Börjat tänka efter lite nu :)


hallå gott folk :)

Idag har det varit en seg dag måste jag ju tala om. Vi var iväg och åt god tacos hos Bennys mamma igår och Saga hade tur som fick sova över där. Så nu har hon inte sovit hemma på 2 nätter lillskruttan :)
När vi kom hem igår så tog jag tag i min hårbotten och färgade den (så skönt)

Jag var ut och provade starta bilen idag igen men inget lyckat resultat, försökte ända tills batteriet drog ut igen så det var bara att fortsätta ladda då.
Då blev det en promenad till mina föräldrar vilket var väldigt skönt eftersom att det var så skönt ute.
Jag har verkligen inte gjort någon nytta alls idag men mamma ska i alla fall fixa slingorna i mitt hår om någon timme :)

Efter besöket hos spåtanten så har jag börjat tänka efter lite :) Jag dricker mera vatten och när jag äter så tänker jag på att jag ska ta god tid på mig haha. Men jag kan ju tala om att det är väldigt svårt att ta god tid på sig att äta när man är van vid att stressäta. Det känns som att jag inte alls har tålamod till att sitta så där länge och äta och tugga tuggorna noga, mina käkar vill tugga fort och jag vill äta upp maten innan den blivit kall för jag hatar kall mat :D
Jag antar att det är därför jag börjat stressäta från början, och så vill man inte vara sist heller.
Men nu så, nu ska jag förändra på det där.

Sluta röka har inte gått så bra, eller ja. När jag skrev att jag skulle sluta röka så hade jag ca 1 och ett halvt paket kvar så jag har rökt mindre och gett mig f*n på att jag inte ska köpa nå mer efter att ciggen har tagit slut.
Finns det ciggaretter så röker man ju, det är samma sak som att ställa sista flaskan med sprit framför en alkolist som precis sagt att den ska sluta..
Men jag rökte min sista ungefär vid 12 tiden idag och har frågat mamma om en efter maten för då är det riktigt svårt. Men nu SKA jag inte röka mer och jag ska inte köpa några heller. PUNKT SLUT.
Jag vet ju att jag kan. Jag slutade ju tvärt med cigg när jag vart med barn och var dum nog som började igen.

Jenny kunde inte komma upp hit på ett tag så nu får jag beställa tid till frissan istället (om jag lyckas sluta röka) för en klipptid har jag ju sparat ihop om jag hållt uppe med rökningen ca 7 dagar :) "PEPP PEPP"

Nu blir det soffan och vila magen lite efter maten innan det blir färgning av hår :)

Ha en trevlig kväll
Kramar

Igår köpte jag hus :)


Alltså ett litet gulligt lykthus :)



Vi var in till mora en sväng igår tillsammans med mina föräldrar för att dom skulle handla på MAXI. Jag och mamma tog oss en tur in på ÖB och där hittade jag detta hus för 99:-
Det finns ju flera olika lyckthus och jag tycker att dom är så fina men också dyra. Men nu var det ju ett klipp på ÖB så då köpte jag det :)
Ska fixa lite i hallen sen då kommer den nog att hamna där men jag måste få tag på en spegeldörr först.. Ska tillverka en egen hallmöbel och när det blir dags så får ni se hur det blir :)

Vet ni någon som har en spegeldörr till salu? :)

Jag var ju iväg och spådde mig igår :) Herre gud vad intressant det var! Det är så häftigt att hon kan veta veta så mycket saker om en som hon egentligen inte har en möjlighet att veta.

Hon sa så mycket, och en del av det hon sa var bla:
Att jag skulle iväg och resa framöver, Hon konstaterade också vissa problem som jag har haft.
Hon sa att jag har haft ont i maagen en del och att det beror på att jag stressäter. Vilket är riktigt sant. Hon sa också att jag dricker aldeles för lite vatten och det är ju också sant. Dricker nästan bara kaffe om dagarna haha.
Hon talade också om att Benny borde gå till en naprapat för ryggbesvären han har haft och tröttheten för att han har ischiash eller hur det nu stavas. Och det stämmer såååå bra. Hon såg en till bebis haha en pojke. Jag hade i alla fall riktigt bra kort sa hon och bättre kunde jag tydligen inte ha :)
Hon såg också att Benny skulle få jobb snart och att han kommer att resa i arbetet så det är väl i norge det blir jobb får man väl hoppas då :)
Hon sa att det jag jobbar med just nu inte passar mig alls, min kropp är inte gjord för att jobba med tunga människor, Hon kunde se mig som mäklare och hon tyckte absolut att jag skulle fundera på det :) Mäklare har jag ju faktiskt funderat på några gånger :)
Hon sa också det att skulle jag bli mäklare så skulle jag tjäna riktigt bra med pengar :O spännande..
Hon såg en hel del som stämde in och vad som kommer att hända men jag tycker att det är lite för privat för att skriva här.

Men är det nu så att det händer något av det hon har sagt så kommer jag att skriva ut det :)

Idag så är vi bjudna på mat hos Bennys mamma :) tacos blir det *MUMS* Riktigt snällt av henne.
Saga har sovit hos mormor och morfar inatt så vi ska väl bort dit och hämta henne snart.

Ska se om jag lyckas färga håret i kväll. Jag ska färga hårbotten för nu har jag rejäl utväxt, sen ska mamma hjälpa mig med slingor.



Så här ser jag ut just nu, svarthårig med utväxt och slitna toppar haha. Hoppas att min kompis Jenny (frisör) i Ludvika kikar upp snart så att hon kan klippa mig så ska hon få sig en massage i utbyte :)

Hoppas att ni får en riktigt trevlig dag :)
Kramar

Idag ska jag spå mig!


Halloj :)

När ska denna snö sluta att falla ner?
Det snöar idag och det skulle tydligen snöa i morgon också *suck* Nu får det vara nog snart. Jag vill ju ha vår nu :)
Tänk vad skönt när man kan gå ut och sätta sig i solen och känna hur den riktigt värmer, fåglarna kvittrar och saga leker. ååå nu längtar jag riktigt mycket!



Titta vad härligt :)
Tänk när man ska börja åka på trädgårdar för att köpa hem lite blommor att plantera :) Det är ju så himla fint. Bara vi får en bra sommar i år så att det inte blir som förra året.  Det regnade ju så mycket förra året så mina blommor dog ju bara ut..

Vi får se vad som händer idag. Det enda jag vet är att klockan 19:00 ska jag, mamma och moster iväg till Våmhus och spå oss :)
Det ska bli riktigt spännande. Vi har varit dit flera gånger förut och mer än hälften som hon har sagt har stämt in och blivit som hon sagt. Men man vet ju aldrig. Jag tycker att det är riktigt kul med sånt där. Ibland så kan det ju kännas som att man skulle behöva lite vägledning eller att få höra att det kommer att hända något positivt och just det kan man ju kanske få veta om man spår sig :)

Ha en riktigt bra dag.
Kramar

Sluta röka kanske?


hej på er.

Har jobbat idag och slutade 14:00 och jag har lyckats klara mig ifrån huvudvärken idag "peppar peppar" :) Men som jag skrev i förra inlägget så är det ju det som är så konstigt att just dom dagaar jag jobbar så har jag inte huvudvärk.

Bilen velade inte starta igår heller så det blev att sätta igång batteriladdaren eftersom att strömmen tog slut på att starta den. Jag har inte hunnit med att kolla om  den vill starta idag men jag känner att jag har nästan gett upp hoppet om den där bilen haha. Så mycket problem som vi har haft med den.

Som tur är så jobbade mamma samma dag som mig så pappa skjutsade oss på jobb i morse :)
När jag kom hem idag så satt Benny och Saga och spelade lite fia med knuff :) och så hade dom en kladdkaka i ugnen som dom hade bakat *MUMS* duktiga dom är.

Saga gick ut och lekte i snön ganska direkt efter att jag hade kommit hem och snacka om att det är ett paradis för barn att vara ute och leka nu när det är så mycket snö. Det minns man ju själv hur skojj det var :)



Saga gjorde en snöängel :)



Och blev riktigt nöjd :)

Eftersom att jag har varit sjuk och fortfarande är förkyld så kan jag ju tala om att det har varit riktigt äckligt att röka. Röka vill ju ingen rökare göra haha men det är ju faktiskt riktigt svårt att sluta.
Men nu tänkte  jag ju som så att eftersom att det ändå är äckligt när jag väl röker och att jag mår illa efteråt så varför inte passa på att försöka sluta nu då.
Jag menar när man ändå har chansen. Förstå vad mycket pengar det går åt på den där skiten egentligen.
Jag ska faktiskt göra ett försök nu men lova kan jag inte.
Jag hoppas, hoppas att jag kan lyckas för då skulle jag bli riktigt stolt över mig själv och då ska jag också passa på att belöna mig med något fint om jag klarar av det :)

Håll tummarna för mig att jag lyckas!

Idag ska jag göra min pastagratäng :) Det är riktigt gott ska jag tala om.
Bandpasta, bacon, championer, 1 creme fraice vitlök och 1 med franska örter, blanda ihop allt och upp i en gratängform, över med riven ost och in i ugnen :)
MUMS MUMS!
Ett tips i fall ni vill prova på något nytt :)

Många kramar
 


Så trött på huvudvärken.


god dagens.

Jag förstår inte riktigt vad min återkommande huvudvärk beror på men jag kan ju säga att nu har jag tröttnat rrejält att springa runt så här och lida. Jag skulle gissa på att jag har ont i huvudet ca 3 gånger i veckan och tar ju såklart en alvedon direkt som jag börjar att känna av det.
Men jag vet ju också att huvudvärk kan man även få som biverkning om man tar smärtstillande allt för ofta och det hoppas jag ju inte att jag har.
Igår när jag kom hem ifrån jobbet så small det till bara så vart jag riktigt trött och huvudvärken kom ifrån att ha varit pigg och glad hela dagen. Det konstiga med det hela tycker jag är att när jag jobbar så brukar jag aldrig ha huvudvärk.
Somnade med värk igår och vaknade med den idag. Men idag var det en annorlunda värk. Den gick ifrån vänster sida nacke och vidare upp i bakhuvudet men jag valde att inte ta någon värktablett idag så vi får se hur det går.

Jaja nog om min jädrans huvudvärk haha. Vart i alla fall lite glad när jag kom hem igår. Min tidning hade kommit :)



Jag har nog prenumererat på lantliv i 1,5 år och tycker alltid att det är lika inspirerande att bläddra i den.
Sparar också varenda nummer eftersom att det är kul att gå tillbaka i gamla tidningar och kika. Det kan ju också vara en riktigt bra inspirationskälla om man någon gång i framtiden skulle lyckas flytta till ett hus vilket är en stoooor dröm :)

Idag har jag gjort rent hela badrummet *Skönt* Jag hatar verkligen skitiga badrum och nu har det varit skitit allt för länga haha. Nu ska jag väl samla krafter till att dammsuga här hemma också. Städa städa trallala.
Konstigt nog så älskar jag att städa men jag antar att det ligger i generna. :)

Idag är det strålande fint väder ute och om jag får igång min bil som vägrade starta igår morse så hoppas jag på en promenad nere på sjön. Så jag hoppas att det känns bättre i huvudet snart så jag kan gå ut och testa om den startar. Men först dammsugningen :)

Vi hörs.
Kramar

Sjuk ;(


Jag har jobbat hela helgen och har känt mig febrig, illamående, trött och inte alls på humör men jobba måste man ju och hålla minen uppe. Kände mig riktigt dålig i går och när jag kom hem igår så blev det soffan på en gång med täcke över mig. Jag la mig i sängen redan halv åtta och somnade på en gång. Jag visste inte hur jag skulle orka jobba idag men gav det ett försök ändå.

När jag klev upp i morse så kände jag mig riktigt trött fast jag sovit ut rejält, jag hade ett rejält tryck i huvudet men jag tog en alvedon och drog mig iväg. Jag och min moster började jobba tidigast av alla och precis innan jag skulle klä på mig ytterkläderna så ringde hon och sa att hon hade kört fast på gården tack vare snöovädret. Hon bad mig att hämta upp henne och jag gick ut till garaget och möttes av en stor snövall framför garageporten. Jag skottade och skottade och när jag fått ut bilen så körde jag fast! TYPISKT!
Fick lov att ringa mamma som också skullle jobba idag att be henne att åka tidigare och hämta upp mig.
Vilken morgon!

Jag kände mig helt okej på förmiddagen men på eftermiddagen så blev jag sämre och sämre. Samma visa igen när jag kom hem, byta kläder, ta ett täcke och lägga mig i soffan och då sa det bara pang! Jag vart kokhet och helt slut. När jag togg tempen så visade den 39,1.
Inte undra på att jag har varit helt slut. Det är tur att jag är ledig i morgon så att jag kan vila ut. Men jag ska jobba på tisdag så jag får hoppas att jag mår bättre till dess.

Hoppas att ni mår bättre än mig och att ni har sluppit att gå ut i detta snökaos.

Många kramar

Stickat 49,50:-


Efter en stresshandling på ica idag så åkte vi in till mora eftersom att Benny skulle in till arbetsförmedlingen på möte.
Först gick jag och Saga in på H&M under tiden vi skulle vänta men där hittade jag ingenting, letade ju såklart på REA ifall att man skulle kunna hitta något fynd :)
Sen gick vi in på lindex där jag aldrig brukar handla kläder annars men jag måste ju säga det att lindex har blivit riktigt bra på att ta in fina kläder dom senaste åren. Jag fick syn på en skylt där det stog (STICKAT NOW 49:50)
Gick fram till snurran med kläder och kikade lite och hittade faktiskt 2 tröjor som jag köpte :)
Inte något speciellt med dom men jag har riktigt dåligt med långärmade tröjor och såg ju självklart chansen :)

Jag hittde den här fina stickade lite längre tröjan



Och en helt vanlig cardigan



Det var ju verkligen fyndpris. Alltså 2 tröjor för endast 99:-
Känner mig genast lite gladare haha. Just nu står Benny och gör världens godaste köttfärssås som vi snart ska äta. Jag passa på att sätta mig här en stund och vila huvudet eftersom att jag har ont i huvudet som vanligt och är frusen. Ska nog slänga på mig den nya stickade och värma mig lite :)

Ha en fortsatt bra dag.
Kramar <3


jobb jobb jobb.


hallå där.

Tänk att vi människor ska behöva jobba och jobba. Vi ska jobba och slita ända till vi ska gå i pension och inte bara jobba på jobbet utan även jobba hemma. Sen när dagen kommer då vi ska gå i pension och ser fram emot att bara ta det lugnt, kanske resa och uppleva sånt vi inte hunnit med förut ja då kanske vi stryker med.
Tänk vad tragiskt egentligen. jaja det är väl bara att jobba på och se glad ut haha.

Benny var ju som sagt till norge igår på arbetsintervju. Det verkar som att det gick bra bara det att dom vet inte när dom får sätta igång och jobba. Det kan ske om 1 vecka det kan ske om 1 månad, vem vet.
Nu är det ju bara att hålla tummarna åter igen på att dom får besked om att dra iväg. Hoppas, hoppas!

Igår under min lunch så frågade Ulrica våran arbetsledare om jag kunde jobba i helgen 07:00- 16:30 och jag sa ju ja såklart. skönt att jobba helg när det är bättre betalt. Sen när jag kommit hem så ringde hon och frågade om jag kunde jobba på Tisdag hela dagen också :)
Så med andra ord så har jag fått jobba en del den här månaden och jag är riktigt glad för det. Vartenda öre räknas ju just nu.

Drömmer om att bara få åka iväg och shoppa lite. Handla till hemmet, kläder till saga och lite till mig också kanske :) Tapetsera om i köket, sovrummet och Sagas rum. Det är ju så himla mycket som jag vill fixa med här hemma men jag kan ju inte det just nu. Så direkt Benny fått åka iväg och jobba och vi kommer ifatt lite så då J*VLAR ska jag komma iväg och handla lite så jag kan göra någonting innan jag exploderar av rastlöshet haha.

Idag hoppas jag blir en bra dag. Har lite som ska göras idag innan jobbhelgen börjar.

Många kramar!

Bröstkorgen har börjat lätta lite.


Idag har jag jobbat. Jobbade 07:30-16:30 vilket betyder att mötet på soc fick Benny gå på själv. Jag var så himla orolig över hur det skulle gå och kontrollfreak som jag är så trodde jag att han skulle glömma bort att tala om en massa saker bara för att jag inte var med haha. Men det är klart att jag litade på att han skulle fixa det där bra.
Eftersom att jag jobbade i samma hus som socialen ligger i så lyckades jag tom att träffa på honom direkt efter mötet.
Han talade om att det hade gått bra och att dom skulle göra allt för att hjälpa oss. Det dom såg som väldigt positivt var att vi hade haft sparpengar att leva på och dom förstog oss verkligen i våran situation och att det var en nödsituation som kanske varar max 2 månader.
Jag vart så glad att det lättnade ifrån mitt bröst lite redan där och fick genast en lyckokänsla som spred sig i min kropp. :)
Här har man kämpat och kämpat i flera månader och äntligen fått lite för det. Jag trodde verkligen inte att det där mötet skulle bli så lyckat som det blev. Eller ja, allt positivt just nu känns ju riktigt lyckat.

Nu är det bara att hålla tummarna för att det ska gå bra för Benny, pappa och Mats på arbetsintervjun i morgon.
Går det bra så kommer jag nog att skrika rakt ut haha.

Nu har vi precis fått i oss lite mat och nu ska vi ner till Malin och Wilma en sväng och sen blir det troligtvis att åka hem till mina päron en sväng innan den sköna sängen ropar efter oss. I morgon ska jag också jobba men jobbar till 14:00 vilket är väldigt skönt. Trivs bäst med att jobba till 14 eftersom att man hinner med mera då och får mer tid över till Saga :)

Kramar


Goda nyheter.


Godagens :)

Min pappa kom precis hit med goda nyheter :)
Benny och han ska nämligen iväg på arbetsintervju i norge på torsdag! JIPPI! Som vi har väntat och väntat på att kunna se lite ljusare. Dom har inte haft jobb på 6 månader och däremot inte haft inkomst på 6 månader heller vilket har varit väldigt tufft. Och varför dom inte haft inkomst beror på tjafs med myndigheter hit och dit vad gäller stämplingen, vi har blivit lovade pengar och blivit lovade retruaktivt men det hela har bara slutat med katastrof så nu håller jag verkligen tummarna för att dom får det här jobbet så att man känner att man kan börja leva igen.

Räddningen i allt det här har ju varit att jag har haft ett sparkonto men eftersom att det har gått ca 6 månader så har ju dom pengarna tagit slut på räkningar och mat såklart så nu är det nollställt på varje konto och ett möte på socialen väntar i morgon *USCH*
Det känns verkligen förnedrande att få lov att gå till socialen men varför egentligen? Vi kan ju inte rå för att vi sitter i den situationen och hade det varit någon annan så hade ju dom också gått till socialen för att få hjälp. Vi har ju verkligen gjort allt för att överleva så varför ska man skämmas egentligen?

Så nu hoppas jag på det här så att vi kan komma på fötterna igen.

Idag har semlan ätit semla också haha. Jag har kallats semlan ända sen liten av både min moster och min pappa :) Varför vet jag inte men lite roligt att man inte reagerar när dom säger semlan utan man är helt enkelt bara van det :) Kallas också föör smulan haha.
Det blev en vaniljsemla för min del. Vi var ju som sagt in på MAXI igår och jag och Benny valde vaniljsemla men jag var ju så sugen på att prova på chokladsemlan så det blev 2 sånna också så att Saga fick en och jag och Benny också kunde få smaka och den var faktiskt väldigt god. Men jag föredrar nog ändå vaniljsemlan :)

Jag var så sugen på att gå ut på en promenad igår men hann inte med det så jag sa att det skulle bli av idag i stället. Jag hade tänkt ta en promenix ner på sjön i finvädret men det fina vädret velade tyvär inte komma idag så vi får skjuta på det tills solen har lust att kika fram igen :)

Nu ska jag spela lite spel med Saga eftersom att hon tjatar så gulligt på mig.. :)
Skulle också skriva att jag älskar min pappa fick jag order om.. haha.

Hoppas att ni får en fin dag.
Kramar

Vad skönt det var att sova :)


Halloj.

Jag var så himla trött igår efter att ha sovit dåligt natten till igår och jobbat hela dagen så jag la mig i sängen ganska tidigt och tvärslocknade.. Det var såå skönt att få sova och vakna upp vid 9:00 :)
Jag låg och drog mig i sängen i en timme till nyhetsmorgon och sen blev det frukost och en dusch så nu känns det som att jag har nya krafter igen..

Snart bär det av till mora så att jag kan göra det jag egentligen skulle ha gjort i torsdags nämligen att lämna in ett papper på arbetsförmedlingen så att jag får stämplingspengar :)
Jag tycker att det här med arbetsförmedlingen är skit om jag får säga mitt. Man är tvungen att åka in dit med jämna mellanrum men vad får man för hjälp? INGEN... Skulle man inte komma in dit så blir man utskriven och får ingen stämpling. Det känns som att dom endast är till för att hålla stenhård koll på människor. Jag är så trött på hur samhället har utvecklats. Det finns ingen hjälp och ingen respekt för mäniskor alls längre. Men men nog om det. Det är vad jag känner i alla fall som befinner mig i det.

Det är riktigt fint väder ute idag så jag hoppas att det blir en promenad sen när vi kommit hem ifrån mora. Tänkte också ta en sväng in på ica MAXI och köpa lite semlor eftersom att det är fettisdagen i morgon men dom kommer väl att ätas upp idag haha :)
Jag såg nämligen att dom hade en massa olika sorters semlor på MAXI.



På MAXI hade dom smaker som vanilj, jordgubb, pistage, äpple, choklad och den traditionella såklart. Tror inte att jag glömde någon.
Jag vart ju riktigt sugen på att prova på chokladsemlan ;P ChoKlaDÄlSkaRe som jag är..
Menn vi frå se om jag vågar. annars så blir det vanilj semlan som vanligt eftersom att jag inte tycker om mandelmassa.

Vilken semla skulle ni tycka var godast?

Ha en riktigt trevlig dag.
Kramar

Glad alla <3 dag!


Glad alla hjärtans dag!

Till er ifrån mig!




Har inte direkt varit någon bra alla hjärtans dag för mig. Jag sov väldigt dåligt i natt när jag egentligen hade behövt att sova ut riktigt.
Just nu är jag hemma på lunch men börjar snart igen och jobbar till 16:30 idag också.
Vi får se om dagen blir något bättre. Håller tummarna för det :)
Har ni fått någon alla hjärtans dag present då?

Många <3-liga kramar ifrån mig.

Tack Malin för god mat!


Hej på er.

Jobbade till kl 16:30 idag och fyyyyy vad jag har haft ont i huvudet och frusit.. Att frysa är ju det värsta som finns när man har ont i huvudet, det riktigt spänner då.
Men jag fick en riktigt fin tröst för det när jag skulle hemmåt. Vi hade blivit bjudna på mat hos min kompis Malin, och riktigt goood mat var det  också. Älgstek med potatis och sås och grönsaker :) Tack malin!

Det blev lite kortspel också men sen var det bara att skynda hem för att titta på melodifestivalen. Orsa spelmän skulle ju vara med idag haha. Inte direkt mina idoler men roligt att se i alla fall.

Benny är borta hos sin kompis Stefan ikväll och skulle tydligen spela RISK hoppas bara att han gör som jag sagt och kommer hem innan jag somnar eftersom att jag ska upp och jobba i morgon. Jag har alltid så svårt att somna när han är borta.

Jag vet inte vad det är med mig riktigt. Jag är så otroligt trött hela tiden och har varit det väldigt länge också. Ingen riktig ork eller lust till någonting. Hoppas att det blir bättre nu i alla fall när vi går emot ljusare tider annars får jag nog lov att göra en hälsoundersökning men först ska jag nog prova med att köpa mig lite vitaminer och se om det fungerar :)

Ha en trevlig lördagskväll.
Kramar


Candy land.


Godagens :)

Idag började jag dagen med att ligga kvar i sängen en halv timme extra :) Jag velade absolut inte kliva upp ur sängen och jag kände att jag bara kom närmare och närmare sömnen igen men fick ju lov att hoppa upp ur sängen när jag var på gränsen att somna om..
Min vanliga morgonrutin:
Upp ur sängen, sätta på nyhetsmorgon, göra i ordning kaffe så jag kan äta frukost till nyheterna, morgonciggen, in och sminka sig och fixa håret, borsta tänderna, hälla upp kaffet på termos så älsklingen har när han vaknar, på med ytterkläderna, ut i kylan och in i garaget för att sedan köra iväg till jobbet :)
haha ja så ser min morgon ut när jag ska upp och jobba.

Har ni någon fast morgonrutin? Kan ni ta god tid på er eller blir det stress på morgonen?

Jag jobbade till klockan 14:00 och direkt jag kom hem så blev det raka vägen in på sagas rum för att spela lite spel.



Det spelades CAnDY LAnD några gånger och sen var det dags för mat..
mat, mat, mat..
Tänk vad mat är underbart gott. Haha.

Nu ska jag vila magen lite.

Ha det så bra så länge.
Kramar


Då har man fått mat idag också.


Nu har vi ätit så vi är mätta och belåtna :)
Idag var det kycklingfile, ris, currysås och grönsaker på menyn och riktigt gott blev det.




Kocken haha :)
trots att kyckling brukar vara min specialitet så lyckades han faktiskt ändå.. Under tiden sprang jag runt och tände lite ljus och helt plötsligt så slutade jag att frysa. Saga och Helena satt inne på  Sagas rum och spelade fia med knuff.




Helena ser ut att ha trevligt :)



Saga vägrade vara med på kort så draken får representera henne då :)

Passade på att ta en bild på gardinerna i köket som jag fixade iordning själv. Jag har länge velat haft hissgardiner till köket. Eftersom att vi har så trångt kök så känns det mycket mindre med vanliga gardiner men dom hissgardiner jag har hittat som fallit mig i smaken kostar så himla mycket och jag behöver ju 2 stycken in dit.



Visst blev det bra?

Känner mig faktiskt riktigt nöjd med dom.
Jag gjorde så att jag tog dom gardinerna som hängde där, breddade ut dom till full bredd sen tog jag två träpinnar ifrån några gammla hissgardiner och rullade upp gardinerna på dom. Sen hade jag sån tur att jag hade två långa breda spettsband som jag hade virat runt mina kransar i julas, dom tog jag och delade på så att det blev fyra stycken och dom blev precis så långa som behövdes för att knyta runt gardinerna för att hålla dom upp.
HOCKUS HOCKUS så hade jag tillverkat egna fina rullgardiner in till mitt kök och dessutom sparat mig ca: 800 kr :)

Tro vad kvällen har att erbjuda nu? Imorgon väntar jobbet..

Ha en trevlig kväll allihopa.
Kramar


Vart är energin någonstans?


Godagens :)

Idag står tiden still känns det som. Har verkligen inte gjort någonting idag, vilket gör att tiden går väldigt väldigt sakta.
Jag skulle in till mora en sväng men det har inte heller blivit av. Skulle ha varit in till arbetsförmedlingen med ett papper som ska lämnas in men det får vänta till på måndag i stället :) Igår fick jag en kallelse om när jag ska till arbetsförmedlingen nästa gång vilket blev när det är vasaloppsveckan då jag hade svurit på att absolut inte åka in till mora! Det är verkligen det värsta som finns att åka in dit då.. *suck* men men då får jag ju lov i alla fall.
Nu ska jag jobba fre, lör & sön vilket ska bli väldigt skönt eftersom att alla pengar behövs i dessa tider. 

Idag kommer Sagas faster Helena hit och hälsar på i alla fall så då borde ju tiden gå snabbare :) Vissa dagar kan verkligen vara långsamma.

Har ni något tips på hur man kan bli piggare kanske? :) skulle vara kanon om jag kunde få lite energi..


Kramar


 

helt ny pizza.


Hallojsan.

När vi var på ica och handlade igår så fick vi syn på en fryspizza vi inte hade sett förut. Så vi köpte den ju såklart och kunde inte vänta längre än till idag att äta den :)



Den var faktiskt riktigt god :) 1 pizza räckte till både mig, benny och saga och vi vart alldeles lagomt mätta.
Spännande att prova någonting nytt. Inte för att det är så speciellt näringsrik och nyttig mat men ibland får man gotta sig :)

Det har som sagt varit riktigt fint väder idag.



Den här bilden tog Daniel ifrån mitt vardagsrumsfönster när han kom hit för att säga hejdå innan han åkte hem till borlänge igen.

Trots det fina vädret så har jag inte lyckats komma utanför dörren idag. haha
Benny gick iväg till sin kompis Stefan för att spela biljard och jag blev hemma med Saga som tjatade och tjatade om att leka. Precis innan vi skulle sätta igång och spela ett spel så kom mina föräldrar och hälsade på och precis efter att dom hade åkt så kom mina bröder Daniel & Tobias och då kom också Benny hem.
Dom var här en lite stund och Saga bara väntade och väntade på att få spela spelet någon gång. Stackars liten fick vänta flera timmar på att spela det där spelet. Ibland önskar man att hon hade ett syskon :)

Men till slut så fick hon spela spel med mig och hon vann ju såklart varje gång. Sen blev det pizza och nu sitter jag här mätt och belåten :)

Vad har ni ätit för mat idag? säkert något nyttigare än mig haha.

Snart ska vi nog ner och spela lite canasta hos malin. tänkte ringa och höra med henne nu.

Ha en trevlig kväll.
kramar


Strålande sol.


Hejsan.

Har klivit upp ur sängen, ätit frukost, dammsugit, gjort rent på toaletten, tvättat kläder och dammat av :) Nu känns det bra att man har gjort lite nytta.
Idag är det strålande solsken ute, helt underbart vackert. Snön ligger tung överallt. Det måste vara över en halv meter nu. Man kan ju inte klaga direkt.
Men nu längtar man ju verkligen till våren när man kikar ut och ser en så strålande sol.

Tro vad man ska hitta på idag då. Vad ska ni göra för skoj?
Det jag vet är att vi ska ner till malin och wilma sen och spela lite kort men det blir väl till kvällen. Jag är ju riktigt sugen på att gå ut och ta en promenad i det fina vädret  men det visar sig hur det blir. Ut måste man ju idag i alla fall :)


på parcourrier.se finns det riktigt fin och inspirerande inredning. Gå in och kika :)

Snart laddar dom upp med  nyheter på PAR COURRIER. Spännande..

Ha en riktigt bra dag.
Kramar


Titta vilken fin blogg!


Tusen tack Daniel för hjälpen. Bloggen blev verkligen underbart fin!
Nu är jag så himla glad och det käns precis som att jag skulle vilja skriva i bloggen hela tiden nu :)




Hur tycker ni att det blev? :)

Kramar.


Spännande...

Godkväll.
Idag  har varit en bra dag, lugn och fin med trevliga människor.
Vi var hem till mina föräldrar och hälsade på, blev bjudna på mat också *mums* Det var ju riktigt snällt. Brorsan är här uppe ifrån borlänge och han är så snäll så att han ska hjälpa mig med den här bloggens design. Det ska bli riktigt spännande att se resultatet sen när det är klart, men det kan ju ta tid också. Får se hur mycket han hinner under tiden han är här uppe.
Sedan åkte vi hem till Malin som bor på området nedanför för att vi skulle passa hennes underbara lilla wilma undertiden hon sprang till tvättstugan. Sen kom Robin dit efter attt han slutat jobba för att vi skulle spela kort "canasta" ett riktigt roligt spel. Saga sover över hos mamma och pappa och nu har vi  kommit hem så nu är det väl dags att sova. Imorgon ska jag upp och jobba. Jobbar till 14:00 så det går ju ganska fort. Alltid skönt med sånna dagar. Sen får vi väl se om det hinns med något mera med bloggen.
Det var denna dag i korthet haha.
Är ganska trött nu så nu blir det att titta in i huvudet en sväng innan alla klockor ringer här hemma. Har alltid haft svårt att ta mig upp på mornarna så jag har tv:n som går igång, mobilen och 2 väckarklockor :D
Gonatt och sov så gott :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0