Alla dessa "måsten" jag bryter ihop!


Dagen började underbart av att jag vaknade av lillen i magen som sparkade på som bara den <3
Dock en halv timme innan klockan ringde men med dom krafterna så var det bara roligt att vakna så..
Jag drog iväg på jobb och när jag kom dit så kändes det skönt att se på schemat att det inte var någon "jobbig" syssla just idag att göra.. "Jobbig" betyder att det är jobbigt just nu när magen har vuxit och jag har blivit allt klumpigare men inte är jobbigt annars..
Men så blev det ändringar så att jag fick lov att ta en "jobbig" syssla i alla fall vilket hade ner mitt humör lite.. Det kan ju vara skönt att slippa någon dag faktiskt.. Men jag tänker ändå positivt (bara 3 veckor kvar) sen så får jag jobba när jag känner för det :)

Dagen har i alla fall rullat på och efter jobbet så har jag haft en del saker "måsten" att ta tag i men har bara gjort typ hälften av det jag skulle..
Varför är det så här??

Bara en massa måsten hela tiden vilket skapar prestationsångest som gör det hela mycket värre.. Skjuter jag upp någonting vilket  det känns som att jag gör hela tiden så får jag inre stress vilket gör att jag blir förbannad över att jag ifrån början skjutit upp... MEN man kan ju inte gå i 100 hela tiden heller så hur löser man detta??
Det skulle ju vara skönt med lite hjälp ibland som avlastning tex att Benny gjorde vissa saker men samtidigt så vill jag ha kontroll och gör gärna sakerna själv och på mitt vis!
Hur låter egentligen detta? 

Kvinnor och karlar är helt olika.
Det kan vara så fruktansvärt frustrerande att komma hem efter att ha jobbat och soporna är överfulla, golven är skitiga, sängarna obäddade, skitiga bänkar, disk som står i diskhhon när det finns diskmaskin, kläder som ligger på golven, Saga som springer runt med okammat hår osv och en karl som fortfarande sitter vid tv spelet!!

Även om jag känner att jaja han kanske inte är riktigt pigg än och jag börjar ta tag i dessa saker "efter ett jobb där man gör precis likadana saker" så känner jag att jag bubblar innombords och efter det har gått några veckor utan avlastning alls och utan att ha frågat eller tjatat om hjälp så gissa vad som händer??
Jo en gravid och rasande men ändå självständig och envis Emelie börjar slita och dra i dammsugaren överallt och ingenstans med tårar som sprutar ur ögonen och när han öppnar munnen för att säga att jag höll på att välta ett glas så skriker jag rakt ut, slänger dammsugaren allt jag har i golvet, rycker ur sladden och slänger den in i väggen och tar raska steg ut igenom dörren som slängs igen och jag ställer mig på sidan av huset och bara gråter!!

Efter att jag lugnat ner mig lite så går jag in igen för att skita i dammsugningen och istället ta tag i ett annat "måste" betala räkningar! Så jag tar dator och pärm med mig in på toaletten för att sitta där utan att bli störd hahaha.

Vad galen man kan bli ibland..
Mina utbrott ser jag till att dom kommer när Saga inte är i närheten! I detta fall var hon ute och lekte och även om mina hormonutbrott låter hemska så är dom inte så hemska..
Jag tror nog att det finns någon som känner igen dig?

Kommentera gjärna!! Så slipper jag att känna mig så ensam också :)


Nu är det ju så att Benny är jätteduktig med att hjälpa till annars men jag tror inte att karlar förstår att dom kanske hjälper till med 10% av alla sysslor som finns att göra i ett hem..
Det finns så mycket dolda saker, saker man inte gör så ofta och saker som man går och plockar uti hela dagarna..
Om man kunde få avlastning med jämna mellanrum bara och att inte tv-spel och dator styrde så mycket som det gör i dagens läge så hade det känts så mycket bättre..
För jag måste faktiskt säga att efter vi skaffat dator och tv-spel så har det förändrats en del. Förut umgicks man nästan hela tiden och gjorde saker tillsammans.. UT MED DATOR OCH TV-SPEL!!! haha I WISH...



Jag var in på orsa bostäder idag och sa till om att vi vill ha nytt golv i Sagas rum, väggarna tänker jag göra själv eftersom att dom höjer hyran för alltid med jag tror det var 45:- om man velade ha nya taper.
Tapeterna dom erbjuder är ju inte fina ens och gissa hur många olika typ av mattor jag fick välja på.. Jo hela 5 stycken. haha.
4 stycken jättetråkiga "flammiga" i olika nyanser och 1 som skulle "likna" parkett så då blev det ju såklart den sistnämnda..
Så nu åker garderoberna ut och väggarna får jag väl ta tag i snart så får vi vänta och se när som tänkt lägga golvet.. Nu har dom ju semester och efter det så hade dom fullt upp.
Jag sa också till om badrummet men det visar sig om man får omgjort. Det är dom som bestämmer det. Men kaklet går inte att få rent riktigt och är nästan gult istället för vitt + att det är en massa skruvhål i det och mattan är gulfläckig på vissa ställen som inte heller går att få rent..


Nu har jag skrivit tillräckligt långt tycker jag.. Det blir ju jobbigt att läsa allt haha :)
Men min dag har i alla fall varit upp och ner. Mest ner, känner mig fortfarande på dåligt humör och jag tänker inte göra något mer idag heller. Krama om Saga och titta på tv blir det nog..


Hoppas att ni har haft en bättre dag..
Kramar <3


Kommentarer

Lämna gärna några rader här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0