Sjuklingar..


Stackars liten! Kevin blev superdålig igår. Han har kräkts upp allt som han fått i sig och hela natten har han legat med hög feber. Saga har varit sjuk och Kevin var sjuk nyligen han också men åkte på en hejdundrans sjuka nu.
Jag och Benny känner oss också lite hängiga så här hemma går det inte i många knop.
Det känns aningen trist att ligga inne när solen skiner och tinar upp snön utanför fönstren. Men men snart får vi nog komma ut och njuta vi också.

Gårdagen bestod av att tvätta, tvätta och tvätta. Vi åkte ner snabbt till butiken men stackren kräktes ner hela bilen så det blev ingen lyckad tur. Bara att åka hem och städa bil och tvätt för fulla muggar. Jag och Saga bakade lite också :) Sen blev det film mys i den mån vi kunde...


Annars så händer det inte så mycket. Jag söker väl jobb för fullt men har fortfarnade inte fått någon dagisplats :S
Dom säger att det är fullt fram till i höst.... Hmmm undrar hur detta ska gå??
Benny är ju iofs hemma så då går det ju bra men skulle han få jobb så kan ju inte jag jobba... Jaja attans grubblande och bekymmer. Vi får la se hur detta slutar..

Många kramar till er som förmodligen njuter ute i "vårvädret" :)


Några skrivna rader!


Hej på er!

Hoppas att ni har det bra. Här har man  varit tillbaka till stenåldern och hälsat på ett tag känns det som haha. Ja för en dator är det sällan jag sitter vid nu för tiden. Men men man får väl sina perioder.

Med mig och familjen är det bra i alla fall, eller ja det lunkar på i alla fall sakta men säkert. Idag tog vi oss en tur upp till Sagas skola för att åka lite skridskor på deras uterink. Trevlans! Jag och Saga åkte och B gick med Kevin i vagnen och fick honom att sussa lite. Härligt att stå på ett par skridskor igen det var år och dar sedan men det gick bra och jag ramlade faktiskt inte en enda gång haha..
Nu har vi precis fått i oss goood mat och bara jäser i soffan hemma hos mina föräldrar. Sen ska vi se om vi ska spela lite familjespel kanske. :)
En lugn och härlig lördag med andra ord!..

Har det hänt något nytt då? Nej inte här i alla fall. Det känns som att livet dalar för tillfället och den senaste tiden har jag bara varit nere pga det ena med det andra.. Mycket tankar på framtiden och hur den ser ut men ljuset känns långt borta just nu..
Kanske förklarar lite mer någon anna gång men just nu känns det tungt att skriva. Det är bla en av anledningarna till att det inte blivit något blaggande. Känns inte så kul att skriva när man inte mår bra, att dela med sig och att man då kanske delar med sig föööör mycket av sitt privata men samtidigt så är det för mig viktigt och känns viktigt att få skriva av mig.. Jag vill men samtidigt inte..
Ni förstår säkert.

Men så är ju livet. Det går upp och ner. Jag väntar bara på att det ska vända, att det ska ljusna och lätta. Att min kropp och själv får slappna av och känna lite lugn.
Jag bara längtar efter att mina spänningar i kroppen släpper och att jag kan få suga in lite sinnesfrid. Men just nu så känns det långt borta. Jag känner att jag mår skit i kroppen verkligen. Inre stress, prestationsångest, sjuka tankar, desperation, och diverse andra känslor!

Nog om detta nu.
Jag har fått ur mig lite i alla fall. Tråkigt för er att läsa men skönt för mig att få skriva. :)



"Någon gång är det min tur att få se solen stiga upp med en glödande kärna som påminner mig om svunna tider, oroliga tider. En känsla av en ny nalkande dag, en ny kraft och ögon som stirrar nyfiket på en framtid berikad av kärlek, hopp och lycka"

Ha nu en fin lördagkväll allesamman! :)
Kramar till er!


RSS 2.0