Stora paket :D


Hahahaha ja vad ska man säga.
När jag gick för att kika i brevlådan så låg det 3 stycken avier där. Det var lamporna som hade kommit så det är klart att jag velade hämta ut dom på en gång som alltid när man får paket.

Benny följde med för att han skulle ner och ta lite prover och se om värdet blivit bättre efter att han fått penicilin och det hade blivit mycket bättre i alla fall..

Jag undrade varför jag hade fått 3 sttycken avier men tänkte att dom hade ju säkert packeterat i 3 olika paket då så jag tänkte att det var ju tur att Benny var med :)

Och det var verkligen tur att han var med!! :D
Jag kunde inte hålla mig för skratt när dom lyfte fram en STOOOOOR kartong och jag insåg att det var 3 av dom hahaha!!




Alla verkligen stirrade och dom som jobbade undrade vad i hela friden jag hade beställt!! Det kändes lite konstigt att svara "3 lampor" :D
Jag fick ju lov att ta en bild. Det såg ju nästan ut som att jag beställt kläder för kanske 25000:- haha och visst var det väl tur att jag hade Benny med  mig.




3 stora kartonger innehållande mest ännu mera kartong och en MASSA frigolit! Men nu är alla kartoner tillplattade och mina lampor för 159:- st står i fönstren så nu vill jag att det blir mörkt så att jag får njuta lite av dom :)

Nu är jag hungrig och Benny springer runt och letar förgäves efter hemnyckeln som han har lyckats slarva bort!! Varken kul eller särskilt billigt att byta lås om vi måste det säger jag bara *suck*
Hoppas att den kommer fram..

Vad ska man äta idag då tro??


Kramizar <3


Kommentarer
Postat av: therese

Hej stump!! Va fint det blev med lampan!!! =) Alltid kul med stora å många paket!! =)



Det är nu mitt i natten- har precis kommit hem från syster- har hållt på å ställt fram å burit å kört loppis grejer hela dagen!! Gaaah... Nu är jag SLUT. Å lika blir det imorgon...



Ja! Nästa vecka skulle passa mej väldigt bra!! Skulle va så kul att träffas. Köket är inte riktigt klart ännu, men det händer nåt varje dag! Ska till Falun å hämta stolar nån dag å måla.. å bord står ute i ladan i väntan på målning... Hoppas du haft en fin kväll. Kramar.

2010-08-05 @ 01:09:41
URL: http://theresevarld.blogspot.com

Lämna gärna några rader här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0