var dom fina :)


Idag har vi  varit på dagis igen och det gick super! Kevin höll på att somna i bilen på vägen hem så jag lade ner honom i vagnen och tog en promenad men då velade han inte somna minsann. Det var väl mycket som var intressant att titta på, men han tvärslocknade när vi kom in :)

Nu ska jag ta mig något att äta innan han vaknar. Är huuuuur hungrig som helst. Konstigt då jag inte brukar vara hungrig vid lunch men har varit det både igår och idag!

Ha det bra!



Födelsedagskalas och inskolning!


Helgen har gått i ett! B kom hem på fredag kväll. Lördag klev vi upp tidigt för att bege oss till mora. Istället för att ha ett barnkalas så fick Saga välja med sig en kompis att ha med sig på lekkompaniet för att busa leka och fika :)
Det blev först Kappahl där Saga fick en jumpsuit som hon ösnkat sig, sen lekkompaniet, var in till centrum, efter det blev det att äta på mcdonalds innan det avslutades med dollar store och handling på ica MAXI! ojojoj kl var 16:00 när vi var hemma och då var det dags att ta tag i städning och förberedelser inför kalaset!
En dusch och sen kan jag säga att jag var helt slut i både kropp och knopp!

Söndagen så klve vi också upp tidigt. Tårtan skulle göras som så mycket annat pill och plock! Kl 12 hade vi sagt att folk kunde komma.
Den första gästen kom precis när jag hunnit klar med håret, det sista jag hade att göra :) Vilken tur! Ja sen rullade dagen på. Många kom och Saga fick mycket bra presenter som hon önskat. Jag fick även några jag också :)
Eftersom att jag fyller år bara 12 dagar efter henne så gör vi så att vi slår ihop våra kalas med prio på Saga såklart. Jag bryr mig inte så mycket om min födelsedag men det känns lixom så onödigt att ha 2 kalas tätt inpå. Käns bäst att slå ihop det då :)






















Ja det var lite bilder ifrån kalaset. Glömde helt av att knäppa kort så det blev bara några stycken :/



Ja å idag så har lillprinsen min haft sin första inskolningsdag på dagis!!
Jag var lite nervös och det gör ont i mitt mammahjärta av att jag ska börja lämna ifrån mig honom men nu idag när vi kom dit så släppte det lite i alla fall.

Det är fullt på alla dagis verkar det som så jag fick plats på ett dagis som jag hade som andrahandsval. Jag visste inte alls vart jag skulle men det gick bra att hitta. När vi klev innanför dörren så var barnen på väg ut. Vi blev välkommnade av både fröknar och barn :)
Kevin var till en början blyg och kramade in sig i mig men när jag fått av honom ytterkläderna så tog han fröken i handen och vi gick in. Det var ett mysigt dagis med trevlig fröken som skolade in oss. Jag gillade henne och allt kändes ok.
Kevin lekte på för fullt och helt plötsligt så kändes han så stor.  Det var nästan så att jag skulle kunna gå därifrån en stund utan att han skulle märka att jag var borta. :)

Stolt blev jag och nu ska vi dit i morgon igen samma tid. Jag håller tummarna att allt går bra och att han kommer att trivas där. Det är det som är huvudsaken..



När mamma är borta, dansar Kevin på bordet! Haha nejdå.
Så här satt han igår när jag kikade in i tv-rummet. Som ett litet ljus framför sin favvofilm EMIL! :)


Trevlig kväll önskar jag er <3



Ny barnvagn!


Först vill jag tacka för era kommentarer!! <3
Det är alltid lika kul när ni skriver. :)


Idag har jag hämtat DEN HÄR!



En riktig sittvagn för lillkillen, så nu ska han få åka skönt!
Fick pruta ner den 400:- plus  att jag fick fotsack till halva priset :) Helt ny och hur skön som helst! Jag är supernöjd...

Skulle egentligen åka på lördag och hämta den men jag kunde bara inte hålla mig :)


Idag har jag hållt igång hela dagen verkligen. Känner mig helt slut!
Städat som en tok på förmiddagen och lekte samtidigt med Kevin så jag blev alldeles svettig. När han skulle sova passade jag på att hoppa in i duschen, han vaknade precis när jag var klar så det var bara att härja vidare. Saga kom hem ifrån skolan och inte lång tid efter det så drog vi in till Mora.
Hämtade barnvagn, handlade på willys, åkte in i centrum och kikade i några affärer. Saga fick sig en bikini eftersom att dom börjar simskola nästa vecka med skolan och jag köpte mig en t-shirt. Sen var vi hungriga så det blev ju fastfood på macdonalds, Kevin behövde också äta. Sen åkte vi in på dollarstor och handlade lite smått där! PUH! In och ut ur bil och fram och tillbaka i affärer!
Vi kom inte hem fören efter sextiden och då var det bara att packa upp, plocka lite och göra Kevin redo för kvällen...


Ja nu har jag bäddat ner mig redan. Käns som att jag skulle kunna somna nu men NEJ jag måste ju titta på Bigbrother först. :)
Även om jag vet att det går att se repris imorgon eller på datorn så är det bara så att jag ska se det varje kväll för oftast så blir det inte av eller så finns det inte tid för att se reprisen.


Imorgon är det fredag! Tro om det blir en lugn dag eller inte??
Snö skulle det tydligen komma också! :( Jag vill ju ha värme nu och så vill jag se det grönska. Tur att B inte bytte till sommardäck ändå innan han åkte. Han hann inte med det men dagen efter så låg det ju en decemeter snö i alla fall så det var väl någon mening med det antar jag..

Ha en fin kväll!



Tänkte skriva...


Ett längre och roligare inlägg meeeeen jag blev oväntat trött. Har ränt en del idag hit och dit så tröttheten slog väl till på riktigt.
Har precis kollat klart på BigBrother och nu blir det att sova för min del.

Lägga mig brevid mina älskade kidz. Det finns inge bättre!! Vi trycker ihop oss i samma säng när B är borta. I LOVE IT! :)
Så mysigt!

Önskar er en GOD NATT!



Här var Kevin en liten liten bebis!!! <3 <3 <3



Nu händer det en del!


Hej hallå!

Det var väl på tiden va?? :D
Det går mot ljusare tider! Inte bara det att det går mot sommaren utan det börjar ljusna för oss också :) Det har varit en tuff period för oss ett tag och därför har nog intresset och orken till att blogga legat på is!
Men nu händer det saker som gör att allt helt plötsligt börjar ljusna och det käns helt OTROLIGT.
Tänk att det bara kan vända sådär :)

Efter regn kommer sol!
Jag vet ju att oftast så vänder det och blir bättre men det är bara det att när man befinner sig på botten så undrar man hur långt det egentligen ska behöva gå innan det vänder.. Att inte veta när det vänder till det bättre är det värsta!!

Benny har fått jobb!! Äntligen.! En ny barnvagn ska vi hämta på lördag samt en hel del shopping eftersom att Saga fyller år och det blir kalas på söndag :)
Dagisplats har jag äntligen fått till Kevin bara det att det är på ett annat dagis än vad jag sökt :S Men men det blir nog bra ändå. Jag får väl begära flytt sen så han hamnar på samma ställe som sin syster.
Och idag dök det upp ett erbjudande!!! :)
Ett erbjudande som kan innebära en flytt :) Jag håller tummarna för att det blir så... Men vi får se. Jag hoppas!!

Som sagt. Det börjar ordna upp sig och nu tror jag nog att mitt bloggande kommer att rulla igång igen :)

Jag hoppas att det är bra med er som tappert kikar in och väntar på uppdatering!

Många kramar till er!


RSS 2.0