Fredag.


Hej på er.

Den här helgen ska det tydligen regna varje dag så vem vet vad vi ska hitta på? :)
Jag har precis tagit mig ur duschen efter att ha skurat rent både badkar, handfat och toalett! Det behövdes kan jag ju säga!
Det värsta jag vet att städa det är toaletter! Fyy vad jag tycker att det är äckligt och att det kan samlas så himla mycket skit just där inne... Men men det måste göras och när det är gjort så är det ju skönt. :)

Kevin ligger på B och sover sött :)
Visst är det skönt när dom små liven somnar in på en!
Saga har sovit hos momor och morfar! Hon hade tydligen tagit min telefon och ringt mormor igår utan att jag visst om det. Mormor hade inte svarat så Saga hade talat in ett röstmedelande och och sagt "Mormor kan jag få sova hos er? eller jag måste sova hos er inatt. Ring upp mig när du hör det här!"
Sen hade hon ringt igen direkt efteråt och talat in ett till. "Mormor jag måste få sova hos er! Jag bara måste det för nu har jag fått (sjunger) Soooomarlooov mitt sooomarloooov!
Ja för jag har ju tagit avslutningen nu bara så att du vet så ring mig. Bra. Hejdå"

Haha så himla gooo! Ja så mormor ringde ju såklart upp och självklart så fick hon ju sova där! :)


Tro om jag ska ta och dammsuga lite? Har skjutit på det ett tag nu. Den där jäkla huvudvärken tog kål på mig! Idag har jag än så länge inte känt något "peppar peppar"

Önskar er en fin dag!
Kramar <3



Igår somnade han på mig! :)


Skolavslutning!


Hejsan!

Idag klev vi upp tidigt för att få se våran lilla prinsessa sjunga på avslutningen!
Nu är sommaren verkligen här!!
Så kul att se henne stå så fin där framme i kyrkan och sjunga med sina klasskamrater! :) Tänk att till hösten så börjar hon i 1:a klass! Jag kommer själv ihåg min första dag i 1:an :)

Stora tjejen!



Tjejen smetar på ssig lite läppstift innan det är dags för skjuts upp till skolan.



Kevin är redo! :)



Här kommer dom tågandes :)



Sång inne i kyrkan.



Fina tjejen!



Fina sommriga tjejer! Sara och Saga.



Tack och hejdå! Glad sommar!!



Jag och Kevin :)

Den här dagen har bara försvunnit tycker jag! Vi klev ju upp jättetidigt så det käns inte alls som att klockan ska vara så mycket som den är. Vet inte vart denna dag har tagit vägen...

Det var så roligt nyss! Benny låg i soffan och Kevin satt på hans mage och så låtsades Benny att gråta och Kevin bara stirrade och stirrade och till slut började han också att gråta. Så himla sött :) Stackars liten..
Grät för att pappa grät :)


Ja nu har hon sommarloooov! Skönt. Men snart ska hon få lov att kliva upp tidigt i 2 veckor i alla fall för att hon ska på simskola :)
Förra året gick hon där och nu är det dags igen. Nu ska hon nog ha lärt sig simma innan det är över skulle jag tro :) Jag hoppas i alla fall. Käns vikigt att hon får gå där!


Nu ska jag nog ge mig ut på en promenad tror jag.
Har precis svept ett glas med alvedon! Har haft huvudvärk i 3 dagar nu!!! Fy vad jobbigt det är. Jag hade mycket problem med huvudvärk innan jag blev gravid men under hela graviditeten och fram till nu så har det varit bra, men nu har det nog kommit tillbaka. Så himla jobbigt!

Hoppas ni haft en bra dag!
Kramar! <3


Tysthet


Hej på er..

Har satt mig i soffan efter att ha vart ute med Kevin i vagnen en kort tur för att få han att sova en liten stund, han var sååå trött.
Det är tyst och stilla... Benny är hos en vän för att snacka lite skit och Saga är uppe vid skolan och grillar lite korv och spelar brännboll. Det var meningen att vi alla skulle dit egentligen men vädret såg inte så lovande ut och jag tänkte på Kevin att han inte ska behöva sitta i vagnen hela tiden i fall att det skulle regna. Så vi tog beslutet att vara hemma och hon fick följa med Emma och hennes familj upp i stället så att hon i alla fall fick vara med.

Annars har det väl inte hänt så mycket spännande idag. Vi klev upp ganska så tidigt sen har vi varit ut på en promenad och handlat lite. Sen skjutsade jag ner B till hans vän och åkte hem till mamma och pappa en sväng på en kopp kaffe och för att hinna med att säga hejdå till pappa som  skulle iväg på jobb. Vi var inte kvar där länge utan åkte hem så att Kevin kunde få lite gröt och sen blav det som sagt en liten liten tur ut så slocknade han på en gång. :)


En lugn och lite småtrisst dag idag men ändå skön skulle jag nog vilja säga om denna dag :)

"skönt att det kommer lite regn i alla fall"


Vad har du gjort idag?

Kramar!!


Student!


Hej på er..

Ursäkta min dåliga uppdatering men det blir så när man har fullt upp och sommaren visar sig i form av fint väder, umgänge, god mat och uteaktiviteter :)

Har du varit med och firat någon som tagit studenten?

Ja i fredags var det ju student och min lillebror och kusin tog studenten!
Nu har "minstingarna" tagit studenetn så nu lär det dröja ett tag innan det är dags för någon annan :) Härnäst väntar väl våra barn och så som tiden rinner iväg så lär det väl inte stå på! :)

Firade gjorde vi nere hos min fina moster!
Här kommer en hel del bilder ifrån årets trevligaste dag än så länge!!



Finaste lillebror!


Dom hade dukat upp med långbord! :)



Mormor, Sara, Tobbe och mamma.



För jag har tagit studeeeenten!!!



Kusin Marcus chockade moster med en puss på munnen! <3



Mamma velade såklart ha en av Tobbe också och tjatade till sig en haha..



Jag och hjärtat!



Här småpratas det efter gooood smörgåstårta!



Tobbe, Sara och Marcus!



Bolov plockar fram vattenpistoler åt Tremänningarna Enya och Saga.

 

Kusin Malin och Tobbe.



Presentöppning.



Alla hade det trevligt!



Thomas och Saga.



Tobbe och Sara myser!



Tjejerna lekte på för fullt.



Lille Kevin ute och spatserar :)



Glad som alltid! <3



Min älskade lilla familj!! <3



Fina flickor!!



Det pratas och skrattas!



Morbror Daniel är bäst!! och rolig att busa med såklart! :)



Tungt att gå runt med tjejer klängandes på benen :)


En riktigt bra dag var det och jag bara njöt av tillvaron som så många andra..

Underbara och travliga människor som jag bara ÄLSKAR sååå mycket!


Tack för en fin dag alla inblandade!


Det har hänt mycket.


Hallå där.

Ja jag vet... Nu var det ju ett tag sen jag bloggade men jag har haft riktigt fullt upp med både det ena och det andra :)

Har precis kommit in efter en heldag ute där jag har gjort rent utemöbler, planterat blommor, rensat rabatter osv. Nu är det lite sommrigare och mysigare att gå ut igen och det är så skönt nu när det är gjort :)
Har såklart haft lite hjälp också av  och hans vän som var här och hälsade på idag.
I morse efter att ha klivit upp och ätit frukost osv så slängde jag på mig bikinin för att för första gången i år lägga mig ute och sola lite, kan ju vara skönt att få liiite färg men när jag precis hade lagt mig pep det i telefonen och Linda och Liam velade komma förbi en sväng. :)
Så det blev inte mycket sola men vi fick trevligt besök i alla fall :) Sen har dagen bara rullat på med allt göra..

Nu ska det bli skönt att bara lägga sig i sängen och kika på lite tv och somna in :)


Sen B kom hem så har allt bara gått i ett här. Vi har varit till mora och shoppat lite kläder till hela familjen som behövs. Eller ja, mest till barnen :)
Benny har varit och fiskat och så drog han iväg till sin pappa för att röka lite öring _MUMS va gott det var! Sen har vi varit och handlat blommor uppe i stackmora trädgård. Kevin har blivit 6 månader gammal!! Ett halv år!! Lille gosfisen min blir stor kille.. Det har storstädats här hemma. Vi har varit ute på promenader och bara myst. Ja fullt upp med andra ord så efter att B kom hem så har dagarna bara förvunnit i ett svep!
Det känns skönt att man har fått vara ute i solen idag och fixat med allt ute för nu ska det ju tydligen bli riktigt skitväder framöver. Regn och åska  står på väntelistan över oss..

Inte har jag någon bild att lägga upp heller... Lite trisst, har inte för över några till datorn än..


Nu ska jag gå och bädda ner mig och så önskar jag er en trevlig kväll!


RSS 2.0