Första arbetsdagen!


Halloj!

Nu har jag varit sådär frånvarande igen. Men den senaste tiden har jag verkligen haft något att göra heeela tiden.
Jag har hälsat på hos alla möjliga, vilket har varit supertrevligt! När jag har varit hemma så har tiden gått åt till alla möjliga sysslor i hemmet och med ungar + att jag håller på att rensa och packa det jag kan. Igår möblerade jag om i vardagsrummet. Plockade ur allt ur tv-möbeln flyttade den till andra sidan rummet med mammas hjälp, gick igenom allt och packade ner en hel del osv. Jag passar på att syssla med sånt under tiden som Kevin är på dagis, annars skulle det vara svårt.

Jag har också haft möten med med folk för att lämna av saker som jag sålt! Nu har jag sålt av mig saker så att jag kan pröjsa soffan och lamporna så det känns riktigt bra! :)
På prylar som jag inte använder alls. Det är ju bra att det kommer till användning någonstans och att det blir mindre saker för oss att flytta :)

Soffan som vi har haft är också såld så nu sitter vi på såna här puffar haha. Men vi får stå ut tills på fredag... Den som väntar på något gott...


Ja och nu börjar jag jobba! Jag ska ju jobba i sommar så det är ju ett tag dit men idag ringde dom och frågade om jag kunde jobba onsdag och torsdag! Så nu ska jag jobba för första gången imorgon på 1½ år! Herre min je! Jaja det kommer säkert att gå bra men lite nervös är man ju. Jag kan ju jobbet det är bara det att man ska komma in på nytt med vilka jag ska till, vart dom bor osv osv.

Och lille Kevin ska jag lämna tidigt! Undrar hur det ska gå. Jag har ju haft honom där kl 9-14 och det går bra bara det att han är ju helt förstörd när jag ska gå. När vi kommer dit så klänger han sig fast vid mig som en apunge och vägrar släppa, han är jätteledsen hela tiden tills jag gått. Men det verkar som att det går bra efter att jag gått och resten av dagarna. Vad dom säger i alla fall så det är ju skönt. Men nu blir det ju lite annat när jag ska lämna honom 7 redan och han får frukost där osv. Tur att jag bara ska jobba till 14 varje dag. Men i sommar blir det annat. Då blir det till 17 alla dagar som jag ska jobba så det kan ju bara vara bra ändå att han får komma in sig lite mer på dagis nu innan allt drar igång.


Nu är jag supertrött men jag ska se om jag lyckas hålla mig vaken och se BB men sen blir det att SOVA och hoppas att jag vaknar imorgon. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och sover riktigt tungt så oftast hör jag inte väckarklockan :/ Men det brukar ju vara annat när det gäller jobb :)

Gonatt!


Kommentarer

Lämna gärna några rader här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0