Blogglovin <3


Har du blogglovin?

Jag måste ju vara helt efter! Jag har ju sett på nästan alla bloggar "följ denna blogg med blogglovin" mm. Har inte funderat så mycket över detta eller helt enkelt inte tagit mig tid att kolla upp det men för ett par dagar sen så var jag in på blogglovin och blev medlem.

Hur bra som helst ju! haha. Så nu tex så tjänar jag ju hur mycket tid som helst på att bara gå ut på den sidan och kolla om någon av alla bloggar jag följer har uppdaterat istället för att klicka in mig på blogg efter blogg..


Man lär sig något nytt varje dag!


Kommentarer
Postat av: Matildan

ja, blogglovin is the shit!! hur bra som helst!!

2011-02-02 @ 16:07:28
URL: http://matrulsans.blogg.se/
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

Haha! Bloglovin är en fantastisk uppfinning! ;)

2011-02-02 @ 18:01:13
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej hej! Ja, det är jätte kul med hästar. Jag har ju tävlat och tränat enda sen jag var liten men sålde min senaste häst när jag blev gravid med Sebastian. Men nu har jag tagit upp det igen och köpte en ny häst =) Tycker Saga om hästar? Ni får väl följa med på en ridtur någon gång :) Allting går jätte bra. Marwin är snäll och lugn och Sebastian är så stolt att vara storebror. Hur går det för er? Kevin är såå söt och verkligen lik sin stora syster! Ha det bra. Kram

2011-02-02 @ 20:46:24
URL: http://shinysister.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Bättre sent än aldrig! :D



Svar; Ja alla är vi olika. Fast jag får nog erkänna att hade det inte varit för den lilla gravidslappa magen hade jag nog aldrig tränat/hållit i den så bra som jag faktiskt gör (3gg i veckan!)!



Oj, ja men dom går ju åt! :)



Kram

2011-02-02 @ 20:49:29
URL: http://annacondas.blogg.se/

Lämna gärna några rader här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0