Norgeresan Dag 6


Denna dag var en väldigt känslofylld dag. Det blev inte många bilder tagna.
Det var dagen för hemfärd men innan det så skulle vi ut dit min farmor och farfar bodde.



Där finns detta köpcenter. Direkt jag fick syn på det så kom minnena tillbaka. Hit sprang jag med farfar jämt och jag fick köpa precis vad jag velade :)
Oftast godis, målarbok och pennor.

Vi gick parkerade där vi alltid parkerade och gick in. Det var sig likt. Glashissen som jag älskade att åka i var den samma, äffererna som fanns då ligger i stort sett kvar på samma ställe, rulltrapporna, doften, fiket med nybakt, kioskhörnan där farfar alltid köpte sin tobak. Jag kände att jag var nära på att bryta ihop men jag höll allt inne.
Vi handlade lite sånt som vi vill ha med oss hem till sverige och sen gick vi till blomsteraffären för att köpa något att sätta på graven. Jag velade hitta något som håller sig länge eftersom att man inte tar sig dit så ofta men dom hade inget speciellt. Jag köpte ett vitt trähjärta som man kan hänga upp.
 Jag lånade en spritpenna och skrev på ena sidan "Vi älskar och saknar er!" och på andra "-11 familjen Heier i sverige"
Nära tårar!

När vi gick tillbaka till bilen blev det för mycket. Tårarna sprutade! Varför kunde dom inte fått leva längre!?

Jag samlade mig och vi hoppade in i bilen för att åka till kyrkogården kanske 200 meter bort. Allt ligger på samma ställe. Köpcentret, farmor och farfars lägenhet och kyrkogården.



Här står vi Heirare :) Pappa, jag, lillebror och mina barn som fått namnet som mellanamn.

Vi satte en blomma men hjärtat kunda jag inte hänga utan snöre och det går man ju inte direkt med i bakfickan. Jag tog snöret till huvan. Mamma satte plast runt hjärtat så att inte texten skulle försvinna i regnet.

Sen kom det igen. Jag bara grät och grät. Pappa kramade om mig och på vägen ner kramade jag om min bror. Det var en väldigt känslofylld stund.!

Jag tänker på er varje dag! Det är en stor bit som fattas!


Efter allt gråt så satte vi oss i bilen och begav oss till sparköp! Där shoppades det lite och sen åkte vi hem till Jarle med familj och fick lite mat, packade in i bilarna och begav oss iväg.
Det var med blandade känslor jag lämnade Bergen!
En del av mig vill hem och en annan del säger STANNA HÄR! Det är synd att tiden går så fort. Vem vet vad framtiden har att erbjuda. Kanske jag hamnar i Bergen en vacker dag :)

Vi färdades längst fina vägar hemöver, det var ganska tyst i bilen. Vi var trötta och tänkte på den fina tid vi haft. Kvällen kom och det var dags att slå sig till ro.



Mörk bild. Men nu var vi framme på Vang camping!
Tobbe, Sara, Daniel, Matilda och Saga fick sova i stuga denna natt. Det var för blött för att krångla med tält och Sara började känna sig sjuk.

Vi gjorde i ordning i husvangnen och Benny la sig med Kevin. Vi andra satte oss inne i stugan och spelade lite TP. Det var en riktigt mysig stuga.
Alla var trött så TP spelades aldrig klart. Det var dags att ladda batterierna för en lång färd hemmåt dagen efter.

Fortsättning följer :)


Kommentarer

Lämna gärna några rader här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0