scenskräck!


Gokväll.

Saga gav mig ett papper tidigare idag om att dom ska uppträda med kören på skeer "Folkets park här i orsa"och samla in pengar till afrikas horn. Dom skulle träffas för att repa 2 gånger innan och första repet var idag i kyrkan.
Jaha det var bara att ringa mamma och fråga om jag fick låna hennes bil för att åka. Klockan 18 var det dags och kyrkan var full i ungar ifrån orsas skolor för att sjunga.



Först vågade hon inte gå fram men hennes gammla fröken som hon hade på förskolan var där och följde med henne. Jag satt och väntade på att dom skulle börja men så helt plötsligt kommer det fram en Saga med tårar i ögonen och sa att hon inte velade och klarade inte av det. Jag pratade med henne och kunde inte på något sett få henne övertalad. Stackars liten fick scenskräk och nu vill hon inte vara med alls.
Efter ett tag sa hon "Mamma nu är det bara träning men tänk sen då, då ska vi vara på skeer och det kommer att varra smockfullt med folk. Det är typ som globen" Haha gullunge :)

Vi stannade och lystnade på några låtar och Kevin satt och diggade för fullt och knaprade i sig smörgåsrån sen begav vi oss hemåt. Vi fick ta bilen tills i morgon eftersom att mamma är ledig. ÅÅåå vad jobbigt det är att vara utan bil! Nu är barnen nattade och Linda har precis dykt upp. Vi har planerat en kväll med chips, dipp och kanske en film :) MYS!

Ha en trevlig kväll!



Kommentarer
Postat av: Malin O

He he, tur inte Lava vet vad det är hon ska vara med om, för minikören ska ju också sjunga där :p Hon som knappt törs gå fram i kyrkan på träningen s

2011-10-06 @ 20:55:43
Postat av: Emelie

Haha ja det är ju tur det då :) Så hon lider också av lite scenskräck alltså? :) Stackare...

2011-10-07 @ 11:11:33
Postat av: Malin O

Hon är nog allmänt i en blygperiod, men det brukar gå över ganska snabbt som tur är ;-)

2011-10-07 @ 22:38:50

Lämna gärna några rader här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0